*Ormanda çakallarla dans part 3 😂😂
Aşağıdaki görselde anlatılmak istenen tema sizce nedir?
*Ormanda çakallarla dans part 3 😂😂

Hımmm! ime göre, neye göre, hangi açıdan, hangi taraftan, hangi dine, hangi ırka, hangi topluma göre, hangi kitaba, hikayeye, romana göre baksak acaba? Tamam buldum:İki komşu çocuk ve kızı baharın gelişini kutluyorlar. :)))
Nevruz bayrami şenlikleri halk tarafından coşkuyla kutlandı 😂😂 aman bahar gelmiş neyime 😂
Kıh kıh kıh! Orman da çakallarla dans part 3, burada nevruz kutlamaları. Eeee? Daha sonra?
Yol nereye giderse 🤣 sonunu düşünen kahraman olamaz mış 😂
Haaa? Sen öyle san...🤣🤣🤣
Bu aşamaya gelen i san herşeyi göze almış demektir sonucunada katlanır öyle degilmi
Aynen de öyle.:)) :)) :))
Ben saf ve temiz biri olmak istiyorum. Köyde soğan otu ayıklamaya giderken Hatçe'nin ayağa burkulur. Hatcenin yanında giden İbikgilin Hasan da onu düşerken tutar. Bu esnada Hasan'ın elleri Hatçe'nin... Şeeeey. Sonrası görseldeki gibi.
İşte sizin gibi böyle saf temiz insanlarda var bu ülkede 😂ben haticeye bakar neticeyi kovalarım temsili 😂😂
Sen Böyle diyince aklıma şey geldi " polyannaya bir gün ormanda tecavüz etmişler 😂 ohhh misss gibi dağ havası aldık demiş 😂 bu yüzden bunlarda hiç bir şey yapmasalarda ohhh misss gibi dağ havası aldık derler 😂oksijen önemli 😂
Sen yinede fazla düşünme 😂 o güzel beynini böyle şeylere yorma 😂 Su akar yolunu bulur derler 😂
Hı hııı 😂 sonunu düşünen kahraman olamaz mış 😂
yeşili sev, doğayı koru !
(hemen fesatlık düşünmeyin siz de ! :D :D )
Aynen öyle 😂 burdaki eğitimci abimiz yeşilliğin önemli olduğunu onlayn olarak anlatmaya çalışıyor 🤣 yeşili sev doğayı koru temsili 😂 kadın öğrenmeye açık adam eğitim aşkıyla yanıp tutuşuyor bee 🤣
fotoğrafı çeken işin neresinde acaba ?
bu bilimsel olaya şahitlik ediyor demek ki :D :D :D
Bu bir videoydu zaten instigramda karşıma çıktı , bu videouyu çeken kişi de büyük ihtimalle uzaktan eğitimle kameraman olmuş bir kişi olabilir 😂
hımm neyse.
daha fazla sorgulamayayım en iyisi benim libidoya bir şey olmasın :D
Tabi tabi dikkat etmek lazım 🤣 Allah muhafaza yaa libidoya bir şey olsa 😂 ben sorumlu gibi olurum 😂 oyuzden hiç sakinlinliğini sakın bozma böyle devam et 😂
demesi kolay :)
sorumluluk duygusu önemli tabi ki :)
Senin canını yerim ben 😂 Allah tatlılık dağıtırken iki keremi sıraya girdin naptın sen hınzır şey 😂 bu ne tatlılık böyle 😊
hahahaha
Güldün güldün kesin vericen 😂😂😂
ben almayı tercih ediyorum.
Oda bir seçenek tabi 😂 kimisinin alışı kuvvetlidir 😂 kimisinin verişi 😂 aman üç günlük dünya işte çokta şaapmamak lazım 🤣
Birazdaha almazmıydınız küçük bey 😂😂 ne veriyim abimeee. 😂😂
şaapma sen de.
tamam pikiii 😊
Fazla şaapmam 😂
evet yapma ;)
O seksi şey yorum yazmış hoş geldin hoş geldin 😂 yürüyen cazibe seni 🤣
@dreamliner61 bu şarkı benden sana gelsin " Hadi gir ruhuma sar beni 🌺 çal fikrimi Deli et beni 🌺 fırtınalar kopar içimde 🌺 unuttur bana kendimi 🌺 ( Emel Müftüoğlu) 🤣🤣 güne pozitif başlayalım sonra sayar söveriz 🤣🤣
ruha girmek...
evet çok mantıklı ;)
Başka nerene girecektim yaa zalımmm 🤣 bir kere ruhuna girsem yeter di bee 🤣🤣
sen bana dm yazsana bir şey soracağım sana :)
Seninle konuşamam ama
tamam konuşmayalım.
Bu kadar mı 🤣
ne kadar olsun?
Ne biliyim ben olsam neden diye sorardım sebebsiz sonuç olmaz çünkü
ben de o nedeni sormak için konuşalım dedim sen istemedin ne yapayım.
Seni anlıyorum küçük bey sende haklısın
Allah razı olsun.
ben de bugün kimse bana hak vermedi diye dövünüyordum.
Ben seni bir soruda etiket yaptım bildirim geldimi gülüm sana
Soru şu " KS muhabbeti süper deediginiz bir üye var mı?
Son görüşlerime bak goruceksin soruyu
yok göremedim açıkçası.
Bakmamışsın demekki
Son görüşlere girmiş olsaydın soru karşına cikicakti zaten neyse geçti zayen sağlık olsun
evet sağlık olsun.
Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları
ya da burada bu abimiz yeşilliğin önemli olduğunu onlayn olarak anlatmaya çalışan ve kendini eğitime adamış bir beyefendi de olabilir 😂 yeşili sev doğayı koru temsili 😂
Başka nereye dalacaktı yaa hınzır şey seni 😂
Bu yorumun beni benden aldı 😂 genç adam titrettin beni titrettin 😂
Bilmem napalim sence 😂
Tabi tabi herzaman bekleriz ayağın alıştı artık 🤣 bir geçerken uğrarsın 🤣
Senin canını yiyerem haa 🤣
Senin takipledim diyen dilini varya 😂 neyse sustummmm 🤣
Takip et ya da etme saygı duyarım 🖐️ yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim genç adam 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
Bu yorumdaki görevimi bitirdim 😂 kısmet bir dahaki yoruma artık 🤣 korkmalısın 😂 çünkü birazdaha konuşursan seni ısırmak zorunda kalıcam küçük bey 😂
Hı hııı 😂 kalabalıkta sesim cikmaz ama tenhada yakalarsam affetmem ağaca yaslarım seni 😂 tersim çok pistir 😂
Yanmayalım mı 😂 Vuuu tersi pis adamlara bayılırım 😂 ahhh ulan ahhh sen benim bir elime gecsen varyaa 😂
Elimizde güçlü bir koz var " yakalanmamak " 😂😂
Bu şarkıda benden sana gelsin " Hadi gir ruhuma sar beni 🌺 çal fikrimi Deli et beni 🌺 fırtınalar kopar içimde 🌺 unuttur bana kendimi 🌺 ( Emel Müftüoğlu)
Vuuuuu laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şey seni 🤣
Cevap
56Cevap
Cinselliktir.
Ülkenin durumu işte otel tutucak para yok napsin gençler Allah'tan yaz kışın ne olucak bu çocukların hâli 😂
Ozaman da arabalar var 😂 demokraside çareler tükenmez 😂açık alanda olduğu gibi yuvarlayamazsin ama yapicak bir şey yok ozaman da hatunu ikiye katlarsın 😂 insanoğlu hamur gibidir hangi kalıba sokarsan o şekle girer 😂
Arabanın benzini var hadi onu geçtim o kadar esnek hatunu nereden bulucaz 😂😂
Play storyden indir 😂😂 oldumu 😂
Hahaha olur 😂😂
Senin canını yiyerem haa 😂😂
Yimeee😂😂
Birazdaha konuşursan seni ısırmak zorunda kalıcam küçük bey 😂
İstemiyorum yan cebime koy 😂😂
tamam pikiii 🤣
Takip bile etmiyorsun üzdün 🥺🥺
Niye seni takip edeyim dedektifmiyim ben 😂
Üzülme alsana çiçek 🌺🌿 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Yazıklarrr olsun taş taş geçiyorsun hep😂😂
Masumca yaşanan en çocuksu hislerle özlem duyulan zamanlar bence.
Böyle sizin gibi saf ve temiz insanlarda var işte 😂 haticeye bakar neticeyi kovalarım temsili 😂
Ben haticeyi kovalıyorum 😂😂
Bende neticeyi 😂😂
Hangimiz daha önce ele geçirecek sence?😂😂
Sen tabiki çünkü haticeyi herzaman bulursun 😂 ama neticeye ulaşamazsın
Her zaman ki haticeyle işim yok 😂😂
Ozaman haticeyi değil neticeyi kovalayacaksın 😂 kolay elde ettiğin herseyi kolay kaybedersin küçük bey
😂 aynen kolay kaybetmeye alışığım büyük hanım
Ne tesadüf bende alışkınım
Anladım
🙋🙋🙋
El salladığına göre beni özledin 😂
Niye ozlemiyim aşk olsun özlerim tabii den ozlenmiycek adam mısın bee 😂 senin canını yiyerem haa 🤣
😂 bizim gönlümüze hasret düşüren dağlar utansın
Huzur dolu bir ortamda seninle bir ömür boyu varım demek. Sevginin gücü ve birlikteliği.
Aaa asiiii adam yorum yazmış 😂 hoş geldin hoş geldin 😂 eee burada asi kişiliğinizi yansıtmsmışsınız 😂
Yaa senin canını yiyerem haa 😂 siz bana her sorumda bir asi yaklaştınız oyuzden de aramızda bu şekilde bir diolog gelişti. Bakın burada gayet yaklaşımınız normal seyrinde birbirimizi anlamaya başladık bile
Sen ölme ben sana kıyamam arada bu şekilde tatlı didismeler illaki olur buranın tadı tuzu bunlar önemli olan aradaki saygıyı kaybetmemektir sayın asi beyefendi 😂
Siz dediniz ya bana ilk defa pozitif bir algı ile yaklaştınız diye oysaki benim bütün yorumlarım pozitif , mizah ağırlıkli ve neşeli olur beyefendi bu sitede de bu muzip ve pozitif kişiliğimle tanındım ve sevildim bunu sayfamı inceleyerek te bizzat görebilirsiniz napıcan işte böyleyim 😂 çok ponçik degilmiyim ama beni hırçın ve felsefik yorumlarıyla kaosa sürükleyen , asi beyefendi 😂😂
Estafurullah o saygı bize ait 🙋 çok teşekkür ederim anlayışın için 🙏 bende sizi tanımaktan mutluluk ve onur duyarım 🖐️
İnsan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂 tabi tabi okurum her şey bir fatihaya bakar 😂
Hı hııı 😂 bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şey seni 🤣
🤗🤗🤗
Ya bana asi adam dedim diye okadar kızdın ettin tepki gösterdin eee şimdi bak kendin söylüyorsun ama 😂 yemin ederim bir günde senide kendime benzettim hee 🤣 çok mükemmel bir varlık degilmiyim ama küçük bey 😂
Ağzından bal damlıyor gelde siliyim 😂 Artık tanımaya başladım işte ve o içinizdeki çocuğu bulup dışarı çıkartmaya uğraşıyorum küçük bey 😂
Ben insanın enerjisine olumlu ya da olumsuz çok etkilediğine her zaman inanırım enerjisi yüksek bir insanla konuşursanız sizde ondan etkilenip öyle davranırsanız enerjisi düşük ve negatif düşünceli bir insanla konuşursanız bir kaç dk sonra sizinde enerjiniz düşer.
Içimdeki çocuk hep var benim ama bunu herkese yansıtmıyorum. Hele de yakın akrabalarım olan insanlar bu iyiliği en başta sömürmeye başladıklarını hissedince onlara kapatıyorum ama yapıcı, iyi yürekli insanlara yansitiyorum sadece yaşamda. Ikinci yorumunuza katılıyorum. Reiki, yoga yapıyorum.
Esas çalışma alanı biyoenerji ve masaj. Kapalı cakralar açma ve olumlama yapıyorum. Ikegai felsefesi ile ilgili bir kitap var onu okumanızı tavsiye ederim size. Hayat ve akış üzerine. Uzun yaşamın sirlar üzerine.
Birde sen mutlu ol diye espirili yönümü göstermeye çalışıyorum demeniz beni benden aldı küçük bey teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
Duygulandım lann kıyamam bize 😂😂
Siz neden duygulandıniz ki asıl duygulanması gereken kişi ben degilmiyim çünkü sizin için istemediğim halde mutlu ölü diye bir şey yapmışsınız cabalamışsınız ne kadar güzel bir duygu bu ve beni ne kadar mutlu etti anlatamam çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
Ben duygusal bir insanım. Ve bir insan üzülüyor ise üzülürüm
Hele saygı duyduğum kişi ise daha çok üzülürüm. Ben teşekkür ederim müstesna saygıdeğer bir hanımefendi ile tanışmaktan ötürü çok mutluyum onur duydum. Hep var olun sizden öğreneceğim çok şey var hayata dair. Guzel yuregin her daim olsun.
Amin canım inşallah 🙏
Biz bugün neden böyle sohbeti duygusala bağladık anlamadım beni bu muzip kişiliğimden çıkarttınız 😂😂
Duygusave duyarlı bir kişiliğe sahip olgunuzu ilk gün farkettim zaten bir tatlı didismeyi bile sonlandirmak tatlı ya bağlamak için çabalamanizi açıklama yaptığınız zaman anladım
Ne burcusunuz peki siz?
Teşekkür ederim 🙏🙏
Ne burcusunuz peki küçük bey 😂
Aa tamam görmedim cevabinizi tekrar tekrar sormuş bulundum 🤗
Akrep burcu 🤗 vuuuuuuuj
Kendimi ortaya konulmuş bal peteği gibi hissettim 😂
Ordan çokmu belli oluyor yaa 😂
Peki küçük bey 😂 sizce ben ne burcuyum dur
Alakası bile yok çünkü yaylar en duygusuz duyarsız özgür ruhlu kafasina buyruk yaşayan insanlardır
Yengeç Burcuyum ben
TM tamam affettim 😂😂
En duygusal duyarlı maneviyatci burçlar yengeç , akrep ve boğadır
Ruhlarını başkalarının mutluluğundan beslerler bu burçlar sevmek ve sevilmek için yaratılmıştır hisleri kuvvetlidir samimiyetsizligi 100 km uzaktan hissederler srn bir adım atarsan onlar sana 10 adım atar aşkın ve tutkunun şehvetin temsilcisi olarak bilinirler huzuru ve sakinliği severler
Annemi anneler gününde maalesef kaybettik ve bunun evveliyatında hastaneye yatıs süreci var 95 gün hastanede yattık ;ama maalesef annemi kurtaramadık takdiri ilahi tabii ki tıbbın her türlü olanakları yapıldı ama bazen yapmaktan öte yaradanın yaşamasına izin vermesi gerekiyor. İnanır mısın hastaneye her yattığında her gece ya da gündüzlere icten ice çok ağladım, hep sağlıklı halini hatırladığım için bunu ona yakıştıramadım ama maalesef yaş hükmünü sürüyor olacak önüne de geçemiyoruz hayatın döngüsü bu şekilde ve son 3 haftada da yoğun bakımda entübe şekilde kaldırıldı üzücü olan da anneler günü'nde anneyi kaybetmekti her gün görüyordum yoğun bakımda iken de ama o sabahleyin kalktım bir çiçeklerle çıktım evden yoğun bakımda uyutulduğunu da biliyorum ama ben onu her başına geldiğimde benim ismimi söylediğini duydum ve beni hep hissetti bu çok özel bir duygu Hani derler ya göbek kordonu ile anne arasında bir bağlantı var o beni hissetti Ben de onu hissettim ve annemi her gördüğümde kahroldum düşünebiliyor musun çok sevdiğiniz bir insanın bu şekli ile sizin elinizden kayıp gittiğini Allah hiçbir kimseye sevdiklerin acısını göstermesin diyeceğim ama yaşadığım hayatta şimdi gördüm yaşamsal döngü maalesef bir gün ölümle sonuçlanıyor bizler de faniyiz bizler de gideceğiz o yüzden de hayatta insanların egoları kompleksleri komik komik ergen hareketleri var ya ben o insanlara çok gülüyorum içten içe ve de acıyorum neyin tatminini sağlıyorsunuz bu şekilde davranarak gidin hastanelere binlerce bu tip insanla dolu mezarlıklar keza öyle huzurevleri öyle o nedenle yaşamdayken sevdiklerinize kıymetini bilin ve kırmayın hiçbir zaman üzmeyin annem benim için anneden öte arkadaşım dostum sırdaşım her şeyimde zamanımın büyük bir çoğunluğunu da geçiriyordum seyahatlerimi uzun tutmuyordum günübirlik dönüyordum birkaç yurt dışı seyahati dışında iş için çıktığımda o yüzden hayatta en mi güzel şey sevmek ve sevilmek dürüstçe namusluca
Ya gerçektenten çok üzüldüm basın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 🙏 aile bir başka oluyor yeri dildurulmuyor maalesef. Ama hayatın döngüsüne de karşı koyamiyoruz ki geldik ve gidiyoruz
Bende insanlardaki bu para hırsını saygısızlığıni , egosunu hiç anlayamiyorum ve burada bunu çok yaşıyoruz biz oysaki sanal alemde olsa saygı heryerde saygıdır bir deprem oldu mesela binlerce insanımız hayattan göçtü gitti ya da evlerini eşyalarını kaybetti günlerce televizyonlardan onların acılarını yaşadık hissettik üzüldük ama bu bile insanoğluna ders olmadı bir nefeslik canımız var işte havan kime ama yine de akilanmadık Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏 iyiyse iyi kötüyse kötü ... yorumun için teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
En konforlusu açık havada çimen üstünde olur.
Dimi ama 😂 doğaya karşı 😂😂
Covid önlemleri kapsamında açık alan tercih edilmiş
Tabiki sağlık önemli 😂
Evet kesinlikle 😂
Adam sağlığın önemini onlayn eğitim vererek anlatmaya çalışıyor 🤣 yeşili sev doğayı koru temsili 😂
Yeşili sev doğayı koru neslin devamlılığını sağla olacakmış 😂
Yine yeşillendi fındık dalları 😂 i
😂😂😂
Yandan Halime'm yandan Seviyom seni candan Sende seviyorsan Boşan gel kocandan denmek istenmiş
Adam karıya kalabalıkta sesim cikmaz ama tenhada yakalarsam affetmem demek istemiş 😂😂
Yok be yuvarlaniyorlardi videoda 😂😂
Demekki benim kalbim fesat 😂 aklım fikrim hep ordaysa demekki 🤣
Aaa bu benim lafım lütfen istirham edicimm 😂 bu lafı burada tek kullanan kişi benimdir 😂 patenti bana aittir
Hemen beni teselli etmelisin 😂
TM pikiii küçük bey her teselliye ihtiyaç duyduğumda resmini açar açar bakarım artık 🤣 yeterki sana bir şey olmasın
🙋🙋🙋
Konuşmam ama sazım ile söylerim
https://youtu. be/GudTlSmrf2A
Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza demişler 😂
Bende vurdum saza 😅
Bende basayım gaza 🤣🤣
Sana serbest istediğin gibi bas 😅
Çok fena basarım 😂 benim bilirsin tersim pistir 😂
Bilirim heyecanı severim yeterki sen bas 😅
Birazdaha konuşursan seni kaputa yaslarımmm 😂
Ben kaçayım o zaman 😅
Bencede hemen kaçmalısın 😂 ben yengeye benzemem altıma aldım mı ezerimmmm 😂😂
Çiçekler açsın.
Böcekle ötsün
Kırlarda sevgililer yerlerde olsun
Seninle şöyle olabilir dik diyesim geldi ahahhaha
subliminal mesaj var burada :)
orada olmaz ki o iş hem açık alan hem böcek möcek vardır
Sonunu düşünen kahraman olamaz mış 😂😂
aklima bu seks hikayeleri oluyorya onlar geldi tatile koye giderken coban beni becerdi falan seklinde 😂😂😂🤣 Şu an o hikâyelerin görsellerine çok uydu 🤣
Ask yer mekan tanimaz. :D
Öyle bir konustun ki mekanın sahibi geri gelmiş sandım 🤣 LALOĞLANIN YERİ 🤣 der gibi 🤣 olmuş
Bende bilemiyorum 😂 ozaman bii bilene danışmak lazım 😂
Uygun birseyse şöyle değilse söyleme
Yorumun bam yemesin sonra 🤗 böylede düşünceli bir insanım işte 😂
Dulum ben eşimden ayrıyim 2 çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum küçük bey 😂
Niye sordun senmi alacaktın yoksa 😂😂
Sen ne yazdığımı okumuyormuyormysun
Eşimden ayrıyim ben diyorum 😂
Yani bu kadar açık ve net yazdığım birşeyi nasıl anlayamadın bende o u anlamadım demekki dikkatsizsin. Zekisin ama çalışmıyorsun temsili 😂😂
Kucağındaki srnin oğlunmu peki
Çok şükür ki var boncuk gözlü bir kızım birde haylaz bir oğlum var birde kedim ve köpeğim var. Ben hayatımı onlara adadım zaten ve onların mutluluğu için çalışıyorum beni hayata bağlayan tek şey onlar zaten
Maşallah 🧿 rabbim seninde evladına hayırlı ömürler versin inşallah 🙏 eksikliklerini göstermesin rabbim 🙏 kaç çocuğun var peki sen evlisin sanırım
TM peki saygı duyarım 🖐️🖐️
Yılan ısırığının etkisinde olan kadını kendi yılanı ile vakumlatarak panzehirle hayata döndürmeye çalışan koca yürekli bi adam
abi en iyisi köy şeftalisi ya organik, İstanbul'da böylesini bulamazsın, bulsan almaya paran yetmez.
bayıra karşı yatır beni
tırmala beni kaşı beni 🥳
Haha 😂😂 bu iyiydi 😂
@erner353535. Eee Yatırıyım ben seni bayıra karşı 😂manzaraya tepeden bakarsın 🤣
@bymusty007 sen istiyor gülmek vericek 100 💲 😂😂
yatırsana lütfenn ama lütfen
Verem sana 100 dolar 😂😂
@erner353535 kalabalıkta sesim cikmaz ama tenhada yakalarsam affetmem ağaca yaslarım 😂 tersim çok pistir 😂
ennn sevdiğim 🥰 ne zaman tenhalaşıyoruz
@r_engarenkyollar size kolay gelsin 😄
Köylü milletin efendisidir 😂
Hı hııı 😂 senle şöyle çayırlarda yuvarlanamadıktan sonra yaşamanın ne anlamı var 😂
Hayat kısa kuşlar uçuyor ve biz çayırlarda yuvarlanamıyoruz 😂
Böyle duygusal konuşma leynn 😂 beni de ağlatacaksın şimdi 🤣 içlendimmmm 😂
Bu şarkı benden sana gelsin " Hadi gir ruhuma sar beni 🌺 çal fikrimi Deli et beni 🌺 fırtınalar kopar içimde 🌺 unuttur bana kendimi 🌺 ( Emel Müftüoğlu) 😂😂
Açıyorum hemen bu şarkıyı o zaman ❤️
Çok güzel şarkıdır bir dinle fikrini yazarsın
Bu şarkı tanıdık gelmişti. Sonra anladım ki ben bu şarkıyı harun kolçaktan dinlemiştim. Güzel şarkı 😊
Hayır harun kolçagin şarkısı farkli onu. Şarkısı gir kanıma bu benim yazdığım emel Müftüoğlunun şarkısı. Hadi gir ruhuma sar beni 🌺
https://youtu.be/RRRF91b1_qI
Bu şarkı ile
https://youtu.be/WKYn8suGbQQ
Bu şarkı aynı değil mi yani şimdi 😄
Ben ilk defa harun kolçak tan duyuyorum haklısın oda söylüyormuş ama gerçek şarkının sahibi emel Müftüoğlu dur
Seni de yordum teşekkür ederim 🙏 sayende öğrenmiş oldum
Estağfurullah. İkisinden de dinledim. Güzel şarkı gerçekten
Aynen öyle gülüm bende çok severim oyuzden sana da bu şarkıyı hediye etmek istedim 😊 böylede naif bir insanım işte 😂
Bu güzel jestin için teşekkür ederim ❤️
Rica ederim gülüm ne demek 🙏 asıl ben teşekkür ederim yorumun ve samimiyetin için marjinal beyefendi 😂
Yollarımız çok kesişiyor bu aralar. Dikkat ettin mi 😄
Aynen çünkü samimiyetin arttıkça ya burada ya da sorularda illaki denk geliyorsun ister istemez
Seni bana getirmeyen yollarda kaybolursun inşallah 😂😂
Biri beni ormana götürsün mü diyorsun 😅😅
Bak nasıl anladın 😂 zeka fışkırıyor mübarek 😂 şu an kendimi ormanda kaybolmuş kurtla babannesini birbirinden ayırt edemeyen kırmızı başlıklı kız gibi hissettim 😂 yorumun beni benden aldı çılgın şey seni 🤣
Bende seni senden alacak bir formül biliyorum 😂
Bunun tek yolu var yakalanmamak 🤣🤣
Tabiki güzel olur 😂 benim olduğum hayat çirkin olabilir mi sence 😂 girdiğim bahçeye çiçek açtırırım 🌺 baktığım gözlere ışık saçtırırım 🤣
Olmazzzzzzz🤣
Çünkü annem yabancılarla konuşma dedi 🤣 sizi tanımıyorum çünkü 🤣 şeker çikolata filan verirlerse sakın alma dedi 🤣
Çimenleri biçme zamanı gelmiş
Yine yeşillendi fındık dalları 😂
Zamanıdır
Tabiki tam mevsimi 😂 halk bahar bayramini kırlarda coşkuyla kutluyor 🤣 bende TRT genel izleyici kitlesi gibi oturup izliyorum 😂 zalimsin hayat 😂
Çık seril sende
Amannn bahar gelmiş benim neyime 😂 çiçeklenemedikten sonra 😂
E tabi tohum lazım su lazım çapalamak lazım
Hı hııı 😂 tarla bağ bahçe işlerinden anladığın nasılda belli oluyor 😂 vur çapayı çapayı 😂 vur kazmayı kazmayı 😂 artık pancar motoru gibi 7/24 çalışırsın 😂 ta ta ta tatatam diye 😂
Hiç anlamam
Senin o hiç anlamam diyen dilini varya 🤣 neyse sustummmm 🤣
Orta yerden sataşma bana 😉
Napıyım tenhada mı sıkıştırıyımmm 😂😂
Kıskananlar olur ortadan 😂😂
Tenhada da senden korkulur
Kıskananlar mi olur 😂 beni olmaz seni bilemem seksi şey
Bencede korkmalısın 😂 seni tenhada yakalarsam affetmem duvara yaslarım 😂 beni bilirsin tersim çok pistir 😂😂
Şampiyon coştu😂😂
Ordan çokmu belli oluyor yaa 😂 açık alan burası seni bozmasın sonra 😂
Bu şarkı benden sana gelsin " Hadi gir ruhuma sar beni 🌺 çal fikrimi Deli et beni 🌺 fırtınalar kopar içimde 🌺 unuttur bana kendimi 🌺 ( Emel Müftüoğlu). 😂😂
Havalar sıcak açık alan iyidir
Açık alan iyidir tabi cesaret göstergesidir 😊 bak bana nasıl ulu orta konuşuyorum bu bir özgüven ve cesaret örneğidir işte 😂 bunu yapmak ta herkesin harcı değildir
Tebrik ediyorum seni🙏🤞
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
Anlamadigim kim cekmis
Bu video zaten instigramda karşıma çıktı çimenler de yuvarlaniyorlardi bende ekran görüntüsü aldım 😂 bunu çeken kişide büyük ihtimalle uzaktan eğitimle kameraman olmuş bir kişi olabilir 😂
banada tuhaf geldi de hahahahaha
Nesi tuhaf geldi 🤣 hiç çayırlarda yuvarlanan insan görmedim mi sen 🤣
gördümde fotosunu çekmedim
Buda fotosunu çekmemişki 😂 videosunu çekmiş 😂 ilahi ne adamsın sen yaaa 😂 beni de güldürdün 🤣 hınzır şey seni 🤣
gül hep emi... ağlama hiç bir şey için değmez o göz yaşlarına
Senin canını yiyerem haa 🤣 teşekkür ederim 🙏 hep birlikte inşallah 🙏
Ama o fotoda pekde yuvarlanma yok heheheje
Yok video bu ikisi çimlerde aşağı doğru yuvarlaniyorlardi 😂
hehehehe hadi öyle olsun bakalım. Melek kalbine inanacağım
TM pikiii 😂
Bildiginbaademcik operasyonu baslangici
Public seksin Türk versiyonu
Bak bak laflara bak 😂 sen bunları nerden biliyorsun bakiyim hıı 😂
Ben bilmiyorum ama ne olucak şimdi
Ya Mete senin canını yerim ben 😂
Oy farfara farfara ateş düştü şalvara
Sakıncalı bir durum 😂yanarsın Fuat abiii 😂😂
dağ taş fark etmez teması :)
Git gel konya 6 saat 😂😂
Uçak hızıyla giderse en fazla 40 dk da iniş yapar 😂😂
Tm boş ver yazma en iyisi susalımmmm 😂
Dövüşelimmm 😂😂
Hakan senin canını yiyerem haa 🤣
Açık alan fantazisi varmış
Açık alan iyidir iyi doğayla iç içe olursun 🤣 adam burada yeşilliğin önemli olduğunu onlayn olarak anlatmaya çalışıyor 🤣 yeşili sev doğayı koru temsili 😂
Aynen öyle yeşil içinde iyidir ama. yalniz yapmış manzaralı bir yere çadır kursaymis daha iyi olurmuş :)
Adam çadırı kurmuştur zaten 😂 bu kadar temastan sonra 😂 üstüne çamaşır at kurusun 🤣
Fdfdf daha işi bitmemiş ot yolduracak daha xdxd
Sen nerden biliyorsun bunları bakiyim hınzır şey seni 🤣 görende seni tarimcılıkla uğraşıyor sanıcak 😂
Ciftciyim. ciftci tarla sürmeyi seviyorum ekmeyi dikmeyi :)
Vuuuu sen ozaman si... de bilirsin. 😂😂
Eee ne ekersen onu biçersin diye boşuna demiyorlar 😂 sen artık pancar motoru gibi ta ta ta tatatam 7/24 çalışırsın 😂
Bak hele ufakliga amcasiyla maytap geçer
Evet ben daha küçüğüm , yeni serpilmeye başladım 😂 bey amca 😂
Düşmüş kaldırıyor, düşeni kaldırmak lazım. :D
Sarılıp yuvarlanan cocuklugunu özliyen ergenler
dağda bayır da olsa seni sevmek istiyorum temalı bir çalışma :)
Bence bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni diyor 😂
çimleri arada biçmek lazım , yılan olur çiyan olur dikkat etmek gerek
İki gönül bir olunca çayır çimen seyran olur hocam 😂😂😂
Bayıra karşı yatır beni. Tırmala beni, kaşı beni. Demek istemiş
Yatırdım yatırdım cam dibine şarkısı geldi aklıma bi anda ☺☺
İkisi de erkek mi köyde belli olmasın diye şalvar giyip bulusmuslar mi yoksa ben sok🤔😳😳
İki gönül bir olursa heryer seyran olur. Her yer aşk yeri olur
Çiçeklerin açmış diyor
Yine yeşillendi fındık dalları 😂
ya da yeşilliğin önemli olduğunu onlayn olarak anlatmaya çalışan eğitimci bir beyefendi 😂 yeşili sev doğayı koru temsili 😂
Birazdan ot yolduracak kanımca 😂
Başka ne yapacaktı ya hınzır 😂 tabiki ot yolucaklar çapa yapıcaklar 😂 adam tarıma al ver yapıyor 😂 ekonomiye can veriyor 😂
Ahh ahhh 😂 daha yoldurtan olmadı 😂 bende kırlarda koşup oynamak istiyorum 😂 bende bende 😂
Daha yaşın kaç başın kaç 😂 ölmezsen görürsün inşallah 🙏 😂😂
Yok maalesef... duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
Yok öyle demem şöyle derim " Amanda aman nerelere geldim böyle daha az önce evdeydim 😂 gerekirse deriz sonunu düşünen kahraman olamaz mış 😂
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 seni bana getirmeyen yollarda kaybolursun inşallah 🙏🤣🤣
Sanada kocaman günaydın 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Doğada sevişirken Çicekleri kırmayın incitmeyin kenelere dikkat edin şeyinizden ısırabilir 😅
Bayir aşşa yatir beni tırmalar beni kaşi beni canlandirilmak istenmiş olabilir
Yatırdım yatırdım çam dibine
Batırdım batırdım tam dibine..
Gerçek love resmi
Vayyy beee biz şöyle bir lovelenmedik 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
😂😂
Abla yerinde duramıyorsun sabah sabah
Naparsın kanımız kaynıyor 🤣😂
Senden olmaz
Deme öyle deme öyle incindimmm 😂
Senden olur ama 😂 tam sevilecek yaştasın 😂
Özellikle senin tarafından sevilmek belki bende seni deli gibi severdim 😉😉😉
İlk yardım hayat kurtarır
Güreş tutmuşlar
Güreş tutmaları için soyunmaları gerekmez mi 😂 çünkü bizde güreş ata sprumuzdur 😂
Flaş TV oyunculuğu anlatılıyor.
Son yorumunu göremedim özür dilerim sorunu kaldırmışsın.
Ben kaldırmadım gülüm nasılım sorulari 24 saat kalıcı oluyor sonrasında yorum vss yapamıyorsun şimdi süresi doldu zaten sorunun
Burdan yazayım gülüm en son ne yazdığımı " dedimki seni çok iyi anlıyorum çok haklısın kolay bir şey değil yaşadıklarınız buraya biraz takılın kafanız dağılır vakit geçirirsiniz fazla dusunmezsiniz demiştim
Teşekkür ederim. Sizin gibi aşina olunan değerli hanımefendiler ve bazı tanıdık beyefendiler olunca burası gayet eğlenceli oluyor.
Çok teşekkür ederim 🙏 yaa senin canını yiyerem haa 🤣 burada olmana gerçekten çok sevindim. Ve yorumunu görmekten onur duyarım
Bilmukabele efem aynı duyguları paylaşıyoruz ve eklemeden geçemeyeceğim sempatik davranışınız tebessüm ettiriyor 😊 İyiki buradasınız.
Canım benim çok teşekkür ederim sende öyle 🙋
Çayır çimen geze geze ooo ooo
Çirkinler de sever; İlyas Salman.
Dişisine kur yapan arızona kertenkelesi
+Yi beni hüsaaaammmm
bayır asa yatır benı tırmala benı kaşı benı
Yiyisen koyluler goruorummm
Seviyorsan aşk her yerde yaşanır.
piknikte şakalaşma. 😉
Köylü fantezi 😊😊
köylü kızı xxx :D
Yaa ne güzel
Ne güzel yerler ne güzel yerler 😂 temsili
Cimlerin arasinda gures
O ne
Otları yolduruyor😅😅
Kadına yeşilliğin önemli olduğunu onlayn olarak anlatmaya çalışan eğitimci bir beyefendi 😂 yeşili sev doğayı koru temsili 😂😂
Eğitim önemli
Kesinlikle eğitim şart 😂
tenhada aşk
Public
Hayal ettiğim ilişki