Sevgilimle çok kötü kavga ettik. Yanına gitmiştim cinsel birleşme olmadı ama sen bakire değilsin dedi ilkim olduguna inanmadigi icin Kavga ettik beni evinden kovdu. O esnada bu onun icin sorun degildi bakire olup olmamam sadece ben boyle bir sey soyledigi icin tepki gosterdim. Ben o esnada çok kötü oldum. Neyse sonrasında aramızda iletişim de olmadı ama ama engel de olmadı. Sadece iş çıkışı karşılaşıyordum. Bir hafta sonra bana engel atmış. Yok sayılmaya katlanamıyorum. Hem suçlu hem güçlü. Kafayı yemek üzereyim. Bir şeyler söyleyin. Kötü diyecekseniz hiç demeyin. Teselli edilmeye ihtiyacım var iyi şeyler duymaya. Yalvarıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
canim sukur et yoksa yoksa bu olmasaydi seni eger kullanip. atilirdin sansilisin bi pislikten kurtuluguna git sadaka ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi şeyler duymaya ki güvenmiyo bile yetmez mi ki sen mal mısın cinsel objemisin ki sana böyle davraniyo bide üstüne yine sen onun peşinden gidiyorsun ne deyim ki ne olasin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılBen anlamadım sen bakire olduğunu söyledin bu ona mı inanmadı? Yoksa yalan mı söyledin?
15 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemedim bana inanmadı
- +1 yıl
İnanamaması için sebep? Ne diyor da inanmıyor?
Soran+1 yılBen bir sürü insanla birlikte oldum dedi sen bakire değilsin dedi. Yakinlasmistik inanmadı. Bu dıştan belli olan bir şey değil ki
- +1 yıl
Off, inanmasa direkt işi pişirmişti merak etme, bakire olduğun için işine gelmedi sanırım.
Soran+1 yılBenim sıkıntım şu ben onu çok seviyordum ve Fotoğrafımız onda kaldı o benim ilkimdi bir fotoğrafımız bile yok. Sadece yediremiyorum. Wpden engellememis. Oradan mesaj atsam Bu da çok gurursuzca. Ama diğeri daha kötü geliyor. Bir hatıra bir seyimizin olmaması
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıloglan bastan canım zaten kizlik zari ve bakirelik vajinada olmaz oyle bir sey zaten yok bilgisiz biriymis sen daha zeki birilerini bul yanlis bir tercih olmus senin icin ama hayat boyle
00 Yorumla Neden zoruna gidiyor? Merak etmesi normal bazı erkekler böyledir. Doğruyu söyleyip kararı ona bırakacaktın ya da hiçbir şey söylemeden ayıracaktın
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğruyu söyledim o inanmadı sadece. Yalan söylemedim
Seni evinden kovan seni seks objesi gören biri icin üzülüyorsun emin ol ben sana senin kendine verdigin degerden daha cok deger verip boş ver takma kafana kurtuldun sevin diyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılbakire misin değil misin önce buna cevap vrr
04 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ilk onunla yakinlastim seks olmadı ama inanmadı bNa
- +1 yıl
salla boş ver. inanmazsa inanmasın
Soran+1 yılOnu çok seviyordum bir fotoğrafımız bile yok onda kaldı fotoğraflarımız. Bu kadar degersizletirilmeyi yediremiyorum sadece. Konu bu. Onu Bu kadar çok sevdiğim halde bana bunları yapması
- +1 yıl
bakire olduğuna inanmadıği icin değer vermiyo. evlenmek istememesi bu yüzden normal
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Açıkçası, karmaşık bir durum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım