Yeni evliyim ve vajinam dar nasıl genişletebilirim ve şu an eşimle farklı ülkelerdeyiz döndüğü zamana kadar daha da daralmaması genişlemesi için ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus gibi.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu korku ve telaş? Vajinanın yapısı belli. Her ebatta penisi alacak, kavrayacak, onun ile baş edecek kadar esnek ve mükemmek bir yaradılış biçimi ile, korkmadan sevdiğiniz ile güzel vakit geçireceğiniz< kadar da kusursuz ve mükemmel. Yok öyle istediğim zaman daraltayım, istediğim zaman da gevşeteyimler...
00 Yorumla
+1 yılYorumum umarım kaldırılmaz. Genişletmek için ilk aklıma gelen şey vajinana 1 parmağınla başlayarak vajinanın içinde git gel yapman. Zevk aldıkça 2. ve 3. parmağını da sokman. Bunu yapar mısın bilmiyorum aklıma gelen diğer şey ise vibratör kullanman
00 Yorumla
Herkes dar ister sen genişletmek istiyorsun. Eşin de biraz geniş olsun istiyorsa onu kendisi yapacak. ya da sen yapay penis kullanacaksın zamanla genişleyecek. Senin elinde her şey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Doğum yapmamış kadınlarda uyarılmamış vajinanın uzunluğu 7-8 cm., çapı 2 cm uyarılınca boyu 9.5 -10.5 cm., çapı girişte 2.5 cm., dip kısımlarda 5.5 cm. olur. Ama uyarılınca bu oranlar değişir yani anlayacağın yeteri kadar uyarılması gerekiyor
039 Yorumla
Soran+1 yıl1.65 55kilo
Soran+1 yılBen zorlanıyorum biraz geçen gün jinekologa gittiğimde içime bir cihaz soktu kontrol için sonrasında kan geldi
Soran+1 yılİki kere bir şey soktu ilkini göremedim ikincisinde de başına prezervatif geçirip soktu ben kastım kendimi biraz bana ıkın felan dedi sonra eve gelince baktım iç çamaşırım kan olmuştu
Soran+1 yılBiraz enfeksiyon var dedi fitil verdi neden olur dedim cinsel hayatı olanlarda olabilir dedi
Soran+1 yılMantar değil rahim ağzında görmüş biraz
Soran+1 yılO ağrı yapar mı ki ilişkide
Soran+1 yılBen hijyene çok dikkat etmeme rağmen neden oldu bu nelere dikkat etmek gerekiyor?
- +1 yıl
Aslında nedenlerine bakarsak seni ilgilendiren kısım sadece vajinal duş çok sık yapıyor olman yani nedenleri sık cinsel ilişki spermisidler prezervatif üzerindeki kimyasallar ve sık vajinal duş yapılmasıdır tabi tampon kullanımı ya da cinsel ilişkide oenisin yarattığı travmalara bağlı da olabilir özellikle yeteri kadar ıslanmadan yapılırsa
Soran+1 yılPrezervatif mecbur kullanıyoruz:( sanki yine tekrarladı gibi hissediyorum nasıl önlem alacağımı da bilmiyorum
Soran+1 yılkasıklarımda ağrı oluyor bir de bir iki defa özel bölgeme sanki içten bir ağrı gelip gidiyor
Soran+1 yılFitili iki hafta önce sadece 3gün kullandım su da mı tutmayayım ben de banyoda duş başlığıyla özellikle oraya iyice temizlensin diye tutuyordum her yerine hata mı yapmışım
Soran+1 yılBen baya her yerini yıkıyordum bir de duş başlığı bana çok zevk veriyordu o esnada ama farkında olmadan baya yanlış bir şey yapıyormuşum galiba 😅
Soran+1 yılHiç yıkanmayacak mı nasıl olacak bir de ben tekrar doktora gitmeden kendi kendime geçirebilir miyim?
- +1 yıl
Zevk veriyor biliyorum mastürbasyon yöntemi o kullanılıyor ama zararlı yani gerçekten zararlı:) yani duş alırken elinle ıslatsan yeter su zaten ordan akıyor
Doktora gitmeden geçmesi biraz zor yani aslında fitili 3 hafta devam ettiriyoruz ama hoca muhtemelen çok küçük diye yarayı önemsemedi o yüzden 3 gün demiştir bence başka bir kadın doğum uzmanına tekrar gitmelisin aynı şehirde olduğumuzu düşünmüyorum :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim şu an adandayım ziyarete geldim bayramdan önce yurtdışına çıkıyorum bir ay sonra da temelli taşınacağımız için kendim uygulayabileceğim kalıcı bir çözüm de arıyorum tabi gitmeden doktora görüneceğim tekrar ama iyi doktor bulmak zor işte
Soran+1 yılNe önerisi
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılİkisi de olur
Soran+1 yılTamam yazıyorum
+1 yılneden genişletiyorsun ki.. bırak dar kalsın.. kocan yokken yaşayacağın ve kocan geldiğinde yaşayacağın bütün ilişkiler daha zevkli olur.. yapmak istediğin bir şey varsa buradayım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu deli misiiz. vajina esnek ve kendini hemen toplayan bir organdır. her penise uyumludur. asla darlamaz asla geveşemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri sana erkeklerin geniş sevdiğini falan mı söyledi genisletmek ne alaka?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok dar olduğu için biraz genişletmekten bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam da erkekler dar sever ilişkiye girebiliyorsan engel olmuyorsa buna genisletmene gerek yok demek istediğim bu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDar olması daha iyi zaten insanlar daha çok zevk almak için vajinalarini daralttiriyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPazardan iri salatalık ve patlıcanlardan al, onlarla çalış genişler
00 Yorumla
+1 yılSık sık sevişmelisin
016 Yorumla- +1 yıl
Ama çok gereksiz, dar vajina hastası bütün erkekler. Neden böyle bir kaygı içindesin ki?
Soran+1 yılEşim şu an yanımda değil ve her böyle zaman girince araya sanki ilk haline dönüyor
Soran+1 yılZor oluyor benim için o yüzden
- +1 yıl
Anlıyorum, çok güzel değil mi ama. Daracık, sımsıkı oluyorsun, eşin içine her girdiğinde onu her santimiyle sımsıkı hissediyorsun ve o da senin daracık vajinanın sıkılığıyla kat kat fazlasıyla zevk alıyor. Ha ama yine de geniş olmasını istiyorum diyorsan, çok sık sevişmen lazım…..
- +1 yıl
Sık sık mastürbasyon yapıyor musun? O şekilde genişletebilirsin, bir şey sokarak.
Soran+1 yılYapmıyorum sadece eşimle birlikte oluyorum
- +1 yıl
Mastürbasyon yaparken bir şeyler sokarak genişlemesini sağlayabilirsin en fazla. Onu da yapmam dersen düzenli olarak cinsel ilişki şart, eşin yokken de yapamayacağına göre… Bir cisim yardımı almadan zor.
Soran+1 yılParmağım olur mu?
- +1 yıl
Parmak olur ama bir yere kadar, sonrasında daha kalın bir şey sokman gerekiyor ki bu sefer de ona alışsın. Ne sokabilirsin mesela parmak dışında?
Soran+1 yılşu an başka bir şey yok kendi evimizde değilim
- +1 yıl
Anladım, evine gidene kadar parmağına alış o halde. Önce tek parmağını, sonra iki parmağını sokmaya alıştır. Eve gittiğinde de yumuşak ve tahriş etmeyecek bir cisimle denersin. Nasıl fikir sence?
- +1 yıl
Az önce gördüm, eğermiş enfeksiyon varsa asla steril olmayan bir şey sokma içine. :((
- +1 yıl
Eğer*
- +1 yıl
Kocan ne zaman gelecek, ne iş yapıyor yurtdışında?
Soran+1 yıl1ay sonra gelecek kendi işi
- +1 yıl
1 ay sıkacaksın yani dişini, düzenli olarak ilişkiye girmeye başladığınızda alışır vajinan artık yapacak bir şey yok.
Becerildikce genisliceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAmeliyat ol. Estetik diye geçiyor
00 Yorumla
+1 yılTaktik veriyim onu yap
00 Yorumla
+1 yılBunun için yöntemler var arattır bir bak istersen.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Genişlette geldiğinde kime verdin desin :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Daralmaz merak etme
00 Yorumla
+1 yılErkek dar sever
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok dar ama eşimde biraz genişletmek istiyor ben de
- +1 yıl
Zamanla genişler girdikçe alisirsin ama her şekilde var iyidir
+1 yılben seve seve yardımcı olurum sana :D
00 Yorumlastrapon sok içine
00 YorumlaAnal plag al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun için bişeyler girip çıkması gerek