Cinsel Yaşam Eşiniz biseksüel çıksa tepkiniz ne olurdu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçilmiş 🤗🤗🤗 Eşiniz biseksüel çıksa tepkiniz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. bi erkek olarak eşimin biseksüel olmasını sorun etmem, aksine hoşuma bile gidebilir. iki kadının sevişmesini izlemek keyif verirdi çünkü :) 0 1 Yorumla masumcocuk34 +1 yıl ama tabi buna sadece seksüel olarak da bakmamak gerekir. başka bir kadına benden daha fazla değer verir ve onu daha çok sevmeye başlarsa bu evin içine ve haliyle bana olumsuz olarak yansır. Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evlenmeden önce cinselliğin önemi burada ortaya çıkıyor işte 1 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sorun yok olabilir hatta esimin bir kadinla sevismesini izlemek isterim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya tebrik ederim Yorumla cevher67 +1 yıl Aslında en büyük fantazim esimle baska kadini izlemek ve tahrik olmak Yorumla Soran +1 yıl Evli misiniz Yorumla cevher67 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Eşiniz biseksuel mi Yorumla cevher67 +1 yıl maalesef degil olsa keske Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 anliyorum Yorumla cevher67 +1 yıl Esim fantazilere karsidir ayrica libidosuda yerlerde geziyor Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun size😂 Yorumla cevher67 +1 yıl Hemde ne geçmis olsun Yorumla cevher67 +1 yıl Bende aksine libido çok yüksek masturbasyonla kendimi avutuyorum coğu zaman Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Bir daha asla popomu ona dönmem Popoma göz diktiğini anlarsam balkona çıkıp İmdat diye bağırırım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 çok iyiydi ya ama sizin poponuzla ilgilenmiyor eşiniz biseksuelse hemcinsiyle ilgileniyor demek yani poponuz guvende yinede Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Hayır yine de her arkamı döndüğümde bana bir ürperti gelir 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 anliyorum seni Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Buna sevindim 😂 Yorumla
nuramahepaglayan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Normal karşılarım ama gelip grup şu fanteziler derse suratına çarparım 5 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öyle kadınların sayesinde kocaları da çeşit çeşit mala vuruyor 1 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eski sevgilim biseksüeldi senin aldığın zevki anlıyorum derdi 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Hiç bir şey abazalık yapmasın yeterli 1 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Sevgilm biseksueldi gayette güzeldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Biseksüel zaten. Ve 9 senedir evliyiz 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin tepkiniz nedir peki Soran +1 yıl Yani birlikteligini onayladiniz mi hic Cevap sahibi +1 yıl 2-3 defa işime gelen durumlar oldu. Onun haricinde 4 yıldır arasının çok iyi olduğu bir arkadaşı var Soran +1 yıl Hmm anladım anlayışlıysanız ne güzel Cevap sahibi +1 yıl Sorun yok benim açımdan Soran +1 yıl Anladım canım
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl şans artıkçok ewli erkekpopodan zewk ister 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baktığın yokkiolay nedir onu dahi bilmiyoruz.. Cevap sahibi +1 yıl eşime bir kızla sevişebilirsin dedim, ben karışmam, haberim olmamış gibi, üstüne basa basa dedim.. olmaz dedi.. Cevap sahibi +1 yıl orada mısın
hhyycc Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl O ne 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Hem karşı cins hemde kendi hemcinsinden hoşlanan demek Yorumla hhyycc +1 yıl Gay yani Yorumla Soran +1 yıl Seninki öyle oluor canım sen olsan lezbiyen olacaktı😂 Yorumla hhyycc +1 yıl Eşiniz demişin Yorumla Soran +1 yıl Tamam asko senin esin gay iliski olucak hey Allahım neyini anlamadın 🙈🙈 Yorumla hhyycc +1 yıl 😚😚😚 Yorumla Soran +1 yıl Anladın sonunda aşko😂😂😘 Yorumla hhyycc +1 yıl Biraz 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Evlenmem 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Igrenc 0 0 Yorumla
SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Olabilir 0 1 Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Çok geldi başıma Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Üzülürüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
bi erkek olarak eşimin biseksüel olmasını sorun etmem, aksine hoşuma bile gidebilir. iki kadının sevişmesini izlemek keyif verirdi çünkü :)
ama tabi buna sadece seksüel olarak da bakmamak gerekir. başka bir kadına benden daha fazla değer verir ve onu daha çok sevmeye başlarsa bu evin içine ve haliyle bana olumsuz olarak yansır.
Evlenmeden önce cinselliğin önemi burada ortaya çıkıyor işte
Sorun yok olabilir hatta esimin bir kadinla sevismesini izlemek isterim
Hadi ya tebrik ederim
Aslında en büyük fantazim esimle baska kadini izlemek ve tahrik olmak
Evli misiniz
Evet
Eşiniz biseksuel mi
maalesef degil olsa keske
😂😂😂 anliyorum
Esim fantazilere karsidir ayrica libidosuda yerlerde geziyor
Geçmiş olsun size😂
Hemde ne geçmis olsun
Bende aksine libido çok yüksek masturbasyonla kendimi avutuyorum coğu zaman
Bir daha asla popomu ona dönmem
Popoma göz diktiğini anlarsam balkona çıkıp İmdat diye bağırırım
😂😂😂 çok iyiydi ya ama sizin poponuzla ilgilenmiyor eşiniz biseksuelse hemcinsiyle ilgileniyor demek yani poponuz guvende yinede
Hayır yine de her arkamı döndüğümde bana bir ürperti gelir 😂
😂😂 anliyorum seni
Buna sevindim 😂
Normal karşılarım ama gelip grup şu fanteziler derse suratına çarparım
3 lü ile hayata renk katardım
😂😂😂
Öyle kadınların sayesinde kocaları da çeşit çeşit mala vuruyor
Eski sevgilim biseksüeldi senin aldığın zevki anlıyorum derdi
Ben de biseksüelim merak ediyorum acaba nasıl tepki verilir 🙈🙈🙈
Hiç bir şey abazalık yapmasın yeterli
Bisex hatunlar ilgimi çekiyor
Sevgilm biseksueldi gayette güzeldi
3lü yapardık galiba ya
Biseksüel zaten. Ve 9 senedir evliyiz
Ciddi misin tepkiniz nedir peki
Yani birlikteligini onayladiniz mi hic
2-3 defa işime gelen durumlar oldu. Onun haricinde 4 yıldır arasının çok iyi olduğu bir arkadaşı var
Hmm anladım anlayışlıysanız ne güzel
Sorun yok benim açımdan
Anladım canım
Sen hemcinsine nesin onu de
Sen nesin dedim
Ona kız ayarlardım shsh
Sevgilim biseksueldi eşim de olabilir
Hoşuma giderdi açıkçası
Ağzına wc terliğiyle vurudum
şans artık
çok ewli erkek
popodan zewk ister
baktığın yokki
olay nedir
onu dahi bilmiyoruz..
eşime bir kızla sevişebilirsin dedim, ben karışmam, haberim olmamış gibi, üstüne basa basa dedim.. olmaz dedi..
orada mısın
O ne
Hem karşı cins hemde kendi hemcinsinden hoşlanan demek
Gay yani
Seninki öyle oluor canım sen olsan lezbiyen olacaktı😂
Eşiniz demişin
Tamam asko senin esin gay iliski olucak hey Allahım neyini anlamadın 🙈🙈
😚😚😚
Anladın sonunda aşko😂😂😘
Biraz 🤣
😂😂😂
Evlenmem