Sevgilimle dershanede tanıştık mezuna kaldık. İlişkimiz normal güzel gidiyordu. Dershanede sınıf boş olduğunda kimse yoksa öpüşüyorduk o biraz elliyordu beni. Normal de evine gittiğimde rahatlaması için oral yapıyordum bakirede olduğum için bu kadarı yeter diyordum kabul ediyordu. Dün gittiğimde ise oral dan sonra birlikte olmak istedi karşı çıktım ama yatırıp anal dan zorla yaptı. Bittiğin de ise kızlığına dokunmadım sonuçta ve kendime hakim olamadı oral yetmemeye başladı üzgünüm dedi ben ağlıyordum saçımı falan okşadı bir daha istemezsen olmayacak güzelim dedi ve ben o halde evden çıktım. Bugün okula gitmedim haliyle hastayım dedim evdekilere mesaj atıp duruyor seni yarıyol da bırakmam bir anlık bir şeydi özür diliyor böyle bir durumu yaşayan var mı benim gibi? Acaba beni seviyor mu gerçekten yoksa kullandı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOnun iyi biri olduğunu sorgula artık, saflık değil arkadaşım sen istersen bakire olma önden yapsa bile seni önemli olan bağlılık, artık sadakatini sorgula ve istemiyorsan istemiyorum de. Bu senin hakkın isterse ayrılsın, sevgiyi hak etmeyenlerle birlikte olma, ya sen daha üniversiteye gideceksin, yaşamak isteseydin orada yaşardın ama şimdi ikiniz de kazanıp gitmeniz lazım, sonra istersen seks yapardınız, sonra da evlenirdiniz, tamam buradaki arkadaşlar hep olumsuzu söylemiş ama size bir yön göstermek istedim, baktınız ki olmadı ayrılın, iyi bir insan bulun. Ve evlenin. Önemli olan bacak arası "vajina" , popo, bakirelik değil önemli olan sevgi, saygı, hoşgörü, bağlılık, duygular. Bunları göz önünde tutularak ilişkinize yön veriniz. Saçma insancıklara kanmayınız, saflık bitti mantık arayın artık. Hepimiz toyduk sonra düzeldik. Hayat bizi akıllandırdı, mantığa itti. Erkek arkadaşın da sana iyi davransın erkek diye penisi var diye her zaman seni kullanacak hali, hakkı yok, anlayışlı olsun, olursa mutluluklar, olmazsa da güzel bir duygu idi dersin sevgi içinde kalır ta ki iyi bir erkek karşına çıkıncaya dek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun adı tecavüz Sakın bir daha muhattap olma. Sana saygılı olması lazımdı zaten sen kendini hazır hissettiğinde istediğin yere verirdin
Cidden şimdi burada ne hakaretleri edersem edeyim az kalır.
Eğer korkmuyorsan polise giderek şikayetçi oldu
Çevreden korkuyorsan veya ailenden hani sen ikizler tercihin hani psikolojik durumun polise gitmene engel oluyor olabilir ama bir daha onunla asla muhatap olmamalısın eğer üstüne gelmeyi devam ederse , erkek arkadaşından yardım iste sahte sevgili gibi yanında dolaşsın zaten 3 - 5 ay ara ilgiyi keser peşinden koşmayı bırakır herkes yoluna.
Ama cidden üzüldüm durumuna. Kendine iyi bak.16 Yorumla
Soran+1 yılBir daha yapmayacağına yemin etti
- +1 yıl
Kızim kendini hiç aşağılanmış hissetmedin mi? Ya biri zorla sana tecavüz ediyor ve sen bunu gecstiriyorsun 😅 bak bu o kadar basit değil ya. Kızım sen bu kafa da gidersen sana giren çıkanın haddi hesabı olmaz.
Soran+1 yılBugün dershaneye gidicem gorusucez ve ben seviyorum onu herkes ikinci bir şanslı hak eder
- +1 yıl
İyi canım , beni burdan ekleyip mesaj atar mısın. , Zira 2. Zorla anal hikayeni anlatırsın. Sonra göreceksin 2. Şansı. 😅. Bak olacakları söylüyorum. Ya tekrar arkadan yapacak. Ya zorla yapacağım acıyacak ya da dur falan diyecek tekrar tecavüz , ya da seni anal yapmaya ikna edecek 👌. Bak cidden 1 ay içinde bunlar olacak. O zamab bana mesaj at
Soran+1 yılevine gitmeyicem bir süre söyledim
- +1 yıl
Canım git ya da gitme , bak bi tecavüz olmuş ve sen bunu kapakliyosun , bilmiyorum karışık ama artık senin isteklerin dışında bir şey olmasına izin verme , bu tecavüz sende bı etki yarattı mı? Onunla buluşunca ne hissediyorsun nefret mi yoksa sevgi mi? Kendine bu bana tecavüz etti ama onu hala seviyorum ve sevgili olarak devam ederim diyebiliyor musun. Gerçi yorumlar da böyle diyosun. Ama iler de tekrar tecavüz olursa bişi diyemezsin çünkü çünkü o da sende. Alışmış olacak , çocuk zaten bu beni seviyor diyecek sen de zaten düzelur onu seviyorum diyecek. Yani eninde sonunda tekrar anal yapacaksın isyeterek ya da istemeyerek. Buna engel olmak istiyorsan muhabbeti kes istemiyorsan akışına bırak ve zevkini almaya çalış.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyalan dolan sende hiç sevişmeseydin madem böyle isticeği belliydi. zorla yaptıysa tecavüz olur gider şikayet edersin. ya da ayrılırsın. gelip burada beni seviyormu diye hala medet ummazsın
110 Yorumla
Soran+1 yılsevgili olunca hemen karar veremiyorsunuz işte
- +1 yıl
o zaman zorla yaptı demiceksin. karar veremiyorsunuz diye birşeyde yok. kendinize kılıf aramayın. ha madem öyle ayrıl o zaman neyi sorguluyorsun? sevseydi zorla anal yapmazdı. teselli etmek içinde bilerek olmadı bilmem ne özürler falan filan. inanan keriz vasr nasılsa
Soran+1 yılhiç sevdin mi cidden bir kızı
- +1 yıl
sevdim böyle zorla dikmediğimiz için sevilmedik ama
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Sevilmeyi haketmiyorsunuz
Soran+1 yılHepimiz değil
- +1 yıl
haketmek isteseydiniz böyle erkeklerden sevgi beklemezdiniz
Soran+1 yılYalan yok böyle erkeklere daha çok bağlanıyoruz zaten
- +1 yıl
Bağlanın bir şey demem ama gelip ağlayıp şikayet etmeyin. Kendinizi kullandirip artırın köşeye
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Bu ilşkiye seninde rızan olmuş gibi bundan sonra devamını isteyebilir ya bırakırsın ya da ileride anal ilşkiye mahruz kalabilirsin seçin senin
23 Yorumla
Soran+1 yılistemedim
Soran+1 yılbilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
42Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gelecek senaryosunu kafanda kendin canlandır. Bir dahakine yine kendini kaybetti ve bakireliğin gitti diyelim. Buna normal bakabilecek misin? Çünkü yine kendine hakim olamayabilir. Ancak cinsellik de bir ihtiyaç, sevgili ile de en doğrusu. Ama nereye kadar sınırı olduğunu birlikte belirlemeniz lazım, baştan tabii, o anda aklımız gittiğinde değil! Özür dilemiş, sen de affet ama bundan sonra bu seni rahatsız edecekse alt kıyafetlerini çıkarma.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapicam
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocan dahi olsa zorla yaptığı her cinsel eylem bir tecavüzdür.
En doğru olanı savcılığa gidip şikayetçi olmandır.
Sana vereveğim en doğru fikir onunla ilişkini kesip bir daha görüşmemen.
Şimdi zorla anal yaptıysa yarın oldu bir sefer tekrar yapalım der kabul edersin ve vajinal yapar onada kusura bakma der arkasını dönüp gider ortalıkta kalırsın öylece.11 Yorumla
Soran+1 yılBir daha yapmiycak konustuk
Kullansa sana msjlar atmaz. Ama bu kullanmadığı anlamına da gelmez. Sana tavsiyem oral hariç bir şey yaşamıcaz de. Bakalım tepkisi ne olucak. tamam derse. Bir daha evine git. Anal yapmazsa seni gerçekten kırmak istememiştir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvine gitmeyi düşünmüyorum bir süre bugün dershane var görüşcez
+1 yılBugüne kadar senin bunu düşünmen gerekiyodu ozman bunu yapmak zorunda kalmazdı ama zorla yapılan şeyleri fantezi dışında sevmem
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu bir daha yapmiycak
- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılKullanip atti ne demek sen istemeden zorla iliskiye girmek seven insan yapar mi bunu bence konusma bir daha yoksa bir sonraki adimda olacak belli
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum seviyordum ama siz erkekler hep daha fazlasını istiyorsunuz!
- +1 yıl
Haydaaaa sen adami yeterince tanimadan her seyi yap sonra siz erkekler de ben kabul etmiyorum bunu
+1 yılResmen tecavüz, bir daha onunla görüşme. Hikaye pek gerçekçi gelmedi ama.
12 Yorumla
Soran+1 yılgörüştüm ama evine gitmeyicem bir süre söyledim
- +1 yıl
Yani zorla anal yapması inandırıcı gelmese de aptal olma derim. Sürtünerek boşalabilirdi veya ağzında gidip gelebilirdi. Senin rızan dahilinde tabi ki.
analı ıstemessen giremezdı demekki oraldan sonra isteklendın
14 Yorumla
Soran+1 yılzorla yaptı ama kafam istemese de o an ki durumla bilmiyorum
Soran+1 yılevet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalık bu. kullanmamıştır belki ama böyle de olmaz. ne güzel oral yapıyordur. neyi yetmemiş
14 Yorumla
Soran+1 yılevet bence de ilişki dışında yapıyordum onları yetsin ihtiyacı diye
- +1 yıl
doyumsuz bence
Soran+1 yılevet erkekler klasik
- +1 yıl
sadece oralla seneler bile geçirilebilir. fıstık gibi zevk. deli gibi boşal gitsin. nedir yani
İstemedigin biseyi zorla yapip senin dusuncene saygi duymuyorsa. Yol ver gec
13 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum bir an kapıldım dedi ve seviyrum çocuğu
Soran+1 yılbilmiyorum düşünüyorum daha kafa yerinde değil
Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. herşeyi yaşayıp kızlığına dokunmadım yok bakireyim falan olaylarından bahsetmek nasıl oluyor anlamıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılbu zamanda oral sevişme normal kaç yaşında ergenler yiyişiyor sonuçta yapmadım önden
Soran+1 yılevet oradan bakınca öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani öpüşürken dokunurken oral yaparken kullanmak vs olmuyorda anal yapınca mı oluyor. Ayrıca zorla anal nasıl olur ki ? İmkansız gibi bir şey !
13 Yorumla
Soran+1 yılöpüşme oral yapıyordum sevgilime zaten dershanede de yapıyordum ama beni altına alınca o cüsse hiçbir şey yapamıyorsun gücüm yetmedi
Cevap sahibi+1 yılYani diğerlerini yapmakla onu yapmanın pek bir farkı yok. Dert ettiğin ne. Etme tadını çıkar
Cevap sahibi+1 yılAyrıca neyse...
Gizli Üye(36-45)+1 yılondan sonra da... neyse, ben sanayideki tornacıya gidiyorum şimdi; kendime inox kanat yaptıracağım. . .
13 Yorumla
Soran+1 yılne alaka anlamadım
Cevap sahibi+1 yılyani böyle her haltı yemeseniz daha iyi diye değerlendiriyorum, dini vs açıdan değil. aslında gerçek şu: erkek kullanır (kadınlar istedikleri kadar biz de kullanmış oluyoruz desinler, her açıdan erkek alenen söylemese de duygusallık romantizm ayağına sanki bi eşya imiş gibi kullanır, yalatır miker işine bakar. sonra da ben sana layık değilim, biz hata ettik en baştan bla bla bla ve gerçekte "işim bitti, sıkıldım yeni farklı bişey aramaya gidiyorum yallah" durumlarıyla gönderirler) her şey sizin elinizde aslında. işte bu yazdıklarım bana sadece tv dizilerinde sinema filminde gerçekleşiyor gibi gelecek seviyede uzak ise: ben kanat taktırmalıyım
Soran+1 yılama sevgilim ve birşeyler oluyor küçük çaplı da olsa ve ben safım biraz sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yarı yolda bırakmam mı demiş. başladığı işşi bitirecek yani :) aman uzak dur. acı olmuştur baya
24 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü oldum zaten bilmiyorum yani ona yeter sanıyordum ama erkekler doyumsuz hepsi
Soran+1 yılboşalttım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmış seni sevse ölse bitse yinede yapmazdı. Kendini kullandırtmışsın
14 Yorumla
Soran+1 yılama insan sevdiğiyle yaşamıyor mu böyle şeyleri sonuçta ben istemedim hani istesem normal değil mi
Cevap sahibi+1 yılBana göre delikanlı adam evlenmeden kimseyle yatıp kalkmaz uçkuruna sahip çıkar. Yaşınız kaç başınız kaçta sevip yatıp kalkıyorsunuz. Herif seni kendi zevki için kullanmış işine gelmeyince resmen tecavüz etmiş.
Soran+1 yılşimdiki ergenler yapıyor sevgilileriye
Cevap sahibi+1 yılBana göre olanı söyledim. Keyfin bilir ama bu işler iş değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver ya knka devam et analdan ne olacka sanki her şeyi yapmışsın zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılkızlığım duruyor orası olmaz
- +1 yıl
arkadan yapsın işte hoşuna gitmedi mi
Soran+1 yılhayır
+1 yılkullandı bence istersen whatsapına girip senin için yazışamalr varsa bakabiliriz
13 Yorumla- +1 yıl
al takibe destek oluruz
Soran+1 yılpsikolg musunuz
- +1 yıl
yaşam koçu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKULLANDI TABİKİ büyük harfle yazdım anlayasın diye
adam tecavüz etmiş rapor al şikayet et24 Yorumla
Soran+1 yıltamam yaptı ama şuçunu biliyor ve ben onu seviyorum :(
Cevap sahibi+1 yılbende tecavüz edeyim veya birini vurayım suçumu biliyorum diyeyim öyle bişey var mı
adam sana daha çok tecavüz edecek sen evine gittikçe
Soran+1 yılbu ara zaten görüşsem de evine gitmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin
+1 yılİstenmeyen evlilik içi ilişki bile tecavüzdür
Ama sen şikayet etmezsin duygusal düşündüğün için12 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyorum
- +1 yıl
O zaman işin zor geçmiş olsun
Anal seks öyle hemen olacak bişe değil ki penis çok mu inceydi ilk girişden sonra zıplardın duramazdın acidan
11 Yorumla
Soran+1 yılAğrıdı zaten çok büyük değil
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstemediğini yapmış. Ama sevse istemediğini yapmazdı sana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkullandı mı seviyor mu bilemem ama zorla bunu yapması (ki detayları bilmiyorum) kötü bir şey, seni seviyor olsa da kötü bir şey.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence seni kullanacak istemesen zorla yapamaz demekki azfa olsa istedin karşı çıkamadın
17 Yorumla
Soran+1 yılaltına alınca dur yapma dedim elimle çekmeye çalıştım ama gücüm yetmedi
- +1 yıl
Bir çiğlik işi bitirir bence bundan sonra isteme makat çatlağı olur eskisi gibi kapanmaz ve kaçırmaya başlan.
Soran+1 yılo kadar kötü mü ya peki bu yapanlar o zaman yani film çekenler hep rahatsız olucak bile bile niye yapıyorlar ki
- +1 yıl
olar olacaklara razı ve para alıyorlar. sne onlar gibi değilsin. onlar yapmadan önce hazırlık da yapıyorlar.
- +1 yıl
Milletin merakı yüzünden yapıyorlar birde kızların bakirelik derdi yüzünden. Filim çekenler ilerde amelyat oluyor
Soran+1 yılhm anladım
- +1 yıl
Dikkat et kendine.
Tecavüz bu git polise şikayet et.
24 Yorumla
Soran+1 yılevet ağladım çok ama sevgilim olunca işte
Soran+1 yılbilmiyorum ki kafam leyla oldu bugün inan:(
- +1 yıl
mantığa bak ya. sevgilisi olunca tecavüze mi girmiyor. valla böyle kızlar çıkıp tvlere bilmem neye ağlamasınlar bence erkek yüzünden
+1 yılFarkındamısın tecavüze uğramışsın? Hala beni kullandımı diyorsun
00 YorumlaAhh ah bu nedir yaa. Sen arkanın derdinde değilsin hălă seviyormu diyorsun. Demekki acımadı hoşuna da gitti. Ve alıştı emin ol devamlı seni eve götürüp domaltıp becericek sonrada malum şut
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tecavüze uğradığının farkındasın dimi
14 Yorumla
Soran+1 yılzaten ağladım çok dün ama kendimi kaybettim dedi ve sevgilim olunca bilmiyorum kafam allak bullak
Soran+1 yılkocan olsa yapar ama tecavüz nasıl oluyr
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zorla yapmış nasıl sevmek bu
14 Yorumla
Soran+1 yılzorla ama bir an oldu kendime hakim olamadım kontrol edemedim dedi
Soran+1 yılevet istesem farklı olurdu zaten
Zorla anal nasıl olur be? Sallama
63 Yorumla
Soran+1 yılistemedim ama nafile bir erkeğe gücün yetmiyor altına alınca
- +1 yıl
Bence büyük ihtimalle arkasına falan geçti rezillik çıkar sakın bağırma falan dedi zaten önceden her şeyi ayarlamıştır. Bu kız da sevgilim diye fazla da bir şey diyemem iştir yapma demiştir ama sevgilim diye fazla da engellemeyi çalışmamıştır. sonra da işini görmür. Şimdi böyle söylüyorum çünkü yorumlarda okudum yani bazı yorumların hala onun savunur gibi bu yorum O yüzden yapıyorum sevgilimdir yapar gibi bir tavır takılmıştır yorumlarını bu yanlış ❗
Yine hayal dünyası rengarenk bir kız
Zorla anal yapması için senin elini kolunu bağlaması lazım. İlk seferinse zaten ağzını da kapatması lazım girmek o kadar kolay değil bir de zorla imkansız yani02 Yorumla
Soran+1 yılEllerimi arkadan tuttu kıpırdayamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılFake soru soracaksan kadın gibi düşün öyle yaz yoksa anlaşılıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılya bir git
Gizli Üye(36-45)+1 yılne zamandır birliktsiniz
218 Yorumla
Soran+1 yılbu sene dershane başladığından beri birlikteyiz orada tanıştık
Cevap sahibi+1 yılyani ne kadar oldu 2-3 ay mı
Cevap sahibi+1 yıluyudunn mu
Soran+1 yılaynen 3 ay
Cevap sahibi+1 yılne zamandır oral seks çekiyosun
Soran+1 yıllise de iken de yapıyordum eski sevgilime
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istersen takip ya da mesaj atabilirsin
Cevap sahibi+1 yıluuudun mu
Soran+1 yılburdan yaz
Cevap sahibi+1 yılnerede yalıyodun
Soran+1 yılkursta ve evinde
Cevap sahibi+1 yılkursta nasıl yapıyosun yahu
Cevap sahibi+1 yıldaha hızlı konulmak için msaj at demiştim işte
Cevap sahibi+1 yılohoo ooo
Soran+1 yılKimse olmadığı zaman sinifta
Cevap sahibi+1 yılnerene boşalıyodu
Soran+1 yılgöğüslerime ya da ağzıma
Cevap sahibi+1 yılyutuyo musun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIstedni alms analdan yapmaya devam brakmaz onn icn
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen zevk aldnmi
Soran+1 yılhayır istemiyordum almadım o aldı
Cevap sahibi+1 yılHmm dar tabiki oarsi bisey surdmu
Soran+1 yılevet sürdü krem gibi
Cevap sahibi+1 yılŞanslyms valla
Cevap sahibi+1 yılOnn yernde olmak isterdm
Cevap sahibi+1 yılDelik dar senn deilmi
Soran+1 yılevet ilk o yaptı
Cevap sahibi+1 yılOnun yernde olsaydm
Cevap sahibi+1 yılBnde yapablrmym peki bn cok sevyom orayi
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılNye hayr
karaktersizmiş sevgili değil sapık istismar etmiş
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayal gucunu gelistir biraz
00 Yorumla
+1 yılBence kullandı
12 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyle değildir seviyorum çünkü
- +1 yıl
O zaman sevişmye devam
+1 yılSeviyor seni.
10 Yorumla
+1 yılKullanmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal yaptıysa kesin seviyordur.
00 Yorumla
+1 yılDevam et ufaklık ilerde donuna sıçarsın
00 YorumlaAnal mı
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSevmiş seni belli
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiraz zaman gecince a*nalda yatmiycek ona
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmış ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk almadin mi