Yalvarsanda seninle cinsellik yaşamak istemem ki dedi. Egolu bi tip.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan söylüyor ilgini çekmek için kızlar umursamadigi yere takılı kaldigi icin o kiside ilgini cekmek icin oyle söylemiş
120 Yorumla
Soran+1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Cevap sahibi+1 yılAyak yapıyor sen ona de aynisini bakalım şu saaten sonra istesen de vermem diye bak gör 1 hafta sonra nasıl köpek oluyor
Soran+1 yılİlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum dedi bi günlük ilişkiler unutulur gider dedim de bi günlük değil bazı yaşanmışlıklar unutulmaz dedi
Cevap sahibi+1 yılYol ver gitsin o zaman sen uğraştıkca hoşuna gider uğraşmaya devam ettikce inadina yapar
Soran+1 yılTakipten çıkardım sence birdaha istek atar mı
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz ama bir süre düşünür durur bu arada ilgimi cekmiyorsun demis ya konusman mi kötü fizigin mi kötü anlamadim neden dedi bunu
Soran+1 yılNormalim ya sarışınım hatta yaşımdan küçük gösteriyorum
Cevap sahibi+1 yılBence umursama bendekide hata fiziğini falan soruyorum beğenen böyle beğensin seni sen güzel olduğuna inandığın sürece boş ver kim ne derse desin belli ki o kisi günübirlik kız arıyor ağır gelmissin sen ona kaldiramazdi seni
Soran+1 yılHala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz dedi
Cevap sahibi+1 yılBenim anlamadı sen neden arkadaşınla cinsellik yaşamak istiyorsun
Soran+1 yılArkadaş olarak görmedim ki en baştan beri ondan hoşlandığımı biliyordu
Cevap sahibi+1 yılSizin iş baya karışık bir çok nedeni olabilir
Soran+1 yılBaşka ne nedeni olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılÖrnek arkadaşım olarak gördüğüm kız önümde soyunsa sadece bakarım hiçbir şey yapmam o da öyle biriyse bundan kaynaklanıyor olabilir ya da seninle sadece vakit geçirmek icin de konusmus olabilir tam bir piyasacı anlayacagin ne tamam kendi bilmez
Soran+1 yılDengesiz
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılOlgunlaşmamış daha
Cevap sahibi+1 yılBiraz zaman geçsin kendine kizacaksin ben bu insandan nasıl hoşlandım diye
Soran+1 yılEvet öyle olacaktır
Cevap sahibi1 yılTakma salla gitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılay g0tüm. kendisi sadrazamın sol ta$$ağından düşmüş herhalde
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın büyük konuştu bakalım neler olacak
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. birak yol ver cok g. tu kalkmis
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçokta s dydi deseydin
011 Yorumla
Soran+1 yılKendini bişey sanıyo
Cevap sahibi+1 yılsalla.. ayrıca büyük konuşmuşla uk.
Soran+1 yılEvet böyle büyük konuşuyor sonrada istem atıyor 😂 birdaha asla muhattap olma benimle demişti yeniden istek atmıştı misal
Cevap sahibi+1 yılişte senin misyonun ne olmalı.. bu la ukla oynamalısın.. tam köpeeen yapabileceğin bi tip.
Soran+1 yılKeşke istek attığında reddetseydim
Cevap sahibi+1 yıleee.. bi daha sefere it muamelesi yap bak nolucak
Soran+1 yılBu sefer atar mı bilmem de. Atarsa silcem
Cevap sahibi+1 yılsil. reddet.. terbiyesiz herifi
Soran+1 yılEvlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin bana göre değilsin dedi
Cevap sahibi+1 yılhahha.. bende senin tipini s deseydin
Soran+1 yılNiye böyle anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırak sende onu
00 Yorumla
+1 yılTers psikoloji ; ))
01 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayak yapmış
00 YorumlaGeçmiş olsn dndnjd
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz