27 yaşındayım. Yakında evleneceğim. Çevremde kimseyle konuşup soramıyorum. Çok korkuyorum ve utanıyorum. İlk birliktelik nasıl oluyor. Eşim içime girdikten sonra ne kadar kan geliyor. Öyle olunca hemen bırakılıyor mu. Ya da nasıl bir pozisyonda ne kadar sürüyor. Lütfen Dalga geçmeyin gerçekten bu konuda çok bilgisizim maalesef
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gece parnerinin tecrube bilgisi sana güven veriçi yaklaşımı cok önemli cünkü sen kprku ve heycanın içinde olup kendini kastıkca onun içine girmesi ve senin acı duyman yükseltir ein sevişmeli seni rahatlarmalı sende heycanını atıp ona guvenip kendini salman önemli kendini ona teslim ettiginde sılanıp ıslanmalısın içine girmeden önce yoksa giriş zor veacılı olur ıslanmadıy sanda eşin uzunca oral yaparak senin istegini cogaltıp oralle ıslatmalı ve yüzüsu üstünde yavaşca sürterek valinana uyatıpkaydırarak uzunca uyarmalı arasıra sokar gibi yapsada sokmamalı alıştırarak iyice ıslanınca yavaş yavaş dura dura bekleye bekleye girmeli sende kendini kasma ki rahat ve fazla acı hissetme tam girdimi biraz beklemeli ve sonra gidip gelmeleryavaş olmalı senin vajinan alıştımı kısa süredeacı olmuyca yerini zevk ve haz istek alıp salıcaksın kendinitabi herşeyi dogru yaparsa ama neyazıkki erkekler cok bilgisiz aceleye getirip bu işi zora sokuyolar genelde hatta zoraki tecavüze dönüşebiliyor ve kadın korkup vajinusmu olup cinselikte soguyorgeken kan az bişey ceyrek caybardagından azdır pembemsi gibidir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkorkacak bişi yok, kmseye sormanada gerek yok, az bi kan geliyor normalde. Arkadaş tecrübeliyse o sana öğretir, stress yapma, ne yaparsanız da yavaş yapın, o zaman canın yanmaz tatlım, sevişmeyide uzun tututn, uzun uzun öpüşün, birbirinizi tanıyın, kolay gele
00 Yorumla
+1 yılBen direk sorardım eşime ya. O utansa bile açık açık sorardım. Sende şimdiden sor birbirinize alışın. Evlendikten sonra zaten rahat olacaksınız. Ama şimdiden konuşmak her açıdan iyi. Ne tür fantezileri var ağzından laf almış olursun. Belki de. Ok kötü fantezilerk vardır anında soğuyup evlenmeyeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılMerhaba canım düğüne kadar yavaş yavaş hazırlık yapın eminim mutlaka bu konu üstü kapalı da oldu konuşuluyor vücudunuzu iyi tanıyın isteklerinize olabildiğince cevap vermeye çalışın açıkçası çoğu şey burada konuşulmuyor istersen gel bir kaç öneride bulunayım ama emin ol korkulacak bir şey yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKan öyle pek fazla gelmez ama içine girer girmez bırakmayacaksınız tabi ki. Giriş acılı olabiliyor, ama aklında inanılmaz acılar canlanmasın. Sonrası zevk zaten. Ne kadar süreceği de eşine bağlı.
11 Yorumla- +1 yıl
Sonrası zevk mı
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu taktınız kana. adet ike daha fazla kan kaybediyorsunuz. bir kaç damla kan gelir. abartmayın. ince bir deri 1-2 milimetre yırtılacak. ne kadar kan gelebilir yahu.
00 Yorumlasaçmalamışlar genelde , ilk gece yapılmaz bence , balayında otelde birbirinize alıştıktan sonra yapılır , yangından mal kaçırmaya gerek yok
00 YorumlaEşin seni yönlendirir merak etme bu devirde bakir adam kalmadı
11 Yorumla- +1 yıl
Bakır kişi var oda ben 💞
+1 yılOncesinde konusun hatta sevisin tam yapmasaniznbile tenlerinize alisin
00 YorumlaGizlidesiniz takip edebilir misiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Korkucak utanıcak bir şey göremedim, kendini ne kadar kasarsan o kadar acır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 7 yıllık evliyim dilim döndüğünce tecrübelerimi aktarabilirim.. Bana ulaş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar kasarsan o kadar acır partnerine çok iş düşüyor yavaş yavaş kontrollü şekilde yapmalı öyle çok çok gelmiyor kan az bir şey geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ilk öpsurken ne olcak falan diyordum olayi akisina birakinca cokta guzel gelsiiyor her sey. düsünmeyi birak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske bunları esin olacak kisiyle konusabilseniz.
Bir iliskinin en önemli yapı taşı iletisimdir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirdiğini gibi ksa sürede boşalsa ve evliliğin boyunca erken boşalma sorunu yaşasan tepkin ne olur? Ve küçük penisli ise?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı yapma sakın yanlış anlama eğer kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin rahat ol
00 Yorumla Sen bunu merak etme herşeyi eşin halleder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı. Tam yerine sordun cevaplarla şimdi
00 Yorumla
+1 yılklasik pozisyonu deneyin canin daha az acır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkizlarin sağdici olmuyor mu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani vardi diye hatirliyorum
Cevap sahibi+1 yılkan fazla gelmez bir yemek kasigi kadar falan belki kisiden kisiyye defisir mi bilmem dayabilirsen devam edilir
Cevap sahibi+1 yılilk gece de zevk almayi da bekleme korkuyla gecmesi normal
+1 yılmastürbasyon dami yapmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun ama kadına mı sormak istersin bilemem
00 Yorumla
+1 yılGizli olmasan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne okudun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı