Cinsel Yaşam Cinsel arzuları bastırmak nasıl mümkün? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 İnanılmaz bir istek var yani fazla sıvı salgılıyorum neyse Direkt girişe hazır yani bunu bastırmak mümkün mü Cinsel arzuları bastırmak nasıl mümkün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparak baskılarsınız 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bastırmak için mastürbasyon ya da sexting yapabilirsin bu tekrarına ya da ikili karşılıklı resim video göndererek olur detay bigide sorabilirsin 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. mastürbasyon yapacaksınhevesin geçecek yetmiyorsa evleneceksin hemenevlenmeden seks yapmam diyorsan da p*rno falan izlemedaha çok azdırır seni. 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. bastırmamalısın. cinsel arzularını bastırmak içe kapanıklık, mutsuzluk, kırgınlık gibi hislere sebep olur. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Desene penis başıni fırçalar gibi surtsek sadece 0 0 Yorumla
SeyyahMuhafız Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Mastürbasyon yapıp kendini rahatlatmazsan etrafındakiler tehlikede. 0 0 Yorumla
Ankara06gs Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Valla oyle bir sey daha icat edilmedi tek caresi onu yasamak 0 0 Yorumla
Nesee11m Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bastıramıyorum sevgilimle sürekli temas halindeyim bu yüzden 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sürekli yapıyorsan frenlemek için bir hobi edin başka şeylerle meşgul ol 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İlaç ile ama olursa belki oda doğru değil diye biliyorum o yüzden yok diyebilirim 0 0 Yorumla
CesaretliOll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Oraya bir dil lazım. Hemde öyle böyle değil. 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bunu bastırmanın tek yolu istedigini vercen o sıvı salgılayan yere 0 0 Yorumla
adumezunubiri Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl O anki hâlini değiştir koş üzül birşeye odakla kendini 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl bastırmana gerek yok, sanal yaparak rahatlayabilirsin kimsenin de bilmesine gerek yok 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sularını içirmek varken neden bastırıyorsun ki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkekler herşeyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Bastirmayin sevişin sizde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimki de hep dimdik neredeyse hep girmeye hazır ben bastıramıyorum beraber bir yolunu bulalım mı 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim olmadığım yerde bunu bastırma ihtiyacın olmaz 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. mastürbasyon eksik ya da yanlış yaptiginiz icin surekli istekli siniz çünkü doyuma ulasamiyorsunuz 0 0 Yorumla
Kaçovv Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kadın güzel bir soru sormuş abazalar dolmuş hemen Kardeşim tabi ki her sorunun bir çözümü var 1 0 Yorumla
Iamrüya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bu durum sürekli olmuyordur hormonlardan kaynaklı ve oldukça doğal 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Istersen yalarım...😉 0 0 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Düşünmemeye çalış belki faydasını olur 0 1 Yorumla BOĞAerkeği0646 +1 yıl Sanmam sen unutyomsn düsnmeynce Yorumla
romantikbirbey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendini arzularına bırak. Arzulu olmak iyidir. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Mastürbasyon yaparak giderebilirsin 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Mümkün değil bence 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. değil sevişmelisin 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yok devam durma:) 0 0 Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Mastürbasyon yapabilirsin 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Evet çok basit 0 1 Yorumla Most_Wanted010 +1 yıl mastürbasyon yapıp orgazm olmalısın Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. İmkansız 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. horomnlardan dan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
mastürbasyon yaparak baskılarsınız
Bastırmak için mastürbasyon ya da sexting yapabilirsin bu tekrarına ya da ikili karşılıklı resim video göndererek olur detay bigide sorabilirsin
mastürbasyon yapacaksın
hevesin geçecek
yetmiyorsa evleneceksin hemen
evlenmeden seks yapmam diyorsan da
p*rno falan izleme
daha çok azdırır seni.
bastırmamalısın. cinsel arzularını bastırmak içe kapanıklık, mutsuzluk, kırgınlık gibi hislere sebep olur.
Desene penis başıni fırçalar gibi surtsek sadece
Mastürbasyon yapıp kendini rahatlatmazsan etrafındakiler tehlikede.
Valla oyle bir sey daha icat edilmedi tek caresi onu yasamak
Bastıramıyorum sevgilimle sürekli temas halindeyim bu yüzden
Sürekli yapıyorsan frenlemek için bir hobi edin başka şeylerle meşgul ol
İlaç ile ama olursa belki oda doğru değil diye biliyorum o yüzden yok diyebilirim
Oraya bir dil lazım. Hemde öyle böyle değil.
Bunu bastırmanın tek yolu istedigini vercen o sıvı salgılayan yere
O anki hâlini değiştir koş üzül birşeye odakla kendini
bastırmana gerek yok, sanal yaparak rahatlayabilirsin kimsenin de bilmesine gerek yok
Sularını içirmek varken neden bastırıyorsun ki?
Erkekler herşeyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Bastirmayin sevişin sizde
ucusa hazir durumdasin ve tum sistemler acik... wuhhuuu
Benimki de hep dimdik neredeyse hep girmeye hazır ben bastıramıyorum beraber bir yolunu bulalım mı
Benim olmadığım yerde bunu bastırma ihtiyacın olmaz
mastürbasyon eksik ya da yanlış yaptiginiz icin surekli istekli siniz çünkü doyuma ulasamiyorsunuz
Kadın güzel bir soru sormuş abazalar dolmuş hemen
Kardeşim tabi ki her sorunun bir çözümü var
Bu durum sürekli olmuyordur hormonlardan kaynaklı ve oldukça doğal
Istersen yalarım...😉
Düşünmemeye çalış belki faydasını olur
Sanmam sen unutyomsn düsnmeynce
Kendini arzularına bırak. Arzulu olmak iyidir.
hersey mumkun tabı
Girişler kapalı 😀
Mastürbasyon yaparak giderebilirsin
Tüm şartlar hazır desene
Bastırma ilerde lazım olur
Evet bol bol seksle mümkün.
Ne güzel işte.
Mümkün değil bence
değil sevişmelisin
yok devam durma:)
Seks yaparak anca
Mastürbasyon yapabilirsin