Cinsel Yaşam Cinselliğe en soğuk burç hangisi sizce? Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bence oğlak Cinselliğe en soğuk burç hangisi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Bence oğlak olabilir neden bilmiyorum öyle geldi sadece salladım :D bir de balık burcu da olabilir 0 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aa çokmu tanıyon oğlakları ayol 😄 cinselliğe soğuk olan bir burç yok Sadece seviyesi az veya çoktur. 1 4 Yorumla Aishalover +1 yıl işte az olanlara soğuk çok olanlara sıcak diyom :D Evet 15 yıldır tanıdığım biri var ondan :D Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl O bence sana yansıtmıyor. Ben oğlak burcuyum ve boğa burcuna bile kafa tutarım 😀 Yorumla Aishalover +1 yıl Olur mu olur yani :D Yani istekli olduğu zaman eyvallah yani boğa moğa halt yemiş yanında ama öyle ben demesem 40 yıl aklına gelmez gibi :D Yorumla karetra_ +1 yıl Abla seninki abazanlık ayrı şeyler bizim dediğimiz Yorumla
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ten uyumu, hormonlar, genetik özellikler, yetiştirilme tarzı libidoyu etkiliyor.. Burclarla alakalı değil bence 0 1 Yorumla Aishalover +1 yıl O da var ya haklısın Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Bu durumu burçlara bağlamak ne kadar doğru bence burçlarla alakası yok 0 4 Yorumla Aishalover +1 yıl Mantıklı bütün açıklamalar bitti çünkü Yorumla Wingsssss +1 yıl Mantık aramak gerekirse şunu sorabiliriz aslında. Kimi insanlar cinselliğe karşı neden bu kadar soğuk? Yorumla Aishalover +1 yıl Evet veya neden bu kadar isteksiz? Yorumla Wingsssss +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır ben oglagım hiç kimsedr olmayan linido bende var 2 1 Yorumla Aishalover +1 yıl Valla daha denk gelmedik 15 yıldır oğlakla ilişkim var ama yok yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Akrep bence neden dersen de kendilerini beğenmiş egolular bir de ahlak bekçisi çoğu 2 4 Yorumla Aishalover +1 yıl Akrep mi? tam tersi olurlar genelde ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her insan aynı değil ama bence akrepler seksi sevmiyor burçların yalan olduğunu düşünüyorum Yorumla Aishalover +1 yıl Evet aslına bakarsan öyle, akreplerin en büyük özelliği tutku ve ihtiraslı ilişkileri sevmeleridir. Yoksa öyle damızlık gibi değiller yani. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrepler ilişki de sevmiyor sürekli kusursuzu aradıkları için birine bağlanmakta zorlanıyorlar daha doğrusu bağlanmıyorlar egoist oldukları için kendilerinden başka kimseyi sevmiyorlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hee Oğlak. Her an hazırım. Tek istediğim sevdiğim biri olması. Her gün yaparım. 0 3 Yorumla Aishalover +1 yıl valla işte evlendikten sonra o işler öyle olmuyor ya, ayda bir falan gönlünüzü edersek ne ala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek ki. Seni sevmiyor Yorumla Aishalover +1 yıl sevmese niye kalsın? kaç yıl sevgili kaldık o zamanda bişi yoktu. Sevmediğin biriyle evlenir misin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl oğlak değil, eski sevgilim oğlaktı, gayet de istekli bir burç 0 8 Yorumla Aishalover +1 yıl Kadını sıkıntı demek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilir 😅😅 Yorumla Aishalover +1 yıl senin burç ne :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aslan Yorumla Aishalover +1 yıl ooo sen olmuşsun tamam :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek arkadaşım da aslan burcu 🦁 🦁 Yorumla Aishalover +1 yıl Oh sabahlar olmasın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oglaklara iftira atmayin 😂😂😂 1 1 Yorumla Aishalover +1 yıl Bendeki oğlak böyle bilmem ben 😂 Yorumla
Yokbenalmayim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Aslan Akrep Boğa hariç herkes 3 9 Yorumla Aishalover +1 yıl Balıkları unuttun Yorumla Yokbenalmayim +1 yıl Sen ekledin simdi Yorumla Aishalover +1 yıl canımsın Yorumla ladycurio +1 yıl Aslan soğuk ya egoist şey 😄Kendinden başka kimseyi sevmeyen burç.. Yorumla Aishalover +1 yıl @ladycurio öyle valla herşeyi o bilir çok bilmiş egoist gıcık tipler. Yorumla Yokbenalmayim +1 yıl Aslan cinselliğe çok düşkün sizi bilemem :) kendimden biliyorum Yorumla ladycurio +1 yıl Aslan erkeği farklı o zman cicim bı tane vardı sevgilim burnu kaf dağında olduğundan beni görmezdi bile 🤦 Yorumla Yokbenalmayim +1 yıl @ladycurio olabilir 😄 biraz kibir var evet Yorumla ladycurio +1 yıl Onda biraz yoktu açık konuşmak gerekirse 🤣 Yorumla
Sinirliyimgerginim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Oğlak evet bence 1 1 Yorumla Aishalover +1 yıl Bencede Yorumla
Absürttbirisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Burçla falan bi alakası yok bence 0 3 Yorumla Aishalover +1 yıl Mantıklı bütün açıklamaları bitirdim tek bu kaldı 😂 Yorumla Absürttbirisi +1 yıl Geçmiş olsun be abim gllwfsl Yorumla Aishalover +1 yıl Eyv canısı ajsjd Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Boğa olmadığı kesin :) 0 2 Yorumla Aishalover +1 yıl Kanka aksine boğalar doyumsuzdur. Yorumla KucukAmaKalin +1 yıl Bende o amaçla dedim aslında zaten, cinselliğe soğuk burcun boğa olmadığı kesin diye :) Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burçlar konusunda pek de bilgi sahibi değilim. 0 2 Yorumla Aishalover +1 yıl senin burç ne agacım Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Başak Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Koç nasilmis merak ettim 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Knk alakasi yok 0 1 Yorumla Aishalover +1 yıl Ne bilim kank :/ Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Kova 2 1 Yorumla Aishalover +1 yıl Hiç denk gelmedim ya kova burcuna Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence başak 2 1 Yorumla Aishalover +1 yıl Toprak elementlerinin içinde bi tek boğa var zaten seven. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence oğlak olabilir neden bilmiyorum öyle geldi sadece salladım :D bir de balık burcu da olabilir
Aa çokmu tanıyon oğlakları ayol 😄 cinselliğe soğuk olan bir burç yok Sadece seviyesi az veya çoktur.
işte az olanlara soğuk çok olanlara sıcak diyom :D Evet 15 yıldır tanıdığım biri var ondan :D
O bence sana yansıtmıyor. Ben oğlak burcuyum ve boğa burcuna bile kafa tutarım 😀
Olur mu olur yani :D Yani istekli olduğu zaman eyvallah yani boğa moğa halt yemiş yanında ama öyle ben demesem 40 yıl aklına gelmez gibi :D
Abla seninki abazanlık ayrı şeyler bizim dediğimiz
Ten uyumu, hormonlar, genetik özellikler, yetiştirilme tarzı libidoyu etkiliyor.. Burclarla alakalı değil bence
O da var ya haklısın
Bu durumu burçlara bağlamak ne kadar doğru bence burçlarla alakası yok
Mantıklı bütün açıklamalar bitti çünkü
Mantık aramak gerekirse şunu sorabiliriz aslında. Kimi insanlar cinselliğe karşı neden bu kadar soğuk?
Evet veya neden bu kadar isteksiz?
Aynen öyle
Hayır ben oglagım hiç kimsedr olmayan linido bende var
Valla daha denk gelmedik 15 yıldır oğlakla ilişkim var ama yok yani
Akrep bence neden dersen de kendilerini beğenmiş egolular bir de ahlak bekçisi çoğu
Akrep mi? tam tersi olurlar genelde ama
Her insan aynı değil ama bence akrepler seksi sevmiyor burçların yalan olduğunu düşünüyorum
Evet aslına bakarsan öyle, akreplerin en büyük özelliği tutku ve ihtiraslı ilişkileri sevmeleridir. Yoksa öyle damızlık gibi değiller yani.
Akrepler ilişki de sevmiyor sürekli kusursuzu aradıkları için birine bağlanmakta zorlanıyorlar daha doğrusu bağlanmıyorlar egoist oldukları için kendilerinden başka kimseyi sevmiyorlar
Hee Oğlak. Her an hazırım. Tek istediğim sevdiğim biri olması. Her gün yaparım.
valla işte evlendikten sonra o işler öyle olmuyor ya, ayda bir falan gönlünüzü edersek ne ala
Demek ki. Seni sevmiyor
sevmese niye kalsın? kaç yıl sevgili kaldık o zamanda bişi yoktu. Sevmediğin biriyle evlenir misin?
oğlak değil, eski sevgilim oğlaktı, gayet de istekli bir burç
Kadını sıkıntı demek ki
olabilir 😅😅
senin burç ne :D
aslan
ooo sen olmuşsun tamam :D
erkek arkadaşım da aslan burcu 🦁 🦁
Oh sabahlar olmasın 😂
😅
Oglaklara iftira atmayin 😂😂😂
Bendeki oğlak böyle bilmem ben 😂
Aslan Akrep Boğa hariç herkes
Balıkları unuttun
Sen ekledin simdi
canımsın
Aslan soğuk ya egoist şey 😄Kendinden başka kimseyi sevmeyen burç..
@ladycurio öyle valla herşeyi o bilir çok bilmiş egoist gıcık tipler.
Aslan cinselliğe çok düşkün sizi bilemem :) kendimden biliyorum
Aslan erkeği farklı o zman cicim bı tane vardı sevgilim burnu kaf dağında olduğundan beni görmezdi bile 🤦
@ladycurio olabilir 😄 biraz kibir var evet
Onda biraz yoktu açık konuşmak gerekirse 🤣
Oğlak evet bence
Bencede
Burçla falan bi alakası yok bence
Mantıklı bütün açıklamaları bitirdim tek bu kaldı 😂
Geçmiş olsun be abim gllwfsl
Eyv canısı ajsjd
Boğa olmadığı kesin :)
Kanka aksine boğalar doyumsuzdur.
Bende o amaçla dedim aslında zaten, cinselliğe soğuk burcun boğa olmadığı kesin diye :)
Burçlar konusunda pek de bilgi sahibi değilim.
senin burç ne agacım
Başak
Koç nasilmis merak ettim
Knk alakasi yok
Ne bilim kank :/
Kova
Hiç denk gelmedim ya kova burcuna
Bence başak
Toprak elementlerinin içinde bi tek boğa var zaten seven.