Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında normalde olması gereken de o, eskiden de tam tersi olurdu yani olmayana o gözle bakılırdı ama devir bir acayip hale gelmiş, insanların bakış açıları, zihniyetleri değişmiş. Çok yazık yani... Ayrıca kim bakire, kim değil konuşulmaz, sorulmaz bile, ayıptır yani. şimdi her şey ulu orta konuşuluyor, tebrik ediliyor, birbirleri ile yarıştırılıyor, ayıplanıyor vs... Allah sonumuzu hayır etsin, gidişat hiç iyi görünmüyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu insanların kişisel tercihidir, kiminle nerde ve ne zaman yaşayacağı sadece kendisini ilgilendirir. Ne yaşayanların yasamayanlara nede yasamayanlarin yaşayanlara yargıda bulunması doğru değil. Bir nesil Amerikan gençlik filmleri izleyerek büyüdü, orada kolej hatunlarinin bakire oluşuna verilen tepkiler , simdi bizim ulkemizde verilenleri tetikledi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Helal olsun tebrik ederim. Gerçekten de sin zamanlarda senin gibi düşünenler çok azaldı. Sen bildiğin yolda ilerke kimseye de kulak asma boş ver salla gitsin. Sen doğru yoldasın 👍
00 Yorumla
Nerede durduğuna bağlı bahsettiğin uzaylı gibi bakan kişi ya da kişiler bu platformda ise bu normaldir ama aslında olması gereken de bakire olman bakire kalman dır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDimi😂 bana da aynı tepki veriyorlar hatta bir de şey soruyorlar işte sen bu kadar yüksek olupta nasıl dura biliyorsun😂 diyorum ki yarın çok zorlamıyor anlatabiliyor muyum çünkü benimki genel bir istek değil😂👍
31 Yorumla
Soran+1 yılYuksek derken?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de hiç deneyimim yok, muhtemelen olmayacak da ancak bu nedenle insanlar tuhaf tepkiler verebiliyor özellikle arkadaş çevrem. Oysa cinsel hayat bireyin kendi tercihidir. Isteyen istediğini yapar kendi bedeniyle. Bizim insanımız her şeye yorum yapmayı çok seviyor.
86 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ya ya uzayli ya da ucube gözüyle bakıyorlar garip garip sorular
- +1 yıl
Sen harikasın💕
- +1 yıl
Değerlisin 🌹
Cevap sahibi+1 yıl@arslansss Kişisel bir tercih. Başka bir problem yok.
Soruda kastettiğin ne yaptın diye soranlara, sormak istediğim tek şey başkasının girdiği yollarda hic kuskusuz emin adımlarla nasıl yürüdükleri🤔 Ve bir erkek olarak nasil bunu kaldirabildikleri. Ben kadın yaşar yasamaz da demiyorum banane beni bağlamaz sonuçta. Herkes bir birey, bu kadının kendi öz fikridir. Benim anlamadığım şu, sana bu yaşa kadar naptın diyen adamlarin, sana güvendiğin ozel birini bekledigin icin duymadiklari saygi, benim anlamadigim bu. Gitsinler bu yaşa kadar naptın diye sormalarına hiç gerek kalmayan kadınlarla olsunlar olma diyen mi var onlara? Kalkıp da sana naptın diye sormaya hak buluyorlar kendilerinde. Şey de sen onlara who are you? Sonra da ekle, h.. asstır ordan falan😂
13 YorumlaBunu öğrenmenin bir yolu, kültürel olarak bakirliğin değerlendirilmesini ve cinsellik hakkındaki toplumsal beklentileri incelemektir. Bazı toplumlarda, kadınların bakir olması toplumsal bir değer olarak görülür veya cinsel deneyimin eksikliği bir eksiklik olarak kabul edilir. Ancak, cinsellik kişisel bir tercih ve bu tercihler kişiden kişiye değişebilir. Hiç kimse cinsel tercihlerinden dolayı utanç duymamalı veya bu tercihlerinin nedeniyle yargılanmamalıdır. Herkes kendi tercihlerince yaşamalıdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bakire olan kadınlar nadir kaldılar. Kimseyle sevgili olmayan, öpüşmeyen ve cinsellik yaşamayan kadınların olması bizleri şaşırtıyor, ki ben de şaşırdım. 26 yaşımdayım, sevgilim de olmadı, kimseyle en ufak bir şey de yaşamadım. Üstelik maddi gücüm de var, fazlasıyla ilgi çeken biriyim de. Evleneceğim kadına hesap vermekten korktum, yalnız bunun için.
17 Yorumla- +1 yıl
Evleneceğin kadının bakire olmasını önemseyen biriysen elbette böyle yapmalısın
- +1 yıl
Tabii ki de önemsiyorum. Fakat önemsemeyip, aynı zamanda bir çok haltı yapan kişiler de var. Kadınlar başka kişilerle yaşadığı cinselliği, evleneceği kişiye yedirmenin derdinde. Erkekler de her şeyi yaşa, sıra sana geldi mi dokunulmamış bir kadın olsun.
Soran+1 yılHayır öpüştüm vs ama cinsel beraberligim olmadi
- +1 yıl
Neden öpüşme yaşadığını sorabilir miyim?
Soran+1 yılCanim istedi
- +1 yıl
Açıklamaya bak, neyse
- +1 yıl
Bok değil kaka
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim söyle bakmıyor Korkma onlar sadece seni ikna etmek için öyle bir durum içine sokuyorlar
32 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle
- +1 yıl
Kesinlikle emin ol
+1 yılOnlar Harama Kötü bulastıklari için kendileri de bakire olmaklari için bakireler temiz oluyot onların hesabina gelmiyorlar çoguda ya Allah'a inanmiyor inanmak istemiyor dinimizin gorevlerinden kaçmak için bosverin siz kendi kafanıza bakın Evlilik öncesi yaşamak zina haramdır Bende bakireyim yok geri kafasin yok 2023 yasiyoz kuru kafalı düsünceye sahipler iste
11 Yorumla- +1 yıl
Bakire kız yabancıda olsa benim gözümde değerlidir
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbakirelik bacak arasinda degil akilda olan bir durum kizlik zari diye de bir sey yok onun disinda evet iliski yasamamak normal bende yasamadim yasacagim insani bekliyorum ama bunun icin evlilik gibi aile ve toplum baskisinin izinden gitmeninde dogru oldugunu dusunmuyorum bulduysam duzgun birini kafa yapimiz uyusuyor aramizda cekim var birbirimize guvenip deger veriyor seviyorsak sorun yok iliski de yasarim yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen niye kimseyi umursuyorsun ki �lla birilerinin mezesi olup bununla övünen tarzın yok işte. Üstüne bir de farklı bakanlar ya da pişman olmamış gibi davrananlar birçoğu bence rol yapıyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Bende 28-29 yaşında bakir olduğum için çok şaşırmalarla karşılaşıyorum erkeksin yapmışsındır diyip inanmayanda çok oldu yahu kendime hakim olabiliyorsam sende hakim olabilirsin yani şaşıracak bir şey yok diyorum bende
13 Yorumla
Soran+1 yılHadi kızlarda mecburi ya da isteyerek bakire olmak daha karsilasilan bi durum ama erkekler cok nadir oldugu icin
- +1 yıl
Kesinlikle bende katılıyorum ve bende bu yoldayım
+1 yılGiyimime bakınca banada burada ooooo sen vermişsindir, falan filan oluyorlar.
Bende senin gibi bakirim canım ve bundan da çok mutluyum.☺️☺️☺️
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar kendi yaptiklari pisligi normal gordukleri icin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü abartıldığı gibi büyük bi olay değil. Bunu yaşayınca anlıyosun. O yüzden manasız geliyor kendine bu sınırı koymak. 3 günlük dünya çok düşünmemek lazım
21 Yorumla- +1 yıl
yaşamadım beh
Kendi hür iraden sen nasıl ki bakire kalmayı tercih ettiysen , bakire olmayanlar da bakire kalmayı tercih etmemiştir bu yüzden cicim ne sen onlara tu kaka yapmalısın nede onlar sana.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sasiracak durum yok herkes kendi dinden mesuldyr ileride sorun yaşamamak için kendini koruman gerekir. Bir maceraya atilmayacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuhaf bakanlar da Avrupa'da yaşıyor sanki. Ulan gittikçe İran'a dönüyoruz. İnsanları yadırgamak yerine biraz olsun saygı duymayı öğrenebilseler. Bir insan biriyle cinsellik yaşamadı diye, bunun birçok sebebi vardır.
00 YorumlaToplumdan kopuk olduğunuz için garip seniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSevismek mi toplumla ic ic olmak ya mabtigina tüküreyim senin
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSen öylelerine bakma, kendini koru. Emin olmadığın hiç bir şeyi yapma. Yazdıklarında haklısın. Kendini tut, boş ver konuşssun onlar.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin ahlakı namusu kendine. Yanlış yerde sormuşsun burada ağzı olan profilini gizleyip konuşuyor. boş ver sen bildiğin doğru dediğin yoldan şaşma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç mastürbasyon yapmadım diyorum kimse inanmıyor gülüyorlar
32 Yorumla
Soran+1 yılYok o kadar değil
Cevap sahibi+1 yılHiç yapmadım ama
kendini insanlardan üstün gören biri miğdemi kaldırıyor
10 Yorumla
+1 yılBen müslümanım diyen kendini nikaha saklar zaten, normali bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakma millet seks yapmak için bir biri ile yarışıyor ama cinsellik özel bir aktivite ve sadece özel insan ile yapılır. Nikah sonrası yapılır aksi takdirde hiç bir değeri yoktur.
10 Yorumla
+1 yılHakikaten ha benle de dalga geçiyorlar bu yaşına kadar nasıl durdun öyle diye falan filan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence erkeklere daha kötü bakıyorlar bende bakirim dedigim icin neler diyorlar bana neler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olman ne artı ne eksi katar. Bununla ilgili konuşmalara dahil olma. Boş boğaz millet aklına geleni söyler. Sen duruşunu bozma kardeşim sana layık biri de çıkar elbet karşına
11 Yorumla
+1 yılcünki bakire kalmanın kötü biseymıs gibi algı olustururup bütün kızları götürme derdindelerde ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstediklerini elde edemeyeceklerini düşündükleri için.
00 Yorumla
+1 yılYav skot mk skisen havali oluyor herkes istedigini yapsr
00 Yorumlaeğri bakan eğri görür. menfi nazardan müsbet netice beklenmemeli.
00 Yorumla
+1 yılYa sen harikasın böyle birini bulmak istiyorum işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBen sizi alkışlıyorum idealinizdeki kişiyle size mutluluklar diliyorum. Diğerlerini boşverin...
00 Yorumla Olması gereken bu zaten. Başkalarına takılma. Herkes kendi hayatından sorumlu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire olup olmamak önemli değil aslında karakter daha önemli ama en iyisini yapıyorsun kimseye aldırma sen doğru bildiğini yap 🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben de bakirim ama kendimi eşime falan saklamıyorum, veren olursa bozulucam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Tebrik ediyorum sizi gerçekten en doğrusu bu aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCidden öyle davranıyorlar
30 Yorumla
+1 yılBakanlar bekareti mecburi kılıyor da o yüzden bence bakire olmanız çok daha güzel bişey
10 Yorumla
+1 yılNormal bence. peki mastürbasyon sanal seks falan da mı yapmadn
00 Yorumla
+1 yılAha şimdide bazı erkekler hiç yaşamamış olarak yorum yapıyorlar. Bı bitmedijizmk
00 Yorumla
+1 yılOnlara sorma cesaretini sen niye veriyorsun
20 Yorumla
+1 yılvalla tebrikler. bence güzel bir şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılReelde mi şaşırıyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Nasıl cesaret ediyorlar kizlar mi soruyor
Soran+1 yılHepsi
- +1 yıl
Hic soranim olmadı sana nasil soruyorlar
Bence o gözle bakanlar uzaylı
10 Yorumla
+1 yılO kadar az kaldınız ki...
10 Yorumla
+1 yılYoo ben uzaylı değilim bxzbmn
00 YorumlaSenin bulunduğun ortam yanlış bence🤦
00 Yorumla
+1 yılBekaret iki bacak arası delikten çok fazlası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver takma kafaya.
00 Yorumla
+1 yılDoğru yoldasın devam 👊
00 Yorumla
+1 yılBeni ilgilendirmez, istediğin gibi yaşarsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. artık şaşırıyor insan devri düşününce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılharbi ne yaptın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoo olabilir
Kendi tercihidir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar haramı helali bilmediklerinden
23 Yorumla- +1 yıl
Sanada helal olsun 😘🤝✊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim ☺️💕
Gizli Üye(30-35)+1 yılO tepkiyi verenler kim? Kadın mı erkek mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklısın, istemeyen başka kapıya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence şahaneliği temsil ediyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo super bisry iste samanliktaki ignesin 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBskite kalmadı da o yüzden
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026