+1 yılBeyni sadece bu düşünce üzere çalışan, insana, duyguya, hissetmeye, diyaloğa kıymet vermeyen kişiler aslında kendilerini de yok etmiş kalitesiz bir hayata sahiptirler ama bunun ne yazık ki farkında değiller ve toplum artık buna evriliyor..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet kısmen Seks , daha fazla seks...
Bu puzzle ın önemli bir parçası aslında ( bunu yadirgamayin ) Erkekler doğası gereği Güç peşinde koşar , Güç sahibi olmak ve bunu kendilerine başta olmak üzere etraflarına yansıtmak isterler ( Güce dair ne varsa ) .
Bunu Kadının doğası gereği ince ruh hali ile kıyas edebilirsiniz ( inceliğin içinde barınan her detayla birlikte )00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet seks isteyip avuçlarını yalamakta işleridir😂 amaç ile sonuç aynı olmuyor🤣
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin bu dünyadaki amacı seks değil dünyayı inşa etmektir, insanlığı idare etmektir. Seks bir ihtiyaçtır sadece.
Her gün yemek yiyoruz çünkü acıkıyoruz, her gün tuvalete gidiyoruz çünkü atık atmaya ihtiyaç duyuyoruz ve seks yapıyoruz çünkü hormonlardan yaratılıyoruz.
Erkekleri bir şeylerden mahrum bırakmaya çalışmak akıl kârı değil. Senin seks yapmak istemiyor olman erkeklerin değişmesi gerektiğini göstermez. Sen yalnız yaşamaya karar verirsin olur biter.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugün 4 kere boşaldım, dün bilmem kaç kere. Küçüklüğümden beri odaya kapanıp mastürbasyon yaparım, ben de bir anormallik yok sanırım. Hangi adamı tanıdıysam benle hep karılardan seksten konuştu,47 yaşındaki adam bile bana karı kızdan bahsetti, ben şokkk. Demekki doğamız böyle.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyandaki kiracılar 3-4 kere değişti, her gelen karı kız atıp inletiyor
+1 yılŞimdi sürekli gittiği yer marketse, o da sürekli bir şey almak zorunda. Yani her geldiğinde alcak bir şey varsa, almam demez
00 YorumlaKadının bu dünyadaki tek amacı çocuk doğurmak ona niye bir şey demiyorsunuz? onu yapmanız için de bize onu koymuş kim yarattıysa
00 YorumlaBu siteden ve dışarıdan gözlemledigim kadarıyla belli bi yaş üstü erkeklerin tek amacı seks
00 Yorumla
+1 yılVallahi bizim bu dünyadaki tek amacımız yiyen gibi içip basmak
00 Yorumla
+1 yılKullandığın teknolojik aletlere dahi bakarak bunun cevabını alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle olsaydı Dünyaya egemenlik kuramazdık ve bunca şeyi başaramazdık heralde bilimden tutta uzar gider Özetle ön yargısal epey dar bir bakış açısı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Çoğunlukla öyle başlar ama zamanla ikinci plana geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet.. en azindan bizim amacimiz belli. Kadinlarin amacinin ne oldugu belli degil😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet tek amacım seks o yüzden her gün biriyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılTabi ki değil
00 Yorumla
+1 yılBenim hiç mi amacım yok cidden
00 YorumlaHer erkeğin değil bence ama abaza çok maalesef
00 YorumlaUfaklık neden çoğul kullanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef ki tek amaçları bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki HAYIR...
00 Yorumla
+1 yılevet D
00 Yorumla
+1 yılBaşka ne bekliyodun
00 Yorumla
+1 yılÇoğu evtt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu evet ajsjaj
00 Yorumla
+1 yılTurkiyede evet
00 Yorumla
+1 yılmaalesef
00 Yorumlaevet
00 YorumlaTek amacı değil ama çok büyük bir keyfimiz
00 YorumlaEvet, deal with it.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. %90 evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet amacı seks
00 YorumlaSence
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği