Eşimle seks oyuncaklarını çok seviyoruz anal plug deneyelim mi dedi fikrim hiç yok. Nasıl kullanılır zevkli midir kullananlar fikir verir misiniz?

Eşimle seks oyuncaklarını çok seviyoruz anal plug deneyelim mi dedi fikrim hiç yok. Nasıl kullanılır zevkli midir kullananlar fikir verir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bizde kullanıyoruz eşim için keyifli aynı zamanda anal ilişki öncesi hazırlık oluyor sadece 2 şey var dikkat etmen gereken
1- cinsellik yaşarken zirveye çıktığınız bir anda kullanmanızı tavsiye ederim öncesinde kullanırsanız pek keyifli olmuyor
2- aldığın ürünün pürüzsüz olmasına dikkat et
peki teşekkür ederim
Genişletmek için veya double penetrasyon için kullanılır, zevklidir. Lakin düşüp durur sinir bozar.
Laçkalaştıktan sonra düşüyor eğer normalde anal Seksi tercih etmiyorsa çift düşme yapmıyor
çıkıyor mu
Eğer daha önce ve güncel olarak şimdi de anal seks yaşıyorsanız düşme yapabilir o da çok az yaşanır nadir yani
Çıkabiliyor refleks hareketlerle.(hapşurma, ittirme, vs.)
@Benitanıyorsun Abi sokuyor musun kendine?
Ya onlar ıkınma ve ıkınmaya sebep olan harekefler düzgün oturmuş plug çok genis olmayan bir anüsten cok zor düşer
peki teşekkür ederim
Yok partnerimden biliyorum
Tecrübeli
@Benitanıyorsun Bırak sokanlar konuşsun yav.
Tamam kanka konuşun bişeycik demedim got sizin plug sizin ne dedik sanki 😀
Nasıl genişletmek için. Bir kız arkadaşımda vardı. Bu konuda bilgi lazım mesj dan gelir misin bilgi şart bilgi önemli
@AirCraftMen Hayır soracaksan burdan sor.
Soruyorum ondan sonra ban yiyorum.
@AirCraftMen Kaldırırsın hemen
Kanka bence şu an kaldırmıs halde zaten dhsodhajs
@Benitanıyorsun Ha dimi djjdsjjdsjsjjsj Düşüyorum hep oltaya
Yok be ne oltası herkes birbirinin farkında eğlen gitsin
😂😂 saçmalamayın sabah iş var yaaa ciddi bir şey soracaktım içine tükürdünüz gül gül öldüm büyüsü bozuldu 😂😂😂😂
Büyüğünü al
Double penetrasyon için ideal, ama kullanma zamanını ayarlamak gerekir, ayrıca iyi kasilmadigin sürece düşebiliyor
Anal blok benim hoşuma gidiyor özellikle anal kısmı boşaldıktan sonra takmak ayrı bir zevk.
Kocam kullanıyor, prostadı filan uyarıyor galiba farklı bir zevk oluyor diyor. Şahsi olarak kadının analdan zevk alması zor almaya deymez gibi geliyor.
Bence anal seks yapmak isteyenler kesinlikle kullanmalı
İçeriden vajinaya baskı yaptığı için, erkek vajinaya girince daha da darlaştırıyor hem kadın hem erkek zevk alıyor
Evet kulandık ama bende girince vajinadan bir süre sonra acıyormuş çıkarıyordum onu
Deneyince düşünceni paylaşır mısın, bir de özel olacak ama normalde anal yapıyor musunuz?
burada amaç ne anlamadım
anüse takılan bir oyuncak diye biliyorum başka fikrin yok😂
Anüse takıp genişletme sağlıyor.
Tıpa işte
Sık sık gôtüme sokuyorum
Genisletmek icin ise yariyoo
titreşimlileri de var sanırım bunların.
İyi seçim
G*temi sokuluyo bu
Başta biraz canın acır ama zevk alırsın
tötüne sokuyosun şte