1 hafta oldu eşim bana elini sürmedi. Bu tavrı benim aşırı sinirimi bozmaya başladı. Düzelir mi yoksa kocamın libidosu yerlerde mi?

9aylık evliyim. Ben bakımlı, seksi giyinmeyi seven bir kadınım. Kiloluyum ama buna rağmen hep dikkat çeken bir kadın olmuşumdur. Evde açık ve seksi dolaşmayı seviyorum ama eşim önce buna laf etti. Sürekli göğsün, kalçan gözüme giriyor ne zaman kapalı giyineceksin dedi. Oysa ben hep o işten geldiğinde duşumu alır, koku sürünür farklı farklı giyinirdim. Beni etkilemek için bunları yapmana gerek yok dedi sürekli. Daha 1-2 ay öncesine kadar tartışsak da, çok yorgun da olsa 2-3 gün yapmasak beni özlerdi. Şimdiyse 1 hafta oldu, onda da ben ona yanaşmıştım. 1 haftadır bana elini sürmüyor. Dün ben senin asker arkadaşınmışın gibi hissediyorum, bana dokunmuyorsun, bana karşı demek ki çekim hissetöiyorsun sorun ne dedim saçmalama, ne alakası var dedi. Hep kiloluydum ama bu mu gözüne batmaya çalıştı, artık beni beğenmiyor musun dedim alakası yok dedi. 1 hafta önce ev tuttuk kirası yüksek, taşınma falan olacak, işi de yoğun. Acaba ondan mı diyicem ama daha kötü ve zor zamanlarımız olmuştu, o zaman bile yanaşıyordu şimdi tık yok. Sarılmıyor bile, resmen ben yalvarıyorum sarıl diye. Dün bunları konuştum, konuştum bugün de zıbardı yattı içimdeki cinsel isteği yavaş yavaş öldürüyor, onun için süslenmek de artık içimden gelmemeye başladı çünkü umursamıyor görmüyor bile. Sorsanız lafta seviyor, beğeniyor. O zaman bu tavır ne? Daha bu adam 28 yaşında ya

1 hafta oldu eşim bana elini sürmedi. Bu tavrı benim aşırı sinirimi bozmaya başladı. Düzelir mi yoksa kocamın libidosu yerlerde mi?