evlilikte cinsel yönden mutsuz birisinin mastürbasyon yapması normal mi sizce?
siz olsanız yapar mıydınız öyle bir durumda?
siz olsanız yapar mıydınız öyle bir durumda?
By sadece senin değil genel bir sorun. bayanarin en az % 80 Orgazm olamıyor malesef. Bunda soru erkekte olduğu gibi sorun bayanda da olabilir. Önce sorunu tespit etmek laızm. Ona göre önerim olabilir.
Aslında sorun ne biliyormusun
Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.😊
Detayda önemli bir nokta var "cinsel yönden mutsuzluk "demişsin. Böyle bir ilişkide masturbasyon en masumca davranış olur. Sonu bircoğunun aldatmaya kadar varıyor. Umarım konuşularak çözülecek bir durumdur.
Teşekkürler.😊
Biz eşimle ayrı yaşıyoruz iş gereği farklı ülkelerdeyiz bazen sanal yapıyoruz eşimle bazen onsuz mast yapıyorum ama söylerim oda söyler rüyalandım der filan normal bir durum bizim ilişkimizde
mesaj atarmısın.
Çok kötü bir durum, bey tarafının tez cükü kesile, hanım tarafının derhal bızdığı dağlana!
😂😂😂😂
Cevap
52Cevap
ben açıkcası karımı o halde görmeyi istemezdim. hatunu iyi yapamıyorum diye algı olusurdu. bu da erkekliğimi sorgulatırdı. hatun azgın algısıda olusurdu. bu da iyi değil. daha bir baskı hissederdim. ben yapmazsam hatun dısarı kacar diye. yani olumlu bir düşünceye kapılmazdım sanırım. umarım yasamam evlenirsem
normal neden normal olmasın ki kocanız yetersşz geliyorsaki olabilir insanık hali mazur görülmesi gerekşr cşnsel amaçlı oyuncaklar kullanmak ilişki sırasındada daha iyi olur tek basısnıza masturbasyon siz kocanızdan daha cok sogutur onuda dşyim
5 yıldır evliyim ve mast yapıyorum. Çünkü eşimde cinsel isteksizlik var. Sorun benden mi kaynaklı dedim ama bikaç kişiyi sadece mesajlaşarak bile boşalttığımı gördüm. Önsevişme severim o sevmez. Mesajlaşma severim o sevmez. Çare mast. Bazen hiç tanımadığım bir evli kadınla mesajlaşarak mast
Ben olsam aldatirim kimse kusura bakmasin evliligimi zehir edemem ya da bosarim.
değil tabiyki ama nereye kadar yapacak? evlenmişsin sonuçta evliliğin gerekleri içerisinde cinsellikte var bekar gibi mastürbasyon yapmak bence saçma hemde çok saçma
beni düşğnmeyeni bende düşünmem. aldatırım kesinlikle.
mast yapmak a normal değil fakat evlilikte olmaması gereken bir durum.
Aldatmaktan iyidir o nedenle Normal bir durum ama bunun yerine esiyle konusup sorunlari asmak daha mantikli
Mastürbasyon her dönemde gerekli çok güzel bir olay
Zor. bir durum sekse alismissin mast ile ne kadar zevk verir zor isler zorr
hayır değil bence normal, sanırım ya eşin ya da sen mastırbasyon yapıyorsunuz :)
mutsuz olmamıza gerekk yok erkek mastür yapar ne olursa olsun..
Çok kötü durum bu duruma yaşayan evli kadınları gördüm
Yapacak başka birşey mi kalıyor ki insana. Mecbur rahatlamak için mast yapmak zorunda kalıyoruz
Ben karşılıklı birbirimize yapmaktan hoşlanıyorum pozisyonun nasıl oldugunu anlatmayım şimdi
normal tabi, ama devamlı yapması karısının ya da kocasının eksikliğidir bence. ara sıra yapılabilir..
ne sıklıkta yapıyorsun
ya öyle bir meretki sevgilinde olsa evlide olsan bırakılmıyor :D
normal bır durum bazen eş istemeyınce ya da mısafırlığıe gıdınce herkez yapıyodur
Bayanlar genelde erkekleri tatmin edemediği zaman yapıyor Bence
takıldıgın şeye yap yaa bu konuda sana normal olan bana anormal gelir takılma boşver
Ben her gün yapıyorum evliyim mutsuzum
@Murat87 bunu bana değil eşime sormak lazım düzgün cinsel hayatım olsa niye mastürbasyon yapayım seninki de saçma soru
@Murat87 her şey dışardan göründüğü kadar kolay olmuyor yaşamadan bilemezsiniz
Burda pek araya girmek istemem ama bu genel bir sorun. Bayanların en az %80 i orgazm olamaz. Bu yüzden devamlı mast yaparlar. Burda sorun erkekte veya bayanda olabilir. Önce sorunu tam tespit etmek laızm. Peki ön sevişme ve erekte süresi yeterlimi? size bir çözüm önerim olacak.
@Turuncuyasam arkadaşım sevişme yok aseksüel
Sorun ilk başlarda az olan isteğide gitti. Şimdi hiç sana yanaşmıyor değildi. Yani Nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi? Ama çözüm var merak etme
@Turuncuyasam hiç de anlattığın gibi değil boşuna çabalama
Bakın burda en az 10 bayanın sorununu çözmesine yardımcı oldum. Eğer sorunu tam anlatırdan belki etkili bir önerim olabilir. Aksi takdirde mast da vr mutsuz olmaya devam edersin. Karar senin
@Stanpolis hem de İstanbul 😊
@Stanpolis e aynı şehirdeyiz ki öyle dedim😊
@Murat87 evet bak haklısın ilçeyi sormuş olabileceğini düşünmedim😄 kıskanma sen de, hangi ilçedesin sen söyle bakalım?😊
@Murat87 yok pek yakın sayılmayız😊
@Murat87 ahahah ikisi de değil 😊
yapmayın siz de mast.
Çok gerekli bir şey sanki
Ne tanışması be
Hayır
Ben mutluyum ama yine de yapiyorum nesi kötü olsun canim
Eşim birkaç günlüğüne annesine falan gider evde olmaz o zaman yaparım sadece haliyle
Yetersizlik olmaz evli birisinin mast yapmaya çalışması, eşimle yaşarım cinselliği
Hayır degil bende yapıyorum banyoya girdigi, zaman ayrı bir. zevk aliyorum 😉
Evliyken mast çok garip olurdu garajında aston martin var ama torosa binmek gibi 😕 çok trajikomik
başka tatlara bakardım
Neden kötü olsun. Gayet normal
Hayır değil, gayet doğal...
Bu duruma düşüren sebep nedir
Üzüldüm
Üzülmesenize gerek Yok
Seninki inaktifmi
Değil
Sebepne
Siradanlastimi
Niye yapayimki kuste olsam zorla yaparim
bence kötü bir şey değil kendi motive ediyor