ya lütfen dalga geçmeyin içimde tarifsiz bir korku var her allahın günü girmiyorum cuma düğünüm var heyecan bastı korkmaya başladım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle yaparsan aşırı heycan olur kuş kalkmaz sonra sakin ol.
elim ayağıma dolaşır heyecanlıyım hiç yapmadım yaşamadım napim.. kuşu çıkarmaya dahi korkuyorum
Ya korkacak bisey yok sacmalama kızlar korkar. Sakin ol
Oksayacaksin gevseteceksn sokacaksın bu kadar basit 😂😂
utanıyorum işte böyle şeylerde
Sen utanırsan o daha fazla utanır nasıl beraber olacaksınız. İşıkları kapatarak denersin ilk
Daha ben çıkarmaya utanıyorum çıplak görmesine nasıl sokayım.. heyecandan ölücem o kesin galiba yapamadan uyucam gibi
Yok ya bende çok utanırdım. Başbaşa kalınca daha rahatlıyor insan korkma o kadar zor olmayacak çok heyecanlı zevkli olacak
Gorücü usülü zaten
Sen korkma başbasa olunca hersey ck güzel olacak
işte cesaret edemiyorum
Tamam sarıl uyu hayal kırıklığı na uğrat kızı
ne meraklı çıktınız sizde o işe ha
yüzünü bile görmediğim biriyle
Yuh bu zamanda saçma lik
ben doğuluyum
Bende
Kıza yazık nasl yeteceksin ona
ben çekingenim işte bu yüzden hiç sevdiğim biri olmadı ya
İşler zor benim eşim erken bosalirdi. Hep yarım kalırdım. Senin hic yapasn bile yok daha berbat durum
ya kızı bile görmedim ben annem bulmuş ben zaten içine kapanıktım öyle uzakdan gördüm tamam ayrıca utangaçlık problemim var ben göstermeye utanıyorum kız terk edecekse bunun için napim yani çok da gönlüm yok
Libidon nasl istemiyormusn birlikte olmak
kötü günah bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum göstermeye dahi utanıyorum baş başaya kalmayada nasıl desem artık ne düşünüyorsunuz benim hakkımda bilmiyorum da
O senin nikahlı eşin olacak olmaz bu ruh halin çok kötü. Sana anlatırlar ne yapman gerektiğini dama dada gelinede anlatırlar. Korkma ya senin bekaret derdin de yok. Ben yeni evlendiğimde çok fecci olmustum. Artık bakire olmamak çok kötü hissetrmis ti. Eşimde gidip gelip artk kadınsın derdi çok uzulurdjm
O Kadar da şey değilimde işte doğru dürüst tanımadığım birine ya biliyorum ne yapıldığını da cesaret edemiyorum sadece.. şimdi aynısını bende mi diyim yapayım
Bilmiyorum artk ya
evlenmek ben istedim ama
O zaman si.. keceksin
oha bu nasıl cümle 😃
Hayat boş ye, iç, si.. kis coş hayatn tadı bu
başka bi şey yok zaten ben de herşeyi yaşadım bir bu kaldı.. kendi kendime sordum sen istedin evlenmek kızı da az çok gördün niye sahip olmuyorsun dedim meğer utandığım için olduğunu anladım doğru düzgün evlendikden sonra konuşabilcem baş başa kalma korkusu sardı en fazla yatar uyurdum sanıyordum birlikte olmak istiyorum sanırım ama cesaret edemiyorum doğru bir karar mı verdim iyi mi tanıdım ve utanıyorum göstermeye ama basıcam geçcem galiba 😃
😂😂Vala ilk gece yatan kocayı ben si.. kerm
Hahahahaha yuhhh 🤣 ya keyfimden yatmıyorum ilk kez bir kıza göstercem heyecanı sardı utandım ne var yani doğal ya en kötü sevişirim dedim öyle yatarım
ama kız benden bile utangaç gibi korkarım o vermez böyle bi şey bizim ki o benden daha utangaç gibi
Si.. k si.. k ne sevişmesi sevgilin değil bas inlet
Utangaçlık olmasa utangaçlıkda bir yere kadar 😀
Benim gibi biriyle olsan kalp krizi gecirirsn sen😂😂
Ayy şimdiden güven geldi gazladın ha 😂
dışar mı boşalıyoz hiç yapmadım yaşamadım ben
Düşünsene sen utanıyorsun karın geliyor ağzıma var diyor
Neden öyle söyledin 😅😂
Sal içeri gitsin sen viz dışarı saliyorz çocuğum var yeter
Ağzıma ver diyor yazacaktm sen kesin yapamaz sn
inş güzel olacak
Senin yerine ben heycanlandm
İlk geceme gittim 😂😂Benimkide 4 gün yapamadı. uyuduk sarilip
ya kızı bulmuşumda buruşuyom bende hanım hanımcık türbanlı genç sesi soluğu çıkmaz böylerlerinden kork derler
al işte bunu kast ediyorum cesaret edemiyosun yemiyor ilk defa bir kadınla çıplak kalıyorsun yerin dibine giresin geliyor lanet bi durum
Bende turbanliyim kaç erkek tanıdım burada karısı şort bikini giyiyor si.. kismeyi bilmiyor
Utanmadı eşim ben utandım dokundurmadım. Vaj8nama ıslandigjm için hissetsin istemedim😀😀 göğsumede dokundurmadım canım acır diye de korkup baya kasıldım
YA bende öyleyim işte biliyorum eşim bana gel diyecek yapamacağım pek yürek yemicek sonra olursa da tatlı gelecek ama ben değil s.. kşmek el sürmekde bile tedirgin olucam
Viyy oyle yapma azar eşin yarım kalmasın yazik
bi de bana bak muhtemelen erkeğin yüz karası diyorsundur napim helal da olsa bu işleri hiç yapmadım cinsellik hiç yaşamadım vajina nedir görmedim bile çok doğal hiç sevgilim olmadı içime kapanıktım belki evlenirsem dedim düzelirim annem buldu
Annem kıza şu oğlanı bir aç demiş düşünebiliyor musun 😂🤣
Yoo benimkide ilk ti ilk olunca utanıyor insan şu an bir Boğa gibisin ama utandigin için saklayacaksn duyguları olmaz böyle. Telefonda cinsellik konuş kzla ne istiyor vs bil
ya içimde var bir şeylerde dışa vurmakda kararsızım işte telefonda da herşeyi konuştum benim ilkim o da bakire ama daha önce sevgilisi olmuş.. evlilikden beklentilerini sordum cuma günü resmen karım oluyorsun çok sabırsızım yazdım cinsellik olarak tutkulu olmamı istiyor dedim hiç yapmadım bende yapmadım utanıyorum dedi ama benim kadar değil cinsellikden işte gerçek bir cinsellik bekliyor heyecansız olmamı yalnız onu düşünmeme hislerine ve ona sahip olmamı dedim çok seviyorum seni bende bende dedi gülme emojisi
Ayy bu nasl hi konuşma ya 😂
Hiç çekici degl
Doğulu olduğumu söylemiştim hanzoyum ben karşımdakinin de benden kalır farkı yok
Detaylı konuş ablamla eniştem nişanlıyken dokturuyordu😂😂
Yavaş yavaş yapacağız islanacaksin yavaş sokacağız falan sayelerinde baya bilgi edindim
Hmm onu o gün düşünüyorduk öncesini konuşmadık zaten çekiniyordum
Konuş bunu ya düğüne ne kalmski penis boyunu falan merak eder belki
Tamam çekindiğim için işte.. o kadar da şey değil ya istekli biri karı değil😂 penis de çok normal
Ayy siz gerçek seksi hiç tadamadan öleceksiniz bu gidişle senin karın hiç belli. b8le etmez bosalinca saçma bir ilişki ya brak utanmayı bizimki çıkarıp salıyor gel yala diyor 😂😂
cikariyor gel yala diye?
😂😂😂 . adamda sadistlik var mı djdnd
@Sipruss deli sevisiyoruz biz o öyle azinca yapar ama öpüşüp koklasmadan yalatmaz
Konuşmayı bozmak istemiyorum ama bacım bu adamın öz ablası bile sanaldan böyle konuşmaz, öğüt vermez maşallahın var😀
opusme sureniz nasi. ben opusemiyorum cok. bide bende senin adam gibiyim hafif sadistlik var. girtlak yaptiriyorum falan. offf 🤣🤣
Off iyimiş sen varsa öyle bi gaz verdin ki şu an 😂
@Yalnızlık_İyidir 😂😂😂Ben çok 8yi biriyim ya ne demezsin öğüt verirken kendim azdim. Adettim de tuh
Kadın bulmuş nasl s.. ikecegm diyor. Millet karı bulamıyor yoklukta parası yok evlensn elini si.. koyar yazk sen bulmuşsun si.. kemem utanirim🤣🤣
Eşini ayart ufaktan sevişirsin bacım😊
@Yalnızlık_İyidir yok adetim ya
Bu nasıl yetişmiş ya Hayatımda ilk defa böyle bir çocuk görüyorum Biz penis olarak dünyaya geldik
@Sipruss yoo bende doğuluyum haklı öyle yetiştim bende evlendikten sonra baya bir araştırdım. Seksi eşime öğrettim sonra😂😂oda baya sapık oldu sapitiyoruz
ahahahaa 🤣🤣 ilk defa boyle firlama bi kadina denk geliyorum.
🤣
Bu kadar öğüt verip kendin de istemeden azınca kocana kendini sun ne kadar regl bile olsan. Bel altına inmeden sevişirsiniz. Oğlana dediğin gibi eşin bel üstünü okşar yumuşarsın😊
bize böyle öğretmediler çünkü ve ben içine kapanıktım yani psikoloji bu
@Yalnızlık_İyidir yok ben yarım iş sevmem girmeden rahat etm3m cumaya kadar biter beraber gerdeğe gireriz bizde muhteşem cuma🤣🤣
Senn bunlara bana bakma biz sapigiz biraz 🤣🤣
Düzeltirsin zamanla
@Sipruss 2 erkek burada ben si.. kış. eyi öğretiyorum. Sacma degilmi ben uyacagm iyi geceler 🤣
yo yo dediklerinden zor az çok şey öğrendim 😂 içinizden bu nasıl erkek dediğiz ama bize buna ayıp öğrettiler hepsi bu
Bacım o zaman git duş al giy geceliğini uyandır eşini😀 evlendikten sonra se, ksi araştırdım diyosun bu dediğimi araştırmamışsın😀 dediğimi yap bence😊
Yok ben onu demiyorum. S3j sal ayıp değil zevkli ayıp falann yok karı koca yatak odasında her istediğini yapar. Bak mesela eşim şu an benim seks kölem diyorum sen benim seks kolemsin oha lan diyor😂🤣🤣rezil oldum mu Hayr ikimizin arasnda
@Yalnızlık_İyidir manyakmisin adetim diyorum seller gibi bugün oldum. Yeni ben onu azdırsam adet adet girer o acımaz.
ay ben neler kaçırdım böyleee 🤣🤣🤣
Sen erkeksin şimdi karını fena azdirir mutlu edersin hadi göreyim seni🤣🤣bana bak ilk geceden sonra bana yazacaksn son gelişmeyi eğer düzgün * keserim si.. kini🤣🤣
Acımayacağını düşünmedim kusura bakma. Reglken erkek veya kadın azınca belden üstü ile de sevişmeyle yetinebilir mantığıyla gittim
Çok alemsin ya hahahaha 🤣🤣🤣 Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum koymak için , tamam yazarım hahaha kuduruk , kesme bana lazım olacak , karıma tanıştıracağımda boru döşeme
Ya kalktı ya oha ohaa 🤣
@Yalnızlık_İyidir yetinmez sokar. onemli degil
Umarım eşini rahatlatıp o küçücük deliğe girmeyi başarırsın😂
Doğanın kanunu bu sevis çoğal doğaya katkıda bulun
Kalktıysa yaz kıza indirsin.
@Yalnızlık_İyidir 🤣🤣🤣Allah cezanı vermesin gece gece kahkaha tufani
Eşinle reglken bahsettiğim şekilde sevişmek istemez misin bacım? Ona birçok şey öğretmişsin eğer istersen bunu da öğretebilirsin
@Yalnızlık_İyidir yok bana yetmiyor.
Gül eğlen ama du da et namuslu kız nasip etsin bana😊
@Yalnızlık_İyidir Amin amin
Bana yetmiyor yorumuna anladım diyeyim daha ne denir
Cumaya kadar duramıcam allah sizi kahretmesin 🤣
@Yalnızlık_İyidir öğret çocuğa sevişmeyi ya da belki sende bisey yapmadj daha
Sol elini becer sabredemeyeceksen kardeşim.
Bende bir şey yaşamadım ama o küçücük vajina deliği nasıl ıslatılır, kadın nasıl rahatlatılır ilişki öncesi, o daracık deliğe milim milim nasıl girilir biliyorum bacım
@Yalnızlık_İyidir Bana da öğretsene
😂😂😂🤣dur sana detaylı anlatayım önce öpüş iyice gevşet elini vücudunda gezdir kalçalarında uzat on sevişmeyi çık üstüne iyice ıslanınca direk sok beklemediği anda yoksa sana sokturmaz aciyor dye🤣🤣
Bacım dur oğlana yanlış öğretme😂 bir anda sokma sakın kıza. Vajinası dar olduğu için ıslakta olsa bir anda sokarsan vajinası kanama yapar o kanama da 7 10 gün sürer o süreçte sende yine elini becerirsin. Yavaş yavaş gireceksin kızın içine göğsünü okşuyarak
@Yalnızlık_İyidir sacmalama aniden sokmazsa tovbe si.. kemez eşim böyle yapmasa yapamazdı izin vermedim ben çok aciyor yavaş yavaş yapıl. az. Iyice azdır kendinden geçsin sonra it içeri oyle aniden güm demiyorum zaten gevseyecek haz alır girerken
@Yalnızlık_İyidir ☺️🥰😍 Anlıyorum hissede hissede acı çektirmeden nazik ama girince durmak yok hızlanıyoruz
Yok buna inanma sen ona belli ederek soksan yavaş yavaş desen o izin vermez aciyor der. Iyice azdır okşa vs böyle kendinden geçsin içeri dal o kanama 2 gün oluyor ilişkiye girince bisey 8lmaz o kanama fena olmuyor
anlıyorum hoş etmesini bilmem lazım kendi istemeli , kanama geçici olduğunu duymuştum devam etmeli mi tamam biraz bi şeyler anladım 😀
Neyse ben uyuyorum. Bu si.. kesecek bizde görecez son durumu yaz cuma günü bekliyorum tatlı s uykular
Bu oldu. Güm diye girmek yok😂 güm diye vajina genişleyince ve penisine alışınca ilişkinin 2. haftasında girersin. Penisinin baş kısmı vajinanın girişinde plur bir anda girersin hızlıca ondan zevk alır tekrar tekrar aynısını yaparsın
@Yalnızlık_İyidir hele hi girsin kz çıkmasını istemeyecek zaten becerse
Bacım o kadar öğüdü verdin girebilsin artık kızı ıslatıp. Kız fazla ılanmazsa oral yapsın. Daha ne diyim
Siz hiç merak etmeyin anladım ben o iş bende 😀
@Yalnızlık_İyidir si.. kini çıkarmaya utanıyor oral diyorsun 🤣🤣
Artık utanmıyorummm arsızım
😄
Pardon penisini çıkarmaya utandığını unutmuşum😀 ama vajinayı o mesafeden görse dili klitoris veya vajina deliğine değse oraldan bıktırır kızı😂
@Yalnızlık_İyidir Size komik geliyor ama psikolojim böyleydi
Artık düzeldi ama bak ablan sayesinde. Kıza dokunmaktan, dudaklarını öpmekten, göğüslerini okşayıp emip yalamaktan, hatta yapabilirsen vajinasını klitorisini yalamaktan çekinme. Sen erkeksin senin utanmaman lazım ilk gece ilişkiyi senin yönetmen lazım. Ne yap biliyor musun yazdıklarımızı gözünü yum ve onu hayal et dediklerimizi onun üstünde uyguluyormuşçasına düşün. Hayal edip uyguluyormuş gibi yapmazsan başarılı olamazsın
@Yalnızlık_İyidir yaZk karsma
abla sen tamamen boylesin bak. sonunu iyi izle
https://youtu.be/GuYWDgGvrTQ
Anlamadım bacım? Yazık karışma olarak mı anlayayım yazık karına olarak mı anlayayım
@Sipruss eşim yanımda acamam
@Yalnızlık_İyidir karişmA
kanka youtubeden video kulakligin yokmu 1 dakikalik hepsi😀
Tamam düzeldi ins pskolojn
Karışmıyorum bacım sustum😊
Pist ne alemdesin
Hayalini kuruyor bacım eli ayağına dolaşarak 😀
@Yalnızlık_İyidir yaziksskskskksks
Baksana siteye bile girmiyor kafası hep o işle meşgul 😂
@Yalnızlık_İyidir girsin öğretiyorum
burdayım ben bu işte ustayım günleri sayıyoz 😃
Bende yeni baktm bu nereye gitti dedim soruyu beğenecegm beni ekle
gizliden mi çıkcan
Şanslısın kardeşim daha ince detaylarını öğretecek ablan sana😂
Oha sapıklar saldrsn
Oha yarın gerdek var sen daha tam öğrenemedin. Nasil yapacaksın çok heycanli haber ver bana gerdejten cikinca
ahahah kanka bu nedir ya. sen cik bi ozelden hemen takip sallicam sana
@Sipruss yazık yarına öğrenmeden gerdeğe girecek yardm et
kanka yazicak cok seyim var aslinda yazmiyorum burdan. takip salla sen bana bi konusalim ordan😄😄
@Sipruss yok böyle daha güzel gizli gizemli daha cazip
yok aşar beni kral. hadi eyvallah 😂
@Sipruss off çok heycanli 2 acemi bir yatakta bakalım deliği bulacak mı sokavilrcekmi 🙃🤣🤣
Evelallah yarın dibçik gibi olacağım
Tamam sen yaparsın sana guveniyorum🤛🤛🤜✊✊✊✊ellerimle yumruklayıp gerdeğe yolcu ediyorum. Daha napim😀
eyv 😄😄
Aha da geldi muhteşem cuma son durumu haber ver tüm şefaflıgıyla
Ulan hesaba girmediğim gece mi yaptınız muhabbeti😀 cuma namazında dua et yapabileyim de😂
@Yalnızlık_İyidir 😂🤣hadi dua edelim biz pist mavili Allah yar ve yardimcin olsun bu cuma hürmetine beline kuvvet si.. ki ne güç versin. Bol bol sevişler versin kskskkfkdkfk ne biçim dua olduysa
Şu an düğündeler. Sen daha iyi bilirsin bacım doğu düğünü oyunsuz geçmez bu düğünde oynarken yorulur 😀 eve gelince sıcak suyun altına da girince yatar uyur😀
@Yalnızlık_İyidir kaç gündür gaz veriyorum yatarsa gebertirim onu
Ahaha😀 gelin hanım inşallah senin gibi hatun çıkar 😀
@Yalnızlık_İyidir yok be benim gibi olursa utanır bu
@Yalnızlık_İyidir Bakalım bu 2 gün ses çıkmaz bundan 😂😂gelince görürüz. Ben istemem böyle koca doverim😂😂10 gündür bisey yapmioz bana yazık diyorum gülüyor eşim
10 gün dayanabilmen mucize bacım bence😀 haftada minimum 2 kez yapılmalı senin herif ilgilenmiyor seninle bak
@Yalnızlık_İyidir yok ya Bi kaç gündür yapmamıştık üstüne adet oldum
Regl olduğunu söylemiştin biraz konuştuk hatta hatırlıyosundur zaten. Reglinde son günleri gelmiştir hatırlat eşine😀
@Yalnızlık_İyidir regl bitti duş aldım bu gece gerdeğe girecegim bende🤣
Evli olmasan ve sana saygım sonsuz olmasa asıl sen anlat bırak bu çağlağı derdim 😂😂😂
Çaylağı*
@Yalnızlık_İyidir 😂😂yok ya onlarn daha heycanli
Dur swni ekleyeyim. Bktm burdan
Emin ol enişteyle seninki daha heyecanlıdır😀 kaç yıldır yapıyoruz vb şeyler diyosundur kendi kendine ama o ilişkiyi sen renklendiriyosundur😊
@Yalnızlık_İyidir bıktm sık.. iş e si.. kişe yeni birini buldum onla yapcam
Hişt hişt yaptın mı becerdin mi nerdesin karının koynunda n çık yeter
İşte geldim ama nasıl geldim haha 😂🤣🥰
Ne yaptn anlat hadi meraktan olcem
Öncellikle bi sakin ol operasyon tamam 🤣
😂😂heyt aslanım be
ya aslında çok heyecan vardı üstümde ama mutlu son 🤪
Nasıl ya bak acıyorum ekle beni
Anlat merak ettm
tm
mesaj atamıyorum
Kardesim bu gayet dogal bir durum. Senin yürekli, cesaretli olman lazim. Kalkmazsa sivazlarsin, öpersin onu, cabucak yapmayin ki acili olmasin. Allah mesut etsin.
bazı şeyler zamanlada değişebilir fazla düşünmeyin inşallah mutlu olursunuz
umarım
Biraz şaşırdım. Bu devirde böyle yetiştirilmiş hayâ nedir bilen bir erkeği ilk kez görüyorum
İlk kez bir erkeğin böyle düşündüğünü gördüm
niye düşünmeyecek
Aga kız korkmuyo sen ne korkuyon
Verme
Yardim al
Oha oha
görücü usulü
Farketmez görmedin mi hiç kizi
yok
Yok artık sene 2022 haber olursun
annem görmüş bizede tamam düşer ben doğuluyum