vajina kokusu rahatsız edicimi yoksa tahrik edicimi bazı kadınların çok keskin kokar böyle durumdan rahatsız olurmusunuz? ben bazı arkadaşlarımdan bu kokuyu alabiliyorum çok rahatsızlık veriyor otururken nefesim kesiliyor ortamdan ayrılmak zorunda kalıyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılokul yıllarımdayken bende bağzı arkdaşalrımdan alıyorudm o koyuyu bılıyorum iğrenç bır şey ama o kzıalr dış görünüş olarda pislerde zaten:( pekı senın o arkdşların dış görünüş olarda bakımsılarmıydı ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılohaaaa vajina değil foseptik çukuru. nasıl alıyorsun o kokuyu pes yani hem de uzaktan:)))))
61 Yorumla
Soran+1 yılbende anlamadım bazı arkadaşlarımda oluyo bu koku olayı :))
+1 yılBugüne kadar o rahatsızlık verir mi dediğiniz derece bir koku duymadım beraber olduğum kız ya da kadınlarda. Mantar olan bir kadın bulursam bakacağım nasıl kokuyor. :)))
10 Yorumla
burun burun değil mübarek nasıl alıyosun o kokuyu :)))
13 Yorumla
Soran+1 yılalıyorum hatta dışarı çıkarken pantolonuna parfüm sıkıyordu dahada agır oldu dayanamayıp söyledim :)
Soran+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
abi muhabbet ediyoduk birden vajina kokusu geldi bu ne lan wuhaha :D
31 Yorumla
Soran+1 yıliç çamaşırını degişmemiş herhalde buda dışarı vurmuş kokusu kızın vajinasını açıp koklayacak halim yok harelde
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha amk bir de soruyo musun daşak kokusu senin hoşuna gider mi peki :D
100 Yorumla
+1 yılSaglikki bir bayandaki koku daha cok atesler ama dediginiz gibi keskin ise ve regl donemi degilse enfeksiyon vardir oyuzden bu kadar keskindir bununda tedavisi vardir muhahkak bakilmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. evet fazlasiyla rahatsiz ediyor ayni soruyu biraz once bende sordum bütün hevesim gidiyor sex te o kokuyu alinca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. o nasıl nefes kesen kokuymuş yav
vajinanın değil kokusu kendisi bile bizim burnumuzun dibine kadar gelince ayrılamk istemiyoruz ortamdan00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle kokan bir insanla ilişkiye girmek değil , muhabbetimi bile keserim.
20 Yorumlaben rahatsız oluyorum ya o kokudan...
bakım yapılmalı..koku filan sürülmeli bence10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana birşey sorucam bu koku nasıl bir koku sidik kokusu gibi birşey mi ? Sen biliyorsundur.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet onun gibi birşey vajinasını temiz tutmadıgından bu koku agırlaşıyor günlük iç çamaşırı degişmiyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım, hayatımda hiç öyle bir kokuyla karşılaşmadım çünkü bir kızda. Belki arkadaş kız arkadaş çevrende sorun vardır.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet burnum çok hassastır. Kokuyu alırım ama tabiki kıza bir şey söylemem.
00 Yorumla evet eder :( ama sende işi abartmışsın ne burunmuş öyle
00 Yorumlaıııyykk kokan bir vajina kadar pis bişey daha olamaz.iğrenç ötesii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahatsız eder.
Hepimiz temiz olalım lütfen. En azından, ilişki öncesi duşumuzu alalım.00 Yorumla
+1 yılbazı bayanlarda bu gerçekden rahatsız edici , ama senin gibi dşarıdan hiç kokusunu hisetmedim
00 Yorumla
11 ayGerçekten nasıl alabiliyorsun o kokuyu? Herkesin kokusunu alabiliyor musun yoksa belirli arkadaşın mı?
00 Yorumla
+1 yılkusarlar bıle les gıbı bır koku onnu dıyorsan ama vajınanın has kokusu deıl benım dedıgım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet eder...Bayanı erkeği yok bu işin pis kokan insanı seven varsa :D Birşey demiyorum artık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhijyene önem vermeyenlerde çok pis kokuyor... ama normalde nefis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılKadınları bile ediyormus baksaniza ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıletkilemiyor rahatsızlık veriyo
- +1 yıl
Ben de aynı seyi soyledim?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarkadaşlarının kokusunu nasıl alıyonya
02 Yorumla
Soran+1 yılbazı arkadaşlarımda oluyor myhabbet ederken birden o koku geliyor bende anlamıyorum hepte aynı kişiler
Cevap sahibi+1 yılçok ilginç
+1 yılaynen doktora başvursalar keşke.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO başka koku olmasın.. malum gün gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılvajina kokusu her gittigimdemi malum güne denk geliyo :))
Cevap sahibi+1 yılOnun ter kokusu falandır :) ilk defa duydum inanki yorumları falan okuyucam şimdi
gercekten kotü bir koku,allahtan çaresi var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkeklerden apışarası kokusu alıyon mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPislerde ondan haklısın rahatsız eder hemde nasıl
00 Yorumlaeder tabiiiiiiiiii
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem