Cinsel Yaşam Beni bırakıp giden sevgilim dün yazdı ve seksting yaptık, çok mu yanlış yaptım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar 4 yıldır çıkıyoruz bu arada Beni bırakıp giden sevgilim dün yazdı ve seksting yaptık, çok mu yanlış yaptım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Darker_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yanlış bir durum değil. sonuçta seninde isteklerin olabilir. Kendine haksızlık etme. Hoşuna gitti mi peki? 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yanlış doğru kişiye göre değişir. Sen de istedikgen sonra bize yargılamak düşmez. Hayırlı işler deriz sadece 😄 0 0 Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Isteklisin ama baskalariyla yaparsan daha zevkli olur birakmis sonucta seni 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne için seninle olduğu belli hr dıosan eğer keyfime bakıp zevkimi aldım bende sorun yok ozaman 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eğlendiysen sorun yok ama geri dönsün diye yaptıysan yanlış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır canım yanlış değil, kendine yakışanı yapmışsın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Özlemiştim ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tadını çıkardın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi yaptın Yorumla Soran +1 yıl şu an da çok istiyorum ama neti kapalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana yaz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl boş ver zevkine bak ben onu da bulamıyorum sexting istesem de partner bulmak sıkıntı 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Libidosu tavan yapınca aklına sen gelmişsin bu kadar net 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şu an dudakların kuruyor, bedenin ürperiyor özel bölgenin ıslak yatakta uzanmış onu bekliyorsun 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Akıl var akıl kullan brnce 0 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ne gibi gorundugunun farjinda misin 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dertleşmek istersen takip edebilirsin ciddiyim 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet hem de çok büyük bir yanlış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O. puluk icinde varsa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkese ver gitsin kuru gt Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cokmu isteklisin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl Peki neden onu tercih ettin Yorumla Soran +1 yıl Onu istiyorum çünkü Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl Fb olarak oldunmu hic Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl Cok bagimli kalirsin bir kisiye boyle yaparsan kafandan atmalisin onu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlişki yaşıyor muydunuz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi istiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğin güzel mi? Dikkat çekici misin Yorumla Soran +1 yıl Evet. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detaylı konuşalım istersen yaz bana burdan yazamıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hdhdhd geçmiş olsun 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen evli ol ayrılmışsin sonuçta Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kullanmış seni 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
yanlış bir durum değil. sonuçta seninde isteklerin olabilir. Kendine haksızlık etme. Hoşuna gitti mi peki?
Yanlış doğru kişiye göre değişir. Sen de istedikgen sonra bize yargılamak düşmez. Hayırlı işler deriz sadece 😄
Isteklisin ama baskalariyla yaparsan daha zevkli olur birakmis sonucta seni
Ne için seninle olduğu belli hr dıosan eğer keyfime bakıp zevkimi aldım bende sorun yok ozaman
Eğlendiysen sorun yok ama geri dönsün diye yaptıysan yanlış
Hayır canım yanlış değil, kendine yakışanı yapmışsın
Özlemiştim ama
Tadını çıkardın
Evet
İyi yaptın
şu an da çok istiyorum ama neti kapalı
Bana yaz
Hayır, bu tatmin sadece ha onunla yapmışsın ha başkasıyla
boş ver zevkine bak ben onu da bulamıyorum sexting istesem de partner bulmak sıkıntı
Libidosu tavan yapınca aklına sen gelmişsin bu kadar net
şu an dudakların kuruyor, bedenin ürperiyor özel bölgenin ıslak yatakta uzanmış onu bekliyorsun
Akıl var akıl kullan brnce
Ne gibi gorundugunun farjinda misin
Dertleşmek istersen takip edebilirsin ciddiyim
Evet hem de çok büyük bir yanlış
O. puluk icinde varsa
Ne alaka
Herkese ver gitsin kuru gt
Başkası ile yap niye onla yapıyorsun
Biz hemen otele gitmiştik öbür gün 😅
Cokmu isteklisin
Evet
Peki neden onu tercih ettin