Aylar önce tanıştığım biri vardı bana sadece takılmak istediğini söylemişti bende kabul etmemiştim ama şu an fikrim değişti ve bende onunla takılmak istiyorum. Geçen plan yapıyorduk "yemek yeriz sonra sevişiriz dedi" tuhaf hissettim kendimi. Bi kaç gün sonra ise evine gidicem ben cinsellik istemediğimi söyledim o da çıplak sevişmek istediğini söyledi ama ben çıplakta sevişmek istemiyorum çünkü ona güvenmiyorum her ne kadar " içine girmicem" dese de ona güvenmiyorum mesela bugün laf arasında " korkma acımicak" dedi sizce ne düşünüyor ben kendini tutabiliceğini sanmıyorum ona güvenmiyorum mesela bugün laf arasında " korkma acımicak" dedi sizce ne düşünüyor ben kendini tutabiliceğini sanmıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen anlayamadım seni. Çocuk senle takılmak istemiş kabul etmemişsin. Şimdi bende istiyorum ama sevişemem diyorsun. Yani hem takılmak istiyorsun hem yapamam diyorsun o nasıl oluyor. Birde güvenmiyorsan zaten sakın buluşma. Ne yapacağı belli olmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılSevişmek istiyorum ama kıyafetlerlee
Cevap sahibi+1 yılO zaman sadece öpüşebilirsin sevişmek olmaz
Soran+1 yılNe alaka kıyafetlerle de sevişme olabilir
Cevap sahibi+1 yılSevişme dediğin şeyde oral seks, sürtünme vs de olur kıyafetlerle nasıl yapacaksın
Soran+1 yılBir şey bilmiyorsan onun hakkında yorum yapmamalısın kii öpüşmek bile sevişmektir aslında sevişmek için çıplak olmaya gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılAman ne halt edersen et 😅
Soran+1 yılDur bir şey merak ettim yıllar önce üniversitede bir çocuktan hoşlanıyormuşsun gidip yüzüne söyledin mi alakasız ama ahhsjsjssj
Cevap sahibi+1 yılNe alaka şimdi kxkdkckdmd
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelli ki bundan sana fayda yok. Ciddi bir ilişkin değil, öylesine bir insan. Istemediğin şeyi yapabilir. Bunu engellemeyebilirsin o an veya boş bulunup onaylayabilirsin ve sonradan pişman olabilirsin. Hiç olmazsa güvendiğin biri ile yap. İstemediğin şeyleri yapmayacağını bildiğin biri olsun. Kendini güvende hissetmen lazım, diken üstünde olursan nasıl rahatlayacaksın
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ciblak olunca adamda bu işte profesyonelse na yapar eder girer. Birde öyle kızları kızda olsa o adam gözünde seni ihtiyaç halinde dikilecek kız gözüyle bakar. Öyle bir adamla değilde daha ciddi acemi birini bulursan iyi olur gibime gelir hersey gönlünüzce olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTutanı vardır
00 Yorumla
+1 yılYa mk yapacaksaniz ya tam yapin ya hic yapmayin
23 Yorumla
Soran+1 yılSanane aq beden benim istediğimi yaparım
- +1 yıl
Ozmb zirlama burada mk cocugu
Soran+1 yılYaw s. g mal sanane
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde sevgilimle çıplak sevisiyoruz kendisi icime girmemi istedi ben istemedim bazen girmek için kendini tutsa da istekli olduğunu farkettim ben kendimi biraz kastım olmadı tabi
114 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben o an kasar mıyım o var
Cevap sahibi+1 yılTakilmalık değilde ciddi biriyle yaşasaydın bu düşünceler olmucakti kafanda
Soran+1 yılCiddi düşündüğüm biriyle yapmak istemem beni böyle tanımasın diye
Cevap sahibi+1 yılAma takıldıgın insan sa seni farklı görür ve istediğimi yaparım çıkar giderim kafasında olcak
Soran+1 yılAma bunu daha önce kabul etmemiştim ve 3 ay böyle geçti yani aramızda hiçbir şey olmadı yani çocuk sadece böyle düşünüyor klasik Türk erkeği ya biriyle ciddi düşünmüş olmamış sonra herkesle böyle düşünüyor s**** işte
Cevap sahibi+1 yılSen herkes gibi görmemesi lazım sen diğer kizlardan farklı olman lazım diğeriyle olmadıysa belki senle olur bilemeyiz kendini diğer kızlar gibi gorme ciddiyet biriyle ilişkini yasa hem kafanda bu düşünceler olmaz hemde mutlu olursun
Soran+1 yılİnan zaten herkes gibi değilim herkesten farklıyım o da bunu biliyor hatta başta söylemişti hiç senin gibi bir kızla konuşmadım diye ama şu an Fikri değişmiştir
Cevap sahibi+1 yılSanırım çünkü teklifini kabul ettin erkekler böyle kızları basit görür ama geç değil tabi sen fikrini degistirebilirsin onla olmasa da olur dünyayda erkek kıtlığı yok
Soran+1 yılHayır yaa asıl böyle yapanlarla ciddi düşünüp evleniyorlar
Cevap sahibi+1 yılBazı erkekler öyle ama bazı erkekler önce sevmeden bu yola girmiyor
Soran+1 yılBana hep cinsellik isteyen ciddi düşünmeyen erkek denk geliyor bidee daha önce aşık olmuş ve aşka kadınlara küsen erkekler😥
Cevap sahibi+1 yılBenimde önceden öyle geliyordu şu an ki sevgilim öyle değil 2 senelik bir ciddi ilişkimiz var seni sevenle sevgili ol emin ol ciddi ilişkin olur
Soran+1 yılİşte benim daha ciddi bir şey olmadı umarım olur umarım
Cevap sahibi+1 yılInşallah olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa siz.. nerde büyüdü bu beyniniz 😂 öyle bir durumda sen de kendini tutamazsın artı madem öyle girme yatağa? Amaç ne yani.. oğlan da ge*rizekalı belli. Sen de az değilsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaw he he sen bizim olduğumuz konumları biliyor musun cahil
Cevap sahibi+1 yıl2 ge*rikelali m@l 🤣🤣
Soran+1 yılBugün ihtimalle hayatta bi halta yaramayan zavallının tekisin
Soran+1 yılBüyük ihtimalle*
Cevap sahibi+1 yılHayatta pek çok halta yarayan da sen mi oluyorsun :)
Bu arkadaş odunu Hazırlamış fırına vermeye benden demesi sonucunda Güzel bir Lahmacun çıkmasın? :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılO lafı dediyse o iş sakat. Boş ver ayrıl ondan.
04 Yorumla- +1 yıl
Onun için güvenilir bir erkek vardır etrafında evlide olsa vardır. Ha en güzeli akrabalardan biriyle yapmak. Hem rahatça bol bol yaparsın, şüphelenen, anlayan da olmaz. En garantisi de kız kıza. Onda da biseks eğilimi ya da en azından merakı olan bir bayan bulman gerek.
Soran+1 yılNe saçmaladın sen neyse yazma daha
- +1 yıl
Sadece son kısmı saçma denilebilir. Onu ekstradan yazdım zaten. Onu mantıklı bulan kız da çok. Her seçeneği söyledim. Tamam başka yazmam, ısrarcı biri değilim.
- +1 yıl
Kıyafetli kabul ettirebilirsen o da iyi ama zorlamaya ısrar etmeye başlar. Kıyafetli kabul ederse eşofman, tayt vs giy sürtündükçe hissedersin, zevk alırsın. Ben yaptım yıllar önce.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence niyeti belli sokacak bence guvenmemekte haklisin ama takılmakta istiyorsan cinsellik neden hayır bu konuda ki çekişki biraz garip
00 Yorumla
+1 yılÇok denedim mümkün değil. Çok sertleşmişsin elinin altında harika bir kadın var. Bacaklarının arası sırılsıklam olmuş. İçine girmemek mümkün değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşımda öyle bir erkekle buluşmuştu. şu an bakire değil. Çocuk da terketti en son :)) korkma acımayacak demesi zaten sokacagi anlamına geliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün
Cevap sahibi+1 yılHayatın gerçekleri
- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılKarşindaki kisiye guvenmiyorsan uzak dur iletismini kes basina birsey geldimi sonra oturup aglama
00 Yorumla
+1 yılBende burdan birine teklif etmistim kabul etmemisti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ne sen tutabilirsin nede o tutabilir kendini
00 YorumlaGüvenmediğin adamın evine gitme. Sonrasına pişman olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç?
İlerde adam gibi bir adam bulursan ve bakir biri olurda bakire isterse bin pişman olursun ikincisi çocuk sana açık acik söylemiş amacı skip atmak 👍
00 Yorumla
+1 yılBence takıl zarar vermez sana belki bir anal ilişki isteyebilir
00 YorumlaAcımayacak diyen girer içine, eğer bakireysen kabul etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltembih et önceden böyle böyle iradene sahip çık içime girmeni istemiyorum de girersen görüsmem gelmem de
02 Yorumla
Soran+1 yılAsıl girerse görüşmek zorunda kalırım ömür boyu
Cevap sahibi+1 yılevet kendini tutamayabilir vajinayla penisi bulusturma en iyisi soyunma gidersen yani
+1 yılEğer kızsan patlamayı kafasina koymuş tutamaz kendini
00 Yorumla
+1 yılKendini tutamaz her erkek belki sokabilir ama iradeliyse dayanada bilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. yani ben şunu diyim zaten karşımdaki bir şey istemezse olmaz ama eğer sevişirse benimle kusuruma bakma içinede girerim.
00 YorumlaKizlar niye degerinizi bilmiyorsunuz herkezse öylesine sevisilirmi simdi sevgilindir 1-2 yilik olsaydiniz bu duruma sicak bakardimda böylece hissiz oluyormu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenmiyorum diyorsun ama fikrim değişti diyorsun. acımıcak diyen adam içine sokar. sonra tecavüz etti diye ağlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu yolu nasıl açtın da sana böyle bir teklifle geldi... kesinlikle yapma!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor. Güvenmiyorsan soyunma tek te kalma
Bir anda girer ortada kalırsın00 Yorumla
+1 yılBen olsam tutamam ya asla. Düşünsene denize gidiyorsun ama denize girmiyorsun
00 YorumlaÇıplak kalırsan o iş biter haberin olsun seni kafalamaya çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılBabasının gururu kaşar
16 Yorumla
Soran+1 yılS. g çirkin namuslu
- +1 yıl
Prenses gibiyim ben sen kendine ağla muck
Soran+1 yılHe he aynen
- +1 yıl
Kudur 😎
Soran+1 yılSen kudur çirkin olduğun ppnin bile olmadığından belli heralde prensen derken ppye koyduğun çizgi film karakterinden bahsediyordun😀 çirkini öpmemişler kendini namuslu sanmış
- +1 yıl
Okumadım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire isen diger tarafi dusunmus olabilir yapmak istemedigin biseyi yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılAyy diğer taraf iğrenç ben istemem
Cevap sahibi+1 yılozmn gerisi sendee
Uzak dur ondan.
26 Yorumla- +1 yıl
Gazozuna ilaç atabilir 😎
- +1 yıl
@Bizden_Söylemesi haha nuri amca gibi
- +1 yıl
Aynen öyle 😂
- +1 yıl
@Bizden_Söylemesi bide coşkun vardi😜😜
- +1 yıl
Evet ara sıra görüyorum Coşkun abiyi :)
- +1 yıl
@Bizden_Söylemesi hahaha
Girince ya da girmeyince ne değişiyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim bozulsun istemiyorum
Soran+1 yılBozulmadığı sürece bakireyim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılPek güven olmaz ama kişiye göre degisir
00 Yorumla Merakın gider.
00 Yorumla
+1 yıledebilir ama herkes degil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇplak sevisrsen icine girmesede arasnda gitgel yapa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılTutabilir ama emin olamazsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. çok zor. En kötü sende iç çamasır kalmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Ben asla güvenmezdim yani o kişiye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Saddxe sürtünme olur bence korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaşarlar gelmiş yine buraya
01 Yorumla
Soran+1 yılÇirkini öpmemişler kendini namuslu sanmış hadi başka kapıya kıskanma
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenmiyorsunda ne diye sevişmeye gidiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelegram ifşa kanallarında bulma kendini de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen azmışsın tutamazsın kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. İstemem yan cebime koy diyorsun sende
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit git bi pıtırcıgını darbeli sksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTutar tutar🥸
20 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Niyeti bozmuş
00 Yorumla
+1 yılSarı öküzü verme!
00 Yorumla
+1 yılGitme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaparr
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Verne o zamab
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTutamaz
00 Yorumla
+1 yılSen kendini zorla hadi ordan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTutamaz yanarsın
00 Yorumla
+1 yılbosalmadan yapamaz ama nasil boslacaksa bosalsin
00 YorumlaYesss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen soyunmadan da yaparım mesela
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılSessiz bir yere gideriz muhabbet ederiz biraz sonra yakınlaşırız seni kucağıma alırım öpüşürüz falan. Yani onu bırak benimle dene uyarsa?
Soran+1 yılYa s. g
Cevap sahibi+1 yılNiye küfür ediyorsun haddini bil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kıza seviş daha güvenli
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltutamaz ve acıtır😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenmiyorsun gitme
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi