Değer görmemiştir sizin samimiyetinizi samimi olsaydınız uyuyor numarası bapacağına ona ilgi gösterirdiniz böyle düşüncesiz eş olmaz olsun eşler arasında ki bu saçma durumlara anlam veremiyorum
Demek ki p*orno izleyip o an boşalivermek istemiş. Kim uğraşacak karıyı uyandır sevis içine gir pompala bosal vs. Çok teferruatli. Eline alıp 2 dk. Da boşalmak daha mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Değer görmemiştir sizin samimiyetinizi samimi olsaydınız uyuyor numarası bapacağına ona ilgi gösterirdiniz böyle düşüncesiz eş olmaz olsun eşler arasında ki bu saçma durumlara anlam veremiyorum
Demek ki p*orno izleyip o an boşalivermek istemiş. Kim uğraşacak karıyı uyandır sevis içine gir pompala bosal vs. Çok teferruatli. Eline alıp 2 dk. Da boşalmak daha mantıklı
Kısa süreli tatmin olmaların ilişkilerde ki zararından haberin var mı?
Seni uyandırmak istemedi belkide.. yataktan kalkıp yaptıysa sorun yok ama başka odada otururken yaptıysa başka bir kadın tetiklemis
Yanımda yaptı
O zaman saçmalamış yanında sen varken oksasin senide azdirsin skkkebilir sonra da yani red mi wdiyorsun da
Senin rahatla uyu diye uyandırmak istememiş ne düşünceli bir adam
Bağımlı olmuş senden daha çok zevk alıyor mastan aşmanın yolu bence öyle bir ihtiyacı var ise senin ona yapman yoksa işiniz kötü
mastürbasyon yapmak hoşlarına gidiyor demekki
uyuyorsundur yorgunsun istemezsin diye dusunmus olabilir sende izlemek yerine cagirabilirdin yani
İşlemeyen Demir pas tutar o yüzden kollarını ve ellerini çalıştırmak istemiş
Sen uyumuşsun seni uyandırmak istememiştir uyandanda istemeyeceğini düşünüp moralinin bozulmasını istememiştir
Bizde aramiz kotuyken bende yakalamistim gece yaptigini ama hic belli etmedim
Demekki aklı yok demekki seni uyarmak istememiş mastürbasyon yapmış ama ben olsam seni uyarırdım
En kötüsü bu. alışkanlık ve sen cezbetmkyorsun. sen de yap
sen uyuyorsan nerden biliyorsun yaptığını
Uyandım gördüm
ya seni uyandırmak istemeniştir ya da uyandırsa bile senin yapmayacağını düşünüyordur
Seni uyandırmak istememiştir
p*rno izleyerek yapmak istemistir
Belki sen Yok dersin diye düşünmüştür
Başkasını hayal edip yapmıştır
Evliliğn nasıl gidiyor
Sana bakarakmi yapti pekii
sevgilisi aklına gelmiştir ksadkadka
seni rahatsız etmek istememiştir
Papaz her gün pilav yemez. :D :D :D
Demek ki tek yaptigin ölü gibi altında yatmak
😅😅😅
Sen uyuyosan yaptigini nerden biliyosun