#nirhamm 💓💓💓💓

Çok haklısın. Ben sıfır beden kadını da şişman kadını da sevmiyorum. Kadın dediğin sıfır bedenin bir tık üstünde ve şişman kadının bir tık altında olmalıdır. Yani balık etli olmalı. İnsan iskeletle sevişmemeli. Balık etli kadınlar çoğu kültürde bereket sembolüdür. Kalça ve meme büyüklüğünden dolayı sıfır beden birine göre daha seksi olmaları yadsınamaz bir gerçek. Ele gelmeli değilmi. 😃🌸😎
bu kişiye göre değişir. önemli olan balık etli veya balık etli olmamasından ziyade nasıl göründüğüdür. 90 kilo bir kadın çirkin görünürken, diğer 90 kilo bir kadın seksi görünebilir. bu durum vücut proporsiyonuna göre değişir. bana göre ise çevremde “gördüğüm kadarıyla” balık etli olup da seksi görünen çok az kadın var. seksi görünenlerin ise gerçekten hoş bir proporsiyonu var. ben daha çok balık etli olmayan, sıkı bir vücuda sahip ve kalçaları yuvarlak, göğüsleri dik kadınları beğeniyorum vücudu sıkı olmayan, her yerden et pörtlemiş balık etli kadınlardansa.
fotoğraftaki kadını da beğenmedim
Malesef...
Şuanda balık kavramını bilmeyen çok kadın var balina gibi kendini ben balığım. diyor balık dediğin kaba çinekop ayarında okur lufere kaçtı ise artık balıktan çıkar yağlar mexico dalgası yapar hele kofona oldu ise teofelikte olmaz en ideali kaba çinekop :)
Tercihim normal veya normalden biraz zayıf ;) yani 1 ile 10 arasında (1 zayıf 10 obez şeklinde) kilo tercihinde bulunacak olsam ilk tercihim 5 sonraki tercihim 4 sonra 3 ve 6 ile 7 (balıketli) gelir. 8, 9 ve 10 tercihlerim arasında yok 1 zaten iskeletor oluyor ;)

En iyi görüş için teşekkür ederim 😊
Cevap
58Cevap
Seksi seksidir etin azı çoğu ile ilgili değil, 7.7 milyar insan, 80 milyonu Türkiye'de sence seksi bulunma ma ihtimali düşük mü, bence değil.
Sürekli söylüyorum ama yine söylemem gerek,
Tüm bunlar hissetmektedir, beden de değil.
Balık etli kadın dendiği zaman hafif kilolu dolgun vücutlu göğüsleri ve kalçaları diri bir kadın akla gelir , diğer türlü kilo almış başını gitmiş yanlardan sarkıntılar olmuş vs gibi bir kadını kimse ne çekici nede seksi bulur ,
Bahsi geçen ilk yazdığım gibi kadınlar ilgimi çok çeker benimde :)
Peki sen balık etli misin?
Kadınına göre evet emna butt 96 kilo fakat kadının takipçi si çok
Balık etli dolgun kadınlar daima dikkat çekicidir lakin bu yanlızca işin başlangıcıdır
Balık etli kadınla seks yapmak her zaman erkek için bir önceliktir..Çünkü balık etli kadın her zaman güzel olur.. Hele bir de ateşli ve arzulu olur ise tadına doyulmaz.. Hele birde küçük göğüslü ise..
kadın erkeğin gözünde hep seksi ve güzeldir. kilo veya jartiyer bunu değiştirmez. kadın kandini nasıl hissetmek istiyor önemli olan bu
Balık etliden ne kastedildiğine bağlı. 100 kilo kadın gelmiş bana balık etliğim diyor :D
Etine dolgun dediğimiz kadarsa elbette çok seksi olabilir.
Biraz daha fazlası göze hoş görünse bile teknik sorunlara sebep oluyor :D
Olabilir tabiki ama ben vajinada etli vajina ise severim özellikle girip çıkarken penisi tam sarıyor vakum gibi tekrar icine çekiyor onun zevki ayrı oluyor
Bence ince hatun isterim, buldum da Bir dövüşçü olarak hep fit oldum çok şükür Balığı sofrada yeriz artık😃😃
Sevdikten aşık olup tek onu istedikten sonra sevdiğinin bedeni önemli olmuyor yaa😍
Olgun ve balık etli kadına oral yapmak harika oluyor
Profildeki gibiyse olmasın. Normal balık etliyse olsun.
Olmsz diye birsey yok hatta cok da guzel oluyo yanj
Daha dolgun olduğu için olabilir
Ama balık etli olmayanlarda Seksi olabilir biraz kişiyede bağlı
Daha kadınsı, daha seksi.
Ayrıca çoğunlukla daha ateşli oluyorlar. Hormonlarla alakalı olabilir.
Fazla kilo sevmem açıkçası ne zayıf ne de kilolu olacak.
Tabiki yatakta harikalar oluştururlar işi biliyorlarsa
Adından belli balık etli kadin seksi olmaz mi bakımlı olduktan sonra afrodit gibi olur.
Her kadının bir albenisi vardır önemli olan kalbine dokunmak adamca
Olabilir bir kadını seksi yapan şeylerden birisi hazır olması ve istekli coşkulu olması o enerjiyi verirse neden olmasın 🙂
seks için balık etli tercih ediyorum zayıf insan ile yaptigimdan cok daha zevk veriyor
Herkesin zevki farkli dir komik zayif kimi kilolu sever
Bence her kadın sexidir
Hayır balık etli kadın sadece tercih meselesidir
Neden olmasın olabilirler
olabilir mi değil öyle.
Her bedenin sexiliği kendne göre
Yanı dolgun oldukları için bir tik belki
Bu resimdeki biraz fazla balıketli
Kilolu değil de hafif balık etli seksidir
Evet neden olmasın. Cırpılardan iyidir
Kadın dediğin kürdan gibi olmayacak
Öyle bile olsa; Açıkçası ben çok beğenmiyorum.
Ben balık etli seviyorum
Kendileri arasında olabilir
Zayıf severim daha çok
Herkesin zevki farklı
Seks giyim kuşam ve öz bakım ile yapılir
Ben her daim balık. etli kadınları severim
Her kadının bir al benisi vardır
Fazla balık etkisi olmuyor
Ben zayıf severim
Balıketli kadınlar bence kesinlikle daha seksidir
Öyle zaten
Olabilir