Cinsel Yaşam Sitedeki erkekler amacınız sadece cinsellik mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sitedeki erkekler amacınız sadece cinsellik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burayı çöp çatanlık sitesi olarak görmek te yanlış.Cınsellık maksatlı ego tatmını yapmakta ha yanlışFakat site de sanırım ikı omuz arasındakınıi kullanamayan mahluklar da çokmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyleymiş... Bende bu sene anladım. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ne oldu kı Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. tabikii yahu gerçek hayatta bulamayınca son çare burası!!Ne alakası var şimdi bunun neden konuyu cinselliğe yaslıyorsunuz 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Sohbet edenle sohbet eder konusurum. Cinsellikte cok degil uyum ve tercihim doyumu buldugum yeter diyenimdir 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. aynen cinsellik çünkü ben heryere ışınlanabiliyorum 0 0 Yorumla
FurkannnATES Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl burada kimsenin kendine eş bulmak için geldiğini zannetmiyorum :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl He valla bende Yorumla
horusungozu Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Herşeyin amacı sekstir zaten 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Amaç seks değil. Üremek devamlılık bunu karıştırdığınız için 50 kişi ile yapıyorsunuz 1 kişi ile değil. Yorumla horusungozu +1 yıl Türün devamı için daha çok dişinin döllenmesi lazım ondan Yorumla Soran +1 yıl Bahaneler de hazır... Siz sakın evlenmeyin Yorumla horusungozu +1 yıl Bende sizinle aynı fikirdeyim bu konuda. Teşekkür ederim. Sizde biraz bilimsel birşeyler okuyun Yorumla Soran +1 yıl Bilimle ilgilenmediğin çok belli cahilin tekisin işine geldiği konuda bilimi dini felan öne süren klasik abazanlardan birisin. Uydurun kılıfı. İnanan inanır. Yorumla horusungozu +1 yıl Haklısın Yorumla
CesaretliOll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl burada başka bir amaç güden var mı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem var mıBen var sanıyordumAma siteyi gördükçe yıllardır erkeklerin ne olduğunu anladım. Yorumla CesaretliOll +1 yıl Evet öyleyiz. Burada kadınlar da erkekler de aynı amaç uğrunda. Kimse yok diye palavra sıkmasın Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil işte bulmuşsunuz birkaç sizin gibi kşarı herkes öyle sanıyorsunuz Yorumla CesaretliOll +1 yıl bırak ya allah aşkına. Yorumla Soran +1 yıl Ne zamandır bu sitedesin Yorumla CesaretliOll +1 yıl çok zamandır, hesap kapattım geçenlerde tekrar açtım. Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sadece o olamsz bence 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Hoş sohbet de önemli... pek ehlini bulamasamda 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi Brütüs Yorumla muratby +1 yıl Kendim icin demedim Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl genellikle 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende bu arzuyla takıldığım oluyor ama biraz değişik Arzum oral yapmak sevişmek en sevdiğim Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Burayı çöp çatanlık sitesi olarak görmek te yanlış.
Cınsellık maksatlı ego tatmını yapmakta ha yanlış
Fakat site de sanırım ikı omuz arasındakınıi kullanamayan mahluklar da çokmuş
Öyleymiş... Bende bu sene anladım.
Ne oldu kı
tabikii yahu gerçek hayatta bulamayınca son çare burası!!
Ne alakası var şimdi bunun neden konuyu cinselliğe yaslıyorsunuz
Sohbet edenle sohbet eder konusurum. Cinsellikte cok degil uyum ve tercihim doyumu buldugum yeter diyenimdir
aynen cinsellik çünkü ben heryere ışınlanabiliyorum
burada kimsenin kendine eş bulmak için geldiğini zannetmiyorum :D
He valla bende
Herşeyin amacı sekstir zaten
Amaç seks değil. Üremek devamlılık bunu karıştırdığınız için 50 kişi ile yapıyorsunuz 1 kişi ile değil.
Türün devamı için daha çok dişinin döllenmesi lazım ondan
Bahaneler de hazır... Siz sakın evlenmeyin
Bende sizinle aynı fikirdeyim bu konuda. Teşekkür ederim. Sizde biraz bilimsel birşeyler okuyun
Bilimle ilgilenmediğin çok belli cahilin tekisin işine geldiği konuda bilimi dini felan öne süren klasik abazanlardan birisin. Uydurun kılıfı. İnanan inanır.
Haklısın
burada başka bir amaç güden var mı?
Bilmem var mı
Ben var sanıyordum
Ama siteyi gördükçe yıllardır erkeklerin ne olduğunu anladım.
Evet öyleyiz. Burada kadınlar da erkekler de aynı amaç uğrunda. Kimse yok diye palavra sıkmasın
Öyle değil işte bulmuşsunuz birkaç sizin gibi kşarı herkes öyle sanıyorsunuz
bırak ya allah aşkına.
Ne zamandır bu sitedesin
çok zamandır, hesap kapattım geçenlerde tekrar açtım.
Sadece o olamsz bence
Hoş sohbet de önemli... pek ehlini bulamasamda
Sevgilimin olması ve mutlu olmam
Hayır diyenler yalancı birçoğu
Evet
Sende mi Brütüs
Kendim icin demedim
Hayır
Hayır
genellikle
bende bu arzuyla takıldığım oluyor ama biraz değişik Arzum oral yapmak sevişmek en sevdiğim
Yok be konuşalım sohbet edelim bu yani
Aynennn