Cinsel Yaşam Göğüs büyüklüğü çok mu önemli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Göğüs büyüklüğü çok mu önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Mr_Morgan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır göğüs büyüklüğünden çok kalça büyüklüğü önemli.Vücut şekli armut tipi olan kadınları daha çekici buluyorum. 0 0 Yorumla
Orakim Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Değil ya değil, vallahi değil. Ebatı ölçüsü cidden ufak bir detay, detaycık. Dik olsun uçları karşıya baksın yeter, severiz, yeriz. 0 0 Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İdeal boyut ister erkekler 80 B mesela uçları dolgun ve dik 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hayır buyuk gogus sadece uzaktan ıyı yakından cok bır nanesı yok 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben boyutlarını değil ama diktiri olmasını yani biçimini önemsiyorum. 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Önemli. Gelecekteki çocuklarımızın rızkını düşünmek zorundayız 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence iri göğüsler çok itici inek memesi gibi :/ 0 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Ben hep 85c 90c istedim ama şansıma hep küçük meme geldi. Evet önemli , büyük meme candır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 den 5 e kadar numara versek 1 limon 3 portakal 5 karpuz olsa ilk tercihim 2 sonra 3 sonra 1 ve 4 olur. Karpuzu hiç tercih etmem 👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benim için önemli. ben sevgilim olduğunda yastık kullanmam mesela 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç önemli değil, önemli olan vücudu, temizliği ve bakire oluşu 🌹 0 0 Yorumla
34Kalpsiz34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Benim için portakal büyüklüğü en güzeli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cokta önemli değil. Benim icin önemli olan dolgun ve kabarık duran vajina 1 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sizin için penis ne kadar önemlşyse o kadar 0 0 Yorumla
Avusturyalı24 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Kimine göre önemli penisim arasına girsin isterim 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu meme büyüklüğü sahibini ilgilendirir. kime ne 0 0 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben en fazla orta büyüklükte olmalı 0 0 Yorumla
cellatgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Oran orantiyi bozmadigi sürece evet çok onemli 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Normal olsun ne çok büyük ne küçük bence 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayır değil. Estetik ve güzel durması önemli. 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Küçük olanlar en güzeli 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne kadar küçük olduğuna göre değişir 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Erkekler için 1 1 Yorumla mertcanturk +1 yıl Genelleme yapmasak mı acaba🤔 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok ooo 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Önemsiz.. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Biraz önemli 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. dekolte onemli tabi 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok önemli değil 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Kesinlikle hayir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Önemli değil. 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birazcik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Hayır göğüs büyüklüğünden çok kalça büyüklüğü önemli.
Vücut şekli armut tipi olan kadınları daha çekici buluyorum.
Değil ya değil, vallahi değil. Ebatı ölçüsü cidden ufak bir detay, detaycık. Dik olsun uçları karşıya baksın yeter, severiz, yeriz.
İdeal boyut ister erkekler 80 B mesela uçları dolgun ve dik
hayır buyuk gogus sadece uzaktan ıyı yakından cok bır nanesı yok
Ben boyutlarını değil ama diktiri olmasını yani biçimini önemsiyorum.
Önemli. Gelecekteki çocuklarımızın rızkını düşünmek zorundayız
Bence iri göğüsler çok itici inek memesi gibi :/
Ben hep 85c 90c istedim ama şansıma hep küçük meme geldi. Evet önemli , büyük meme candır.
1 den 5 e kadar numara versek 1 limon 3 portakal 5 karpuz olsa ilk tercihim 2 sonra 3 sonra 1 ve 4 olur. Karpuzu hiç tercih etmem 👍
benim için önemli. ben sevgilim olduğunda yastık kullanmam mesela
Hiç önemli değil, önemli olan vücudu, temizliği ve bakire oluşu 🌹
dik ve iri memenin tadını bilmeyen anlamaz😋
Benim için portakal büyüklüğü en güzeli
Cokta önemli değil. Benim icin önemli olan dolgun ve kabarık duran vajina
80 beden fazlasıyla yeterli
Sizin için penis ne kadar önemlşyse o kadar
Kimine göre önemli penisim arasına girsin isterim
yahu meme büyüklüğü sahibini ilgilendirir. kime ne
Ben en fazla orta büyüklükte olmalı
Baya önemli kaç ki senin ki
Oran orantiyi bozmadigi sürece evet çok onemli
Normal olsun ne çok büyük ne küçük bence
Hayır değil. Estetik ve güzel durması önemli.
şekli önemli büyüklük değil bence
Değil bence ya küçük olup güzel gorunenler de var
küçük olması daha çekici görselde değil ama
Küçük olanlar en güzeli
Ne kadar küçük olduğuna göre değişir
Erkekler için
Genelleme yapmasak mı acaba🤔
Büyük olacak ele avuca sığmayacak
Çok ooo
Önemsiz..
Biraz önemli
dekolte onemli tabi