+1 yılBir yerde cinsellik yaşadığınız için ve bunu yapacak birini bulamadığı için dönmüş olabilir, diğer yandan da sevdiği için ve zaten bir şeyler yaşandığı için seni arzuluyor olabilir. Bunu senin çözmen lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok dönüş aslinda öyle olmadı baslarda eski sevgilisine döndü yani araftaydi benimle konuşmak ve ona gitmek arasinda. Sevdigini soyluyodu ama bu surecte ondan çok soğumuş onun davranilsari ve cocugun davranislari birbirine zit pek uyumlu degillerdi mizahen ve ilgi alani olarak. Benimle bu yonden cok anlasiyor onunla ortak yonlerjmiz ve mizahimiz cok uyumluydu bunu zamanka arkadas kalarak farkettik sanirim. Ama o arkadas kaldigimiz surede ikimizde farkli kişilerle beraberdik. Sonra ikimizde ayrildik ve tekrar birlestik. İlk bastaki konuşmalarımız cinsellik yasanan yerlerde birbirimizi cok taniyamadik belki o sira cinsellik ve arkadaslik icin yaklasmis olabilir ama uzaktayken bile cok anlastik bilmiyorum. Asktan ziyade anlasiyoruz sanirim. Ama kafami cinsellik karisitiyor. Birde eaki sevgilisiyle olan seyler biliyorum artik onu istemiyo tabi ama benim daha onceki iliskilerimde hep bana cinsellik icin yaklaştılar ben artik herkesi oyle saniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ayrılık sonrası evet cinsellik istiyor o kesin, sevgisi olan her şartta devam eder
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildiktan sonra degil. Şu an tekrar beraberiz
+1 yılKonuşacak çok şeyiniz yoksa muhabbet sekse dayanır.
022 Yorumla
Soran+1 yılYo var bisuru de. İyi anlasiyoruz ama cinsellik olunca bilmiyorum dini olarak mi bilmiyorum ama sanki iliskinin Hayrı kalmayacak gibi hissediyorum. Veya buzamana kadar butun iliskilerimde cinsellik icin yaklastiklari icin bu daboyle sanıyorum güvensizlik
- +1 yıl
Büyük ihtimalle düşündüğün gibi zaten
Soran+1 yılCinsellik icin mi yaklasiyo
- +1 yıl
E yani
Soran+1 yılNerden belli
- +1 yıl
O kadar uzaktayken bile cinsellik muhabbeti yapıyorsa, olsa da olur olmasa da olur diye düşünüyor senin için.
Soran+1 yılBilmiyorum ben cinselligin bukadar acik secik konusuldugu bı ilişki istemiyorum enazindan belirli bir sure gecmeli
- +1 yıl
Ama o senin düşündüğün gibi düşünmüyor çünkü seni s*ikip kullanıp bırakacağı bir kız olarak görüyor
Soran+1 yılYa degilse baska ihtimal yok mu her cinsellik isteyen boyle mi gerçekten
- +1 yıl
Aslında mesafe nin bir ilgisi yok. Tabiki cinselligi, seni seven biri de isteyebilir. Fakat daha dün bir bugün iki, hemen cinsellik muhabbeti yapıyorsa o seninle ilerleyecek kişi değildir. 2 yıldır 3 yıldır cikiyorsundur, ufak tefek sevişirsin, fakat altına alıp s*ikmeye kalkiyorsa o da seninle evlilik düşünmüyordur bence... çünkü evleneceği kızı s*ikmez erkek.
Soran+1 yılYok iki uc ay degil bir yildir konusuyoruz taniyoruzda. Ayrilip baristik birkac kez. Baska insanalrla konuştuk daha sonra yeniden baristik. Cinsellik bikac kez yasadik ama oyle tam anlamiyla yapmak istemedi bende istemedim. Ama mesajlarda surekli cinsellik vs dile getirince nebileyim sevmiyo gibj geliyo
- +1 yıl
O iş bitmis. Sizin ilişki evliliğe gitmez. Değiştir onu
Soran+1 yılBilmyorum güvenemiyorum kimseye
- +1 yıl
Seni daha önce çevren de hiç görmemiş seni bilmeyen tanımayan birini bulacaksın.
Soran+1 yılOyle sayilirdi zaten. Degistire degistire umudum kalmadi
- +1 yıl
Sen yanlış kişilerle uğraşıyorsun. Senin kendi beğendiğin hoşlandığın sevdiğin kişiye gidiyorsun o yüzden olmuyor. Tam tersi seni seven isteyen ama, eli yüzü düzgün bir kişiyle başlarsan belki netice alırsın.
Soran+1 yılBilemiyorum hayırlısı diyelim inşallah
- +1 yıl
Hayırlısı. Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
Gelsene bi
Soran+1 yılMesaj atamıyorum
- +1 yıl
Ben attım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik emelini aldıktan hemen sonra takındığı tavır en doğru tavrıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle seks yapmak için barışmış bir kaç defa doya doya yapsanız tekrar bırakır seni 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. cinselliği seven erkek bahseder her koşulda
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyo mu anlaminda
Soran+1 yılSevmiyo mu niye
Soran+1 yılSeven erkek bahsetmez mi cinsellikten
Soran+1 yılNasil olur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabi bahseder kişiden kişiyede değişir
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sürekli darliyo aksam biseyler yapalim mi diyem tamam Şu an askerde falan ama
- +1 yıl
O istedği için biriey yapma sen istiyorsan yap
Soran+1 yılBilmyorum benim ahlaki milli dini bütün değerler birbirine karisti. Sanki cinsellik yasarsam zina edersem evliligimde mutsuz olurun gibi hissediyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmuyor bu işlere.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapıyormuydunuz ten uyumunuz nasıl
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılçok sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılO seni seviyor fakat yatakta :)
00 YorumlaIster
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evett
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam