Cinsel Yaşam Gay asker var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Aranızda gay olup askerlik yapan ya da askerliği meslek olarak yapan gay arkadaşlar var mı? Gay asker var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Askerliğini yapan gay arkadaşlarım var. Subaylar içinde de vardır mutlaka, gayet olağan bir şey sonuçta. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sende pembe profile gizlenmiş bir gay olabilir misin? Yorumla lizaben +1 yıl Ya bunu biri daha söyledi daha önce ama valla pipim yok ya :D Evet biseksüelim ama erkek değilim. Yorumla Soran +1 yıl 😂 inanayım mı Yorumla lizaben +1 yıl İnanmazsan da canın sağolsun yani ne yapayım :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen nesin tam olarak hiç bir şey yaşadın mı askerde 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Yaşadım Cevap sahibi +1 yıl Ne yaşadınPasif misin sen Soran +1 yıl Aktifim Cevap sahibi +1 yıl Bana pasif lazımdıAskerde becerdin mi hiç birilerini Soran +1 yıl Evet becerdim Cevap sahibi +1 yıl Nerede peki Soran +1 yıl Gizliliği kaldır yazayım öyle konuşalım Cevap sahibi +1 yıl Çabuk ol Cevap sahibi +1 yıl Çabuk ol kapatacağım Cevap sahibi +1 yıl Kapattım Soran +1 yıl Burdayım hemen Soran +1 yıl Aç hemen Cevap sahibi +1 yıl Açtım ama gelmedin Cevap sahibi +1 yıl Kaybolup duruyorsun Soran +1 yıl Aç burdayım Soran +1 yıl Açmadan önce burada mısın diye sor Cevap sahibi +1 yıl Burada misin Soran +1 yıl Burdayım Cevap sahibi +1 yıl Çabuk ol hadi Soran +1 yıl Hadi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kanka bi duyulursa herkes elden geçirir seni abazan yuvası dndnd 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kimse bir şey yapamaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aktif misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bu daha iyi işte 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pasif 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Yazamadım. Gizliden çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
GAY_PRİME Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Evet yaptım bitirdim askerliğimi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıl oldu yapalı? Yorumla GAY_PRİME +1 yıl 4 yıl civarı Yorumla Soran +1 yıl Nerde yaptın Yorumla GAY_PRİME +1 yıl Özel den yaz oradan muhabbet edelim Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 66% +1 yıl hayır ama gay pembe veriyorlar al al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gay komutanlar bile var Yorumla xlPIR +1 yıl he var :D Yorumla Soran +1 yıl Ee o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Duymuştum ama görmedim bir şey diyemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Duymakla bir şey olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende askerdim görmedim üst devreler anlatırdı ama 6 ay boyunca karşılaşmadım. dumen geliyor bana bu hikâyeler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl askerde yasak direk pembe teskere 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Askerde nerden bilecekler Cevap sahibi +1 yıl yakalanırsan kötü Soran +1 yıl Kışlada seks yapacak değiliz ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Askerliğini yapan gay arkadaşlarım var. Subaylar içinde de vardır mutlaka, gayet olağan bir şey sonuçta.
Sende pembe profile gizlenmiş bir gay olabilir misin?
Ya bunu biri daha söyledi daha önce ama valla pipim yok ya :D Evet biseksüelim ama erkek değilim.
😂 inanayım mı
İnanmazsan da canın sağolsun yani ne yapayım :)
Sen nesin tam olarak hiç bir şey yaşadın mı askerde
Yaşadım
Ne yaşadın
Pasif misin sen
Aktifim
Bana pasif lazımdı
Askerde becerdin mi hiç birilerini
Evet becerdim
Nerede peki
Gizliliği kaldır yazayım öyle konuşalım
Çabuk ol
Çabuk ol kapatacağım
Kapattım
Burdayım hemen
Aç hemen
Açtım ama gelmedin
Kaybolup duruyorsun
Aç burdayım
Açmadan önce burada mısın diye sor
Burada misin
Burdayım
Çabuk ol hadi
Hadi
Kanka bi duyulursa herkes elden geçirir seni abazan yuvası dndnd
Kimse bir şey yapamaz
Aktif misin
Evet
Bak bu daha iyi işte 🙈
Sen
Pasif 😊
Beğendim😊
Bekliyorum
Yazamadım. Gizliden çık
Çıktım
Yazdım
Evet yaptım bitirdim askerliğimi
Kaç yıl oldu yapalı?
4 yıl civarı
Nerde yaptın
Özel den yaz oradan muhabbet edelim
hayır ama gay pembe veriyorlar al al
Gay komutanlar bile var
he var :D
Ee o zaman
Duymuştum ama görmedim bir şey diyemem
Duymakla bir şey olmaz
Bende askerdim görmedim üst devreler anlatırdı ama 6 ay boyunca karşılaşmadım. dumen geliyor bana bu hikâyeler
askerde yasak direk pembe teskere
Askerde nerden bilecekler
yakalanırsan kötü
Kışlada seks yapacak değiliz ya
Vardır tabi ki