Gizli Üye(36-45)1 yıldaha önce aynı tür soruya yazdıklarımı seninle de paylaşıyorum.
eve gelince duş alırsınız, kahve içersiniz biraz sohbet muhabbet, isterseniz namaz kılarsınız birlikte. sonra zaten yatak odası faslı başlar, erkek sabırsız olur bu konuda. odanın ışığı loş olur öyle direkt soyunma olmaz tabiki ama erkek için gelinin kıyafetlerini çıkartmak ayrı bir zevktir yani seni soymak isteyecektir, buna hazırlıklı olmalısın psikolojik olarak. bu kötü biey değil senin de hoşuna gidecektir, heyecanı bile çok güzel, ama erkeğin direkt kızın karşısında tamamen soyunması vücudunu özellikle penisini kıza direkt göstermesi daha evvel hiç görmemiş ise bir kız için biraz ürkütücü gelebilir, o anki heyecanla zaten kesinlikle eşinin penisi sertleşmiş olacaktır direkt öyle görecek şekilde bakmaman iyi olur. utanç verici gibi gelse de bunlar o an böyle düşünmüyorsun aslında, rahatlıyorsun, güveniyorsun eşine, . senin açından da sevdiğine sarılmanın hazzını huzurunu çok seveceksin, sana sarıldı mı onun sıcaklığını hissettikten sonra sanki tüm ömrünce o an için yaşamışsın gibi hissedeceksin ve bir daha hiç bırakmak istemeyeceksin onu kollarının arasından. o duygu psikolojik olarak çok iyi gelecek sana, bazen sadece sarılıp öylece kalıyorsun uzun süre kalp atışlarını nefes almasını dinliyorsun.. o huzur anı terapi gibi gelecek sana... her şey cinsellik değil, cinsellik ilişki ise sadece git gel yapıp boşalmaktan ibaret hiç değil. her şey bir yapboz parçası gibi birbirini tamamlıyor aslında, yan yana kucak kucağa kahve içmekte, film seyretmekte bu yapbozun birer parçası.. koltuğa oturup birbirine iyice sokulup başını omuzuna yaslayıp camdan dışarıyı seyretmek, cama vuran yağmuru seyretmek o sesi dinlemekte bunun bir parçası... cinselliğinde kendi içinde bu tür parçaları var her birinin ayrı hazzı vardır, özellikle ilk gece senin gelinliğini çıkartırken ki heyecanının sana vereceği haz ve eşinin o anki heyecanına ortak olmanın hazzı çok çok tatlıdır... onun kucağında uzanıp dudak dudağa aşk ile uzun uzun öpüşmek... vücudunda onun ellerini dokunuşlarını hissetmek... kıyafetsiz birbirinize sımsıkı sarıldığınızda onun bedenini sıcaklığını penisinin yakıcı sıcaklığını sertliğini hissetmek... sevdiğin helalinin kucağında kalmak, uyumak... tüm vücudunda dolaşacak hazzı tetikleyen birer parçadır bu tür şeyler de... tuhaf duygulardı ilk yaşanırken ama anlatılan korkutucu şeyler kadar ve kafamda büyüttüğüm mesele ettiğim korktuğum kadar ne acı oldu ne de kötü hissettim, gayet güzeldi, az biraz sancı acı elbette olacak ama çok tuhaf bir hislerdi, sadece ilk birleşme ilişki anı değil, bir erkekle odada yalnız kalmak, o güne kadar kendi ailenden birinin yanında bile soyunup giyinmeye utanırken bir erkeğin senin bütün kıyafetlerini çıkartması karşısında savunmasız kalman ve daha da garibi bir erkeği ilk defa karşında tamamen çıplak olarak görmek tuhaf ve ürkütücü gelmişti o an, loş ışıktaydı ama yine de onun bedenini görüyorsun, küçük erkek kardeşimin pipisini çok görmüştüm dokunmuştum ama o küçücük bişeydi şimdi karşında onun olgun halini havaya kalkmış halde kütük gibi görmek çok çok tuhaf bir histi ve beni oldukça germişti o görüntüsü... ve bana çok tuhaf gelen başka bişeyde sevişme esnasında erkeğin altında olmak, pozisyon olarak bacaklarımı açması felan çok tuhaf hissettirmiş kendimi, ya ben napoyorum burada, üstümde bi herif napıyor böyle felan gibi saçma sapan düşünceler ve o güne kadar duyduğum a*ına koyayım gibi bazı küfürler aklıma gelmişti ve şimdi bu herif bana da koyacak gibi düşünceler aklımdaydı bunların dışında ilk birleşme anı aslında güzeldi penisin sımmsıcaklığını hissetmek güzel bir histi, ilk girince karnıma doğru yoğun ve geçmeyen bir sancı olmuştu, eşimde ilk girince bir süre çıkartmamıştı hareket de etmeden öylece içimde bekletmişti alışmam için ve kızlığın bozulması için, öyle bekletmesi bir yandan çok tatlı bir histi şeyinin sıcaklığını içimi yakmasını hissetmek ama bir yandan da o sancı hep vardı karnımda, bir süre sonra azalmıştı, tam süresini hatırlamıyorum ama 1-2 dakika kadar yavaş yavaş iler geri girip çıkartmıştı ve sanırım boşalmıştı, öylece ilk ilişkimiz tamamlanmıştı. sonrasında sarılıp bir süre öylece kalmıştık kucak kucağa, o an onun küt küt atan kalbinin sesini duymak dinlemek çok huzur verici gelmişti bana, ve nefes alıp verişini sıcak nefesini hissetmek çok hoşuma gitmişti, bana sarıldığında o hep göğüslerimi hiç bırakmamıştı sürekli okşamıştı hatta emer gibi şeyler yapmıştı, o hisler de çok hoşuma gitmişti, böyle sanki onun vücudundan benim vücuduma ılık ılık bişeyler akıyor gibi bir his vardı bende ve dizlerime bacaklarıma doğru akıyor gibiydi ama vajina kısmında aşırı bir yanma hissi hep vardı böyle sıcak suda nasıl bir yanma hissi olur ona benzer bir histi...
o an geldimi herşeyi unutursun korkularını endişelerini acayip bir atmosfer, hiçbişey düşünemiyorsun aslında ilk başlayınca aşırı heyecandan kalbinin küt küt atışını duyuyorsun resmen, neyden korktuğunu bile hatırlamıyorsun,, eğer daha önce hiç görmediysen erkeğinin bedenine penisine hiç bakma çünkü o biraz ürkütücü gelebilir sertleşmiş vaziyetteyken ama onun sıcaklığını hissettiğin anda gevşiyorsun öyle bir güzel etkisi de var üzerinde, sihirli bir dokunuş gibi adeta bir anda rahatlık hissediyorsun tüm vücudunda ön sevişme esnasında
ilk gece ben pek de bişey yapmadım, utanmaktan çekingenlikten, yatağa uzanınca ondan sonra eşimin yaptıklarına karşılık verdim o öperken ben de öptüm, aktif olarak tek yaptığımda öpmekti ondan sonra zaten vücuduma aşağılara doğru öperek inmeye başlayınca ben bişey yapmadım gözlerimi kapattım onun dokunuşlarını hissettim haz almaya çalıştım, yarım saat kadar sürmüştür ön sevişme ama tamamını eşim aktif olarak yaptı öperek okşayarak 3-4 tur atmıştır vücudumda yukardan aşağıya, ben de ona sarıldım ellerimle sırtını felan okşamışımdır biraz, onun dışında penisine flan hiç dokunmadım bakmadım bile, daha evvel gerçekte yakından hiç görmediğim için daha iyi oldu bakmamam ama adam rsmen gözüme sokar gibi göstermişti yatağa gelirken, merak ediyordum ama utandım açıkçası öyle alenen bakmaya da dokunmaya da.. kimi erkek ilk geceden direkt kıza oral yaptırıyor arkadaşım anlatmıştı eşi ağzına sokmuş direkt çok tuhaf gelmişti bana ben asla yapamazdım ilk gece, ilk başta kıyafetlerimi bile o çıkarttı ben direkt yatağa uzandım o kendi kıyafetlerini de çıkartıp yanıma uzandı. ön sevişme olayı tamamen erkeğin yürüttüğü bir eylem ve ilk ilişki de, hiç yaşamamış bir kız istese de aktif olamıyor çekiniyorsun utanıyorsun ilk defa bir erkeğin yanında tamamen çıplak kalıyorsun her yerini görüyor elliyor öpüyor...
alışamadığım tek şey eşim bile olsa bir erkeğin yanında altında tamamen çıplak olarak kalmak, çok tuhafıma gidiyor hem kendi çıplaklığım hem erkeğin çıplaklığı hem de ilişki pozisyonları açısından... erkeğin bedeni birazda komik geliyor bana penisi inikken önünde hortum gibi sarkıyor sallanıyor ya da sertleşip şişinde kazık gibi dikiliyor ürkütücü görünüyor o an ama komikte görünüyor altında bi de topları var onlar daha komiğime gidiyor görünüşü yapısı...bence yüreğine almakla kucağına almak arasında hiç bir fark yok helalin olanı. ayrıca illaki çıplak görmek zorunda da değilsin, ve öyle görünmek zorunda değilsin. arsızca bir durum zaten söz konusu değil, bitek o ilk gecenin sabahı eğer birlikte duşa girilirse orada bi gerilme yaşayabilirsin çünkü orada ilk kez ve ışık altında çıplak olacaksın çıplak olman ayrı bir de bir erkeği çıplak göreceksin vücudunu göreceksin önünde sallanan şeyi göreceksin bana çok tuhaf gelmişti sabah duşa girdiğimizde bir yandan utanarak sıkılarak gözlerimi kaçırarak ama meraklı gözlerle bakmak, bi de eşim tutmamı dokunmamı istemişti tuhaf bi histi tutunca birden sertleşmeye başlaması ilk kez yaşadığım bir his olunca ürkütmüştü. bunun dışında çoğu zaman birbirini çıplak görmüyorsun çıplak kalmıyorsun birbirinin yanında. ama alışıyorsun ve sevdiğinin yanında öyle savunmasız kalmak hoşuna gidiyor, onun senin vücudunu beğenerek öpmesi okşaması çok hoşuna gidiyor, kendini ona en güzel şekilde sunmak için bakım yapıyorsun hazırlanıyorsun yanında açılıyorsun gül goncası gibi.. mutluluklar dilerim, inşallah tüm endişelerini korkularını bir bir aşarsın o güne kadar, her şey gönlünce olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba geçmiş olsun korkuların da varsa vajinismus olabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılVar
- 1 yıl
Düzeltmek gereken en ciddi bir sorun konuşmak anlatmak dertleşmek istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ne kadar korku, o kadar acı ve zor olur senin için. Önce korkularını yenmelisin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılKorkma seks seviyorsan partnerini arzuluyorsan islananda biri azginda biriysen çözülür
00 Yorumla Korkarsan acidan başka bişey olmayacak ama rahatlayana kadar yapma illa ilk gece yapmak zorunda değilsin
40 YorumlaKorkma iğne gibi azıcık Acır bağırsin ağlarsın sonrası rahat olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılBiz nereden bilelim bacım
20 Yorumla Masaj mı yapalım sana?
15 Yorumla- 1 yıl
Hahahahahah 😅 evli misin sen
- 1 yıl
Tersleyin hemen zaten aman
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılKorkacak bir şey yok canım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince görürsün çok darsa sıkıntı büyük olur
00 Yorumla Korkulcak bi durum yok
00 Yorumla
1 yılKendini bırak tadını çıkar zevkli oluyor
00 Yorumla
1 yılDm den gel de sana aciklim
00 Yorumla
1 yılKorktuğun gibi olmaz merak etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yıl18 yasında evlenşrsen korkarsın tabi
02 Yorumla
Soran1 yıl25 im
- 1 yıl
Bakiremisin hiç mi mastürbasyon yapmadn
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her şey çok güzel olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen yaşican bizmi yasicaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen sana kısaca söyliyim ….
💤😴😴💤🛏️🥱🥱😴00 YorumlaKorkma acımıyor bile
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sana bağlı
00 Yorumla
1 yılÖzel bir konu
00 Yorumla
1 yılTarih belli mi
00 Yorumla
1 yılBiz nereden bilelim ablacım
00 Yorumla
1 yılEvlendin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNebilelim biz