Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin amacının sadece seks olduğunu anlamanın yolları şunlardır;
- İlgisiz olurlar cinsellik olmadığı zaman mesela konuşmaz fazla
- Mesela çok fazla konu bulamazsın işte günaydın iyi geceler nasılsın ne yapıyorsun başka bir şey konuşamazsın böyle tipler yani bir muhabbet bir paylaşım söz konusu olmaz
- Daha sonrasında böyleleri genelde akrep burcu olur hiç şaşmaz
- Özellikle gece belli 1 saatten sonra mesaj atarlar ya da ararlar ondan önce asla olmaz çünkü genelde gece boşa çıkarlar boş zamanlarınızı bu gözüne seks olarak kestirdiği kişi ile değerlendirir
- Daha sonrasında böyle kişiler genelde normal hayatta pek aktif insanlar değillerdir aşırı derecede cinselliğe mahkum oldukları için herhangi bir yaşamsal fonksiyon göstermezler hayatta başarısızlardır
- Aşırı derecede içki tüketen insanlarda böyle şeylerin olma riski daha yüksek.
- Ve son olarak şöyle bir şey vardır genelde mesela sen gidip o kişiyle konuşmak istediğin zaman seninle konuşmak seninle sadece ihtiyacı olduğu zaman konuşur
Demem o ki sadece cinsellik için Yaklaşan bir erkek kesinlikle bunu çok iyi ve net bir şekilde belli eder
Evet maalesef böyle erkekler çok var46 Yorumla- +1 yıl
Akrep burcudur hariç diğerlerine katılıyorum
- +1 yıl
Çiçekim şunu fark ettim cjjxjc mesela diyelim ki birinden hoşlanıyorsun bu adamın haritasında akrep varsa bunu sanada yansıtıyor cjjcjc😂
- +1 yıl
Peki akrep kadını nasıl 🌚
- +1 yıl
Öhöm akrepleri severim ya hele şu yükseleni akrep olanları 😋 bende haritama baktırdım 5. Evim akrepmiş bu istekli bakireliğimin sebebi belli oldu kfjcj
- +1 yıl
Saf kan akrep olmak ayrıcalıktır djsk
- +1 yıl
İkizlerde az değil beybi bu konuda hatırlatırım jfjcjcjc ayrıca benim yükselenim yengeç yani aşk burcu aşk en büyük azgınlıktır kcjcjc akrepte var ncjcjc allahım açık büfe gibiyim cjjcj🤣🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılEn amaçsız insanın bile tek amacı seks değildir 🙃 Barınma, beslenme gibi amaçları vardır her insanın, her canlının ☺
Kimi erkek var ki, sahiden de sadece sevişmek için sevgili oluyorlar ve Adil Yıldırım'da onlar için sırtlan diyor.
Konuyu sekse getiriyorsa, seks dışında sohbeti yoksa, aldığı hediyeler bile hep seks içerikli hediyelerse, sadece sevişmek için geliyorsa, normalde gelmeyip kız arkadaşı/partneri sekse çağırdığında uçarak geliyorsa, normalde aramalara dönmeyip seks için gelen mesajlara/aramalara Jet hızıyla dönüyorsa o kadın kendisini kullanan/kullanmak isteyen bir erkekle birliktedir ya da bile bile kendini kullandırmaya devam ediyordur.
Erkek yatak dışında ilgisiz ya da kabaysa, kadın sadece yatakta var olduğunu görüyorsa, hissediyorsa erkek sadece cinsellik için o kadınla birliktedir.
Böyle bir erkeğin barışması bile, geri dönmesi bile sırf cinsellik için olur.20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğin amacı sekstir diyemeyiz kesinlikle. Elbette bir çoğu cinsellik ister ama zaten bunu biz kadınlar da isteriz.. Sadece arada fark var.. Bazı erkekler bu konuda aç gözlü ve çapkın olabiliyorlar.. Kadınların bir çoğu duygusal bağa önem verirken, erkekler daha düz mantık hareket edebiliyor.. Yani duygu olsa da olur olmasa da olur gözüyle bakan bir çok erkek var maalesef.. Burada beklenti ve tercihler devreye giriyor aslında.. Her birimiz birbirinden farklı özellik ve beklentilere sahibiz lakin söz konusu arzular olunca insanlar ortak paydada buluşuyor. Deriz ya tüm erkekler aynısınız diye, aslında bir çoğunun beklentisinin doğrudan seks olması sebebiyle bunu düşünüyoruz çünkü böyle davranıyorlar. Sevişmek istemek suç değil ama öncelik sıralaması farklı olmalı, kadına bir nesne gibi hissettirmemeli.. Özel hissettirmeli ki özel bulunsun.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
seksten başka bildiği bir konu yoksa, kafa sürekli oraya meyilliyse, kendisini ifade edebilecek sözler seks ile sınırlıysa, o erkeğin amacı cinselliktir. Halbuki, teleskop alıp gökyüzüne baksak, ayın derisinin boşluk boşluk olduğunu görsek, yabancı dil öğrenip evde konuşsak, saklambaç filan oynasak, azcık gitar çalabiliyorum o da şarkı söylese, birbirimize kitap alsak, Türk mitolojisi okusak, harry potter izlesek, düzenli olarak sevişsek, olmaz mı yani zalııımmmm kadın 😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde söyleyince kulağa hoş geliyor işte )
- +1 yıl
Satrancı eklemeyi unutmuşsun ama yine de başarılı bir görüştü )
Rica ederim - +1 yıl
Her türlü önlemimi alırım, beni bir tek babam yenebilir 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek ama seks olur mu canım efendim? Yemek de yemek lazım, uyumak da lazım, çalışıp para kazanmak da lazım. Bunlar olmadan seks olur mu? 🤣🤣🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Şu kosa ömrümüzde seksten çok daha güzel duygular vardır.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılBazıları için gerçekten tek amaç seks ve gerçekten bu ürkütücü bir durum.
Fakat kafası sadece belden aşağıda olmayan erkeklerde var haklarını yemeyelim.
Sanırım sekse büyük bir açlık var ve bunun adabını bilmiyorlar, yalan dolan ile aşk sevgi adı altında seks yapma odaklı kızlarla oynuyorlar. Oysaki etme bulma dünyası ve eden bulacaktır. Rabbım iyi niyetli insanlar ile karşılaştırsın herkesi...21 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılBenim gibi erkekler cinsellik için sevgili olmaz, amacın cinsellik olduğunu söyler o yüzden çol karmaşık değiliz, bunu açık açık söylemeyen ve sevgili rolü yapan biride partner sıkıntı çekiyodur, nasıl anlarıza gelince ortamına bakın kızlarla iç içeyse çok kız arkadaşı varsa, cinsellik yönünden çekiyse ve sizi altta almıyosa o adam seviyorum diyosa inanın, herşeyi alttan alan en son bi kızla olalı aylar olduysa uzak durun abazalıktan sevdiğini söylüyodur.
12 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
- +1 yıl
Ee ben yorum yaptıysam mantıklıdır
Şimdi erkeğe neyi sunduğuna bağlı, eğer dişiliğini sunup etkiliyorsan %100 sextir. Eğer dişiliğini göstermeden kişiliğinle etkilersen + dişilik olduğunda erkeği bağlatıp amacı seks olmaktan çıkarır. Erkek dişiliğin sadece kendisine özel olanını sever.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir de şöyle bir durum var. Kadının doğası olan cilve, zerafet gibi tavırları her zaman dişilige yoran erkekler olabiliyor. Yani daha anlaşılır söylemem gerekirse, hafif gülümsesen kuyruk salladı mantığı gidenleri var..
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDünya amacı sadece seks olan erkek sadece p*rno. Sevmek, eğlenmek, aksiyona girmek, sevdiği insanla kahve içmenin keyfi, gezmenin keyfi başkadır. Bu keyifleri yaşadıktan sonra ruhsal uyum, zihinsel uyum yakalanınca zaten doğaçlama seks kendiliğinden yaşanır.
12 Yorumla- +1 yıl
İlk cümlen yarım mi kalmış , yüklemi mi yok nedir anlayamadım 😄
- +1 yıl
Uzatılmış versiyonunu Kesilmiş sünnet edilmiş site tarafından 🤣
+1 yılSanmıyorum..
Böyle olan var mı, kum gibi hem de..
Bunu anlamak için kalple araya mesafe koymak gerekiyor.. Daha realist düşünmek yeterli.. Az çok anlaşılıyor amaç ve hedef.. Cinselliği aradan çekince davranışlarındaki farklılık ele verir mesela..10 Yorumla
+1 yılBen kendi amacıma bakarım baktım karşımdaki benim amacına uygun değil uzaklaşırım hayattaki basit zevklerden biri olan seks bazı insanların bazı dönemlerde tek amacı olabilir.
35 Yorumla- +1 yıl
Basit zevklerden mi 🤔
- +1 yıl
Değil mi 😃 Milyarlarca yıldır yapılan anlık otomatik bir tepki ile sonuçlanan basit bir zevk tıpkı yemek yerken alınan haz gibi basit, kolay.
- +1 yıl
Değil) seksin yaşattığı zevkin üstünde bir zevk daha varsa o da mastürbasyondur😄. Ama her şeyin sadece bu konu çevresinde dönmesi cidden sıkıcı, basit ve kıt oluyor
- +1 yıl
Seksten daha zevkli mastürbasyon yaşamak bir tık üzücü basit dememin nedeni iki insan ve bolca tutku isteyen bir eylem aynı frekansta buluştuktan sonra her şey çok kolay ilerliyor ya da ben uzun ilişkisi olan biri olarak artık böyle görüyorum
- +1 yıl
Sekten daha zevkli demedim, daha zevkli bir şey varsa ancak bu mastürbasyon. Olur dedim.
Anladım demek istediğinizi haklısın.. ama ben daha kolay olmasını değil de her şeyi sekse bağlamanın kafasını anlamaya çalışıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı seks ilan insanların her muhabbeti, sohbeti ve davranışı bedensel, cinsel objeler içerir. Konuşurken dokunur, gözlerden çok bedene bakar ve saygı kavramını çok çabuk aradan kaldırır. Küfürlü konuşur ve sizin ahlaki düzeyinizi anlamaya çalışır. Başkalarının veya kendisine ait cinsel sorunlar, hikâyelerini anlatır.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Şunu aslaunutma karnı tok sırtı pek olan erkeğin tek hedefi seks yapmaktır.. Kadın beş gün içinde bir yumurta olgunlaştırır ve döl yataginda 20 gün bekletin.. Erkek her dakikasını sperm üretmek için bedenini çalıştırır boşalma yaşamaz ise gece riyalanma yolu ile boşalır işte erkeğin seks düşkünlüğü bundandır..
10 Yorumla
+1 yıl(Bazı) Kadınların da tek amacı seks olabiliyor fakat kadınlar bunu direk yansıtmaktan erkekler kadar çekinmezler bence. Erkeklerin ise bu amacı direk yansıtmaktan kaçınma nedenleri kadınların onları reddetme ihtimalleridir. Reddedilmemek için asıl amacını bir süre kamufle etmek onlar için bir taktiktir.
10 Yorumla
+1 yılTek amacımız elbette seks değil , yaklaşma çabalarından anlayabilirsiniz her konuyu bir şekilde sekse getiren erkeğin amacı zaten oraya nasıl gidebilme çabasıdır.
10 YorumlaSadece seks için sevgili olan erkekler de var ciddi ilişki yaşamak isteyen erkekler de var. Konuşmasından, davranışlarından, çevresinden kısacası her türlü anlayabilirsiniz. Şunu da belirtmeden geçmek istemiyorum hiç kimse yalanlamasın. Kızlar genel de kendini saf efendi erkek değil de daha çok kendini yatağa atmak isteyen p.ç erkeklere aşık olur ve peşinden ayrılmaz ve içine oturur onu elde edemediği için aşık edemediği için.
10 YorumlaBak dürüst olmak gerekirse çoğu kadın erkek beni yadırgıcak benim seks isteğim hoşlantım diğerlerinden farklıdır ama bana göre her şey seks değildir şakalaşmak gülmek çocuk gibi olmak kanka ve arkadaş gibi kolkola yürümek problemlere çözüm üretmek güven ve saygı sevgi olması ve dürüst ve açık olmak ve kızmamaktır ama cinsellik yönünden isteklerim olur ama illa kabul etmek zorunda değildir.
10 YorumlaAnlıyamazsınız sebebi basit.. çocuk sahibi olmak için seks yapılır evlenmek için seks yapılır.. kısaca seks hayatın bir parçası bizim için cinsellik 1ci planda.. cinselliğin olduğu bir birliktelik oldukça sağlıklıdır bunu kabullenmeniz gerek.. tek yapmanız gereken doğru kişiyi bulmanız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bazıları gerçekten öyle. Ne bir sohbet ne bir birlikte bir şeyler yapmak istemesi her şey ve her sohbet cinselliğe gelir. Oysaki şöyle oturup keyif yapmak, gezmek birlikte bir şeyler yapmak kadar güzeli yok. Amacı seks olanlar da kısa sürede keneilerini belli ediyorlar bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks bir ihtiyaç. Bunun önüne geçemeyiz.
Sadece her ilişki için tek amac seks değildir. Bazen öyle bir aşık olursun ki
sevgi seksin önüne geçer.
Ruhun beynin farklı düşünür.
Bunu anlaman çok kolay.
En az 1.5 ay seninle konuşup mevzu hala sekse gelmeyip saygı ile o ilişki yürüyorsa
o ilişki farklıdır.10 Yorumla Kadınların tek amacının seks olmadığı gibi erkeklerin de tek amacı seks değildir 😂
20 Yorumla
+1 yılKadınlar istediğinde her an seks yapacak birini bulut ama erkekler öyle değil ve kafasında bunun olması normal
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında bana göre durum tam tersi kadın üzerinde kurulan baskı ve tabular yüzünden seks yapma açısından daha kısıtlı ve sınırlı bir hayata sahip. Erkek bu konuda 'ataerkil' bir toplum olduğumuzdan daha özgür
+1 yılbir kısmının evet
dünyayı gezerler karı kız için10 Yorumla
+1 yılTek amaç daha çok para kazanmak. Gerçi hangi amaçla para kazandığına göre değişir. Amacı seks ise o amaçla kazanır.
11 Yorumla- +1 yıl
🤦♀️😄
+1 yılYani seni sevmesse anlarsın. ben mesela eski sevgilimi hem severdim hem de seks yapmak isterdim hormonlarım direk fırlar kız bunu bilirdi hani 😅 sadece seks için çağırıyor ilgi göstermiyor da basbtekmeyi.
Ben biriyle sadece seks için beraber olacaksan söylerim zaten o sevgili değil f*ck olur , kabul eden kızlar oldu da . Ama hiç seviyor gibi yapılıp kullanıp atmam neyse o direk söylerim00 Yorumla
+1 yılBu sıradakiler için haklisin 😂😅 mesaj kutunu aç anlarsın 😄 ama dışarıdaki herkes farkli
114 Yorumla- +1 yıl
Mesaj kutun ağzına kadar dolu dimi @minikcadiniz 😅😅
- +1 yıl
@minikcadınız zamanında açıktı mesaj kutum. Soru ve yardım isteyenler için kapatmıyordum. Bir noktadan sonra tahammülüm kalmadı o kadar psikopat insanlar var ki daha da açmam 😄
- +1 yıl
Gizli bir üyeyle 10 dakika konuştum o süre zarfında mesaj kutum açıktı. 65 kişi yazmış. Bu sitede 65 kişi var mı emin bile değildim 😄 valla ne diyim Allah ıslah eylesin...
- +1 yıl
@Salih6116 sanane benim kıyafetimden? Ben sana yazdigimi hatırlamıyorum?
- +1 yıl
@Salih6116 şu zihniyetten arının artik , bu ne saçma bir savunma. Bir kadının kıyafet tercihi hiç bir erkeğin onu taciz etmesini haklı kilamaz. Sizde şort giyiyorsunuz diye bizde sizi taciz edelim o zaman. Kıyafete göre mi hak sahibi oluyorsunuz. Dar zihniyetlisiniz ama bu yaptığınız şeyi haklı kılmıyor. Kadını obje olarak gören zihniyet her kıyafete sebep bulur, normal bir pantolan bile tahrik eder böyle dar zihniyetli insanları.
- +1 yıl
@Salih6116 ne saçmalayip duruyorsun sen ileri gitme haddini de aşma. Çeneni kapayıp defol burdan
- +1 yıl
@Salih6116 poffff aynı dünyayı paylaşmak çok ağır bir şey. Neyse sana iyi oksijen tüketmeler
- +1 yıl
Bu tansiyonu kadar IQ su olmayan davarla uğraşma. boş ver
- +1 yıl
Engelledim dünyalarımiz ayrı artık 😄
- +1 yıl
Super bir karar tebrik 🤝 ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılKank bir kadın bir erkekle dost olamazmı acaba. Hani hiçbir çıkar olmadan.
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir elbette. Eğer kendini geliştirmiş ve güdülerini eğitmiş biriyse karşı cinsten çok güzel dost oluyor
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Nedense her kadın senin gibi düşünmüyor. Çekiniyorum çoğu zaman bir kadınla yakınlaşmaya.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek amaç o olamaz, olmamalı.
Ama bu seksin önemini azaltmaz.
Kadın ve erkeğin, sadece bakış açısı farklıdır.
Bu fark da erkeği öküz, kadını naif gösterir.
Maalesef durum bu, öyle olmasa bile..10 YorumlaOlması gereken budur zaten seksiz ikili ilişkiyi ne yapacağız
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır seks olmasın demiyorum devamlı seks odaklı olunması doğru mu diyorum
+1 yılHer türlü insan var yani öyle olan erkekler de vardır olmayan erkeklerde. Şahsen benim artık umrumda değil aşk seks flört vb kim ne yaparsa yapsın şeyimde değil ımmm umrumda evet doğru kelime umrumda.
10 Yorumla
+1 yılHer erkek değil hatta seksten korkan erkek bile var😅😂
Bazilari iskolik olur bazilari sekskolik olur bazıları evkolik olur
Çeşit çeşit yani20 Yorumla
+1 yılBir de hayatına hiç kimseyi almak istemeyen ben gibi grup erkekler var galiba. Hayattaki tek beklentim huzurumun yerinde olması
20 YorumlaTüm olarak görmemek lazım ama bir çoğu evet bu nedenle arayış içinde. Ayırt etmek te kolay seks dışında muhabbeti yoksa bellidir zaten
20 Yorumla
+1 yılLibidolarını daha çok ön plana çıkarıyorlar ama seksden başka bir şey düşünmüyorlar diyemem
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBize kalsa kızların da tek amacı para
Ama ilişkiye başlayınca istekler dökülüyor zamanla işinize geleni anlıyorsunuz10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Valla düşündüğümde sanırım anlayamazsınız. Bende bulamadım şu yeryüzünde en iyi rol yapabilen biz insanlar olunca zor oluyor anlaşılması
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sırf amaçlarının bu olduğunu bildiğim taşaki tarikatına bağlı damacana bulsa mikecek adamlar var
10 Yorumla oda vardır işin içinde, ama farklı sebeplerde olabilir. ama farklı sebeplerinde günün birine nihayete erdiği nokta yatak😀
10 Yorumla
+1 yılÇoğu aşık taklidi yapıyor. Kadınların da çoğu yalancı ve yedekte tuttuğu kişi çok. Kısacası kaos iki taraflı.
10 Yorumla
+1 yılSadece seks amaçlı yaklaşımım eğlenmelik olan kadınlara yöneliktir. Onun dışındakiler için önceliğim seks değildir.
10 YorumlaBazen sadece bir dert ortağı olması yetiyor aslında.
10 YorumlaZinhar iftira 🤪
Sadece vereni mutlu ediyoruz 😝10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılGeneli öyle ama öyle olmayanlar da vardır diye düşünüyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yıl
Bazıları kasıklarının arasında kalmayı ister.
Bazıları ise sadece aklında ve kalbinde.10 Yorumla kadınların tek amacı seks ise öyledir değilse değildir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılır bir şekilde ama adam profesyonelse zor bir de kadın aşıkvari olduysa beyin tutukluk yapar.
10 Yorumla
+1 yılHayır, bir erkek sevmek ve sevilmek ister en önemlisi de sevdiği kişiyle seks yapmak ister
10 Yorumla
+1 yılValla öyle şeyler oluyor ki hayatta seks meks aklımıza gelmiyor. Amacımız huzurlu bir hayat sadece.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılSadece amacı seks olan bir erkek belli eder zaten, kadın istemediği halde cinsellik konusu açar, seksten başka bir şeyle ilgilenmez
00 Yorumla Öyle olsa ne olacak seninde seks olsun , mezara mi goturceksiniz şu öndekini ne diye bu kadar buyutuyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Nude at. Kaldırırsa senindir. Kaldirmazsa da senindir endişelenme
01 Yorumla- +1 yıl
Yumruk atarım ama nude atmam haha
+1 yılValla kadınlarda daha çok seks peşinde koşan bi tane düzgün denk gelmezmi yaahuu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ama kadınlar 'ın amacı o olabilir çünkü kadınlar 'ın aldatma orana yüzde 270 arttı
10 Yorumla
+1 yılSürekli cinselligi ön plana çıkarıp duygusal bir bağ kuramıyorsa amacı sekstir
Bazı erkekler sevgiyi bulamaz, bazıları o kadar sevildiği halde tek amacı o olur10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTek dertleri sadece seks
21 Yorumla- +1 yıl
İlgi çekme çabası hiç muhattap olma ben kaldırıyorum )
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin tek amacı değil ama önemli bir yer tutar hayatında
10 Yorumla
+1 yılHayır canım olur mu öyle şey biz hatvan değiliz ki , duygularımız da var insanlığa seks dışında faydalarımız da var.
10 Yorumla
+1 yılBen 26 yaşındayım şu an kadar sevgilim olmadı sekse o kadar düşkün değilim kalbiminjn prensesini bekliyom
10 YorumlaYoo. Ben evlenmek de istiyorum. Ama çoğunluk o dediğini istiyor.
10 YorumlaSanmam, yani amacı bu olan erkeğin ya da kadının hayvandan farkı yok
10 YorumlaHayır hepsini bunun içine dahil edemeyiz tek fikri cinsellik olmayan erkeklerde var.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben en az 2 senedir sk. s yapmıyorum, her zaman çok a zgin olsamda fırsatları değerlendirmedim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfırsat dediklerim ben hiç uğraşmadan önüme gelen kolay net fırsatlar,20 yaş kızlar bile var bunların içinde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelli ediyorlar kendilerini zaten mesela ilk gunden opusmek gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler