Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım. Ve kendimi bildim bileli eşcinselim. Bu yaşıma kadar da hoşlandığım erkekler oldu ama hepsi platonik olarak kaldı. Ama bu duygular sonradan oluşmadı. Hatta ana sınıfındayken hoşlantım olan bir erkek vardı. Aşk değil sadece beğenme gibi. Bir gün faaliyet yapıyorduk o da benim solumda oturuyordu. Sonra sol yanağımdan birden öptü. Ben de utancımdan kafamı masaya koyup öyle bir süre kaldım. Ondan sonra da beni hiçbir erkek öpmedi zaten. Anlayacağınız doğuştan böyleyim. Sonradan olan bir şey değil. 6 yaşında neyi bile bilirim ki? 13 yaşlarına girdiğimde ergenlikle birlikte böyle olduğumu fark ettim ve yaşım ilerledikçe kabullendim. Ama gerçek şu ki ben çocuğum olmasını istiyorum. Çoğu insanın istediği gibi. Bunun yolu da bir kadın ile evlenmekten geçiyor. Şu ana kadar hiçbir ilişkim olmadı. Evlenirsem de duygularımı bastırmaya devam edeceğim. Karımı asla aldatmam. Sadece kendimi cinsel anlamda tatmin edebilmek için mastürbasyon yaparım. Karımı severim ama onunla cinselliği istemeye istemeye yaşarım ama çocuğum için bu fedakarlığı yaparım. İsteksizmiş gibi de gözükmemek için çabalarım çünkü ben bu evliliği kabul etmiş olurum ve bunu yaşamak evlendiğim kadının en doğal hakkı. Yani benim için bir kadınla evlenmek sadece onunla cinselliğe girmek anlamında zor. Onunla yaşamak filan istemeyeceğim bir şey değil. Dediğim gibi evlendiğim insanla sevdiğim için evlenirim. Ama bu bi arkadaşı sevmek gibi bir şey. Görünüşünü değil de içini severim. Böyle düşününce her şey görünüş mü ki diye de düşünüyorum. Ama bu elimde olan bir şey değil. İster istemez böyle oluyor. Neyse sizce evlenmeli miyim? Evlenirsem evlendiğim kadına bu durumdan söz etmeli miyim? Hayatımda hiç kimseye bu durumdan bahsetmedim ona nasıl söylerim hiç bilmiyorum. Bu evlilik benim için aşk değilde mantık evliliği gibi olacak ama dediğim gibi sevmediğim ve kafamın uyuşmadığı bir kadınla da evlenmem. Yaşı ilerleyen 60 yaşlarındaki evli çiftlerin de aşkları 20 yaşındaki gibi değildir. Ben sadece bu durumu daha erken yaşayacağım. Yani evleneceğim kişi benim hayat arkadaşım olacak. Evlenmeme ihtimalim de var ama ben ilerisini de düşünmek zorundayım. Zaten insanlar içinde çok sessiz biri olarak bilinirim. Arkadaşlarımda yok diyebiliriz. Şimdi yanımda sadece ailem var ama bir süre sonra onlardan ayrılacağım. Yaşım ilerleyecek. Yaşlandığımda yalnız kalacağım ve yalnız öleceğim. Evlenirsem torunlarım filan da olur. Evlenmek bu açılardan da mantıklı geliyor. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Tek diyeceğim şey, bu gerçeği saklayıp da bir kadınla evlenip kadının hayatını karartma. Büyük kul hakkına girersin. Yazık değil mi o insanın da kendisini gerçekten sevebilecek arzulayabilecek bir adamla olma hakkını elinden almış oluyorsun. İlla çocuk istiyorsan evlatlık da alabilirsin ya da en azından bir kadından olacaksa kadından eşcinsel olduğunu saklama. Belki maddi destek vs için bunu kabul eden biri çıkar. Anlaşmalı evlilik gibi bir şey olur.
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle olabilir ama öylesini bulmak da çok zor
Soran+1 yılBaşkasının hakkına girmek cinsel anlamda olacak yani ben mutsuzken o mutlu olacak. Cinsel anlamda hoşlanmıyorum yine de evlendiğim için düzenli bir cinsel ilişkiye girerim. Ben evlendiğim insanla zaten severek evlenirim sadece arkadaş gibi sevmekten bahsediyorum. Lezbiyen bir kadınla da eğer kafam uyuşursa evlenirim. Sadece cinsel birlikteliğimiz çok az ya da hiç olur. Ama hem lezbiyen olması hem kafamın uyuşması lazım bu da çok zor görünüyor. Bu şekilde düşünüp evleneceğim kadına eşcinsel olduğumu söyleyebilirim ama nasıl söylerim bilmiyorum. Gerçek hayatımda kimseye bunu söylemedim. Sadece evlenmek için kadın ararsam bulurum ama onu normal olarak da sevmem yani sadece çocuk için sevmediğim bir kadınla evlenemem. Evlenmeyeceğim gibi duruyor o zaman
Soran+1 yılSenin yerine kendimi koyduğum zaman ben de yıkılırdım. Sen benim yerimde olsaydın ne yapardın?
- +1 yıl
Empati kurabiliyorsan yapma işte bir başkasına da onu diyorum. Yapabileceğin şeyleri söyledim. Ya evlat edinebilirsin ki o da imkansız gibi bir şey. Çünkü evlat edinmek çok zor karı koca olması ve maddi yeterlilik lazım. Ya da yapabileceğin tek şey bunu kabul edecek birini bulmak. Onun imkansız olduğunu sanmıyorum. Tarkan'a bak. Gay ama iki çocuklu. :D
Soran+1 yılTarkan dan bahsediyoruz ama normal birinden değil. Peki ya ben cinsel yönelimimi değiştiremez miyim?
Soran+1 yılBen şimdi erkek arkadaş bulsam ailemi kaybederim ve günah hem 60 yaşında iki erkek sevgili olduğunu düşünsene. Hayatımda sadece o olacak. Ve çocuğum da olmayacak. Bence çocuk önemli bir şey. Ya da kadınla evlenicem. Eşcinsel olduğumu bilirse benimle evlenmez ki. Ya da diğer bi seçenek bekar kalmak
Soran+1 yılNasıl belli oldu
Soran+1 yılBen bir erkekle de beraber olamıyorum bir kadınla da. Ne yapıcam ben
- +1 yıl
Sosyal medyadan biriyle tanışmıştım. İki metre öteden bakan birinin anlayabileceği kadar gaydi ama çevre baskısından aksini kanıtlamak için beni harcayacaktı izin verseydim. Eğer ben gay olsam arkadaşlarım benimle konuşmaz demesinden itiraf gibiydi zaten. Yani ne diyim. Bence biraz cesur olun. Kimseye haksızlık etmeyin. Ben anlayıp görüşmeyi kestim ama başkasını daha sonradan kandırmış olması muhtemel.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılevleneceğin kişiyi kendinden bihaber bırakmamanı tavsiye ediyorum onun dışında bencil gelecek planları her zamanki gibi diyecek bir şeyim yok
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecek miyim bilmiyorum. Öyle olsa bile evleneceğim kişiyi şu anda tanımıyorum bile. Nasıl onu düşünebilirim
- +1 yıl
evlenecek olursan diye diyorum anlaması o kadar zor olmasa gerek ha? söylediğim şey işine gelmedi sanırım.
Soran+1 yılBen de evlenecek olursam diye konuşuyorum zaten. Şimdiden tanıyor muyum bu kişiyi. Hem zaten sevmeyeceğim filan da yazmadım. Sevmediğim biriyle evlenmem zaten. Sadece arkadaş gibi dedim. Bencillik diye nitelendirdiğin gelecek planını herkes yapar. Sen yapmıyorsan bu senin sorunun. Hem ben evleneceğim kişiyi düşünmüyorum da demedim sadece ona karşı cinsel anlamda bir şey hissetmeyeceğim. Ben gelecekteki kişinin nasıl biri olduğunu şimdiden nasıl bilip onu daha çok düşünebilirim? Sen fazla ön yargılı olduğun için bu şekilde konuşman normal seni de anlıyorum
- +1 yıl
gelecekteki kişiyi deden mi seçecek awk ne saçmalıyorsun sen ya, lafı g*tünden başına kadar dolandırman takdire şayan gerçekten
evleneceğin kişi artık her kim olacaksa eğer ki evleneceksen!!! tabii, onu nasıl bir işe giriştiği konusunda cahil bırakmaya hakkın yok g*ri zekalı. bunu ve o'nu düşünmekten ŞİMDİ bile olsa aciz olamazsın. benim ne dediğim gayet açık ve basit o yüzden uzun uzun zırvalamaktan öteye git bi dahaki sefere.
Soran+1 yılBiriyle evlendiğin zaman cinsel anlamda illa bir şey hissetmek zorundaysan 60 yaşındakilerde zorunda o zaman. Hem ben cinsel ilişkiye girmem demiyorum sadece zevk almam. Evlilik sadece cinsel ilişki açısından bakılmamalı bence. Ben ona da bu durumumdan kesinlikle bahsetmeyeceğim diye bir şey de yazmadım dikkat edersen. Normal evliliklerde nasıl eşinden başkasına bakmayacaksan ben de zaten o şekilde olacağımı söylüyorum. Sadece karnımda kelebekler uçuşmayacak o kadar
- +1 yıl
niyetin o yönde gibi geldiği için söylemeden geçemedim ve inkar etme niyetin de oldukça bariz ama neyse ne ya bayılmadan terk ediyorum burayı
Çok uzun okumaya üşendim😀
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım