İnstada bi adamla tanıştım evli kendisi bi iki defa sohbet ettik ama asla cinsellik konuşmadık hatta bana para atıp yemek bile ısmarladı da fazla uyuşamadık sohbet sarmadı oda bahaneyi bende buldu ve bende engelledim üstüne tekrar hesap açıp ekledi tekrar denedik yine olmadı engelledim ve şimdi yeniden hesap açmış takip isteği attı yalnızca sadece beni takip ediyor diğer hesabında da benden başka kimseyi takip etmiyordu takıntımı yaptı beni anladım hem kızıyor bana hemde takip atıyor yeni hesap açıp
Cevabın nedir?
İlgisini cezbetmişsin. Yazık olmuş. Duygularını dikkate al herifin. Düzgün konuş bitir
09 Yorumla
Soran+1 yılİyide ben konuşuyorum ama sohbet ileriye gitmiyor sadece nerdesin napıyosun belki Yarım saat daha konuşuyoruz ama yok uzun uzuna sohbet edemiyouz sonra da bana uyuşamadık konuşmak istemiyorsun diyor halbuki ben daha çok konuşuyorum suçu bana atınca bende engelledim
Soran+1 yılKonuştum şimdi daha önce buluşmayı kabul etmediğim için para karşılığı buluşmayı teklif etti kızdım bende tekrar rahatsız etme dedim engelledim yine
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNeden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yıltakıntılı evet
00 Yorumla
+1 yılKendisine sor anlaşamıyoruz neden devamlı hesap açıyorsun de. İstemediğini söyle. Amacı isteği neymiş sor.
05 Yorumla
Soran+1 yılYazdım biraz önce seninle buluşmak istiyorum unutamadım sen bambaşkasın falan diye zırvaladı kabul etmedim para teklif etti sadece görmek istiyorum dedi bende kızdım para teklif edince sen beni ne sandın dedim çaresiz kaldım hiçbir şekilde buluşmayı kabul etmiyosun diyince sakın bir daha rahatsız etme dedim ve engelledim
- +1 yıl
Buluşmak istediğine göre cinsellik istiyor. İlk buluşma olmasa da ikincisinde kesin bir şeyler yaşamak ister.
Senin de hatan adamın parasını yemek olmuş.
Soran+1 yılBen ondan para istemedim sadece napıyosun dediğinde acıktım ne yesem diye düşünüyorum dedim akşama kadar ısrar etti ben yemek yedim hala ısrar etmeye devam etti ki normalde bu zamana kadar böyle bir şey kabul etmemiştim artık mecbur kaldım gibi bişey oldu
- +1 yıl
Anladım. Senin o parayı kabul etmenden cesaret almış işte.
Benimde sana bir sorum olacak özelden yazarsan.
İyi gecelerin olsun.
Soran+1 yılBurdan sorsan daha iyi olur
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evli mi
Yahu milyon tane bekar var
Evli ile olmaz01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence takıntılı boyle netten tanismayla para yemek kabul etmekte hatalı
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosunuz ilk defa böyle bir şey yaptım yapmaz olaydım
+1 yılŞu hesabı sen ver bide ben deniyim ajshsjsjd
00 Yorumla
+1 yılUlan arkadas tovbe estagfurllah
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin
- +1 yıl
Evli adam ve sen
Sana kalmis hosuna gidiosa konus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtul ondan