yatakta nasıl iyi kadın nasıldır? Erkekler özellikle sizler cevaplarsanız sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Uzun ön sevişme.
Akabinde karşılıklı, uzun ve farklı yöntem / pozisyonlarda oral seks.
İki tarafın da hakimiyeti ele aldığı (daha çok erkeğin) tutkulu bir ilişki. Bazı pozisyon ve aksiyonlarda göz teması, dirty talking de çok etkili olur..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılpasif olmayın, sadece yatıp erkeğin işini görmesini beklemeyin, aktif olun, seksten siz de zevk alın, zevk aldığınızı belli edin, ara sıra kontrolü siz ele alın gerekirse yönlendirin
10 Yorumla
Ölü gibi yatmayan, aldığı zevki karşı tarafa yansıtan kadın yatakta müthiş kadındır. Bunlarla birlikte ön sevişmeyi uzun tutup oral yapan ve isteyen kadın olağanüstü kadındır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstekli arzuludur. Sevişmeyi başlatır. Partnerini iştahla öper okşar. Yeri geldi mi yönetir. Utanmaz. Konuşur. Edepsizleşir. Hanımefendi kimliğinden çıkar.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Seksi iç giyim ile başlar. Sonrasında hijyenik olmak ile devam eder. Bencil olmamalisin. Erkek bosaldiktan sonra biraz zaman tanımalı sonra tekrar harekete gecirmelisin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ölü balık gibi yatmayan aktif olmayı seven zevk almasını bilen kadınlar her zaman candır
10 Yorumla
+1 yılSınır koymayan, erkeğine itaat eden. Kucakta nasıl hareket etmesini bilen kadın her zaman +1 avantajlıdır
05 Yorumla
Soran+1 yılerkeği kendime itaat ettiririm.
- +1 yıl
O da ayrı bir meziyet tabiki. Onu yapanın da başımın üzerinde!! yeri var
Soran+1 yılkarşılıklı birbirimizi ele geçirelim o zaman :D
- +1 yıl
hemen yanıma gel o zaman.
- +1 yıl
sen tarafından zapt edilmeyi bekliyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi istekli olup iyi oral yapmak iyi sulanması gördükçe inlemesi sınırsız ilişkiye açık olması eşini iyi mutluetmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçinden ne geçiyor ise onu yap kendine güven gerisi gelir
10 Yorumla
+1 yılPanter givi olmalı kadın
27 Yorumla- +1 yıl
Tşk🌝
- +1 yıl
Banada iddaali bey lazim
Soran+1 yıl@Murat87 30 değil 20 o. Kimse 30 istemezz :D.
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılTecrube edindikce olunur zaten bunuj bi taktigi yok
00 Yorumla
+1 yılYatakdan önce ve sonrasında para istemeyen..
13 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum. para için size bakanlarla olmayın lütfen. sonra tüm kadınları genelliyorsunuz. Para avcılarının soy tükensin.
- +1 yıl
Ben ben yanlış kadınlarla örnek vermedim.. hayat böyle... Çalışmayan eve para getirmeyen adama hangi kadın verir
Soran+1 yılo kadar çok var ki emin ol. daha modern kesimlerde kadınların kendi parası var ve erkeklerin bakımlılığına tipine bakıyorlar azıcık sadece.
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeğin üstüne çıkıcaksın sürtünüceksin yoğurucucaksın tabi bunlardan önce ağzına alabilirsen daha iyi olur yeterlimi açıklama😅😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce fiziğinle sonra iyi sevilip oral yapışınla
14 Yorumla
Soran+1 yılfizik nasıl olmalı? Boyum kısa 163 ve göğüslerim küçük maalesef. Ama popom iyi. yeterli mi
Cevap sahibi+1 yılAslında yalayan dil bedeninden zevk almalı kilon kaç
Soran+1 yıl46 ya zayıfım baya. boyum 163
Cevap sahibi+1 yılOlağanüstü ama
+1 yılGuzel oral seks, iştahlı ve heycanlı hareketler, kıvaraklık, tatlı inlemeler, vs vs vs saynakla bıtmez
00 Yorumla
+1 yılKadın zevk alırsa erkek te alır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSexe aç bence arzulu ateşli bir kadın
10 Yorumla
+1 yılÖlü taklidi yapmasin yeter
10 Yorumlauzun süre dayanabilen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO an kendini kaybeden biri olunursa müthiş bir kadın olur😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılHanım hanımcık olma. Beklentşn yüksekse sen de ateşli bi o*ospu olacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. hayat kadını gibi...😉
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl işte anlat da taktik ver.
- +1 yıl
Önce tertemiz olacaksın malı da temizleyeceksin, gıcır gıcır 😄. İstekli olacaksın ben onu yapmam bunu yapmam demeyeceksin. Ses tonun inlemelerin önemli özellikle 69u ihmal etmeyeceksin. Mümkünse her pozisyonu deneyeceksin. Tabiki kocan da işi biliyorsa işte o sexe doyum olmaz. Ön sevişme çok önemli. Uzun olması zevk sularını sel gibi akıtır. Zevk almasını ve zevk vermesini bileceksin yani 😉😊
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kısacası aktif hareketli kadın ıyidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldomalmayı öğrendin mi
05 Yorumla
Soran+1 yılöğrenilecek nesi var?
- +1 yıl
yeniliklere açık biri değilsin
asla
orgazm olamayacaksın
Soran+1 yılya açığım sadece domalmak zor iş değil nesini öğrenemeyim.
- +1 yıl
yapabilen kadın var mı? çok az. zira o bel içeri girip kıçı çıkınca tamamen sunuyor kendini erkeğe. bazısı sırf bu yüzden aşağılama olarak görüyor. aydınlıkta sevişmekten imtina eden kadın kendini o şekilde erkeğin gözünün önüne sunmaktan bile ürküyor. üstelik öyle bir pozisyon ki sadece vulva değil makat ta apaçık ortada.
Soran+1 yılkardeş nerde yaşıyon sadece elektrik gelmemiş köyde mi :D... Senin çevren nasıl bilmiyorum da benim o kadar geri kafalı değil.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tavandaki çatlakları sayma yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılakisina birak icinden geleni yap. malak gibi yatma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne istediğini bilen kadın bir başka
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı anda orgazm olmak daha iyidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Utangac olursa
02 Yorumla
Soran+1 yılne? hayır yaaa. utangaç değilim. azgınım. yanıyom. hiç utanamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılitaatkar biı ağrımayan 😒😏
10 Yorumla
+1 yılOral yap uzun uzun senden iyisi olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zamanla
00 Yorumla
+1 yılBirçok yöntem var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi