Her aklına geldiğinde mastürbasyon yapma, planlı bir şekilde yap. Haftada bir veya iki kere yapman yeterli olur ama onuda aynı gün içinde yapma. Yaptığın zamanda cinsel ilişkiyi taklit ederek yap ki daha faydalı olsun. En az 20 dakika sürsün orgazm olma süren. Emin ol kendini tutarsan bu şekil uygulamaya dökebilirsin. Sadece kendi kendinin komutanı olman yeterli.
Her gün mastürbasyon yapmak zararlı mı sorusunu merak edenler içinde, her iki cins içinde sadece erken boşalma, cinsel isteksizlik vb. Cinsel sorunlara yol açar onun dışında fizyolojik bir zararı hiç yoktur. Ülkemizde çoğu kişi element uyduruyor bu konu hakkında. Bilinsin istedim..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yoğun bir istek duyuyorsan bastırmakta güçlenirsin elbette. Çok normal. Ayrıca mastürbasyon yapmayı durdurmak saçma bence. Kendine farklı seks oyuncakları al o zaman belki isteğin biraz daha azalır.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılYap gitsin canım ya ihtiyaç ki vücudun istiyor bunu.. Sanki bu dünyaya bi daha gelicez, anın tadını çıkar...
12 Yorumla
Soran+1 yılOlur emredersiniz efendim
- +1 yıl
Ben senin iyiliğin için zevkin için dedim canım :D
harun abi adamsın a bı baksana 20 abazayı keklemıssın bıle
13 Yorumla
Soran+1 yıl🙄🙄
Önce galeriyi bir boşalt. Internette fazla takılma filmlerdeki sevişme sahnelerini geç falzla kufurlu insanlarla konusma böylece unutarak kontrol altina almayi ogreniceksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılIse yarar mi cideen
Soran+1 yılTeşekkürler bunu deniycm
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu kötü durum aslinda da sabahları bide gece yaomadan duramıyorum bende
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasil ya madem 14 saat calisiyon buna nasil firsat oluyor ki insan olu bitik olur ki eve geldiginde yemek bile yemek istemez. 5 kere falan yapiyormussun bide gunde...
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bende onu anlamıyorum şu an bile deli gibi uykum var ama inat yaptm yapmiycam diye ama hormonel olarak uygulamada izin vermiyo iste napicam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılValla garip bir seymis, yasin kac bilmiyom evlimisin diye sorucam olsan neden mastürbasyon yapasin tabi. Birileriyle de iliskiye girmiyorsundur ama ne bilim bu kadar hormon fazla gibi belki de hormon bozuklugu olabilir olmasindan kat kat daha fazla varsa ondan da durtuyordur surekli. Yani baska seyler dusun ne bilim bir seylerle ugras falan. Video mu izliyon genelde yaparken...
+1 yılvucut dınlengın oldugundan ıstek cok artar ama koşuşturma iş olursa sızı yapmaktan soğutur bende öyleim istek çok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve geldiğinde cinselliği çağrıştıran hiçbir şeye bakmamalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılBakmadım ki ama aklimdanda cikmiyo
Cevap sahibi+1 yılİşte bu hislerine yenik olduğun oluyor mu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın bence bu işin bir çözümü kolay kolay yok belki yemeklerine filan şap koyabilirsin
Cevap sahibi+1 yılŞu an var mı isteğin
Cevap sahibi+1 yılSeni bu kadar tahrik eden şeyi bulursak bir çözüm bulabiliriz belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra da diyorlar erkeklerin akli uckurda
Kadınlar bunkadar azginken nasıl masum gözüküyorlar09 Yorumla
Soran+1 yılBen kimsenin altına yatmıyorum 😒 ama hormonlarıma da engel olamıyorum sizce söylediğiniz şey aynimi
Cevap sahibi+1 yılAzgınlık ile alta yatma farklı şeyler
Burada 31 ci erkeklere abaza diyorlar
Cevap sahibi+1 yılİşte nasıl yapıyorsun?
Soran+1 yılHayir 31 cekene degil cekerken baska insanlari rahatsiz edenlere abaza diyorlar abazanin tanimina iyi bakmalisin ben kimseden ciplak fotograf istemiyorum kimseye gel se. s konuşalım diye diretmiyorum ilişkim olduğunda kimseye sevgilimsin ihtiyacını karşıla da demiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen bir sorunla mesajına onlarca erkek bulabileceğin için seksting için kimseyi zorlamazsin
Soran+1 yılAh iste önyargılardan kaybediyorsunuz ben kimseyle sanal yapmadım yapmam kimseyle öyle bir munasebetimde olmadi olabilirdi ama istemedim hicbirzaman dogru bulmuyorum cunki ayrıca özelim kapalı burdan kimseyle sohbet etmem etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen istisna olabilirsin ama burada da sosyal medyada seksting yapan çok kadın var. Bir yazısıyla anında onlarca erkeği cekebilir. Zorlamasina gerek yok yani anlatabildim mi
Soran+1 yılBen kendimden sorumluyum diye biliyorum genelleme yaparken daha düşünceli olunmalı bence
Cevap sahibi+1 yılKonu sen değilsin genel
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzüldüm hayatını baya etkılır sanırım. zor bır durum ama dıkkatını baska sekılde yogunlastırmalısın
010 Yorumla
Soran+1 yılYa yorgun bitkin geliyorum eve zaten çok yoğun bir iş hayatım var
Cevap sahibi+1 yılbende öyleydım ama dıkkatımı farklı seylere verdım dusunmemeye calıstım senı cok ıyı anlıyorum yanı hayatında baska bırısı olmasına veya dusunmene gerek duymadanda o arzu ıstıyor kendını bılıyorum. o bır hormonsal bır sıkıntı. ama sende lutfen elınden gelınce hayır yapmıcam bılmem ne dıye dusun aklına baska bırsey getır. hatta gercekten kurtulmak ıstersen ne yapıcagını söylım sana.. ama haftada ıkı normal ıste onu asmamak lazım. ınan fazla olunca ınsan hıc bırseyden zevk almıyor bu hayatını cok etkıler lutfen kendıne guven. dızgınle
Soran+1 yılBende tam olarak bundan sikayetciym zatn ya olur ama çok olması canımı sıkıyo
Cevap sahibi+1 yılneolur yanlıs anlamayın. burada o kelımeyı kullanmak ıstemıyorum. ınan kı bıraktırırm. ya da en azından normal surece gırer. sızın maıl veya ben verım sıze yazım ordan sakıncası yoksa neolur yanlıs anlamayın. ysnadsoy@gmail. com. bu rda cunku uygun dusmez söylemem hanı dını bırsey cunku
Soran+1 yılDini mi 🤔
Cevap sahibi+1 yılevet baska turlu maalesef bırakmak cok zor sartlamak gerekıyor kendınızı belkı anlamıssınızdır demek ıstedıgımı
Soran+1 yılDini acıdan arastirirm ya
Cevap sahibi+1 yılsu ınsanlar bu kadar abesk ıken ahlaksız ıken söylemek ısmeıyorum. burada hesabım yadsy. profımlıme görebılrsın. sadece ne oldugunu soylım benı engelleye bılırsınız
Cevap sahibi+1 yılprofılımı görebılıyormusunuz hanım efendı? yatıcam bırazdan sızden bır söz beklıyorum.
Cevap sahibi+1 yılpeki yanlış anladın benı buyuk ıhtımal ama. umarım ıslah olursun
+1 yılmaalesef yok.
12 Yorumla
Soran+1 yıl😟😟
- +1 yıl
Üzülme yaaa devam sıkıntı yoksa
seni bu kadar tahrik eden birşeyler olmalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılDikkat ediyorum aslında ama bilmiyorum ya çikolatayı kestim telefonu da artk az kullanıyorum televizyon izlemem normalde de napicam bilmiyorum ya
Soran+1 yılHayir zaten çok yoğun çalışıyorum ben eve gelip direk uyuyorum otel gibi kullanyorm evi resmen
+1 yılHer gün yapıyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet son zamanlarda özellikle günde 5 kez falan
- +1 yıl
Gece mi yoksa iş yerinde mi?
Soran+1 yılDun işyerinde yaptm ama genelde gece
- +1 yıl
Imm, iş arkadaşın olsam ve bunu hissetsem çok değişik şeyler olurdu :)
- +1 yıl
İş yerinde durduk yere ıslanıyor musun?
Deneyimin oldu mu hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuna sevindim :)
19 Yorumla
Soran+1 yılNesine
Cevap sahibi+1 yılKadınlar hiç düşünmüyormuş gibi geliyor. İleride böyle bir eşim olsun isterdim :)
Cevap sahibi+1 yılErkeğin istekli olması itici gelir miydi
Soran+1 yılYok ya her kadın ister ama çoğu cekingen
Cevap sahibi+1 yılErkekler isteyince ereksiyon olur kadında istek belirtisi nelerdir?
Soran+1 yılSorumun cevabı bu degil ama yardımcı olmuyorsunuz ki
Cevap sahibi+1 yılBen de merak ettim ya :)
Cevap sahibi+1 yılOrtam değiştir başka şeyler düşün
Cevap sahibi+1 yılTatlınrüyalar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte de mi yapıyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılDun yaptım mecbur kalıp çok kötü oleum aniden
Cevap sahibi+1 yılŞöyle kendni şartlandırsan biri ile yapmak gibi mesela
Sanal yapıyor musun
Soran+1 yılHayr
Cevap sahibi+1 yılYapmayı düşünür müsün peki biri ile kendini frenlemen daha iyi olur
Soran+1 yılHayr doğru kişi olduğuna emin olmadan yapmam
Cevap sahibi+1 yılNssıl Emn olursun
+1 yılreel bir ilişki yaşa
10 YorumlaEt ete değmesi gerekiyor o zaman artıkk 🙈
10 YorumlaNe güzel işte
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ama artık rahatsız ediyo beni bu durum
eline acı biber sür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaç sefer yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılknka rahat durrr
04 Yorumla
Soran+1 yılDurmaya çalışıyorum emin ol 😂
Cevap sahibi+1 yılama duramıyorum diyorsun :D
Soran+1 yılÇalışıyorum iste 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden işte durdurmaaını bilmelisn ben nasıl duruldum 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri var mı peki
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBende böyleydim de geçti 😂
Soran+1 yılNasıl geçti
Cevap sahibi+1 yılYani kanka burada çok durmuyorum ya dilersen instamii yazayım buraya yazz sen sorularını ordan konuşuruz?
+1 yılVar tekrar yapmak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri ile yatmadın bugüne kadar nedir azgınlık
04 Yorumla
Soran+1 yılHayr
Cevap sahibi+1 yılNeden çirkin misin yoksa çok mu şişkosun
Soran+1 yılNe alaka ya
Cevap sahibi+1 yılSoruyorum işte cevapla demek ki sende sıkıntı var
Yalnizmisin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kollarını kes
00 Yorumla
+1 yılistekli şey :))
02 Yorumla
Soran+1 yıl😟😟
- +1 yıl
Azginn şey olacaktı
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. olsada yapsak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsana bırısı lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım ciddi misin aaa
- +1 yıl
mastürbasyon yaparken destek olcak adasd
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler