Gizli Üye(25-29)+1 yılburada anlatılmak istenen kadınlar geçmişi asla unutmaz
216 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍👍 hangi konumda olursa olsun kadınların hafızaları çok güçlüdür ve geçmişi hiç unutmazlar 😂 ve olur olmadık bir yerde bunu önününüze koyarlar ve hiç susmazlar 😂 çok muhteşem varlıklar değilmiyiz ama
Cevap sahibi+1 yılbenzer durumu yaşamışlığım var gözümde canlandı o kare
- +1 yıl
🤣🤣 herzaman yasarsin emin ol bizden kurtuluşunuz yok 🤣 biz on yıl sonrada olsa o konuyu ısıtır önünüze koyarız böylede mükemmel insanlarız işte 😂😂 hafızamiz kuvvetliydi bu bizim suçumuz değil ama öyle degilmi genç adam 😂
Cevap sahibi+1 yılama bu işi yaparken de anın büyüsünü bozmayın
Cevap sahibi+1 yılsen böyle durumda aynı şeyi tekrarlar mısın
Cevap sahibi+1 yılsenin hoşuna gitti sanırım🤣
- +1 yıl
Ya böyle bir durumda değil ama başka bi zamanda yaparım yani verdiği cevap beni tatmin edene kadar konuyu kapatmam biz kadınların hepsi geneli böyledir bizim yaradılışımızda var bu maalesef hüda duygusal olarak olaylara baktığımızdan kaynaklanıyor biz herşeye bir anlam yüklemesini seviyoruz 🤣 çok mükemmel varlıklar değilmiyiz ama
Cevap sahibi+1 yılsiz olmadan olmaz asla
Cevap sahibi+1 yılteşrkkürler sana dn gitmiyo
- +1 yıl
Evet mesaj kutum kapalıdır ilk gunden beri de bu şekildedir ben sohbetlerimi yorumlarda yaparım bu kadar açık ve net bir insanımdır doğallıği ve şeffaflığı seviyorum
Cevap sahibi+1 yılkocana sabırlar diliyorum nediyim
- +1 yıl
Kocam olursa dilersin
Cevap sahibi+1 yılbu gidişle zor desene🤣🤣
- +1 yıl
Neden peki zor sana bunu düşündüren şey nedir çok bilmiş şey seni 😂
Cevap sahibi+1 yıluykularına keder olmuş baksana koca düşnmekten🤣
Cevap sahibi+1 yılbir şey bildiğim de yok ayrıca muhabbetini sevdim takıkıyorum hepsi rahatsız ettiysem kusura bakma
+1 yılValla hesap sorar gibi Bi hali var
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 burada anlatılmak istenen tema adam büyük hayellerle kadını yatiirmış ama kadını susmuyor vir vır konuşuyor çünkü kadınlarin hafizaları çok güçlüdür ve asla geçmişi unutmazlar 😂😂 çok mükemmel insanlar değilmiyiz ama 😂
- +1 yıl
Senin yazı dizinden de anlaşılacağı gibi susmuyorsunuz güzel hatun
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle çok ayıp 😂 hafızamiz bukadar güçlüyse ve detaycı bir yapıya sahipsek bu bizim suçumuz mu 😂 adam kadını susturabilirse şayet üremeye gecicek 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTakıntılı olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHep üstte olmayı isteyen kadın istediğini sonunda alıyor gibi
027 Yorumla- +1 yıl
😂😂 hayır yaa hiç alakası bile yok
- +1 yıl
Görselde anlatılmak istenen tema şu ; kadınların hafızaları çok güçlüdür ve geçmişi hiç unutmazlar hangi konumda olursa olsun onu adamın yüzüne vururlar ve hiç susmazlar 😂 çok mükemmel varlıklar değilmiyiz ama 😂😂
- +1 yıl
Ben telefondan girdiğim için hiç resimli açmadan yazmıştım ama şimdi bakınca gördüm de tam bir trip görüyorum türk kadınının ata sporu 😂
- +1 yıl
Hiç mükemmel değil tam orada oğlan konuya girecekken oğlanın burnundan getirdi kız şimdi oğlan yapmaktan da vazgeçti 😂
- +1 yıl
Adam şayet kadını susturabilirse üremeye gecicek 😂 ah ah kadın bir sussa adam neler yapacakta daha ikonuma gelemedi 😂😂
- +1 yıl
Kadın böyle konuşmaya devam ederse adam çıkar gider otel odasına başkasını altına alıp onun içine girer sonra adam eve geldiğinde kadın bir bakmış hala konuşuyor " demek geldin beyfendi beni önce yatakta yarım bırak sonra git şimdi de geri gel oh ne güzel ya..." Aboooo düşününce evlilikten soğudum
- +1 yıl
Yok ozaman konuşmaz tam tersi surat bir karış olur 🤣 triplere girer 😂 yaaa vok mükemmel değilmiyiz ama 😂
- +1 yıl
Sonra adam eve geldiğinde kadın da başkasını üstüne almişsa birde o var 😂
- +1 yıl
Ooo bak işte o zaman işin rengi değişir peki o zaman adam eve o kadınla gelirse adam sarhoş olup kadın onu eve getirdiyse ve kapıyı açtığında o adam gelen kadının kocası olsa sonra ortaya karışık bir grup sekse dönmez mi 😂😂😂 bir trip nelere sebep oluyor goruyon demi 😂😂
- +1 yıl
Hayal dünyamız çok fena 😂😂
- +1 yıl
Müge anlı gibi olduk yaa laa 🤣 bence adam eve gelir kadınin üstünde adam varsa hir arbede yaşanır ve adam atlet fon kaçar sonra kadına dönüp kah. be der ve suratına Osmanlı tokadını yapıştırır kadında adama dönerek ağlamaklı birsekilde " yaaa canım sen burnuma geliyordu burnum estetik benim der " 🤣 ve Allah senin bin belanı versin diyip odasına gider 🤣😂
- +1 yıl
Sa la. k yazmıştım canim diye çıkmış
- +1 yıl
Peki bu durumda diğer evli olan ve birbirini boynuzlayan kişilerden adam gitti de kadına ne oldu 😂
- +1 yıl
Heh işte okadin müge anliya çıkıp kocam beni aldatıyor müge Aplaa 🤣 diyen kadın oluyor
- +1 yıl
Ee aynı kadın da kocasının yattığı kadının kocasıyla yatmış ama 😂😂 aklıma şu köyde herkese veren hayır sever kız geldi 😂
- +1 yıl
O şu an canlı yayında hayatı sorguluyor 🤣
- +1 yıl
Onun konuşmalara baktığında ki yüz ifadesi vardı ya o da bu müge ablaya giden kadının surat ifadesi olsun kocasının yattığı kadının kocasıyla konuşmaları buna okutuluyor 😂😂
- +1 yıl
Ah ah 😂 nerde o eski ramazankar 😂
- +1 yıl
Ramazanlar
- +1 yıl
Tek bir resimle bir ilişki bir aldatma bir boşanma yazdık bundan da bir dizi çıkar
- +1 yıl
Seninle bir Türk filmi repliği yapmak isterdim 😂😂
- +1 yıl
İşte biz buna mizahi zeka ve hayel gücü diyoruz olayları nerden nereye taşıdık
- +1 yıl
Hangisini yapacaz bana uyar
- +1 yıl
Bizden iyi senarist olurmuş ama kotogori farklı
- +1 yıl
Kategori
- +1 yıl
Katagori farklı derken 😂 Türkan Şoray gibi kuralların mi var oynarım ama öpüşmem 😂😂
- +1 yıl
Yok Benim filmlerde daha çok coşkun gibi Nuri Alço gibi elemanlar olacak öyle filmler çekilecek kısa kısa 😂
+1 yılErkek altta s*KS pozisyonu. Sevişme öncesi kadın cilveleri..😂😂😂
011 Yorumla- +1 yıl
Değil mi acaba?🤔🤔🤔
- +1 yıl
Hayır değil 😄😄
- +1 yıl
🤔🤔 hayret... Ne ki?
- +1 yıl
Değilse eğer, erkeğin ömrünü yiyen kadındır kesin.😂
Üstüme çıksa böyle ömrümü yese bir kadın da benim ya, noolurdu..😂😂 - +1 yıl
burada anlatılmak istenen tema şu; kadınların hafızaları çok güçlüdür ve geçmişi hiç unutmazlar hangi konumda olursa olsun o konuyu önüne çıkartırlar hatta hiç susmazlar 😂😂 çok mükemmel varlıklar değilmiyiz ama 😂😂
- +1 yıl
Mükemmel miii?🙄🙄🙄
O ne yaaa. Unutun accık bişeyleri. Erkeklerde o kafa nerde, nasıl hatırlayalım onca şeyi.🤔🙄 - +1 yıl
Onun için sürekli başınız ağrıyor yatakta..😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 aynen valla çok haklısın ama bu kadar detaycı ve hafızamiz güçlüyse bu bixim suçumuz mu 😂
- +1 yıl
Değil tabi ama, herşeyi irdeleyip eşeleyip unutmayarak aklınızda tutup, akşam en zevkli saatte başım ağtıyor demek sizin suçunuz. O baş naapsın bunca gereksiz bilgiye. Ayrıca bizim suçumuz ne? Gece ne umutlarla git odaya sonra hanımın başı ağrısın! Olacak şey mi?😂😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣 ama napalim biz yaradılış gereği duygusal yaratildigimiz için olaylara da hep duygusal bakıyoruz maalesef herşeye bir anlam yüklemesini seviyoruz 🤣 türk kadının karakteristik özelliği bu sana tavsiyem şu olur bir kadını zamannda dinle asla susturma sadece o an için dinle ve anlsmaya çalış o kadın için okadar iyi gelicekki bilemezsin eğer bir sorun varsa ve sen onu susturursan konusturmazsan 1 ay donra 3 yıl sonra o kadın onu dahada biriktirmiş olarak karşına gelicektir ama hiç unutmiycaktir eşini ya da sevgilini bir sorun varsa onu en başında dinle onu snladigini hissettirir ve kurtul derim
- +1 yıl
Usta görüşleri...👍👍👍
İdolümsünnnn😂😍❤️
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam bir şeyler anlatmış kadını yatırmış ama kadının gönlü yok demekki her kuşun eti yenmiyor anlaminda
00 YorumlaBu fotoğrafı hatuna göndersem acaba ne yorum yapar 😅
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sende ona sorarsin hayatım bu resimde anlatılmak istenen tema nedir diye sor?
+1 yılAhahah bu iyiydi gerçekten. :D
111 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama peki burada anlatılmak istenen tema nedir sizce?
- +1 yıl
Benim gördüğüm : Bir kadın umursamadan anlattığı şeyleri dahi hatırlayan bir erkeği karşısında görünce o erkeğin kendisine ne kadar önem verdiğini görüyor. Amacı cinsellik değil aslında sevincinden ve inanamadığından dolayı kendini tutamayıp üzerine atlayıp yakasına yapışıyor, zira duygusal bir varlık. Erkek ise onu sevdiği için bunun doğal olduğunu ve ona dair her şeyin önem arz ettiğini bildiği için onun tepkisini abartı buluyor :)
Cinsel Yaşam kategorisi olsa da gördüğüm bu :) - +1 yıl
😂😂 hayır öyle değil
- +1 yıl
burada anlatılmak istenen tema kadınların hafızaları çok güçlüdür ve geçmişi asla unutmazlar hangi konumda olursa olsun bu konuyu önüne çıkartırlar ve asla susmazlar 😂😂 çok muhteşem varlıklar değilmiyiz ama 😂😂
- +1 yıl
Yanlış yorumlamışım :) Kadınlar muhteşem midir bilemem lakin üstün varlıklarsınız siz. Hak etmediğiniz şeyleri yaşadığınız bir dünyada hayatta kalmaya çalışan ve bunu başaran varlıklar olmanız bunun kanıtı. İyi ki varsınız, başımızdna eksik olmayın.
- +1 yıl
Yaa bak böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
- +1 yıl
Olanı söyledim, bu tüm kadınlar için geçerli :)
- +1 yıl
Bende bütün kadınlar adına teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏 genç adam
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım kamu spotu tarzında bir anlatım olmuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCowgirl yapıyor galiba
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGozlerinin icine bakarak hayal. kurmaya calisiyor
00 Yorumla
+1 yılBu ne
12 Yorumla- +1 yıl
Sen ne olmasını isterdin 🤣
- +1 yıl
Bilmiyorum ki anlamadım😅
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılDelisin sen ya 😂😂😂🤣
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
Ya zaten en güzeli deli olmak akıllı oldukda ne oldu sanki onca zaman dimi 😄😄 boş ver akıllılar düsünsün deliliğe devam biz 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Görseli çözemedim hangisi hatun hangisi 3 bacaklı
05 Yorumla- +1 yıl
Görselde anlatılmak istenen tema şu : kadınların hafızaları çok güçlüdür ve geçmişi hiç unutmazlar hangi konumda olursa olsun bunu adamın önüne çıkartırlar hatta hiç susmazlar 😂
- +1 yıl
Altta yatan kadın adam adama hesap soruyor adam da diyorki öylesine anlattığım şeyleri nasıl hatirliyorsun diyor eğer adam kadını susturabilirse şayet adam kadına üremeye gecicek 😂 çok mükemmel varlıklar değilmiyiz ama 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim yavru ceylanım 🤣
+1 yılHala çok karmaşıksınız. 😂
08 Yorumla- +1 yıl
burada anlatılmak istenen temayı anlatmamı istermisin?
- +1 yıl
Biliyorum anladım kadınlar hatırlanmaya önem verirler ince ayrıntılara takılırlar ama hala da çok karmaşık varlıklarsınız. 😂
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle çok muhteşem varlıklar değilmiyiz ama 😂😂
- +1 yıl
Hepiniz mükemmelsiniz orası ayrı, sen de bayrak tutansın. <3 8)
- +1 yıl
Ama hala çok karmaşığız 😂😂
- +1 yıl
Ama çok da güzelsiniz, anlayamasak da seviyoruz napalım. :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin genç adam
- +1 yıl
Rica ederim hoş kadın. 🌸
Romantizmin doruğunda şakalaşan çift.
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır degil 😂
Başı ağrıyor galiba 🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSanrım yaşanan bir şeyi geçmişi anlatıyor
00 Yorumla
+1 yılçok derin bir anlam. herkes anlayamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fesatlık geliyor aklıma 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Altta olmayı seven bir tema 😊
00 Yorumla
+1 yılSevgi halinde hesap sormak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne anlattiysa unutmamış 😄😄
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 😂😂 kadınların hafızaları çok güçlüdür ve geçmişi hiç unutmazlar hangi konumda olursa olsun bunu adamın önüne çıkartırlar hatta hiç susmazlar 😂 böylede mükemmel insanlarız işte 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. çoğalmaya çalışıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBilemedim hoccam
07 Yorumla- +1 yıl
Sordum soruyu genç dimağlar cevaplasın 😂😂
- +1 yıl
Bız yaşlı mıyızz 😛
- +1 yıl
Estafurullah sen eski topraksin sen şimdiki nesile taş çıkartırsın
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Noldu niye gülüyon 🤣🤣
- +1 yıl
Eski toprakmışım, taş cıkartırmışım🤪
- +1 yıl
Eee yalan mı peki simdikiler bir şey bildiği yok sadece bildiğini zannediyorlar oyuzden dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılBu nd
05 Yorumla- +1 yıl
*ne
- +1 yıl
üreme eylemi
- +1 yıl
@ProtoKurd1990 😂😂 bu şekilde nasıl üreyecekler 😂 adam üremek istiyor ama kadın susmuyor ki 😂 ah adam kadını bir sustursa neler yapicakta 😂😂
- +1 yıl
Kulağına fısıldıyor belki 😂
- +1 yıl
@ProtoKurd1990 o etkili olmaz çünkü önce kadın niye trip atıyorsa anlstmasi ve konuşması lazım eğer adam onu dinlemez ve susturursa kadın daha çok kırılır ve kalkar 😂 bırak üremeyi kadinin suratı beş karış olur 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılSen ve ben
04 Yorumla- +1 yıl
Sen ve ağzının üstüne gelmekte olan terlikte olabilir 😂
- +1 yıl
Raziyim
- +1 yıl
Neye terliğemi 😂
- +1 yıl
Napim baska
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yıl🤔🤔 hesap sorma
00 Yorumla Uzan masaj yapcam
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 hayır öyle değil tabiki
- +1 yıl
😂😂😂
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım