Önce gelin, topuz uğruna kafasına saplanmış 365 adet firketeyi temizliyor.
Sonra gelinliğin sırtındaki 75 adet minik düğmeyi/ korse kurdelesini, büyük uğraşlar sonucu açmayı başarıyor.
Bembeyaz jartiyeriyle kocacığının yanına gitmeye hazırlanırken aynadaki yansımasıyla karşılaşıyor. Firketeler çıkarıldıktan sonra tiftik keçisine döndüğünü fark ediyor, hızla makyajını temizleyip saçlarını yıkıyor.
Bu aşamaları geçtikten sonra, kendisine düğün boyunca zorla içirilmiş rakılar yüzünden çoktan sızmış olan kocacığını uyandırıyor. Kocanın o anda kendine bile hayrı olmadığını görünce, kendine gelsin diye zorla bi duşa sokuyor.
Ondan sonra ikisinin de hala mecali kalmışsa, artık sen sağ ben selamet herhalde.
Yani hiç evlenmedim ama bence kesin böyle oluyordur asdghfsfsh
13 Yorumla
Soran+1 yılKız bu ne böyle olmasin ayol olmaz da yani zannetmiyorum
Soran+1 yılKanka ben şahsen topuz yaptirmayacagim hatta fön yeter diye düşünüyorum veya dalgalı saç ayol ona mı ugrasacagim birde. Ayrıca zaten damat aylardır o geceyi hayal ettiği için gayet hazırdır mecali vardır merak etme djeow
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten merak ediyorsan dini açıdan da dikkat ediyorsan öncelikle düğün bitiminde ya aile buyuklerin birinin evine gidilebilir ya da sizi arabayla yeni evinize götürecek arkadaşınızın aracına bir tencere yemek konur ya da disaridan paket yaptırarak yiyecek alınır çünkü gelin damat acıkmış oluyor düğün sonu. sonra eve gidilir önce çiftler duş alır ayrı ayrı tabi gelinin saci çözülür vs namaz abdesti alınır ve 2 rekat namazı var. sonra ufak dokunuslarla esin seni hazırlar zaten hazır değilseniz ve aşırı yorgunsaniz da sarılır uyursunuz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İlk adım diye bişey yok o işin olacağı zaten belli soyunur duşunu alır rahat bişeyler giyer ve yatağa geçersin olay bu
00 YorumlaKocan gelinliği çıkarırken öper koklar sende karışıklık verirsin öyle başlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Efendilik isteyen beyza showa gitsi
burada * var *
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikinizinde aklımda o olduğu için her hareketiniz oryaa götürecek sizi yanina bile otursa için bir hoş olacak 😂😂😂🤭
04 Yorumla
Soran+1 yılYani erkek mi dokunuyor ilk mesela odaya girildi ne konusuluyor
Cevap sahibi+1 yılilk olarak düğünün dedi kodusu yapılıyor sonra işte gelinliği çıkarma ugrasina giriliyor tabi o zmana kadar damat hazır oluyor ama gelin hala söylemekten başka bir şey yapmıyor oluyor genelde
Soran+1 yılYani yakınlaşmalar ile badliyot yoksa Hadi yapalim muhabbeti degil
Cevap sahibi+1 yılhayircanim öyle seymi olur temizlikmi yaoiyir sun 🤭😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavaş yavaş yanaşmaya başlanıyor temas, öpüşme, sürtünme derken bi bakmışsın içine girmeye başlıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk kim yaklasiyor
Cevap sahibi+1 yılHer iki tarafta birbirine yaklaşıyor ilk adımı birisi atmasa diğeri her türlü atacak zaten o gece onun için var
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüğün müğün yapmadık ama olaylar zaten kendiliğinden gelişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoooo çok acayip şeyler hiç sorma.. Direkt uzaylılarla kontak kuruyoruz gelen dik açı sinyallerine göre rota belirleyip tünele dalıyoruz..
00 Yorumla
+1 yılYavrucum yasin küçük derslerine çalış boyle seylere kafa yorma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gidiyon uyuyon sonra o kadar yorulmuşun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılher şey yaşaniyor nasıl anlatabiliriz burada
00 Yorumla
+1 yılGelin soyunuyor gel yap. diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlencen mi bu ne fkfkf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sana burdan anlatamam
00 Yorumla
+1 yılErkek atar
10 YorumlaSeks
11 Yorumla- +1 yıl
Biliyoruz