Cinsel Yaşam Anal plug kullanan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Çok merak ediyorum hiç kullandınız mı? İlişki anında olur dışarda olur? Çok ilgimi çekiyor, kullanan var mı? Anal plug kullanan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. partlerlerimde kulladım bir çok defa.. dışarıda da ilişkide de.. eğlenceli rahatsız hiisettirici.. ama bu keyifli bir rahatsızlık.. ilişki de ise farklı haz verici.. 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben deneyimledim ve gayet memnunum farklı bir hazzı etkisi oluyor 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aklıma şey geldi hani topaçlar olurya ip sarar hızla bırakırsın döner yerde 0 1 Yorumla Rıfat84 +1 yıl Döndüğü yer orası değil ama dimi Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Anal seksten zevk almayan kadınlar bundan zevk alıyorlar çünkü vajinadaki baskıyı arttırıyor 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Analı sevmesine rağmen bunu sevenini pek görmedim. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden bir şeyin orjinali varken çakma ya da sahtelerini kullanırsınız ki :D 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. sevgilime almıştım kullandı seks yaparken baya zevk alıyordu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim penis varken bunlara gerek yok. Sevgilime yeter. Bu tür şeylere gerek yok 0 0 Yorumla
kirve2344 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cikardiktan sonra poponun tadina bakabilecek kadar sapik bi kadin var mi 0 0 Yorumla
ek_hesap Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl çoğu uçuyor kulanırım diye ama sadece hayalde bunlar 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Anlamıyorum bunun nesinden zevk alır insan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var 3 2 Yorumla Coolguy86 +1 yıl Arkadaşların söylüyor yani kullandığını 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ne var bunda Yorumla
compkeeper Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Çok sattım, partnerime de çok denedim. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlişki sırasında güzel oluyor. 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Iliski aninda hazzi katlıyor mutlaka denemelisiniz 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kullanan vardır illaki 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kullanmadim 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne işe yarar 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. o ne ya itici itici 0 0 Yorumla
whitecobra Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Alıştırmak için kullandık 0 1 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Bunun ne yararı var ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
partlerlerimde kulladım bir çok defa.. dışarıda da ilişkide de.. eğlenceli rahatsız hiisettirici.. ama bu keyifli bir rahatsızlık.. ilişki de ise farklı haz verici..
Ben deneyimledim ve gayet memnunum farklı bir hazzı etkisi oluyor
Aklıma şey geldi hani topaçlar olurya ip sarar hızla bırakırsın döner yerde
Döndüğü yer orası değil ama dimi
Anal seksten zevk almayan kadınlar bundan zevk alıyorlar çünkü vajinadaki baskıyı arttırıyor
Analı sevmesine rağmen bunu sevenini pek görmedim.
Neden bir şeyin orjinali varken çakma ya da sahtelerini kullanırsınız ki :D
sevgilime almıştım kullandı seks yaparken baya zevk alıyordu
Benim penis varken bunlara gerek yok. Sevgilime yeter. Bu tür şeylere gerek yok
Denersen nasıl hissettiriyor söyler misin ☺️
Cikardiktan sonra poponun tadina bakabilecek kadar sapik bi kadin var mi
çoğu uçuyor kulanırım diye ama sadece hayalde bunlar
Anal sağlıksız hayatım yapmaa yapmaaa
git al kullan aşkim
Anlamıyorum bunun nesinden zevk alır insan
hayır kullanmadım kullananı görmedim yakın cevremde :D
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var
Arkadaşların söylüyor yani kullandığını 😀