Ben düzenli yapıyorum , ama ileride sorun olur mu bilmiyorum?
Yapan var mı? Bir sorun oluyor ki.
Yapan var mı? Bir sorun oluyor ki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sıcak bakıyorum. Ön tarafta yapamadığını rahat bir şekilde analda yapabilme güzelliği beni cezbediyor.
Bende analdan yapıyorum bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. yok tuvaletini tutamazsın felan diyorlar hikaye bence. saklık sorunu yaşamadım hiç.
Her şeyi ilimle yapmak sağlıklı tabi
Bişi sorabilir miyim sana , bana mesaj atar mısın? Anal ile ilgili bişi sorcam
tabii
Sevgili kardeşim delikanlılık döneminde bakire sevgililerim ile çok fazla kez anal yaptım 3 yıl süren oldu ben anal yaptığım kızlar ordusundan bir şikayet ve rahatsızlık yaşadım gibi bir sıkıntı duymadım anal ne dersen bakire kızın bir merakı erkeğin bitmek tükenmek bilmeyen cinsel isteğini bastırmaktan başka bir şey değil hem ben aman aman zevk aldım diyen kız duymadım daha bazıları yazar büyüdü deforme oldu genişledi yara oldu falan bunlar şehir efsanesi sende biliyordun iş bittimi 15 dakka sonra aynı kıvama ulaşıyor orası sorun olsaydı profesyonel oyuncular hasta olurdu şimdiye kadar aaa bak cinsel hastalık yönünü bilemem o karşındaki adama bağlı biliyorsun genelde anlamda kondom olmaz ve spermler sende kalır bir yere gitmez ordan hastalık kaparmısın bilemem
Sanırım sevgilinizle bakireliği korumak istediğinizden bu yolu seçtiniz. Erkek için cinsel yolla bulaşan hastalıklara sebep olur. Kadın için ise dışkı tutamamaya sebep olur
Olmazsa olmazlarımdan bana göre anal yapmayı seven kadın cinselliği zirvede yaşayan kadındır, ayrıca yıllardır yaptığım partnerlerim var bi sıkıntıyla karşılaşmamışlar
Cevap
17Cevap
İşi bilenle zev alır kadın Bir çok partnerinle aldım hatta bir çoğuna ilk yaşattım. Bu fantezi ya da seks olayı bilinçli ve profesyonel ce yapılmalı yoksa aşırı zarar görür makar bölgesi çatlak yırtık bağsur olma ihtimalleri çok yüksek tir
Hiç denemedim, teklif dahi etmedim. Bence iğrenç ve gereksiz.
Merakimdan soruyorum yapmadığım için yani zevk alıyormusun peki?
yapmak tercih meselesi ancak siklikla yapmak ileride saglik sorunlarina yol acar
Bence sınır olmamalı yapmalısın ama işi bilen birisi çok daha iyi olacaktır
Analdan girmeyi severim çok zevkli😍 bi sorun olcagını düşünmüyorum
Pek sıcak bakmıyorum lakin partnerim isterse analda yaparım
Denemek lazım da benim f*ck istemiyor anal. Bir kereden bişey olmaz diyorum yok diyor normali varken ne gerek var. Bir kere yapsa anal bir daha istemicemde kabul ettiremedim.
yani her kız yapmaz
neden başka sebeb ne ki
Düzenli hacca gidiyorum gibi sormayın şöyle soruları
Hiç denemedim, çekici gelmiyor
Sorun olmaz
Yapma hep zararlı
sürekli yapma ilerde sonlandır
bakış acım pozitif 😊
Çok sık olması sakıncalı bir durum
yapma kötü o
Ben aramıyorum güzelim vajina varken :)
Partnerim temizse olur.