Ben bakire olduğumdan öyle bir erkek istiyordum bu oğlan bakir değilmiş ve bu dokundu bana. Ben temizsem temiz birini istemem normal değil mi arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Gayet normal ve bende temizim, öpüşmeden bile ve hoşlandığım kız başka erkekle öpüşmüştü sırf bu yüzden içime soğukluk girdi. Yani kabullenemiyorum bu durumu her ne kadar kabullenmek istesemde olmadı ve şu an soğuk hissediyorum artık o kızdan ne yazık ki. İnsan kendisi gibi biri istemesi gayet doğal ve normal yani bizim hakkımız bu zaten.
14 Yorumla
Soran11 ayYa ben bu zamanda öpüşmeye bile razıyım ama fazlası gerçekten gururuma dokunuyor.
Soran11 ayYani ben de istesem yapardım ama bazı şeyler özel kalsın diye ve gelecekteki eşime onu tanımadan saygı duyup yanlış bir şey yapmamışsam onun bu saygısızlığını kabul edemem ki.
- 11 ay
Valla bende senin gibiyim temiz kaldım şükür ve kalmaya gayret ediyorum. Benim bu durumumu görüp benle olmak isteyen kızlar oldu ama reddettim onları çünkü biliyorum ki yapsam pişman olacam ve gelecekteki eşimin yüzüne bakamıcam utançtan. Kendim gibi birini istiyorum o yüzden temiz kaldıysam o da temiz kalsın birbirimizin ilki olmak kadar güzel ne var ki? Dimi ama
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
11 ayevet bu tamamen normal çünkü herkesin kendi tercihi ve sınırları vardır sen kendini nasıl rahat ve güvende hissediyorsan o şekilde davranmalısın önemli olan karşındakinin saygılı ve senin sınırlarına uygun olması bakire olup olmaması değil güven ve samimiyettir eğer sen bakir biriyle olmak istiyorsan bu senin hakkın kimse bunu zorlayamaz ya da küçümseyemez tercihlerini açıkça belirtebilirsin ve buna saygı duyulmasını bekleyebilirsin önemli olan kendini iyi hissetmendir unutma herkes farklıdır ve senin seçimlerin değerli
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
11 ayYani karar senin sana doğruyu söylemesi erdemlik ama sen bakire olmasan o seni ister miydi orası sana kalmış ayrılırsan haklısın senin doğal hakkın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayTabii ki 👍🏻 bunu istemek senin en doğal hakkın..
10 Yorumla Kim ne kadar temizse o kadarını istemek hakkı tabiki
10 Yorumla
11 ayKeskinlikle haklısın ve istemen çok doğal tabi ki de en doğrusunu yapmışsın bende bakirim yani fakat bulabilirmiyim bilmiyorum yaşta geçiyor falan
00 YorumlaÇok normal. Ben temizdim temiz biriyle evlendim
12 Yorumla
Soran11 aydarısı başıma diyeyim.
Gizli Üye(18-24)11 ayGüzel yanından bak öğrenmiş oldun daha da geç zamanda öğrenebilirdin.. e tabi bende milli olmadım karımın da bakireliği bozulmuş istemem hakkımdır...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayyok bende bakirim bende tabi kendim gibi temizini istiyorum gayet dogal ve normal tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
11 ayayrıl o zaman cami cemaatinden tarikattan bul bakir birini. ne yapabilirim diye bize niye soruyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayBu durum biraz farklı yerde değerlendirmek gerekir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 11 ayTemizliği kirliliği bekarete bağlamak çok itici.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
11 ayevet aynen hakkın.
10 Yorumla Açılışı seninle yapmadı diye mi bu afran tafran mk
04 Yorumla
Soran11 ayEvet zoruna mı gitti
Soran11 ayEvet benim zoruma gitti. Bir gün açılışı seninle yapmayan kıza denk geldiğinde anlarsın.
Gizli Üye(25-29)11 ayTemiz birini istemen normal
10 Yorumla
11 ayvah vah hemen ayrıl ondan
00 Yorumla
11 ayBu devirde çok zor be
00 Yorumla
11 ayBabasinin evine gönder namusunuzu temizleyin diye
00 Yorumla
11 aySalla çocuğu
21 Yorumla- 11 ay
Ne alaka
Gizli Üye(25-29)11 ayhıc cıddı sevgılın oldumu?
07 Yorumla
Soran11 ayHayır
Soran11 ayHiç sevgilim bile olmadı
Cevap sahibi11 aypekı senle uzunca konusalımmı? :)
Soran11 aykonuşalım, açık yap kendini.
Cevap sahibi11 ayhadi
Soran11 aytakipleşiyormuşuz
Cevap sahibi11 ayuyudunmu
11 ayEvet normal
10 Yorumla
11 ayYol ver gitsin
14 Yorumla- 11 ay
Durumu acıkladım
Soran11 ayHaklısın öyle yapmalıyım zaten başka seçenek kalmıyor. Kendime göre birini bulmuştum aslında ama tek kusuru buymuş işte, çok üzücü
- 11 ay
Ben gerekeni soyledım karar sende güzel kardeşim
Gizli Üye(25-29)11 ayhaklısın
10 Yorumla
11 ayNormal değil Büsan kaderindir ara o azmn
00 Yorumla
11 ayEvet normal
10 Yorumla
11 ayKesinlikle hakkındır
10 Yorumla
11 ayDenk istemek normal
10 YorumlaHaklısın