Yani böyle bi sorununuzun olduğunu bildiğiniz halde biriyle neden birlikte olursunuz ki? Seksten soğudum bi haftadır...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılburada yargılayıp dalga geçeceğine bir de partnerinmiş uyarabilirdin böyle bir durum var belki doktora görünmen gerekiyordur diye farkında olmayabilir vajina ortamının kokması doğal parfüm kokamaz her kadının farklı ama kötüyse bir sıkıntı olduğu ortada bunu ona anlatman gerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
+1 yılHijyenik değil demek ki beraber olduğun kişiler. Uyar onları en azından kendilerine çekidüzen versinler
11 Yorumla
Soran+1 yılmantar ya da enfeksiyon vardı kesin küflü peynir gibi bi koku geldi iğrendim.
organımızın kendi kendine ürettiği kokular için özür dileriz JMFKVRGLEMGJLKRTNBHLYRH
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil ya bildiğin küflü peynir gibi kokuyor.
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Temiz bir vajina asla kötü kokmaz enfeksiyon varsa onu bilrmem
01 Yorumla
Soran+1 yılenfeksiyon ya da mantar kesin
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani her vajina kokar kokmayan yoktur çünkü nemli bir ortam içi o sıvının da kokusu var yani
035 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖğğ o zaman temiz değil o kı kı kız
Kız diyemedim nasıl kız ya depresyonda herhalde bakım yapmıyo
ya da mantarlı
Soran+1 yılya mantar ya da enfeksiyon sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle bişe aman dikat et
Soran+1 yılaman aman yok tövbe
Cevap sahibi+1 yılYalama biri vardı burdan hastanelik olmuştu
Soran+1 yılnasıl jgkfdl
Cevap sahibi+1 yılKızı yalamış enfeksiyon kapmıştı serum falan taktılar hala durumu ne bilmiyorum
Soran+1 yılo nasıl bi yalama şekli arkadaş, oral bazen tehlikeli olabiliyor. Bende facesit seviyorum ama kokan bi kadına asla yanaşamam.
Cevap sahibi+1 yılYa midem kalktı bir şey soylicem şimdi ciddi misin aşko dersin yani
Bir kız vardı seviyordum liseden beri düşün yani ve üniversiteye geçtik bestiedik bide neyse evine geldim 10gün yardım etmek için falan kız bakımsız çıktı yani o kızdan beklemezdim aşkım da bitti artık yüzü değil koltuk altı kılı sakalı falan geliyor gözümün önüne ve 5 10 15 gün giyindiği aynı crop
Soran+1 yılBak o konuda haklısın gerçekten erkekler kadınlardan daha temiz ve bakımlı. Kız arkadaşım anlatıyordu kadınların sen normalde nasıl yaşadığını görsen bırak istek duymayı şeyin bile kalkmaz derdi haklıymış yani.
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle erkekler genel olarak aynı kız görünce de biraz değişiyorlar erkekler daha özgüvenli
Soran+1 yılValla benim için bu hayatta en önemli şey kokudur. Bi kadını aşırı çekici de yapar aşırı iticide. Ağır ter kokan ya da böyle akıntısı kokanlar evlerden uzak yani. Bide az daha ağzıma oturtacaktım bu kızı ajxjsf
Cevap sahibi+1 yılErkek için kokudur tabii)
Cevap sahibi+1 yılGüzelim erkeği kaçırmış o deli kız
Soran+1 yılValla ya bi haftadır ne bi istek bi şey bıraktı bende.
Soran+1 yılMuhabbetin sardı başka yerden devam edek mi ajdjd
Cevap sahibi+1 yılEdek mi mi😂😂olabilir
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne
Soran+1 yılBalık senin?
Soran+1 yılYükselen boğa ay burcum da aslan andnd
Cevap sahibi+1 yılBen de ikizlerim balık sevmem agsdhau
Yukselen balık ay kova
Cevap sahibi+1 yılVe boğa aslan da sevmem tüh
Soran+1 yılİkizler mi? Oldu o zamaaannn teşekkür ettim ansnd eski sevgilim ikizlerdi en son kendimi asıyordum
Soran+1 yılİkizler ve balığın tek iyi anlaştığı yer cinsellik bu arada o konuda ikimizde birbirimizi överdik adjjd
Cevap sahibi+1 yılEvet ya anlaşamıyoruz biz hep böyle oluyo
Cevap sahibi+1 yılAma taktik alabilirdim ben sevgilim olmuyor benim mesela
Cevap sahibi+1 yılDiyosunn
Soran+1 yılYa şöyle ikizler çok değişken balıkta çok tutkulu ama olgun balık tek geçerim orası ayrı. Kendimi övmek için demiyorum da 20 li yaşlarda tam kanser bi burç ama ilerleyen zamanlarda aranan kan oluyor ajdj eğlenceli düşünceli romantik duygusal sevdim mi çok seven sevmediğine de kan kusturan bi burç ajdjd
Soran+1 yılÇık gizliden eklim 2 dk
Cevap sahibi+1 yılBenim babam balık çok iyi tanıyorum o yuzden sevmiyorum idyım ya ex arkadaşım çocukluk arkadaşım balık 8 senelik yakın dostluk 11 senelikde arkadaş
Soran+1 yılBalığın dostluğuyla kimse yarışamaz, nasıl sevgiliye bağlanıyorsak dostumuza da aynı şekilde bağlanıyoruz. En yakın dostumu depremde kaybettim hala kendime gelemedim mesela.
Soran+1 yılekledim aisha benim
Cevap sahibi+1 yılUykum geldi desem 🥲🥲selam yazıp uyucam yarın konsalım ve çok geçmiş olsun benim de babamla annem boşandı o arkadaşım da terketti babamda birnevi öyle yani balıkları sevmiyorum o yüzden
Soran+1 yıltamam nasıl istersen sorun yok uyu dinlen bende erken kalkıcam zaten püff :D
+1 yılIgrenc
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede
+1 yılSağlık sorunu olabilir ya da terleme yapmıştır
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne