Cinsel Yaşam Konuştuğum çocuk çok istekli ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Libiodosu tavan yükseleni akrep ay burcuda akrep 🦂 Konuştuğum çocuk çok istekli ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Önemli olan senin istekli olman , öyle misin 1 0 Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. La burçla ne alakaaaaaaaa bide ay burcunu yazmış hey allam 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence sende onun gibiysen deliler gibi duvardan duvara nefes nefese ter içinde sevişin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İlişkiye girmek istemiyorum ne kadar istekli olsamda Yorumla Drmarco +1 yıl Neden istemiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Cepte görsün istemiyorum Yorumla Drmarco +1 yıl Öyle düşünme karşılık almazsa soğur belki Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. hoşuna gitmiyorsa belirtirsin ki gidiyor sanki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet gidiyor hoşuma Yorumla orhii59 +1 yıl sen de istekliysen ve seks de varsa sıkıntı ne Yorumla orhii59 +1 yıl o zaman sorun ne Yorumla Soran +1 yıl Seks yapmadık hiç ama yaparsam uzaklaşır diye korkuyorum Yorumla orhii59 +1 yıl deli misin bırakır mı böyle güzelini bulmuş Yorumla
xBugra Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl istekli kıza denk gelmek mesele 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok istekliyim ona karşı belli ediyorum Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Engelle bitsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :D boğaya denk gelmedin ona dua et :) 0 23 Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Katılıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mesela :) Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Belli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu :D Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Boğa burcu dediğine tanidiklarim cinsel istekleri fazla idi Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Seni bilmiyorum ama boğa Burcu dedim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D evet fazlasıyla Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 boğalar tehlikeli Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Katılıyorum ama bir boğayı çok sevdim unutamıyorum da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mmmh bı boğa:) emin ol telafisi için başka boğa işe yarar :) Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden 😂 Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Teşekkür ederim istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himmm düşün sonra da olur :D Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl İstek at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım :) Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Kabul ettik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gördüm :D bende mesaj atmışsın diye zannedip:) girip girip duruyorum:) Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl 😂😂😂hahay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 cidden Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl 😂😂😂🤭🤭😂😂😂hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uuuuu 😂 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. beraber ol 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya sonra terk ederse Yorumla fatihankara06 +1 yıl yapmadın sanırım daha once Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Akrepler öyledir 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Önemli olan senin istekli olman , öyle misin
La burçla ne alakaaaaaaaa bide ay burcunu yazmış hey allam
Bence sende onun gibiysen deliler gibi duvardan duvara nefes nefese ter içinde sevişin
İlişkiye girmek istemiyorum ne kadar istekli olsamda
Neden istemiyorsun
Cepte görsün istemiyorum
Öyle düşünme karşılık almazsa soğur belki
hoşuna gitmiyorsa belirtirsin ki gidiyor sanki
Evet gidiyor hoşuma
sen de istekliysen ve seks de varsa sıkıntı ne
o zaman sorun ne
Seks yapmadık hiç ama yaparsam uzaklaşır diye korkuyorum
deli misin bırakır mı böyle güzelini bulmuş
istekli kıza denk gelmek mesele
Ben çok istekliyim ona karşı belli ediyorum
Yatakta belli olur sozde degil
Engelle bitsin
İstemiyorsan engellicen
Bende öyleyim. İstemiyorsanız konuşmayın.
At yatağa çık tepesine 😀
Lütfen burçları karıştırmayın
vericen kurtulucan kardeşimee
:D boğaya denk gelmedin ona dua et :)
Katılıyorum
Ben mesela :)
Belli
Çok mu :D
Boğa burcu dediğine tanidiklarim cinsel istekleri fazla idi
Seni bilmiyorum ama boğa Burcu dedim ya
:D evet fazlasıyla
😂😂
😂 boğalar tehlikeli
Katılıyorum ama bir boğayı çok sevdim unutamıyorum da
Mmmh bı boğa:) emin ol telafisi için başka boğa işe yarar :)
Hahaha
Cidden 😂
Teşekkür ederim istemiyorum
Himmm düşün sonra da olur :D
İstek at
Attım :)
Kabul ettik
Gördüm :D bende mesaj atmışsın diye zannedip:) girip girip duruyorum:)
😂😂😂hahay
😂 cidden
😂😂😂🤭🤭😂😂😂hahah
Uuuuu 😂
beraber ol
Ya sonra terk ederse
yapmadın sanırım daha once
Ne bilim znnsn
yani akrep
Akrepler öyledir 😂
Seksting yap
Surekli vereceksin