Seks hayatımız olmuyor ama ufak tefek şeyler oluyor. Ben zaten istekli bir kızım o da bunu biliyor ama ciddi bir yola girmeden seks yapmak beni üzer. Dün gece de yine o başlattı. Ve bende kendimi tutamadım yaklaşık mesaj üstünden 2 saat konuştuk. Seks yaparsak şöyle böyle olur tarzı konuşuyoruz. Ne hoşumuza gider ne gitmez... birbirimizde en hoşumuza giden hareketler vs... Resmen gece o konuşmaları yaparken ben gibi değildim. şu an kendimden utanıyorum. Sevgilim beni ucuz görüyor mudur? Ben ciddi bir yola girmeden seks falan yapmak istemiyorum. 25 yaşındayım ve bir yere kadar artık tutuyorum kendimi. Midem bulamıyor kendimden yakıştıramıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sen pişmanlık yaşıyorsun çünkü hani birden oldu bitti her şey sen de belki istiyodun ve isteklerine karşı koyamadın falan filan Yani oldukça normal bunu ilk kez yaptım da pişman da hissetmen hatta daha sonra seni değersiz göreceğini düşünüyorsun zannetmiyorum ya ama artık şöyle bir şey lazım ilişkinin ortalaması hiçbir zaman düşmeyecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ortalaması düşmeyecek?
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi akşamlar. Kendinizi kötü hissedecek olduğunuz herhangi bir durum yok. Bu bir ihtiyaçtır ve yapılması doğaldır. Gerçeğini yapanlar bu kadar düşünmüyordur, bu dediğim gibi bir ihtiyaç ki karşıdaki insanı arzuluyor ve seviyorsanız bunu konuşmaktan doğal ne var ki? Sen gayet insansı bir şey yapmışsın. Toplumdaki olan algıdan dolayı böyle düşünüyorsun, düşünme. Çünkü bunu sadece sen ve hayatındaki insan bilecek. Hayatındaki insan da gelip sırf bu yüzden sana saçma gözle bakacaksa yanlış insan hayatında demektir. Dediğim gibi bu olağan ve insansı. Linç yemişsin bu arada fark ettim. Takma kafana, bu hayata bir kez geliyorsun ve doğru olacak olduğunu düşündüğün şeyleri yaşa. Mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılYa arkadaşlar gerçekten anlamıyorum Neden hala toplumda şöyle bir algı var Yani bu sexting olur normal cinsel ilişki olur yani Real Neden insanlar bunu yaptıktan sonra kendini değersiz hisseder bu gerçekten bana o kadar çok saçma geliyor ki ya bir kadında öyle hissediyor kendini bir erkek de o şekil hissediyor Yani bunu kadar gerçekten saçma bir şey ya yapabilirsiniz ki bu zaten Normalde o kadar olan bir şey iki karşınız bir araya geldiği zaman uzun bir süre konuştuktan sonra konu illaki oraya gider şimdi kimse kimseyi kandırmasın Onun için yani artık yıl olmuş 2022 ve artık bunların aşılması gerektiğini düşünüyorum
612 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar dislike yeme sebebini anlamadım. Ben mi okuduğumu anlamadım acaba çünkü okuduğumdan anladığım şey cinsel hislerin ve eylemlerin çok normal olduğu ve bunları yaşamanın sağlıklı olduğu ve kendimizden nefret etmemiz gerektiği. Ben mi yanlış anladım, başka bir şey mi ifade ediliyor?
- +1 yıl
@Sigaravarmı kendimizi değersiz hissetmenin saçma olduğunu söylüyorum yani
- +1 yıl
@black_ww Zaten normal olduğu için normalleştirmesine gerek yok.
- +1 yıl
@black_ww ama kul hakkı yemeye geldimi ülke olarak bir numarayız ülkede kul hakkı yemek caiz de sexe gelince mi haram 😂😂😂😂 çatır çatır kul hakkı yiyen millet o zaman Müslümanlık mi oluyor peki
- +1 yıl
E doğru olanı söylemişsiniz bunca kişinin eksilemesini anlamadım. Elalem marsa koloni kuruyor, bizim millet hala kime basmak caiz kim haram onu tartışıyor
- +1 yıl
@Sigaravarmı yok işte ortadogunu ülkeleri dini gereği haram ama nasıl olacak en büyük kul hakkı yolsuzluk o bu ne kadar iğrençlik ararsan da bu coğrafya da var Hemen din unsuru dini öne atacaksan bu millet bu dediklerimi de görecekler yüzlerce kadın cinayeti iftira kul hakkı yaşama özgürlüğünün kısıtlanması yakan dolan ne ararsan bu coğrafyada var ama bunlar hiç görülmüyor o zaman din olmuyor işte işine gelince helal işine gelmeyince haram sonra din ya of aman tartışacak çok konu varda neyse
- +1 yıl
Yıl 2022 ama ortadogu coğrafyası taş devrini yaşıyor zihniyet olarak adamlar çağ atlıyor bizimkiler sokakta hala helal haram tartışması yapıyor 😂😂😂😂 değil 2022 10022 yılında gelsek bu coğrafya milattan onceyi yaşayacak
Soran+1 yılO kadar haklısın ki. Ahlak bekçiliği yapacaklar ya illa. Sormuş olduğum soru gayet norma bir soru. Farklı bir şeye karşı direnme göster deşeler gösteremezler. Anca yargılamayı bilirler. Herkesin haramı kendisine kardeşim.
- +1 yıl
Din unsuru artık baskı haline geldi kimse dini vecibelere göre yaşamak zorunda değil ayrıca adam Müslüman değil nolacak işte ortadogu coğrafyasında hep din baskısı var o haram bu yasak bu helal ondan sonra suç oranı artar ve git araştır dünyada en çok suç işlenen coğrafya hangisi o sevmedikleri Avrupa da insanlar dinini on plana atmıyor kendilerini yeniliyor bizde be var alllahu Ekber de git milleti dolandir buna da erkeklik de o yüzden din konusunu kimse araya koymasın ağır konuşurum
- +1 yıl
Harami normalleştirmek gülünç mü 😂😂 niye bu kadar eksi almis ya cidden.
- +1 yıl
@gulkurusuuuu yukarıda açıkladığım gibi ülke namus konusunda Müslüman olduğu için sadece klasik ortadogu coğrafyası 😂😂😂
Bir insanı basit yapan düşünceleridir.. Ve sen bu düşüncelerinle bize bile basit olmadığını hissettirdin. O çocuğa da kesinlikle hissettirmişsindir.. Utanman gayet normal.. Nasıl ve hangi düşüncelerle yetiştirdiysen kendini onun sonucu bu duygular.. İstekli olman da suç değil çoğu insan istekli bu konuda zaten.. Evliliğe kadar değil kendini hazır hissedene kadar sabret sadece.. Kendine ve karşındakine güvendiğin bir zamanda yaşamanız doğrusu olur bunu.. Bu da sizin elinizde belki evlendikten sonra olur belki de daha öncesinde.. Takılma fazla bu düşüncelere..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
78Cevap
Yorumları okudum inanki kendimi tutamadım ne kadar saçma üye kitlesi var burada saçma sapan görüş yapıyorlar!!! Sen onları boş ver! Değersiz hissetmen normal aslında çünkü sen ilk defa kendini tutmadın ve keyif aldığın bir konuşma oldu, sonrası soru işaretleri başladı acaba ne düşünmüştür diye, beni hala aynı kişi gibi görebilir mi diye? Ama aslında bu soruları ona degil kendine sorup cevaplamalısın! Sen kendine, keyif aldım sevdiğim insanla arzulu konuştum diyemiyorsan, sevgiline “ben çok utandim, sonradan rahatsız oldum, sen ne düşünüyorsun” gibi bir soru sorabilirsin. Birdaha olmasını istemiyorsan da sebebiyle birlikte söyle sevgiline
Ama asla kendini değersiz hissetme çünkü seni bu şekilde hissettirmenin kimsenin hakkı yok! Bu kendin de dahil bunu yapma kendine73 Yorumla
Soran+1 yılYa şu yorumu alıp baştacı yapmak istedim şu an :) ! O kadar sevgi dolusun ki... evet ilk kez bu tarz bir şey yaşadığım için kendimi garip hissetmem normal sanırım insanlar burada ahlak bekçiliğine soyunmayı peksever bilirsin :)
Soran+1 yılGüzel yorumun ve içtenliğin için çok teşekkür ederim :) ahlak bekçiliği ne de olsa daha kolay... insan kendini görmez ama başkasını acımasızca eleştirmeyi çok iyi bilir.
evlilik yolunda ciddi düşünen hanımlar pek öyle evlilik öncesi sexting ya da cinsellik konuşmazlar ılışkı kesınleşmıştır evlılık ıçin nışan yapılmış soz kesılmış nıkah tarıhı belırlenmışse o zaman sextıng vs herşeye yol verılır. Yptığınız şyin doğruluk ya da yanlış olup olmaması tartışılacak bır konu değıldır iç güdüsel olarak heycanın da artmasıyla zevk alarak yapmış olduğunuz davranışlardır. Muhim olan sonrası ilişkinin seyri nasıl gıdecek nereye kadar gıdecek sonra bır hayal kırıklığı yaşnma korksu vs bunlar düşünülerek hareket edilr.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sexting derken fotoğraf falan yok sadece muhabbet söndürmede ve yaşadığımız hoş anlar üzerinde konuşmak bu kadar..
+1 yılYa lütfen böyle düşünüp gereksiz yere kendini hırpalama lütfen
Canım benim gayet çok çok normal yani neden kendini kötü hissediyorsun hani sıradan biriyle yapsan neyse ama o senin sevgilin ve yaşın 25 yani tabi ki böyle seyler yapılacak ve asla kendini kötü hissettme rahat ol anlıyorum seni toplumdaki algıdan dolayı belki kötü hissettin ama asla çok cok normal seyler bunlar bunun sende eminim farkındasındır kendine yakistiramyack hicbir şey yok millet neler neler yapiyo sevgilisyle ben mesela hiç opusmedim bile daha diyince bir şok oluyorlar emin ol utanılacak hicbir şeyimiz yok bana güven ve rahat ol. :)65 Yorumla- +1 yıl
Ve kesinlikle yapin zaten bu bir ihtiyaçtır ilişkide
Soran+1 yılYa bende 25 yaşına kadar doğru düzgün erkek arkadaşım olmadı dediğimde inanmıyorlar. Hem güzel hem yalnızsın inanmayız diyorlardı. Şimdi hayatımda olan insanı seviyorum ve arzuluyorum bir yandan kendi dürtülerimi tutuyorum ama o konuşmayı başlayınca özel anlarımız aklıma geldi ee yaklaşık 15 gündem beri de görüşmüyoruz iyice özledim böyle bir şey oldu
- +1 yıl
Çok haklısın seni gerçekten anlıyorum ☺ Bana da söyleniyor aynı seyler he ben daha küçüğüm belki size göre 2 yıllık benimde iliskim fakat çok eleştir aldığım da oldu her konudan
Bu arada bende aşırı özledim 1 ay oldu😔
Soran+1 yılCanım inşallah böyle yüzün gülmeye devam eder :)
- +1 yıl
Yaa teşekkür ederim inşallah canim benim hepimizin güler yuzu🤗🤗
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak tatlim. Bunu sadece dini boyutuyla düşüneceksin. Kuran bunu yapan basittir demek yerine kotu ve cirkin bir yoldur günahtır diyor. Dinsel olmayan kismi ise erkeklere boyle seyleri çabuk vermeyeceksin ki 8 ay oldu diyorsun. Bence tam sexting yapmamişşın. Bu seni küçük düşürmez. Soyle düşün. Bunu ikiniz yapiyorsunuz kucuk dusen bir kisi olamaz ikiniz olursunuz ancak. O senin gozunde dusmediyse sende düşmemelisin. Neden cinselligi degersizlik duygusuyla paylasiyorsun. Sadece gunah işledin hepsi bu
Tövbe et de kalbin mutmain olsun. Onunla da paylaş bu duygunu kendimi cok suçlu hissediyorum vicdanım rahat değil diye12 Yorumla
Soran+1 yılNe tövbe edeceğim ya sanki ne yaptık. Ben ilk önce kendi ahlak terazimle ölçerim olayı.
Cevap sahibi+1 yılCanim benim ben seni yargilamiyorum. Bu yaptigini bende yaptım. Sonra çok tovbe ettim. Bizim ihtiyacımız bu. Ama islam dinine gore nikahsiz yapamayiz. Bak vicdanında susmuyor hem
+1 yılSevgilinle konuşmayıp da manav Rüstem'le mi konuşacaksın bunları. Taktığın şeye bak mk. O başlattı ise o da mı basit oluyor. Sen de insansın ve böyle şeyleri konuşacaksın. Hem konuşacaksın ki ciddi olduğun insanın neler sevdiğini bileceksin. Bilmediği adama sırf düğün, takı olsun diye gidiyorlar, finalde ya yatamazlar ya adamın uçuk fantezileri çıkar sonra vay ben ne yaptım.
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki değil aksine beni arzuladığını bilmek hoşuma gider ve dediğin gibi neyi sevip sevmediğimizi öğrenmek için oldukça güzel bir şey
+1 yılCiddi yolda olmadığını düşünüyorsan neden o insanlasın. altyapıda zaten başında sorun var ilişkinizin. Takılmacalık olsun diye bulduysan da neden pişmansın değersiz hissediyorsun zaten amacın buydu.
Demek ki takılmalık ilişki sana göre değil. Ondan ayrıl düzgün birini bul.05 Yorumla
Soran+1 yılTakılmaca peşinde değilim 8 aylık bi ilişki.
- +1 yıl
8 aylık uzun bir süre, evlenme bile olabilir. Sen hala ciddi mi değil mi emin olmadığını söylüyorsun. Enteresan. Sevmiyor musun? Sevmiyorsan neden birliktesin. Sevdiğin insanla bunları konuşmak çok doğal hele 8 ay olduktan sonra.
Soran+1 yılSeviyorum sevdiğim içinde çekim duyuyorum ama sonuçta ortada nişan yok ailesi mesela beni bilmiyor. Kendimi biraz kötü hissediyorum o sebeple acaba hangi gözle bakıyor. Bu şekilde davranmam basit düşünmesine sebebiyet verir
Mi diye çekincelerim var- +1 yıl
Nişan yapın artık. Zamanı
Soran+1 yılYani bir süre sonra zamanı çünkü ben daha hayatımı kuramadım. KPSS’ye hazırlanıyorum o çalışıyor. Ama benimle ciddi mi onu bile bilemiyorum ama en uzun ilişkisi ve seks olmadan penetrasyon olmadan olan ilişkisi benim. Ben daha kendimi hazır hissetmediğim için beni bir şeylere zorlamıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılSebep her ne olursa olsun başkasının senin hakkında ne düşüneceği değil, senin kendin hakkında ne düşüneceğin önemlidir her zaman.
Kendine değer verip saygı duyar ve bunu karakterine yansıtırsan insanlar neler yaptığına veya yapmadığına bakmazlar saygı duyarlar.
şu an ki düşüncelerin seni sadece güçsüz ve zayıf gösterir.
Değerli olduğunu bilirsen değer görürsün kısacası. Eylemlerin içeriği hiç önemli değil10 Yorumla- Cinsellik konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu insanda olur bu . Eğer sevgilin senin cinselliğe karşı olduğunu biliyorsa senin bu konuları açmaması gerekiyordu. Senin üzüleceğini bilmeli sonunda. Ama farklı amacı da olabilir seni tahrik etmek bir ilişki için tava getirmek veya test etmek gibi
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama kendini değersiz hissedecek bir şey yapmadin bunlar normal doğal şeyler sexting güzeldir boşalmak rahatlamak hatta rahatlatmak harika bir duygudur reelde seks yapmak yerine ya da bakire isen sexting güzeldir bosalmak ya da boşaltmak harikadır sen özelsin unutma kendini aksine değerli gör bana güven guzel bir şey yaptın bunu unutma 😘
00 Yorumla
+1 yılkendine boşa yüklenme. cinsellik kötü bir şey değil. ciddi düşünen insanların esas bu konuları konuşup bilgi alışverişi yapması gerek birbirlerini bu konuda tanımaları gerek. ileride evleninnce kötü sürpriz yaşamamak için birbirlerini tanıması gerekir. bunda bir ayıp yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle düşünme bence ihtiyaç sonuçta. ben öyle görüyorum şahsen
109 Yorumla
Soran+1 yılYani sevdiğim insanla sonuçta ama
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. bizde yapıyoruz fazlasıyla zevk alıyorum. ilişki yaşamadan rahatlamanın en güzel yolu😊
Soran+1 yılYani resim filan göndermiyoruz ama
Cevap sahibi+1 yılBende göndermiyom
Cevap sahibi+1 yılBuluşunca ufak tefek şeyler oluyo ama😊
Soran+1 yılEee çok normal :)
Cevap sahibi+1 yılYaş 24 normal tabi😊
Cevap sahibi+1 yılNe kadar ileri gdiyosunuz buluşunca
- +1 yıl
seks ihtiyaçtir her daim bunu unutma reel ya da sanal Farketmez değersiz hissecek bir durum yok üzülüp aglamana gerek yok yani pişmanlığı duyulacak birşeyde yok olması gereken olmuş yani sende istemişsin olmuş rahatladiysan ne mutlu sana 😊
- Cinsellik konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik kadın erkek ilişkilerinde önemli bir yer tutar. Dolayısıyla bu konuyu yok saymanın daha ciddi sorunlar doğuracağı kanaatindeyim. Aksine yaptığınız şeyin birbirinizi tanımanız açısından olumlu olduğunu düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok tieekkkürler
- +1 yıl
rica ederim ne demek
Hayatı zevksiz, baskılar altında yaşamak ve güdülerini inkar etmek insan için ihanettir..
Bu kadar değer verme kimseye, bedenini resmen kapatıp ödül gibi sunmaya itiyorsun farkında olmadan..
Yaptığıb şey ise, koruma amaçlı zevk, lakin çocukca.. Seviş, tadı al gerçekte..00 YorumlaCinsellik konusunda 415 cevap paylaştı. seks istemek arzu duymak ucuzlukmufur aşın artık şunları
52 Yorumla
Soran+1 yılUcuzluk tabi ki de değil sadece ilk kez karşılaştığım bir duygu ve dürtü :)
- +1 yıl
@Kurtkitap Aklı başında mantıklı tek yorum
Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eğer saygı ve nezaket çerçevesinde yaptıysa o zaman üzülmene gerek yok..Çünkü doğal bir isteğin sözler ile bastırılması olmuş.. Eğer adice ve aşağılayıcı şekilde olursa o zaman insan sonradan kendini kötü hissediyor.. Ancak yapmayan yok gibi..
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sadece yaşadığımız özel anları konuştuk ve birbirimizi ne kadar arzuladığımızı gösterdik bir nevi...
Soran+1 yılÖyle umuyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların hepsi resmen saldırmış sana sanki kendileri hiç yapmamış gibi. Kadın kadının düşmanı resmen
12 Yorumla
Soran+1 yılKendileri çok daha fazlasını yaşamışlardır. Ya da yaşayacaklardır. Ama iş yargılamaya ahkam kesti mi hepsi panter :))
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Çoğu bakire bile değil alt tarafı sexting yapmışsın yani ne olacak.
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşlarda kan oldukça hızlı dönüyor. Kötü hissedilecek bir şey yok. Çünkü bir kadın olarak bu da sizin ihtiyacınız. İlki olduğu için bu sizi rahatsız etmiştir doğal olarak.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. 👍 hiç takmayın kafanıza bunu.
+1 yılErkeklere ne kadar güvensen bi o kadar pişman olursun eşin olmadığı sürece bu şekil diyaloglara oldum olası karşıyım
Yapmışsın yapıcağını zaten bu saaten sonra sen onunu için çantadan kekliksin14 Yorumla
Soran+1 yılBunları konuşmak olağan diye düşünüyorum birbirimizin neyi sevip sevmediğini en azından anlamış oluyoruz
- +1 yıl
Yani çok güveniyorsan o da senin biliceğin iş hakında hayrlısı
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica 😊
İstekli olmak normal zaten herkeste var kendini tutuyorsun bu güzel yani çoğu insan senin gbi midenin buknmasına gerek yok ucuz görmüyordur bence görüyorsa da o doğru birisi değildir bence niyeti önemli
00 Yorumla
+1 yılYani her insanın içinde olan bişey seninde içinde olup vakti geldiğinde dışına çıkmış elinde olmadan eğer çok rahatsız olduysan bir daha böyle bi konuşmaya fırsat verme
01 Yorumla
Soran+1 yılYani sabah uyandığımda çok mutsuz uyandım kendimi basitleştirmişim gibi
+1 yılMerhaba, kendine bu kadar haksızlık etmemelisin. 25 yaşındasın ve bu çok normal. Seninde isteklerin ve arzuların var. Hormonların artık kontrol edemeyeceğin kadar fazla salgılanıyor. Bu çok normal
04 Yorumla
Soran+1 yılYani elimden geldiğimde kontrol etmeyi istiyorum. Bu şekilde konuştukça ona olan çekimimi arzumu belli ettikçe kaybedecekmişim gibi geliyor sebepsizce. Beni yanlış anlamasından basit görmesinden de ürküyorum
- +1 yıl
Kesinlikle böyle düşünme, aranızda bu problem olmayacak, daha da hoşuna gidecektir
Soran+1 yılUmarım ve ilerde inşallah bu kız da bir türlü ilerleyenediı demez. Sonuçta bunları konuşuyoruz. Ama ben ciddiyet olmadıkça evlilik nişan gibi birlikte olmayacağımı söylemiştim. Geçen de doğru yerde doğru zamanda olsun istiyorum dedim. Aslında o bunu istiyor beni arzuladığını biliyorum beklediğini de biliyorum
- +1 yıl
Dilersen özelden yaz
- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGörmüyorum diyen burdakilere inanma. Erkekler basit kızları sevmezler sadece onlarla oynarlarlar
32 Yorumla
Soran+1 yılBasit kız diye bir şey yok. Sende bir kadıjsın bende. Biz seks yapmamış olabiliriz. Yapan bu durumda basit kız oluyor öyle mi?
- +1 yıl
Sadece kızı değil erkeği de basit yapar. Bazı insanlar önüne gelene seks yapıyor peki bu basit değilde nedir?
+1 yılyaş 25 de düşüncelerin 15 sanki
sen bu kafayla ciddi ilişki falanda yaşamazsın beybi31 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Bence bunu yapmamalısın. Bu konuyu konuşmak bile mide bulandırıcı.
31 Yorumla
Soran+1 yılBana da birine karşı böyle cinsel çekim duyacaksın deşeler inanmazdım mide bulandırıcı değil hatta oldukça çekici
+1 yılBadsin yani!!!
https://www.youtube.com/embed/0IO_tqXtxL8
O zaman Kargo dinlemelisin.
Bad'lik Amiri00 YorumlaDindar olmandan dolayı pismansin Allah korkusu da var. yapma bidaha Tevbe et. evlilikde sonra yap napcaksan evlenmeden yapma zaten pişman olmuşsun
04 Yorumla
Soran+1 yılSeks falan yapmadım bu bir ikincisi. Olayı niye dinle bağdaştırıyorsunuz. Tövbe edeceğim bir durum yok. Ben kendi ahlak terazimden geçiririm ilk önce. Duygusal boyutuyla bakarım ilerde üzülür müyüm üzülmez miyim diye. Bu şekilde konuşmalarınız insanı dine karşı soğutuyor. İslam dini de hoşgörü dini ayrıca.
- +1 yıl
Dininizde zina günah. Hatta evlenmeden yaşadığınız size göre düzeyli olan o ilişkiler de günah. Dininize göre yaşamamak ayrı bir şey, dini eğmek ve bükmek apayrı bir şey. Din dogmatik bir olgu ve dinin zinaya asla diyor hatta zina eden zina edenle evlensin diyor. Kur-an açıp okursan görürsün.
- +1 yıl
Dinden soğuyacak bir durum yok Allah dan korkan pişman olur vicdanı devreye girer hesaba çekileceği için pişmanlık vs duygular hisseder. islam dini hoşgörü dini kabul ben ziddini iddia etmiyorum. yaptiginin günah olduğunu sende biliyorsun. dini anlayışın yoksa normal görmen gerek o zaman bir dini görüşün var. islam güzel ahlakı emrediyor yani beni baltalamanizi da anlamadım. madem kendime yakışmayacak şeyler yapiyon yazma. bizde buradan kendi fikirimizi yazıyoruz yani kotulemene gerek yoktu yani.
- +1 yıl
@Sigaravarmı adamsın kanka
+1 yılHatta sexting i biraz daha ileri taşıyabilirdin. Sonuçta temas yok ayrıca utanılacak şeyler hem kadın hemde erkek için eşdeğerdir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır şuanşık böyle iyi
+1 yılSaçmalama sevdiğin seveceğin şeylerden konuşmuşsunuz ne var bunda sevgilin neden ucuz görsün seni
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın güzelim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep baskılardan dolayı böyle hissediyorsun erkekte övünüyor mutlu hissediyor. Cinselik kadınlar için ayıp değil artık anlayın
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler neler neler yapıyor kadınlar her konuştuğu erkekle evlenmek zorunda değil. Biri demişki obje oldun e o zaman erkekte obje oldu
Soran+1 yılHaklısın tabi ki evlenmek sorunda değil ama ben benimle ciddi düşünsün istiyorum bu konuşmalar hiç olmadan önce de öyleydi böyle yaparak nasıl bir imaj çizdim diye düşünüyorum ister istemez
Cevap sahibi+1 yılNasıl imaj çizdim derken? O nasıl imaj çizdi sence? Kadın yapınca kötü düşünen erkekten uzak dur eğer öyle biriyse
Cevap sahibi+1 yılErkek yapınca basit olmyorsa kadın yapınca da basit olmaz benim umrumda olmaz erkeğin ne düşündüğü kendisi nasil biriyse kadını da öyle görür
Soran+1 yılHaklısın çok güzel söyledin
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşündüğünü beli etme eze bilir. Kendini bir erkeğe ezdirme. Kendini kullanılmış olarak görme bu kadınlara baskıları ciddiye alma.
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcuz görenin beyni bozuktur zaten anlamış olursun qhwggjfh 25 yaşında hele çok normal, kendini değersiz hissedecek bi durum yok. Değer görmezsen de ayrıl gitsin öyle adamdan hayır gelmez zaten cinsellik sadece erkeğe mi var canım
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle karşılıklı olmayan şey bencilliktir
Anlamadığım şey kötü örnek olabilecek soruları öne çıkarmak nedir arkadaş? Ulan bu site iyice bokunu çıkardı 🤮
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi sen sevgilinle yapmışsın en azından. Bana denk gelen, iki saat ciddi düşünüyorum da ciddi düşünüyorum deyip başımın etini yiyen, hatta çoluk çocuk muhabbeti bile yapan kızlar ilk geceden azıcık dürtmemle nasıl bir objeye dönüşüyor bilemezsin. Yapmayın kızlar, tutarsız oluyorsunuz. Madem yapacaksınız ciddi muhabbetlere girmeyin en azından.
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 aylık bir ilişki ve yaşanılan gayet normal. Ben sadece bu denli yoğun bir konuşma yaptığım için üzüldüm. Çünkü duygu yoğunluğum ve Arzum da çok fazla
Cevap sahibi+1 yılValla yanlış yere çekerse direk yol vericen. Başka çaren yokk
Bence olayın sextingden ziyade kendine olan güveninle alakası var, neden böyle hissettiğini kendine sor bence.
00 Yorumla
+1 yılSenin de libidon var, senin de canın var, seks de sexting de hayatın bir parçası. Keyfine bak. Böyle cahilce şeyleri takma kafana.
00 Yorumla
+1 yılKimseye fotoğraf falan göndermeyinde sonra haberlerde görüyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe fotoğrafı ya olmadı öyle bir şey
- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHata değil sonuçta hormonal isteklere büyün eymek ve bu şekilde ilk zamanlar hissedersin geçer zamanla
00 Yorumla Saçmalama hayat herşeyiyle güzel… keyif aldıysan gerisini düşüNme
02 Yorumla
Soran+1 yılKeyif aldım sma gözünde basit duruma da sokmak istemiyorum kendimi
+1 yılBu halde değersiz hissediyorsan gerçeği olunca vay haline.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken büyük konuşmayayım ama yapmak istemiyorum
+1 yılSen onu o seni memnun etti.. Karşılıklı durum 1~1 iken kullanma sayılmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet de kendimden utanıyorum. İğrenç bir insanım.
- +1 yıl
Nesi iğrenç yaaa...
- +1 yıl
İşte bu insanlara iğrenç gibi ben anlamıyorum yani Özellikle bizim Türk toplumu ve ortadoğu coğrafyasına baktığın zaman böyle şeyler yapıldı ama insanlar kendini değersiz hissediyor Ben sadece gerçekten anlamıyorum yani degersiz hissedecek Ortada ne var bu Senin ihtiyacın olabilir o anda gelmiş olabilir yani bunu yargılamak yadırgamak ne kadar etik bir şey ya ve bu gerçekten Ortadoğu coğrafyasında var
Soran+1 yıl@Клвдияивановна ya sadece muhabbet üstünden döndürdük ama yine de kendimi küçük basit hissettim. Ama ona karşı da çok fazla çekimim olmasına rağmen tutuyorum
- +1 yıl
Hayir hissetme
+1 yılKendini kötü hissediyorsan bir problem vardır zaten
10 Yorumla
+1 yılOoo demekki seks yapsan kafana sıkacaksın
boş ver sen mastürbasyon a devam10 Yorumlaevet sevgilinle değil tanımadığın insanlarla yapman lazım canım yoksa çevrende adın çıkar ve çok kırarlar
45 Yorumla- +1 yıl
İşin ustasi burada 🤪🤪
Soran+1 yılNe alaka asıl tanımadığım insanla yapmam sevdiğim insanda adımı çıkaracak inşam değil.
- +1 yıl
Yani ama ben birşeyi cok merak ediyorum
- +1 yıl
Yani arkadaş demek istemiş ki tanıdığın biriyle yaptığın zaman bir gün ters düşersen zaafını bilir en zayıf anında en zayıf noktandan vurur seni demek istemiş. Tanımadığın birisiyle yaparsan kendin gibi sadece o iş için yapan birisini bulursan risksiz olur gizlilik içerisinde yapmış olursun demiş yanı kısacası öyle olunca alan memnun veren memnun oluyor.
- +1 yıl
Sen öylemi yapiyosun
+1 yılSeni ucuz görüyorsa kendi ucuzdur boş ver. Hiçbir şeyden pişman olma.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin demekki yeterli oranda sana kendini iyi hissettirmemiş
00 Yorumla
+1 yılOkadarda degil ama sonrasinda boyle hissedeceksen yapma ama cok yanlis değil
00 Yorumla
+1 yılBunu hissediyorsa ya aile kültürün yüzünden ya da sevgilin gerçekten sana değer veren biri değil...
00 Yorumla
+1 yılHata etmişsin neden kendini bu kadar basit duruma düşürdün... Keşke normalini beklesedin kuzum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğersiz değilsin dikkat etmeniz gereken devamını getirmek. Gelirse reale dökülür bu üzücü olabilir.
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılYahu seks konuştuktan sonra neden değersiz olasın ki, bunu yaptığınız için sevinmelisin bence, şu tabuları yıkın artık, seks seni basit yapmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılkendimi küçültmüşüm gibi geliyor
- +1 yıl
Saçma, tadını çıkart bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinle değil de bir başkasıyla yapsaydın o zaman bunu hissetmen normal olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun farkında olman iyi bir şey ama gidişata bakılırsa iyiye gitmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz üzülüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni kullanıp atmayı hedefliyodur şu an, bunun garantisini veririm
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bi şeyi sıradanlaştırmanın en basit yolu ona ulaşmaktır
Yani seni elde ettiği an senden soğuyacak
Bu herkes için böyledir, her konuda böyledir. Bu bi insan olur, bu bi eşya olur ama durum hep böyledir- +1 yıl
Evlilerin çoğunun neden zamanla soğuduğunu açıklayan bir görüş olmuş 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı duyguyu yaşıyoruz sen gene iyisin sevgilinle yaptın ben yakın arkadaşımla yaptım sadece arkadaş olup seks yapmak 🥺
22 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmadım ama ben
- +1 yıl
Bende yakın arkadaşımla yaptım hem reelde hemde sanalda ne olmuş ki seks ihtiyaçtir rahatlamaktir sevgilin yoksa gayet normal bir şey ama varken başkası ile yapman hiç doğru değil aldatmaktir kankam dediğim kızla bile hem sanal yani mesaj yolu ile hemde reelde yaptık pişman değiliz yani
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Basit oldun artık mide bulandırıcı tiksinç kızlar arasına alalım senide
00 Yorumla
+1 yılÇok komik duruma düştünüz utanın bence de
510 Yorumla- +1 yıl
Şimdi nasıl birbirlerinin yüzlerine bakicaklar acaba
- +1 yıl
@BerkanGunsoy ara ara gitsinler biraz utanıp gelsinler bence
- +1 yıl
Aynen haklısın @___Eylüll___ arkadaş kendini de tutamamış konuşurken
Soran+1 yılBence siz utanın :) birbirimizin yüzüne hala aşkla tutkuyla sevgiyle saygıyla! :) bakıyoruz.
- +1 yıl
Biz ne diye utanicaz ki 🙄
- +1 yıl
E valla o sizin yüzsüzlüğünüz. Evcilik oynar gibi yok emeyim yok geleyim orana öyle bakarım burana şöyle dalarım derken bi tarafınızdan da gülmüyorsanız başarılar
Soran+1 yılDjjgukuyguj kız ne boş yaptın ya 😂😂
- +1 yıl
Ne alaka boş yapmakla ya haklı konuşuyor
Soran+1 yıl@BerkanGunsoy sende biraz daha yaranmaya çalış belki yüz verir sana! :)))) ahlak bekçileri 😂
- +1 yıl
Yüz versin diye mi ben yorum yapıyorum burada vay arkadaş kafayı kirmissin sen harbiden istekli kız biraz isteğini dizginle derim sana içinde bı bebekle ortada kalırsan ağlama sonra
+1 yıl25 yaşında ve hala utanmak bilmem basitlik işine bak oğlim
00 YorumlaHakkında böyle düşünme ihtimali olan birisiyle konuşuyorsan, harbiden değersizsin.
10 YorumlaBirbirinizi tatmin edememişsiniz hepsi bu
22 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Bulamadık senin gibisni
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Hatasız Kul Olmaz hata yapmışsın tabii
04 Yorumla
Soran+1 yılHata olarak görmüyorum ama kendimden utanıyorum
- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında