Bazı erkekler direk olarak söylüyorlar niyetlerini. Peki böyle bir niyetim yok diyen. Benim niyetim sana karşı öyle değil, ben seninle olmayı seviyorum diyen. Titizlikle yaklaşan başka tanıdığım hiçbir kıza benzemiyorsun sen istemeden sana elimi bile sürmem diyen erkek ciddi midir? Yoksa eninde sonunda tüm yollar (evlenmeden) bir şekilde yatağa atmak niyetine mi bağlanır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sana şunu anlatayım beni iyi anlarsın. Yıllarca kızlara çiçekler götürdüm, onlara iyi davrandım dertlerini dinledim. Yanlarında olmaya çalıştım. Ağladılar, dinledim. Sonunda bütün bunların koca bir hiç olduğunu anladım.
Yok kadinlar duyguları iyi analiz edermiş kadının gözünün içine bak falanmis hepsi sonunda hikaye. Günün sonunda o yaptığın iyiliklerin hiçbir önemi olmuyor. Kadının duygusu değiştiği anda gidiyor. Hep böyle oldu. Kadınlar hep giderler. Ne olursa olsun giderler. Ben yapmam diyen kadın duble gider, daha iyisini bulur gider.
Soruyla alakası şu ki, duyguları hiçe sayılan erkekler ya "gerçekten iyi bir kadın var evleneceğim" masalıyla kendilerini yıllarca avutur ya da benim gibi kadınlarla kadınların yaptığı gibi belirli bir süre takılıp bırakır. Şimdi burada kim haklı? Kim kötü?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şu cinselliği yabani gibi öcü bir şey olarak görmekten vazgeçin artık. İki cins bir araya geldiğinde gerçekleşen gayet de normal bir olay. Mesela benim sevgilim var ciddi düşünüyoruz. Cinsellik konusunu da ben değil ilk o açtı. Ee buna tabiki de hayır demem. Evlenmeyi bekleyecek de halimiz yok ya ölme eşeğim ölme gelmişiz 34 yaşına cinsellik için evlenmeyi mi bekleyeceğiz?
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Her erkek abaza diye bir erkekte abaza olmak zorunda değil. Cinsellik öcü degilybelli bir yaşa gelen ve sevgili olan birbirine güvenip sevgi syagiybeskeyen her çift bunu yasayabilirysinunda evlilik var ise ya da olmasada kişilerin tercihi işte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo niye genelleme yapılıyor benim sevdiğim kişiler seks hiç istemedi sadece sevişiyorduk biri dayanamadı hatta o esnada ama istemediğini bildiğim için olmaz dedim bide kızdı bana o anda o azgınlıkla sshsgag
00 YorumlaBu erkek ya çok iyi oyuncu ya da ezik aldat bunu
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılYok 2 kişiyle yaşamış maalesef sürmem diyor sen istemeden incel değil
- +1 yıl
@Shrxrkz yorumum kaldırılırsa kaldırılsın ş*refs*zin tekisin.
- +1 yıl
- +1 yıl
@MehmetAliAltun bakıyorum yavrum
- +1 yıl
umarım bir gün aldatılırsın 😉
- +1 yıl
@MehmetAliAltun Tecrübem var canım benim
- +1 yıl
sadakati sevgiyi eziklik olarak gördüğüne göre maksimum tecrüben esk*rttur.
- +1 yıl
@MehmetAliAltun ah kıyamam feminen karı seni aldatılmaya devam edileceksin bu kafayla değişmezsen 😂
- +1 yıl
hayatımda hiç aldatılmadım canım benim. feminen değilim ama senin gibi maskülen bebesi de değilim.
+1 yılKesinlikle öyledir yalana gerek yok çünkü vücut ister
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler doğru bakar bazıları ister gibi arada fark var
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yapmak istemiyorum, ama kısa sürede evlenmek de istiyorum, netim
00 Yorumlaaynen aynen mesela bende öyleyim..
amacım;
çakmakk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenince sırf bu yüzden çocuk istemeyen ben cinsellik itici bana
018 Yorumla- +1 yıl
Ziyaaaa
Cevap sahibi+1 yılZaten erkekler yüzünden kimse inanmaz bizim gibilere tamam ziya olalım kimseye bir şey kanıtlama ihtiyacım yok
- +1 yıl
Ajahahahah yahu cinsellik kötü bir şey değil, eşinle yapman da bi sorun yok sorun bazı andavalların sırf bu hayvani güldüleri için insanları kullanması
Cevap sahibi+1 yılAlacaksın bunları idam edeceksin net !!
- +1 yıl
Aynen 🔪
Cevap sahibi+1 yılSonra o eti köpeklere vercen sevabın olur
- +1 yıl
O kadar da değil cesete saygımız var defnedilir uygun bir biçimde
Cevap sahibi+1 yılBunlar insan mı merhamet etcen
Gidip dışarıda her boku yiyip eve gelip ahlak dersi veriyorlar
Üstelik kendileri istedi diye anassi bacısı yokmu ağzımı açtırma
Soran+1 yıl@Yardımedin_ siz ne yaşıyorsunuz 😂
Cevap sahibi+1 yılAbla sen hiç araya girme burada devlet meselesi olmuş bir konu
- +1 yıl
Ne yaşamışım
- +1 yıl
Bi de şunu eklemek istiyorum.
Bu ne şiddet bu ne celal! Tamam şerefsizin teki o kişi anladık, idam hükmünden sonra benim onun cesetiyle ne derdim olabilir, hangimiz tertemiziz? Senin cenaze namazın kılınıyor da onunki niye kılınmıyor kardeşim. Yargı Allah'a aittir kula değil. Sen hükmü uygularsın gerisine karışamazsın. - +1 yıl
Köpeklere yem kısmı için diyorum bunu
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyot musun Özgecan vs vs kızlara neler yaptı baziii... Böyleleri diyotum bunlar yaşamaya hakkı yok hiç bir kız eziyet hak etmez öyle ölmeyi hak etmez ağzımı açmak istemiyorum
- +1 yıl
:( biliyorum onlar zaten yaşamayı hak etmiyor..
Cevap sahibi+1 yılSende sinirlenme hemen ben kötü bir şey demedim :)
- +1 yıl
Sinirlenmiyorum da anlatmak istedim sadece :') bi de uykum var ondan hitabım farklı olabilir
Cevap sahibi+1 yılHm anladım sorun değil 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer erkeğin değil her ilişkinin nihai amacı cinselliktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır cidden seven erkek var ve aynen dediğin gibi davranır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani bi şekilde cinsellik olsun ister tabi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHemen cinselikliktir süreyi siz uzatiyorsunuz
00 Yorumla Erkek değil, kadınında cinselliktir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyledir ne yazikki ve birde armut yemek
00 Yorumla
+1 yılGenelde böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Direk olarak mi
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Hayır tabikide
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇoğu öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle valla hepsinin
10 Yorumla