“Yavrum erkeğin ilişkide ki tek çıkarı cinselliktir bizim karı gibi Sevgi ilgi ihtiyacımız yok. Bu karşılıklı çıkar, siz bedeninizi verirsiniz biz ilgi sevgi.”
Böyle bir yorum gördümse sorayım dedim.
“Yavrum erkeğin ilişkide ki tek çıkarı cinselliktir bizim karı gibi Sevgi ilgi ihtiyacımız yok. Bu karşılıklı çıkar, siz bedeninizi verirsiniz biz ilgi sevgi.”
Böyle bir yorum gördümse sorayım dedim.
Bence kadın ne kadar çok mutlu olursa erkek de ilişkiden o kadar çok keyif alır. Kadının mutluluğu, arzusu erkeğine yansır diye düşünüyorum.
O yüzden benim odağım seks olmazdı, o zaten olacak nasıl olsa, ama eşlerin hem kendi bedenlerini hem de birbirlerini cinsel açıdan keşfetmesinin, tanımasının hazzı daha büyük olur bence.
Tabi ki erkeklerin de ikgiyeihtyacı var. Erkek kaç yaşında olursa olsun o ilgiyi ister aslında. Tabi herkes için geçerli değil.
Yani tabancayla geziyoruz diye her yere ateş mi ediyoruz sanıyorsunuz.
Cevap
15Cevap
Bide de kadınları mutlu etme içgüdüsü vardir. Aslinda cinsellikte bile kadın ne kadar mutluysa iliski bizim icin o kadar iyidir. Cinsellik disinda da bizim mutlulugumuz sizinkine bagimlidir. Siz mutluysaniz biz de mutluyuz
Kadınlara resmen büyük bir hakaret bu her kim yazdıysa o yorumu inşallah kizkardesi vardır onun bu kadar söylüyorum
Hepimiz öyle değiliz ya bizimde sizin gibi duygularımız var ilgiye ihtiyacimiz var senin karşına kim cikmis duygusuz seks manyakları mi
Var bu arada yalan dolan yaneden böyleleri buluyor sizi of of
Tam olarak öyle değil ama kadınlar kadar da aşırı duygusal değiliz belki öyle söylemek istemiştir
İlişkiye girince zaten her şey hal olmuş olmuyor mu
Çok doğru cidden ilgi ve sevgiyi çok çok az istiyoruz cinsellik yeterli
Bunu diyen mal kim merak ettim.
bunu diyen elinden başka bir şey * :D
O yorumu yapanı bağlar
Hayır be bu abaza yorumu
Ben evlendiğimde sevgiyle yapmak istiyorum
Var.
Her ikisi
Varr
Varr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?