Kimine göre dinsel bir tabu. Kimine göre sapkınlık. Kimine göre zevk meselesi, kimine göre olsa da olur olmasa da noktasında önemsiz bir konu.
Sizlerin anal seks konusuna bakışınız nedir?

Kimine göre dinsel bir tabu. Kimine göre sapkınlık. Kimine göre zevk meselesi, kimine göre olsa da olur olmasa da noktasında önemsiz bir konu.
Sizlerin anal seks konusuna bakışınız nedir?
Dini yönden yasak tabi bu önemli bunun nedeni sağlıksız olması insan sağlıksız bir şeyi neden sevsin ama seven de var sonuçta
Hastalık bulaşma riski daha fazladır ve zamanla insanlar kakasını tutamayacak hale gelebiliyor kasların bozulmasına neden olduğu icin. Din yasaklamışsa mutlaka mantıklı bir nedeni vardır zaten
Anal seks, candır. Gerisi, heyecandır.
Almasını ve yapmasını bilen için muhteşemdir.
Sana katılıyorum. Bilen için hem heyecan hem zevktir. Bizim toplumumuzda çoğu insan bunu doğru şekilde yapmaktan habersiz.
Doğru alıştırma ve temizlik yapıldığı sürece iki taraf için de harika bir zevktir.
👍🏻
anal seks favorimdir vazgeçilmezimdir
Cevap
14Cevap
Eşim isterse sadece yapardım. yoksa ben böyle bir şeyi istemezdim.
Sıkıntılı bir konudur. Yapılmasını bilmeyenle yapılmaması gerekir. Bilenle de kesinlikle yapılması gerekir:)
Cehalete savaş açıyoruz buradan
Bilenler yapsın, bilmeyenler öğrensin 😂
Ben gayet de iyi biliyom
Banane bilmeyenden
İyi de 18-24 yaş arası kadınların miracatları 18-30 ocak tarihleri arasında KS hesabımızdan alınacaktır diye ilan mı verelim şimdi?
Racona ters bunlar
Kimsenin hayatına kimse karışamaz. Saygı duyarım
Hem dini açıdan doğru değil hem de hijyenik değil. Olumlu bakmıyorum. Evlensem ve eşim istese bile yapmazdım, sebebini de açıklardım. Daha çok zevk veren bir şey midir bilmiyorum, öğrenmek de istemiyorum.
Dümdüz sapkınlıktır çünkü cinsel ilişki için uygun olan organlar, penis ve vajinadır.
Bir kadının ilkel dürtülerine teslim olduğu ve vahşi tarafının uyandığı andır anal seks. Şehveti öyle üst düzeye çıkar ki içindeki kadın ortaya çıkar ve zevk patlaması yaşar.
Olumsuz bakıyorum.
Anala hiç sıcak bakmıyorum ama evlendiğimde karım isterse yaparım
Dinin yasakladığı bilgisi var. Ben denemedim. Videolara bakınca yapsam keşke dediğim de oldu.
Yapanı buldum mu affet memmm
Biraz sıkıntılı biraz da zevkli
ayda 1 guzel oluyo
Pis logarin içine düşmüş gibisin😀😀
Seks zevk vermeli acı değil
Acılı
No anal no
Görsel 😂🙈