Erkeklerin buyuk penis takintisi gibi kadinlarda da meme büyüklüğü kendi aralarinda onemli midir?
Not: Unutmayin kimi erkek kucuk meme sever hatta delirir, cildirir 😁
Not: Unutmayin kimi erkek kucuk meme sever hatta delirir, cildirir 😁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar bir araya gelince erkekler gibi işte cinsel organ konuşmuyorlar daha çok göğüs kalça filan konuşuyorlar ve genelde çok aşırı büyük kalça hicbizaman kadınlar arasında tercih edilmez ya da hiçbir zaman öyle çok büyük göğüsler tercih edilmez önemli olan göğüsün büyük ya da küçük olması değil diri olmasıdır yani sarkmamış olması lazım mesela benimkiler küçük çok büyük değil ama diri yani oldukça dik ve bir de şöyle bir şey var herkesinki böyle ortaya doğru gidiyor benimkinin bir ucu bir tarafa doğru gidiyor diğer ucu diğer tarafa doğru gidiyor yani ortada birleşmiyor
Cevap
4Cevap
O ladar öneml değil bence hatta küçğk meme isteyen çok var
Bence de var kucuk meme seven 😉
Kadınların kendiside istiyor
Kadinlar neden kucuk istiyor peki
Emzirdikten sonra sarkmasın diye ya da çok belli olduğu için rahatsız oldukları için
Çok büyüğü bel ağrısınada sebep oluyor ayrıca
Tesekkur ederim cevabin icin 👍
Rica ederim
Küçük meme isteyen çok az hepsinide bu sitede gördüm zaten kızlara yaranmak için söylüyor çoğu 😂
Sevsinler sanki istedikleri onlara bakıyor
Küçük memeli birisin sanırım kadınlar da büyük meme ister istemeyenlerin çoğu çekemediği için büyük memenin dezavantajlarından bahseder
Küçük değiller ama senide alakadar etmez sadece sorulan sorulara cevap verdim farkedersen
Yanlış biliyorsun ama uyarma gereği hissettim küçük memeyi sevmez çoğu
@Makinecamee valla benim etrafimda cok var kucuk meme tercih eden ki bende onlardan biriyim zaten. Bana gore kucuk meme candir 😊
Erkeklerden bahsetmedim zaten kadınlardan bahsettim kadınların bazıları çok yakınır büyük memeden
Ki zaten soru kadinlarin kendi aralarinda bunu takinti haline getirip getirmedikleriydi.
Hiç inandırıcı değilsin küçük meme sevdiğini söylüyorsun ama büyük memeli biri yanından geçince de off memeye bak ne güzel diyeceğine adım gibi eminim
Bakiyorum evet ama off demiyorum cekici gelmiyor cunku. Yumrugum buyuklugunde veya biraz daha buyuk gordugumde offf hatta offffffffff bile diyorum. Inandirmak gibi bir amacim yok olmayacakta.
Cidden hiç inandırıcı gelmiyor üzgünüm. Çevremdeki herkes büyük meme seviyorken.
Dedigim gibi seni inandirmak gibi bir cabam olmayacak. Bu benim tercihim
Ben küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi yüzlü kadına düşüyorum ben
Küçük memelileri çağırma şekline hayran kaldım
Yok canim nereden cikarttin 🤭
Sizinki kadar degil
Sizde ne kadar. Mesela kucuk memeli birini gorunce ne dersiniz aranizda
Cok etkileyici bir cevap
Arasindan ağzına kadar gelsin yeterli 😉
kucuk iyidir
Küçük candır 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar