Öncelikle sakin olun, korkulacak bir durum yok elbette, evlendiğiniz gece kendinizi hazır hissetmiyorsanız ilişkiye girmek zorunda değilsiniz, cinsellik planlı yapıldığında kadınlar üzerinde baskı oluşturur, o sebeple ilk gece istemiyorsanız eğer bunu eşiniz ile paylaşın, size saygı duyması gerekir. Birlikte olacağınızda siz hazır olana kadar beklemesini söyleyin, ön sevişmeyi uzun tutmalı ki ilk sevişmeniz olacağı için birbirinize ısınabilin, daha sonra birleşme olacağı zaman kendinizi serbest bırakın, asla kasmayın, eğer kasılmaz iseniz acı da hissetmezsiniz, eşinize içinize girerken yavaş olmasını ve devamında çok hızlı yapmamasını söyleyin, kendinizi doğru ifade ederseniz, eşiniz de bu talimatlara uyarsa ilk ilişkinizde bir sorun yaşamazsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, yaşadığın endişe ve korkuları birçok kadın yaşamıştır ve yaşıyordur emin ol. Bu konuda ne ilksin nede tek. İlk gecede önemli olan, esinin seni hem mental hemde fizyolojik anlamda tam olarak hazırlaması, asılinda en önemlisi bu diyebiliriz. Tam olarak hazir olmadan penetrasyon aşamasına gecmemesi gerekir. Daha sonra doğru şekilde, doğru pozisyonda ve doğru zamanda penetrasyon
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkacak hiçbir şey yok. Hazırlığa bile gerek yok. Doğadaki en sıradan olay. Sizin yaptığınız dakikalarda belkide milyonlarca insan yapıyor olacak. Önsevişmeyi ve ten temasını uzun tutar iyi ıslanırsan seks rahat geçer. Misyoner pozisyonunda yapın ilk.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen arkadaşımdan ogrendiğim kadarıyla acı oluyormuş ama geciciymis bide ilişkiye girdikten sonra da acı etkisinde kalıyormuş 1 hafta acı oluyormuş sonra si geçiyor muş
04 Yorumla
Soran+1 yılTühhh korkuttun
Soran+1 yılVerdiğin tavsiyeye. S...
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri söyleyince küfür niye ediyorsun mk sen nasıl bu yoldan geçiyorsan her kiz bende dahil geçicek bunları bildiğim halde korkmam ilk geceyi hazır deyilsen evlencek olan adam seni rahatlatması gerekir iş onda bitiyor
Soran+1 yıltamam sagol
+1 yılÖn sevişme uzun olursa bi sıkıntı gerginlik kalmaz korkma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Heyecan yapma oral yaprak okşayarak seni iyice sulandirsin sonra giriş yapsın keyif alirsim
00 YorumlaÇok korkuyordum ama hataymış korkmak tabıkı eşinin de kibar anlayışlı olması lazım yoksa travma kalır.
35 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılAcımıyor demi
Soran+1 yılÖrnek verirsek acıdı neye benziyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHazır olacak bir şey yok, o kadar korkmana da gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAcı olur muuuu korkuyorum da
- +1 yıl
Adam gibi yaparsa bir şey olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcımaz korkma büyükse sert girerse sulandırmadan flan biraz şey olurda
00 YorumlaAkışına bırak rahat ol relaxx altı üstü seks herkes yapıyor sen biraz utangac isi bilmiyor gibi takil kocanin şupheye düşürme
02 Yorumla
Soran+1 yılYa acı olur mu uu
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic denemediniz mi surtmeyi oral yaparsa kıvama gelirsin korkma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Neden korkuyorsun ki? En keyifli anın
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyük acır diye korkuyorum
Soran+1 yılOyle hard olur diye korktum olmaz eminmisin
+1 yılNişanlınla bu konuda konuşma şansın oldu mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hallederiz dedi
- +1 yıl
Senden çok ona bağlı aslında bu. Acele etmemeniz gerek doğru zaman doğru an olmalı. Tabi sende kafanda acı olur korkusunu olabildiğince azaltmalısın
Soran+1 yılO acı ne acısına benziyor
- +1 yıl
Gerektiği gibi yaparsanız acı olmaz ki. Anlık küçük bi iğne batması hissedersin ama sonrası rahat
+1 yılbiz ne yapalım
02 Yorumla
Soran+1 yılFikir ver
- +1 yıl
özel olur mu
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Hazır olan napıyor ki? 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ufak ucak sevis kocanla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu neyin korkusu alacağın hazza bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılılk sevgılınmı ve anlayıslı bırısımı?
00 YorumlaŞu an var mı aci
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk geceyi diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılO gece hazır olursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Rahatla alkol al
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat