Sevgilim oral yapmak için çok ısrar ediyor ama izin vermedim. Uzak mesafedeyiz zaten şimdi 5 ay olmadan görüşemicez yaptırmadığıma çok pişmanım. Çekindim zaten bakireyim huylanıyorum bir de kötü kokar diye düşünüyorum. Kıl falan yok ama lazere gidiyorum tertemiz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
mastürbasyon yaparken kokla parmaklarını öğrenirsin nasıl koktugunu temiz biriyse ben yeter diyene kadar oral yapıyorum ve ağzıma boşalsın istiyorum dhs
Ama mastürbasyonla bir olur mu ki sonuçta o kadar her yerine ellemiyoruz
Niye mastürbasyon yaparken içine sokmuyormusun boşalıp ben sevgilimi bazen dışarıda yükseliyorduk parmaklıyordum sonra kokluyordum anlaşılıyo yani güzel kokuyorsa yalarkende güzel oluyor bi tadı olmuyor yani düz
Bu erkekten erkeğe değişen göreceli bir konudur..
O yüzden genel bişey söyleyemem :)
Lazer nasıl oluyor ben jiletle alıyorum çok tüysüz hoşuma gitmiyor
Valla hiç kıl çıkmamış gibi tertemiz oluyor ben çok memnunum havalar da ısındı hiç uğraşmıyorum almaya etmeye çıkmadığı için
Jiletle hemn gelmiyomu
Ben utanıyorum ve dinen de uygun değil ya ve çok kılsız da gözüme kötü geliyor.
Kac gunde cikiyo jiletle alnca
Dikkat kan kan gövdeyi götürür 😂😂
Tüy dökücüyle alabilirsin jilet çok kötü yapıyor ya bence
jilet en sagliklisi (lazerden sonra) cunku o bolgeye su disinda hicbir sey degmemesi lazim cok hassas bi yer lazere gitmediginiz surece jiletle devam edin
Bakımlı ve kişisel hijyenine önem veren biriysen herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum 😂
Oo o koki süper bi koki direk afrodizyak etkisi yapar
Liseli fatmacan ve fantezileri..
Öğretmenim liseli değilim ama liselilere ders verdiğim doğrudur 😊
İzin ver yalasin çok güzel
Duş alıp yaptırsaydin zevkten bayılırdın
Bakimliysan güzel. kokar
kötü mü kokuyoda seninki
Rahatsız olmaz onlar sever ver agzına otur hatta
tecrübeli
Pihhh
Sen delisin
Bazıları çok güzel Bazıları iğrenç
Yaşlar kaç?
Ben 23 sevgilim 31
Ooo tiksinir mi hiç. Bulmuş çıtıri sorun olmaz onun için. Evlilik yolunda misiniz?
Evet ağustosta nişanımız var neden ki
Allah nihayetine erdirsin. Bu Ağustos mu?
Amin. Evet 8'inde olacak bir sıkıntı cıkmazsa
5 ay görüşemiycez tarzında bir şey demişsin yukarda. Uzaktan mı olacak Nisan anlamadım
Biz şimdi uzaktayız ben öğretmenim sevgilim polis o zaten izne çok çıkamıyor. Zaten memleketlerimiz de görev yerlerimiz de farklı o yüzden zor oluyor. Nişan arası bir şey yapamayız ki zaten telaşlı olur hemen yapacağız gidecek zaten
Ya ben de diyorum neden öğretmen bulamıyoruz. Polisler okullara el atmış 😅 neyse ben de polis bulayım 😂 Allah nihayetine erdirsin
Ya ahaha zaten polislerin çoğu eğitim fakültesi mezunu atanamayan öğretmenler o yüzden eşleri hep öğretmen oluyor. Şahsen benim sevgilim de fen bilgisi öğretmeniydi normalde. Bul dicem ama onlar da pek kimseye yüz vermiyorlar haberin olsun. 😂
Gerçi sen de haklısın bsnim de çok öyle arkadaş var. İyi temelde öğretmenmis. Yabancıya kaptırmadık 😂 şimdi zoruna gidiyordur yalnız. Biz yatarken o çalışıyor
Siz de mi öğretmensiniz? Valla köpek gibi çalışıyorlar hiç tatilleri yok hep nöbet falan. Kpss'ye girecek 9. Kez asla umudunu yitirmiyor teşkilattan kurtulmak amacı kazananlar direkt gidiyor zaten okula.😂 Maaşları daha çok ama öğretmenlikte de ders, kurs derken denkleştirilir
Evet ben de öğretmenim. Maaşları ek derssiz vs çok fazla bizden. Ama Allah var hak ediyorlar en az bizim kadar. Toplumda en sıkıntı yaşayan kesim onlar ve biziz
Branşınız ne hocam? Evet gerçekten öyle Allah herkesin yardımcısı olsun ekmek derdi
Edebiyat. Senin branş neydi
Ahaha kardeş branş. Türkçe benim de
Ha güzel:) Nerde görev yapıyorsun
Diğer yerden yaz istersen
Van siz
İstanbul:)
Özele karşı mısın
Sevgilim orada hangi semt
Kadıköy
Neyse burdan kendimizi ifşalamayalim 😂
Ve sana tavsiyem Ağustos ayında fırsat yarat
Sen ona yapmadın mıı