Evinizde akrabanız ya da misafir varken banyo yapmak ya da mastürbasyon yapmak ayıp mı? Utanır mısınız? Başınıza bu konuda ilginç bişey geldi mi?

Evinizde akrabanız ya da misafir varken banyo yapmak ya da mastürbasyon yapmak ayıp mı? Utanır mısınız? Başınıza bu konuda ilginç bişey geldi mi?
libido ya karsi koyamayip yogun bastirdigi zamanda o anda, illaki firsatı kollarsin ve bir sekilde yaratip rahatlatirsin kendini ki en kötü son ıhtimal wc de yaparsın, çok samimi söylüyorum bunu vee kışın sobalı odada yatıyoruz ve kız kuzenimiz misafir bizde ve üç kanepe var birisinde annem digerinde ablam, ben ise girişteki kanepede sağda yattım ama biz icerisi çok sıcak olunca erken bayıldık yattık tabi, bir ara gayri ihtiyari diger tarafa dönerken, istemsiz bir sekilde gozlerimi açtım ve hemen yan tarafimda assagida yer yatağın da karsilastigim şey, tshirt un sol meme bolümü tamamen acik ve memelerini avucluyo sıkıyor gordum zwvke gelmiscesine, ve tabi merak edip bakmadan yapamadım gizlice bakayim az daha dedim ve bir el sol memeyi oksarken diger el ise assagida oksuyor gördüm ve bunu yaninda kuzeni yan sırtı ona donukken uyuyorken yapıyordu kardeşim,
Yapan kuzenin mi?
Hayır kanka bizim ki yani bir ufagim tabi ergenlik te iste lise dönemimiz de aşırı libido istekli olduğumuz donemlerdi
Yaaa evet kısın tek oda da sobalı odada yatmak bayağı zor. İnsanların nasıl cinsel hayatı oluyormuş o kalabalık ailelerde. Napsın işte ya o dönemde kuzenin den bile etkilenir.
Aynen öyle kanka vallaha tek göz odalı evde kaç kişi yaşarlarmış yaaa, hahaha allahtan tek göz oda ev 8 10 çocuk yapıyorlarmış yaa iki üç göz oda olsaydı ev demek bir 25 i vardı herhalde haha
Aynen ya. Bizde kışın tek odada atardık. Düşünüyorum büyük fedakarlık. İlginç şeyler oluyor.
Cevap
3Cevap
Yo neden uygunsuz olsun kapıyı kilitleme diye bir şey var.
Öylede içerde aileden olmayan biri olması hızlı olmanı gerektiriyor mu
Banyoda sorun yokta uzun suren misafirliklerde darlanıyorum gercekten insan tedirgin oluyor.
Hmm. Yaptın mı farklı geliyor mu?
Çokta farklı gelmedi daha sessiz olmaya çalısıyorsun sadece.
Anladım. Suçluluk hissediliyor değil mi?
Ne olacak gi bisey olmaz
Bilmiyorum. Bi stres olur mu ya da suçluluk hissi.
yakalanma riski yuksek
Yakalanma değilde stres oluyor mu?
Hayır önlem aldıktan sonra bir sorun olmaz
Önlem olarak zaten banyo oluyor orada kapı kitli ama onlar evdeyken yapmak stres yaratır mı?
Evet
Zorunluluk muydu heyecan olsun mu istedin?
Utanmam
Bende 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?