İlk defa ilişkiye giren biri karşındakini nasıl tatmin etmeli
1 ay
Merhaba kadın yatakta nasıl iyi olur tam yerine geldin Çay içer misin buyur geç öyle otur istersen, Yok yok hazır yeniden demiştim zaten :)
Birliktelikler de cinsellikte yaşanılan ve yaşanılmak istenilen duyguyu,
aşkla şehveti paylaşımcı olarak, dengede tutabilen ve birbirlerini ruhen bedenen kalben, çok iyi analiz edebilmesi büyük önem taşımaktadır.
Cinsel yaşamlarına renk katmak adına, yeniliklere açık olmak, farklı duyguları deneyimlemek, heyecan verici zevkleri keşfetmek önemlidir.
Arzularını tutkularını toplumsal geleneksel değerlere göre değil,
kendi özgür iradeleriyle ruhen kalben ve bedenen birbirlerini mutlu edebilen bunu başaran çiftler birliktelik yaşayanlar, gerçek Aşkı sevgiyi bağlılığı ve kaliteli cinselliği keşfedebilenlerdir.
Cinsel yaşamlarına renk katmak adına, yeniliklere açık olmak, farklı duyguları deneyimlemek, heyecan verici zevkleri keşfetmek önemlidir.
Cinsel duyguları, aşkla şehvetle, en önemlisi yaşadığı hazzın heyecanın, duygunun tepkisel karşılığını, "yani GERİ BİLDİRİM" bedensel ve sözel tepkiler ile geri bildirimde bulunan çiftler, çok daha mutlu ve huzurlu olurlar.
(Yanii, Kadınlar ölü taklidi yapmaktan vazgeçin).
Yaşadığınız heyecanın, zevkin, mutluluğun, hazzın, size yaşattığı duyguyu LÜTFEN geri bildirim ile SESLİ, SÖZLÜ, tutma kendini, bağır çağır çekinme utanma.
Yok alt komşu duyarsa, yok millet duymasın.
YAPMAYIN ETMEYİN
Millet duysun, hatta alt komşunda duysun. Muhtemelen 2 ay olmuştur en son cinselliği yaşayalı, belki sizi duyarlarda bir etkileşim olur, srnde vesile olmuş olursun, bak birde sevaba girdin.
Değerli türk milletinin kıymetli kadınınları..!
Türk erkeklerini kocalarınızı sevgililerimizi birliktelik yaşadığınız adamı özellikle yatakts çok iyi tanıyın anlayın öğrenin keşfedin.
Umarım faydalı ve doğru bilgilerle size destek olabildim midir sayınız da bu arada soğuttunuz :) sevgi ve güzellikler her daim sizinle olsun kendinize çok iyi bakın lütfen Sevgiyle kalın
bir şey yapmana gerek yok. Erkek her türlü tatmin olur. Bırak o düşünsün seni nasıl tatmin ve mutlu edeceğini. Evlenecek olduğun için mi , sevgili ya da fb ilişkisi için mi sordun?
Bu bence biraz insanın içinden gelmeli.
Hani denir ya ***** olunmaz ***** doğulur diye.
O hesap.
Kadın öncelikle özgüvenli olmalı. Bunun için de sağlam bir temizlik şart. Özel bölge filan, bakımlı ve temiz olmalı ki oral seksin kapıları açılsın. Erkekte temiz olmalı ki kadın iyi oral seks yapabilsin.
Giyim önemli.
İçinden gelmeli ya o aslında. Aslında erkek iyiyse işini biliyorsa kadın için büyük kolaylık oluyor.
Cevap
66Cevap
Bu şekilde düşünmeyerek.
Çünkü onu mu yapsam bunu mu yapsam derken zihnin iliskiye girmekten uzaklaşır. Ne sen zevk alabilirsin ne de partnerine istediğini yapabilirsin.
Rahat ol, içgüdüleeini takip et onlar zaten ne yapaman gerektiği konusunda seni yönlendirecek. Çekinme, kaygılanma, korkma, utanma vs.
Bunu yaptığında, uapabkldiğinde zaten kendiliğinden olayın geliştiğini göreceksin ve hem sen zevk alacaksın hem de partnerine zevk vereceksin.
İyi emmeli öyle ki ağzından çıkarmadan bütün hepsini tutmalı. Sonra adamın nasıl mutluluğu gör. Ben ağzıma şeker koyup yapıyorum
@Berat5 hemrich manevrası yaparsın 😀
Travesti olduğundan iyisindir
İyimişş
Fake
Zamanla öğreniliyor bazı şeyler. Sen zevkine odaklan
yani ilk defa yapan birinden pek fazla bir sey bekleyemezsin zaten tecrube zamanla yaparak gelir ki zaten o yuzden sen yine elinden geldigince yap bildiklerin olsun vs gerisi zamanla illa gelir
bu durum benim açımdan daha iyi çünkü tam hükmedilecek kadın oluyor. Üzerinde tam bir hakimiyet kurup teslim almalı o zaman kadının kendisi bile içinde bulunduğu duruma şaşıracak.
Sen bu yaşta bunları düşüneceğine okulunu bitir de bileziğini tak koluna.
kadının cok iyi olması önemli degil sadece oral yaparsa iyi olur yoksa gerisini erkek önemsemez
partneri cahil bencil öküz değil ise önce kendi nasıl mutlu olacağına baksın.
Uzun bir oral yaptırmalı ve erkeğin üstünden inlemeli vede inim inim inlemeli
önemli olan rahat, öğrenmeye istekli ve açık olabilmek... gerisi bir şekilde gelir
İlk ilişkilerdeki gecesi sadece kızın kadınlara ilk adımıdır sevişme olmaz dinende doğru degil
İlk olacaksa karşındakine bırak kendini. Çok da kasma yani..
Kendini karşısındakine bırak yeter gerisi kendiliğinden gelir zaten iç güdülerin seni yönlendirir
Kötüyle çirkini öldürünce 😂 buraya film müziği eklemek vardı 😂
Amaç ne ki ilkten bunu istiyorsun Brazzers mi başka şirket mi
Bence zor kadında birşeyler araştırmalı o zamana kadar anlatılması zor sonra isteksizlik olur bence
Ağzına alabilir, üste oturabilir, inleyebilir...
Onun çok açıklaması var ama buradan anlatılmaz öyle şeyler. ozelden söylerim
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben
Bence videolara bak bir şeyler öğren ama zamanla kendini yatakta kesfedeceksin
Kesinlikle oral yapmalı. Sonrasında eli vücudunda gezmeli
İlk defa ilişkiye giriyorsa kızlığın gitmesini beklemeli. 6 7 gün bekleyip girilmeli
Anlatimaz, ic gudusel olmali. Anlatilsa da beceremez yani
Utangaç olmasi extra haz anlamina gelir rahat olun sadece
Karsilikli uyumi yakalamali tepkileriyle o an soyledikleriyle sadece yatmamali cilve olmali
Kendi zevkine odaklan.
Bencil garı 😛
@EvcimenOkuz İlgisi yok sayın Öküz. İlişkide kadının zevk alması erkeğin en önemli motivasonlarından biri bence 😊
Bulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim 😛
Çok iyi olmasi lazim hiç bir şeye hayır dememesi lazim
Merhaba deneyim ve tecrübe kazanarak ten uyumu cinsel uyum da iyi olmali tabiki
Birinin tecrübeli olması lazım ki yatakta iyi olsun
Ufak tefek olacak. Çevirmesi kolay oluyor yatakta.
Her pozisyona ve her şekile girmeli
Ah ah nasıl anlatayım şimdi yorum yerinden.
Akışına bırakmalı. Erkek ona öğretici olmalı
Kadin vucuduyla tatmin eder erkek isleviyle
Ekstra bir şey yapmasına gerek yok
Sakin kalarak
Patates çuvalı gibi yatmasın yeter
İçindeki dişi şeytanı serbest bırak
Akışına bırak kendini
Erkek yatakta iyi olsun kadın zaten iyi olur
İtaat ederek
Şu Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın yok mu.
Beni eritiyor böylesi
O benim
Ama gizlisin
Niye gizli sanıyonuz ya hahahaha ya trol ya da gerçekten öyle ama özellikle gizleniyor. Ki haklı da üşüşiyor sonra sitedeki pis sapık abazalar
Iiimmm itaat eden bir kadin. 😍
Partnerine ayak uydurmalisin canım
Kendini teslim etmeli, Oral seks yapmalı
İstekli ve enerjik ol
İyi oral yapman lazim
Yatıp uyuyarak
Birini daha kaybettik beyler...
Olayın akışına bırakmalı kendini
Neden bunu düşünüyorsun zamanla opur
içine alarak. bakire misin
içinden geldiği gibi.
p*rno kadınları taklit et
İlk defa bu beklenti olmaz erkekte
sallan
İlk ilişki için istekli olması yeterli
Tutkulu
Ateşi ile itat
O seni yönlendirir eşek değil ya
Akışına bırak
Tecrübe
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.