Beyonce fizigine sahip kadinlar baliketliden kastimiz genis kalca doğuurganliğın simgesi 😊 ele avuca gelmeli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuna kesinlikle katılıyorum aşırı derecede zayıf olduğum zamanlarda oldu bazen böyle çıplak bir şekilde aynaya baktığım zaman gerçekten kendimden tiksinecek hale geliyordum çünkü zayıflayınca hiçbir kadınsal vücut hatta kalmıyor bu biz kadınların gözüne bile hoş gelmiyor kaldıki erkeklerin hoşuna nasıl gitsin aşırı derecede kilolu olmak da iyi bir şey değil ama bir kadın bence en az 55 60 kg olmalı.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadin dediğin fit olacak 65 70 cmden fazla bellerle de kimsenin cekici oldugu falan yok. Mandira kackinlari tarafindan kandiriliyorsunuz. Cidden ince bel kadar yakışan birsey daha yok kadına. Çok zayıf olmak kotu onda hemfikirim. Ama kadın fit olacak. Bazı erkekler var inek gibi falan seviyor. O da dolgun hat daha fazla göz doldurduğu için, yani sırf zevkleri için ama estetik algı da önemli. Kisacasi kadin balık etli de olsa zayıf da olsa fit göründüğü sürece no problem. Ama öbür türlü sen 70 kiloyken sana offff diyen adama da inanma. Erkegin doğasında var dolgun et arzuyu arttırıcı birsey ama sadece yatakta.
717 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir adam görürsen topukların vura vura kaç bacım zevklerinin derdindedir daha fazla daha fazlası diyen adam. Gider seni cm farklarıyla aldatır o. Size offff diyen h. anzoları kullanın atın sadece ömür mömür vermeyin harcanirsiniz. Adam dediğin sahip olacak erkekligine laçka olmayacak. Ağır olacak
Cevap sahibi+1 yılBu tavsiyeleri de hiç bir yerde bulamazsiniz😂😂
Soran+1 yılBeyonce tarzi
Cevap sahibi+1 yılBeyonce tarzıysan bi hamile kalsan olursun Adele. Yaşın gençtir muhtemelen. Yerinde olsam spor yapardim
Soran+1 yılBen memnunumm zayifta oldm bilerek kilo aldimm
Soran+1 yılKadin kendi iffetine sahip cikmali benim 3 erkek arkim oldu hicbiriyle yakinlasmadim kadin sınırlarini cizmeli
Cevap sahibi+1 yılHayatim anlatmak istediğim şu, kimine zayıf olmak yakışır kimine kilo yakışır. Mesele zayıf kilolu mevzusu değil mesele fit olmak zayıf da olsan kilolu da olsan fit gorunmek. Benim söylemek için kilo da kilo da kilo diyen adam gider seni 10 15 cm icin 10 15 kilo için cm kilo farkıyla aldatır. İyi ayırt edin o h. anzolari diyorum ben. Mesela Miranda kerr kilolu mu değil, çöp gibi çıkıyor bazen podyuma. Ama mirandaaaaa diye ölüyorlar mi ölüyorlar
Erkegin doğası dolgun hat sever ama bunu zevkleri için ister. Sonra gider manken gibi fit görünen kadınlara içten içe hayranlık besler. Çünkü fit olmak onemli. Beyonce'nin neresi fit. Sen yap sporunu fit ol kendin için yap bunu artı sağlık için
Cevap sahibi+1 yılVarsa okuyan erkek o da daha fazla fazla diyen kadından kaçsın, cinsiyetçi hiç olmadim😂 bunlar hep açgözlülük
Cevap sahibi+1 yılAçgözlü insandan sadece restoran ya da lokanta sahibine fayda gelir doymak bilmez kesesini doldurur adamin😂
- +1 yıl
Bi de kadın olacaksın kadın bedeni kalıp mı şöyle olsun böyle olsun kadının dediğin kadındır!
Cevap sahibi+1 yılAmacım kalıba sokmak değil kalıba sokanlara atıfta bulunmaktı. Guzel kadın her şekilde güzeldir yoksa ama ben fit olmayı önemserim Kendimde sporla uğraşıyorum arada. Ayva göbeği bilmem ne falan saçmalıktan ibaret mesela. Göm ne buluyorsan sonra teselli et kendini. Sacma
Cevap sahibi+1 yılFikrimi size açıklamak zorunda olmasam gerek🤔
Cevap sahibi+1 yılİyi gunler hanimefendi
Cevap sahibi+1 yılSen öznesini genel bir ifadeyle kullandım bu arada , size değil
Cevap sahibi+1 yılKibar olmayı , üslubu her zaman onemserim şahsen
Cevap sahibi+1 yılH. anzolara kibar olamıyorum ama kusura bakmasinlar h. anzo her yerde ha. nzo😂😂
Cevap sahibi+1 yılBir de böyle şeylerden daha ziyade önemli olan başka bir şey var erkeklerin nerdeyse hepsine yakını beyazcı beyazsan her türlü okey. Ben şahsen koyu teni daha ilgi çekici bulurum. Ama beyaz için yapmayacakları şey yok
+1 yılSana öyle geliyor olabilir ama herkesin kadın erkekte vücut yapısı anlayışı farklı. İnsan sağlık açısından Boy/Kilo endeksine göre ideal kiloda olmalı.
10 Yorumla
+1 yılKadının boyu 170 ise kilosu 60 olmamalı 57 58 idealdir. Geniş kalça evet çok Seksi görünüyor ama dolgun değil zarif olmalı çıtı pıtı zarif ve fit
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
80Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değil. yani fit olmalı kadın.
00 Yorumla
+1 yılYorumlari okudumda, erkekler ne kadar ikiyüzlülük yapıyor. 😂
Başka sorularda da, zayıf iyi diyorlardı.
411 Yorumla- +1 yıl
@Acetbeyy Tamam, sen balık sev ama ton balıklari değildir bu umarım sevdiklerin 🙂
- +1 yıl
@Acetbeyy bak onlar birde tatliş oluyorlar.
- +1 yıl
@Acetbeyy tamam.
- +1 yıl
@Acetbeyy maalesef
- +1 yıl
@Acetbeyy 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Armut vücut tipini hiçbir şeye değişmem yemin ederim. O kalçanın genişliği her türlü harika duruyor. Doggy pozisyonundaki manzara gibi güzel bir şey görmedim. 😍😋
00 Yorumla
+1 yılbiraz zevk meselesi mıncıklanmaktan zevk alıyorsa memişleri Seksi ise emilmeyi ve partnerinin ağzına sokmayı seviyorsa bence güzel birde balık etliler çok iştahlı sevişiyorlar
00 Yorumla
+1 yılher balık etli dolgun kalçalı koca memeli değildir bir kere 😂
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen elimize gelmeli , hepsinide almalı birde güler yüzlü tatlı dilli ise yemede yanında yat derim ama yenmez olur mu
10 Yorumla
+1 yılZayıf kadın tercih ederim. Kilolu değil balık etli diyerek geçiştirmeyin
12 Yorumla
Soran+1 yılKurumus seviosn
- +1 yıl
Öyle kurumuş değil. Fit kadın olacaksın. Küçük göğüslü olacaksın. Mankenler gibi kadın olacaksın. Erkeğini de yatakta serbest bırakacaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı zayıf kadında iyi durmuyor aşırı kilolu kadın da iyi durmuyor. Bence ortası en iyisi. Oda balık etli mi oluyor?
00 Yorumla
+1 yılzayıf fizik seviyorum ben
kadın nazik fizikli olmalı görüşündeyim
bıngıl bıngıl sallanan etler itici görünüyor gözüme00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalıketli sevmiyorum ama Balıkesirli olabilir benim ilk tercihim fit olsun 👍 yani kendim gibi birini isterim 😊 boyum 1,80 kilom 70 ila 75 civarı bana 1,65 boyda 50 ila 55 kilo hatun iyi olur.
Not: varsa sar oradan 1,65 e 50 kilo 😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbalina da balık ama neyse evet balık etli kadınlar cezbedici
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyonce tarzi iste
- +1 yıl
Beyonce'yi kim kaybetmiş biz bulalım :D
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yıl55-58 kg ı geçmemeli ve boyu 1.70 altına düşmemeki bence
06 Yorumla
Soran+1 yılLimon gibi meme diyorsun tamam zevkler karısamayız
- +1 yıl
Limon gibi mi? O nereden çıktı be?
Soran+1 yıl170 boyunca 55 kilo kadinin memeleride kucuck kalcasida
- +1 yıl
Böyle dediğine göre senin çok daha farklı?
Soran+1 yılBenim ele avuca geliyor
- +1 yıl
Kilo ve boyun?
+1 yılMalasef o fizikliler daha çok şeye maruz kalıyorlar çünkü her şey sınav bu hayatta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ne balığı bu balina resmen. Kalın bilek falan iğrenç duruyor zaten hem elde hem ayakta gt hafif belli olsun hafif ince bel yeter zayıflık iyidir böyle biriyle evlensen duba olur iki seneye
10 Yorumla
+1 yılBalık etki terledin mi bi kokar var ya görürüm balık etli seksi diyenleri 😂
10 Yorumla
+1 yılbalık etliler bazı kadınları seksi gösterdiği doğrudur ama ben zayıf severim
10 Yorumla
+1 yılZayıf kadınlara özenmişimdir. Daha çekici geliyor
10 YorumlaBence değil minyon ve hafif zayıf tipli kadınlar daha hoş oluyor.
00 YorumlaDeğil itici bence, ben sıfır beden seviyorum, sevgilim ukraynalı 1,80 boy 60 kilo
00 Yorumla
+1 yılZayıf iyidir bence tâbi kürdan gibi zayıf olanları demiyorum
00 YorumlaOhoo bizim burada balık etli diyimce 90-60-190 oluyo beyomce tüy siklet 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadın dediğin dolgun olacak. Ele avuca gelecek.
00 Yorumla
+1 yılgüzellik kavrami kisiye göre değişir. Genelleme yapmak aslinda yanlış
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin ele avuca gelmeli. Ama şişmanlık ile karıştırılmamalı bu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kadının en mükemmel formu hafif balık etli ince belli ve dolgun uydu topları özellikle de popo
00 Yorumla
+1 yılEvet, çok beğenirim çok severim. Dolgun olacak, elim avcum dolacak böyle.
00 YorumlaOyler sanirimm sana katiliyorumm ama fizik onemlii 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya ben zayıf seviyorum zarif olması önemli
12 Yorumla
Soran+1 yılTahta gibi
Cevap sahibi+1 yılTahta gibi değil zarif. Kemikleri sayılacak bir zayıflıktan bahsetmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet bencede çok seksi ve daha ozgüvenliler ayrica daha iyi sevisiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zayıf kadınlar ile çok kilolu kadınların seksi yönleri yok denecek kadar az. Ama ara formda ve orantılı kadınlar ideal vücut formuna sahip.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen bayanları ince ve zarif görmeyi tercih ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnce bel koca popo tamamda hepsinin iyi tarafı var be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalıklar çok seksi ya ama sadece seksilikle olmuyor bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDomino's bol malzemos diyorum ben böyle anlatıyorum balık etli en iyisi ele avuca gelecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle şaplak vurduğun da elini geri ittirecek kadar balık etli mi mesela 🤣
00 Yorumla
+1 yılBeli ince kalçası güzel ve twerk yapıyorsa harika 😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılBaliketlisin diye mi böyle diyon
60 Yorumla
+1 yılÇok zayıf ve Çok kilolu olmayacak orta olacak kadın dediğin ne sarılınca kemiği batmayacak nede ellerde kavuşmama olmayacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBalıktan balığa değişir kdkdjd
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence zayif kadinlar daha cekici
10 Yorumla
+1 yılİnce bel olursa güzel
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle, bkz: @igdonducakss
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oylelerini artık daha Cook begeniyorum.
00 Yorumla
+1 yılKediye ciğer soruyorsun yapma😄😄
00 Yorumla
+1 yılGüzeller ama fit olan iyidir.
00 Yorumlaevet balık kadınlar daha önde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBeyonce'ye balık etli dedi ya la
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılseksi olmayan kadın mı var?
00 Yorumla daha enerjık daha calıskan
00 YorumlaKesinlikleee çok seksi
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂 aynen ele avuca gelmedi
00 Yorumla
+1 yılBalık etli olmalı benim için
00 YorumlaNe balığı olduğuna da bağlı :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hepsi için geçerli değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Kesinlikle daha seksi ye ye bitmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu göreceli bir kavram kimisi sever kimisi sevmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Kesinlikle. Sen balık etli misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKıvrımlar söz konusu olduğunda evet.
00 Yorumla Olduğu kadar aşırı olmasın yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEle avuca gelecek şap şap anladın sen onu
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım