+1 yılKendini hazır hissettiğin ve seni sen olarak sevecek birini bulduğunda (tabii ki kültürel olarak doymuş biri) ortada hiç bir engel kalmaz! Saçma sapan düşünceleri kafandan atmalısın! Sen toplumun Özgür bir bireyisin ve yaşadıkların sadece seni ilgilendirir!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Bizde namus kavramı kadına has gibi görüldüğü ve bekaretin bunun nişanesi olarak algılandığı gerçeğini görmezden gelemeyiz.
Teoride engel değil, gerçek hayatta ise engel olma olasılığı var. Elbette ki bu durumu görmezden gelecek, normal karşılayacak bir çok kişi çıkacaktır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEngel değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu takmayan turk erkegi nadir bulursun. Kendilerinde namus yok, bir kadinda var çünkü. Bunlara durust olmakta yaramiyor yani haketmiyorlar. Iki secenek var. Ya durust olacak hangisi seni kabul ederse onunla devam edeceksin. Ya da ben kula hesap vermem. Benim hesabim Allah ile tövbemde hesabimda ancak ona olur deyip beraber olduğun kisiye gecmisinden cok bahsetmeyeceksin. sorarsa da yapmadim ya da yuzeysel seyler oldu diyeceksin. Kimseyi kandirmak dogru degil evet. Kandirmak degil aslinda mesele ama bizim ulkede zar varsa evlenilecek kadinsin ve varsın bu toplumda. Yoksa cogu erkek kaşin gozun, huyun suyunun guzelligine bakmiyor. Bacak arasi tamamsa tamam bircogu icin. Gercek olan bu. Rus'un ukraynali'nin bekaretini kafaya takmazlar, onlarin 15 yasindan beri yattigi erkekler sorun olmaz, nerdeyse hayat kadini olmus olmalari sorun olmaz, onlari mideleri alirda turk kizlarini almaz mideleri. Onlari cocuklarina anne yaparlarda turk kizini yapmazlar. onlari nikahlarina alirlar da turk kizini almazlar. Turk kizina ne kadar zorluk o kadar iyi. O yüzden ulkenin erkek profiline ve zihniyetine baktigim zaman yasadiklarini cok dışa vurma derim. Seninle Allah arasinda kalsin daha cok. Bazi seyleri insanlara gercekten soylememek gerek huzur için, basari icin, yargilanmamak, belki de hayatinin devami icin... bircok sebepten soylememek gerek cogu seyi. Bu ulkede de turk erkegiyle evleneceksen cok acma bu konulari. Acarsa da yuzeysel cevap ver gec. Bazilarinin gözü de dönüyor cunku sana zarar vermesinler. Yasadiklarindan dolayi hesabin baska yerle. Kulla degil. Bu lpkenin erkeklerine de dürüst olmak ters tepiyor acikcasi. Yoksa herkes seffaf sekilde iliski kurmak ister ama olmuyor maalesef.
10 Yorumla
+1 yılSoğan erkeği değil de gerçekten kadına sahip çıkan bir erkekle karşılaşırsan sorun yaşamazsın. Zaten duygu ve düşünceleri hiçe sayıp sadece cinsel yönden seni vurmaya kalkarsa o erkekten uzaklaşman yararına olur. Zihinsel gelişim bu yüzden önemli ne kadar karanlık düşünürse bir erkek hayat karartmaya da o kadar yakındır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşük bir ihtimal...
Geçmişini gizlesen de. Geçmişte yediklerin aklına gelecek, tekrar canın çekecek.
Karşı taraf devam etse bile sen sorun yaratacaksın. İster istemez aklın kayacak. Gönlün kayacak. Sonra başkaları kayacak. Çok zor...
Umarım hayaline kavuşursun. 🙏
10 Yorumla
+1 yılHiçbir erkek kalabalık cinsel geçmişi olan bir kızı istemez, yuva hayali kurmaz. Kuran varsa da azdır, geçmiş önemli değil diyen yalan söylüyordur. Meriçlik yapmayın.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😑😢
Eskittiklerinin miktarına bağlı. Ben 1-2 yi bile çok zor kabullenirdim heralde. Ama seriye bağladıysan eğer en iyisi exlerden birini tak oltaya. Belki seni her şeyinle kabullenecek birisi de çıkabilir bilemiyorum, hayat bu her türlü insan var.
00 Yorumla
+1 yılpara ile yapmadayısan sorun değil herhalde, ama erkekler buna çok takılır
33 Yorumla- +1 yıl
@Merol0 tabi öyle derseniz iş ciddiyete gelince kıza kardeşim dersniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım kariyer yap, para kazan. Sıraya girerler eve katkın olacağı için.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cinsel geçmişten çok ruhun önemli.
Ruhu canım kardeşim olana çare yok ve böyle bir tipi, hiçbir hetero istemez.
00 YorumlaCinsel gecmişini kimsenin sana sorma hakı yok o senin gecmişinle değil geleceğinle ilgilenmesi gerek
00 Yorumla
+1 yılneden engel olsun ki
evleneceğiz kişinin de bir cinsel geçmişi yaşantısı vardır elbette
geçmiş geçmişte kalır00 Yorumla
+1 yılGeçmişini bu gününde ve ileriye taşımadığın sürece bir sorun degil tabiki
11 Yorumla- +1 yıl
Bir de kimsenin haddine değil senin geçmişinden dolayı ( ne yaşadığını bilmiyorum ) kimsenin haddine değil buma karar vermek
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Engel değil ama mükemmeli arama, davul dengi dengine...
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle evlilik düşünüyorsa kendisi gibi yaşanmışlıkları olan birisiyle olur ancak.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece sizi ilgilendiren bir konu, kimse ile paylaşmamanızı öneririm sadece ama kimse ile
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen neye inanıyorsan karma onu sana getirir evrene güzel enerjini gönder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine cekiduzen verir tövbe eder kimseye de bir şey demezsen sıkıntı olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede işin zor. Bakireysen sıkıntı olmaz ama değilsin galiba. Paran varsa diktir.
03 Yorumla- +1 yıl
Baya fazla erkekle birlikte olmuşsun. Ayda 10 olduğu bile olmuş. O yaptığın erkekler düzgün tipler miydi? Bu tarz kızlardsn evlenen çok oldu hiç sıkıntı olduğunu da görmedim.
- +1 yıl
Bu arada hangi şehirdesin?
- +1 yıl
Parayla mı yaptın? Bari para biriktirseydin?
Kendin gibi olan bir erkek bulursan neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılTabi ki hayır
bence daha fazla saçmalama
00 Yorumlacinsel geçmiş koleksiyonunda yer bulmak isterdim. gözyaşım pıt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce başka birinin altına mi yattın nikah olmadan oha
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜzülme ya 360 metre kare genişliğinde erkekler de var bu memlekette 😔😂
Dünyada ölüm harici aile oluşturmaya engel bir durum yoktur. Olmaz , olamaz da.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç farklı kişiyle, toplam kaç ilişki yaşadın aşağı yukarı?
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılaşağı yukarı söyle işte merak ettim. 10 kişiden fazla mı
Soran+1 yılAyda 10 dan fazla olduğu bile olmuştur
Cevap sahibi+1 yıloha kızım ne yaptın sen, zevk için önüne gelenle falan mı birlikte oluyordun?
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu konularda hassas birisinden hoşlanmazsan engel değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer tövbe edip sadık olacağına inandirirsan neden olmasın 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçmişini fazla sorgulamayan adam gibi birini bulursan sorun teşkil etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne olduğuna göre değişir ama erkekler gevşek oldu artık takmazlar
00 Yorumla
+1 yıl15 erkekle yatmış kızın aşirete gelin gittiğini gördü bu gözler
00 YorumlaDeğil tabiki de
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngel değil ama bu konuda biraz geniş birisi olması lazım karşındaki her erkek hoş karşılamayabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Kesinlikle değil. Ne gibi bir geçmişin var
02 Yorumla
Soran+1 yılboş ver
+1 yılEziğin teki alır kimse yanaşmıyor diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel geçmişinde tam olarak ne yaşadın ki?
21 Yorumla
Soran+1 yıluç şeyler
naaptın abla yani en fazla ne yapmış olabilirisn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelsen engel değil bence, güzel misin?
00 Yorumla
+1 yılÖyle birini istemezdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Acı ama gerçek evet engel
00 Yorumla
+1 yılCinsel geçmişini ve yaşantını bilmek gerekir önce?
00 Yorumla
+1 yılGenelde engel olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılyasamis bitmis ne engeli olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla. Söylemene bile gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılben bunun engel olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılkarşındaki insana bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendin gibi birini bulursan neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile kurup napican boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil tabi ama dürüst ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks işçisi isen bence engel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Dürüstçe söylersn aday kişiye
Soran+1 yılAday yok
- +1 yıl
Engel bir durum değil. Eski nişanlım anlattı
Gizli Üye(25-29)+1 yılay nalaka ya
26 Yorumla
Soran+1 yılemin misin
Cevap sahibi+1 yılyani kanki eskortluk yapmiyorsan biriyle cinsellik yasamis olmanla evliligin ne alakasi var zaten ona gore birisini secersin hayatina
Soran+1 yıleskortluk gibi düşün
Cevap sahibi+1 yılaskim sen de ne bileyim yani simdi bacım da mesrulastiramam yani bundan keyif aliyosan hic girme evlilik falan muhabbetlerine yapamazsin zaten sal
Soran+1 yılo zaman gitmiyorum ben bunlardan vazgeçmem
- +1 yıl
alan razı satan razı :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz aile kurmayin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEtken elbette
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. tabi degil
00 Yorumla
+1 yılYaşadığın yerde adın çıktı mı
00 Yorumla
+1 yılHayır değil
00 Yorumla
+1 yılNe kadar bi cinsel yaşantdan bahsediyoruz
00 Yorumla
+1 yılNeden engel olsun
00 YorumlaHayır
00 Yorumla