Cinsel Yaşam Her an istekli erkek nasıldır, bu mümkün müdür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Böyle olan var mı aranızda Her an istekli erkek nasıldır, bu mümkün müdür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Akrep erkeği her zaman isteklidir. Kendimden biliyorum. 😈 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok bu abartıBen en son on gün önce seks yaptımO gün 5-6 posta gitmiştimŞimdi isteğim var tabi amaO günden bir gün sonrası olsaydıBaya doymuştum :) 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl şu an da öyle dursak bile böyle bir şeyin mümkün olmasi pek olası değil bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mesela her dk sevgilinle fingirdemek istemez misin Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Hayır tabiki ama evlenince bol sevismek istwrim başlarda Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Ama sevgilimle istedihim zaman sevismek isterdim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O kadar güzel bir hatunla daha karşılaşmadım şimdiye kadar en iyisi 5 saat yatakta üstünde içinde tutabildi. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendisi brad pitt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😂🤣🤣🤣Benim Brad pitti uyanık tutacak kişi Angelina Jolie değil 👍 belkide sen bana dünyanın en güzel kadınısın 😎😎 Yorumla Soran +1 yıl Değilim değilim kesinlikle değilim 🫡 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😂🤣🤣 Tamam tamam sakin ol kendimi yapışkan abaza erkek gibi hissettirdin. Oysa gayet naif bir ruhum var. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet her an istekliyiz nerde bir kız görsek yukseliriz. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ben varım iyimi kötü mü bilmiyorum ama kendimi bildim bileli böyleyim 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. bir sevdiğim yok fakat seveceğim insana karşı hep öyleyim. kendime göre birisini bulamıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çalıştığın işte ayağa kalkamıyorsun. dışarıda rahat dolaşamıyorsun. canlı örneği benim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben varım iş yerinde kalkmasın diye o kadar uğraşıyorum ki bir bilsen 0 0 Yorumla
muratguntay Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Erkeklerin %90 ni isteklidir fakat isler öyle yürümüyor 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yürüyor Yorumla muratguntay +1 yıl Gun icinde belli edilemiyor iste evli olan esiyle bekar olan eliyle yapiyor aksamlari Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkek her an isteklidir sadece kadin gibi arka arkaya çok fazla atış yapamaz 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kadın da yapamaz bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadin yapar birden. çok defa ilişkiye girer Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon yaparken beklemem gerekiyor onu diyorum Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl yok her saniye :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme Yorumla xlPIR +1 yıl yok hessah Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Var öyleleri ama normal değil. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hasta mı yani Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Bence evet Yorumla Soran +1 yıl Cinsel hayatı olmayan bir erkek her gün mastürbasyon yapar mı Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Ben yapmıyorum başkalarını bilemem Yorumla SizBizOnlarr +1 yıl Yapar Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Hee an istekli var mı sanmam 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şeyi tarafından yönetilen beyin noksanı erkektir 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Var öyleleri olmaz mı 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tabikide var ben😁 0 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Mümkündür kadın da erkekte mümkündür 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Haftanın yedi günü mastürbasyon yapıyorum 0 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Evet bu tam olarak ben 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var ama gün boyu yorgunluktan duman oluyoruz 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Sana mı lazım? 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Vardır illakş 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. şu an ben gibi mi 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Mümkün burada 0 0 Yorumla
kirve2344 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Su an bile p*rno izlerken oksuyorum ve yaziyorum 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yorar 0 0 Yorumla
Makineciii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Cevap ver bana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin aw Yorumla Makineciii +1 yıl Picin biriyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Napıcaksın ki 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Merak Yorumla Makineciii +1 yıl Merakli bu arkadaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Meraklıyım evet sana ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Soran +1 yıl Var noldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onla nasıl peki Yorumla Soran +1 yıl Napicaksin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak senin gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Akrep erkeği her zaman isteklidir. Kendimden biliyorum. 😈
Yok bu abartı
Ben en son on gün önce seks yaptım
O gün 5-6 posta gitmiştim
Şimdi isteğim var tabi ama
O günden bir gün sonrası olsaydı
Baya doymuştum :)
şu an da öyle dursak bile böyle bir şeyin mümkün olmasi pek olası değil bence
Mesela her dk sevgilinle fingirdemek istemez misin
Hayır tabiki ama evlenince bol sevismek istwrim başlarda
Ama sevgilimle istedihim zaman sevismek isterdim
O kadar güzel bir hatunla daha karşılaşmadım şimdiye kadar en iyisi 5 saat yatakta üstünde içinde tutabildi.
Kendisi brad pitt
😅😂🤣🤣🤣
Benim Brad pitti uyanık tutacak kişi Angelina Jolie değil 👍 belkide sen bana dünyanın en güzel kadınısın 😎😎
Değilim değilim kesinlikle değilim 🫡
😅😂🤣🤣 Tamam tamam sakin ol kendimi yapışkan abaza erkek gibi hissettirdin. Oysa gayet naif bir ruhum var.
Evet her an istekliyiz nerde bir kız görsek yukseliriz.
Ben varım iyimi kötü mü bilmiyorum ama kendimi bildim bileli böyleyim
bir sevdiğim yok fakat seveceğim insana karşı hep öyleyim. kendime göre birisini bulamıyorum.
çalıştığın işte ayağa kalkamıyorsun. dışarıda rahat dolaşamıyorsun. canlı örneği benim :D
Ben varım ama inan bana çok şikayetciyim bu durumdan
Ben varım iş yerinde kalkmasın diye o kadar uğraşıyorum ki bir bilsen
Erkeklerin %90 ni isteklidir fakat isler öyle yürümüyor 😂
Nasıl yürüyor
Gun icinde belli edilemiyor iste evli olan esiyle bekar olan eliyle yapiyor aksamlari
Erkek her an isteklidir sadece kadin gibi arka arkaya çok fazla atış yapamaz 😂
Kadın da yapamaz bu arada
Kadin yapar birden. çok defa ilişkiye girer
mastürbasyon yaparken beklemem gerekiyor onu diyorum
yok her saniye :D
Dalga geçme
yok hessah
Var öyleleri ama normal değil.
Hasta mı yani
Bence evet
Cinsel hayatı olmayan bir erkek her gün mastürbasyon yapar mı
Ben yapmıyorum başkalarını bilemem