Cinsel Yaşam Sence, hazzı istediğin gibi uzatmanın sırrı nedir? Sevvalldd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sence, hazzı istediğin gibi uzatmanın sırrı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. aşık olmak ön sevişme 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Uzun önsevişme, karşılıklı oral seks.Farklı pozisyonlarda soft başlayıp hard biten bir seks... 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. . Kısa olmayan bir ön sevişme,. Partnerinin hassas olduğu noktalara hakim olma,. Rahat ve huzurlu bir atmosfer, 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tecrübe bilgi ve kadınların g noktalarını iyibilmek 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Önsevisme ve oral uzun olursa gerisi de güzel olur 0 0 Yorumla
gecmeyen_stres Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ön sevişme bence el ve dil kullanımı belki küçük dokunuşlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İyi bir dil hemen sönmeyen bir peniss 6 17 Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Dil masajı yapmayı severim Yorumla joeblack_ +1 yıl Saman alevinden şikayetçisin sanırım )) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 dakikada bosaliyo ikinci postaya geciyo hevesim. kalmiyo Yorumla joeblack_ +1 yıl Şakamısın, seçerek mi aldın bunu Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Erken bsalsa bile seni dil yoluyla (oral) ysparak da orgzam edebilir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hevesim kaçıyor benim için ilk başlangıç uzun surmeli sonra 10 saat yalasada girsede umrumda olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kiskandin mi Yorumla hfhvjghhg +1 yıl uzun süre yapmadi ise erken gelmesi normaldir.5 dakika beklese 2. Daha uzun sürer. Yorumla Helix8233 +1 yıl Senin neyini kıskanayım bacım? Yorumla joeblack_ +1 yıl @Helix8233 annene söyle saçlarını örsün önce. Hadi evladım hadi oyalanma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahah Yorumla Helix8233 +1 yıl Yedi sülalende böyle saç göremezsin keltoş seni Yorumla Helix8233 +1 yıl Sahibiniz ıslık çalınca üşüşmüşsünüz kuduzlar sizi 🤣🤣🤣 Yorumla joeblack_ +1 yıl @Helix8233 doğrudur, bizde erkek adam saç uzatmaz. Hadi git anana da tarasın saçlarını. Uslu durursan örer belki Yorumla Helix8233 +1 yıl Benim atalarım ve inandığım dinin peygamberi uzun saçlı ama sen adamlığı saçta arıyorsun hırrım seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abo dinden girdi tam yobazik Yorumla joeblack_ +1 yıl @Helix8233 peygamberin deve sidiği de içiyordu. Afiyet olsun sana Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sadece kendisini düşünmeyen bir partner 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi çok iyi bilen erkek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
aşık olmak ön sevişme
Uzun önsevişme, karşılıklı oral seks.
Farklı pozisyonlarda soft başlayıp hard biten bir seks...
. Kısa olmayan bir ön sevişme,
. Partnerinin hassas olduğu noktalara hakim olma,
. Rahat ve huzurlu bir atmosfer,
Tecrübe bilgi ve kadınların g noktalarını iyibilmek
Önsevisme ve oral uzun olursa gerisi de güzel olur
Ön sevişme bence el ve dil kullanımı belki küçük dokunuşlar
İyi bir dil hemen sönmeyen bir peniss
Dil masajı yapmayı severim
Saman alevinden şikayetçisin sanırım ))
1 dakikada bosaliyo ikinci postaya geciyo hevesim. kalmiyo
Şakamısın, seçerek mi aldın bunu
Erken bsalsa bile seni dil yoluyla (oral) ysparak da orgzam edebilir.
Hevesim kaçıyor benim için ilk başlangıç uzun surmeli sonra 10 saat yalasada girsede umrumda olmuyor
Kiskandin mi
uzun süre yapmadi ise erken gelmesi normaldir.
5 dakika beklese 2. Daha uzun sürer.
Senin neyini kıskanayım bacım?
@Helix8233 annene söyle saçlarını örsün önce. Hadi evladım hadi oyalanma
Ahahah
Yedi sülalende böyle saç göremezsin keltoş seni
Sahibiniz ıslık çalınca üşüşmüşsünüz kuduzlar sizi 🤣🤣🤣
@Helix8233 doğrudur, bizde erkek adam saç uzatmaz. Hadi git anana da tarasın saçlarını. Uslu durursan örer belki
Benim atalarım ve inandığım dinin peygamberi uzun saçlı ama sen adamlığı saçta arıyorsun hırrım seni
Abo dinden girdi tam yobazik
@Helix8233 peygamberin deve sidiği de içiyordu. Afiyet olsun sana
Ön sevişmeyi uzun tutmak
Sadece kendisini düşünmeyen bir partner
Ön sevisme. Ve bencil olunmamasi 🙂
Sevişmek romantik olmak
Ön sevişmeyi çok iyi bilen erkek
Ne kadar sokarsan o kadar kudurursun
Oral seks
Konsantrasyon